- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.661
lokmalar dökülsün şerbetler dağıtılsınn memo diş çıkarttııı
dişiniz hayırlı olsun hugocuk.
memo yaramazlıkların dibine dibine vurmuş bugün.
günışığım ben akşamdan yapmıyorum canım. sulu yemekse biraz fazla yapıyorum ki, ertesi güne de kalsın.
bende fazla yapıyorum ertesi günede kalıyo
sağol bebişimm
ni demek canım, memomuz diş çıkarmış, kutlamadan olur mu
merhaba herkese yazmaya bile mecalim yok ekran açık ara ara gelip okuyup kalkıyorum iki gecedir uykumuz sıfır burnu tıkanık sürekli ağlayarak kalkıyor kucağıma almadan susmuyor hiçbirşey yemiyor açmı tokmu anlamıyorum elimde birşeyler sürekli yedirmeye çalışıyorum bu gecede uyku yok iyice huysuzlaştı biraz rahatlasada hiçolmazssa geceleri biraz uyusak çünkü gündüzde kucaktan inmiyorallahtan annem geldi ama genelde benim uyutmamı benim yedirmemi istiyor
benim oluyoo mesela karnıyarık vs. fırın yemekleri yapacaksam akşamdan kızartır koyar ertesi gün fırınlarımm başka türlü yetişmiyo
dişiniz hayırlı olsun hugocuk.
memo yaramazlıkların dibine dibine vurmuş bugün.
günışığım ben akşamdan yapmıyorum canım. sulu yemekse biraz fazla yapıyorum ki, ertesi güne de kalsın.
ginger_curls tarif çok iyiymiş. yarın deneyeceğim inşallah.
merhaba herkese yazmaya bile mecalim yok ekran açık ara ara gelip okuyup kalkıyorum iki gecedir uykumuz sıfır burnu tıkanık sürekli ağlayarak kalkıyor kucağıma almadan susmuyor hiçbirşey yemiyor açmı tokmu anlamıyorum elimde birşeyler sürekli yedirmeye çalışıyorum bu gecede uyku yok iyice huysuzlaştı biraz rahatlasada hiçolmazssa geceleri biraz uyusak çünkü gündüzde kucaktan inmiyorallahtan annem geldi ama genelde benim uyutmamı benim yedirmemi istiyor
geçmil olsun canım
kaynar suya viks koyup odanın peteğinin üzerine koysana açıyo burnu kendim denedim iyi geldi
geçmil olsun canım
kaynar suya viks koyup odanın peteğinin üzerine koysana açıyo burnu kendim denedim iyi geldi
evet iyi fikirmiş.aslında ben 1 gün önceden yapma tarftarı değilim ama ,böyle fırınlanacak tariflerde iyi fikir evet..
sağol canım..
bende 2 günlük yapıyorum normalde o yüzden akşamdan yapmyım yaa..yemek 3 günlük olur ozaman..
fikir lerinizin için sağolun kızlar..
ne tarifi?merak ettim!:))
çok geçmiş olsun playdoh..herşeyimiz onlar artık.uyurlarsa uyuyoruz,hasta olurlarsa biz onlardan çok hasta oluyoruz..yemezlerse sanki bizde aç kalmış gibi oluyorz..
ama neyapıcaksın çocuk bu,..bir an önce iyileşir inşallah senin kuzucuğunda..
acil şifalar..
:)))) hugo sana maşallh..
Kızlar sizi sağlık ocağından arayan oldu mu? Birkaç kişiden duydum kızamık aşısını öne almışlar, salgın var diye. İlk dozunu 10.ayda yapıyorlarmış. Kafam karıştı.
Kızlar sizi sağlık ocağından arayan oldu mu? Birkaç kişiden duydum kızamık aşısını öne almışlar, salgın var diye. İlk dozunu 10.ayda yapıyorlarmış. Kafam karıştı.
bu akşam çok yağmur yağdı şimşek çaktı
mehmet uyuyodu
şimdi korkar uyanır bağırır deyip durduk öyle kuvvetliydiki şimşek biz korktuk
valla mehmet üç saat horul horul uyudu umru bile değildi
iştahı az bişey yemek istemedi bende muhallebi yaptım tahinpekmezli
geçen elmalı yaptım yemedi tahinpekmezi seviyo diye tahinpekmezli cevizli yaptım ohh diye diye götürdüü hepsini
azda şeker ekledimmm
valla hugo ben de memo gibi yağmurlu, şimşekli havada uyumaya bayılırım.
ben de ömer'e bize yaptığım sütlü irmik tatlısından yedirdim. kaç gündür tembellikten ceviz fındık kırıp yediremedim çocuğa. bugün rondodan geçirip, tatlıya karıştırdım. sevdi
catcimm en sonunda gördüm kuzularıımaşallah çok tatlılar abla kardeş nasılda gülüyorlarr
ömer çok datluymuşş pamuk şekeri gibi
teşekkürler canım. yarın diğer arkadaşlar da buradayken tekrar koyarım foto, onlarla da tanıştırırım inşallah. şimdiki senin içindi. ama tekrar kaldırmak zorundayım, malum
teşekkürler canımm
bende değiştireyim artık şimdi diğer oğlumun resmini koyayım bariii
limonumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?