2012 Şubat Anneleri

ohh negüzel..

bende bi kaç aydır her akşam yarım saat plates yapıyorum.öncesinden topum ve lastiğim vardı..bana lazım olan bi kaç hareketim var ,özellikle onları yapıyorum..

Son düzenleme:

ohh negüzel..

bende bi kaç aydır her akşam yarım saat plates yapıyorum.öncesinden topum ve lastiğim vardı..bana lazım olan bi kaç hareketim var ,özellikle onları yapıyorum..

ben sabah okulda olduğum için bi arkadaştan rica ettim alacak benim için
yoksa burda bulamam internetten almaya kalksam buraya gelmesi 10 günü buluyor
o yüzden bu fırsatı kaçırmamalıyım hazır eşimle anlaşmada yapmışken:)))))))))))))

ya şurda 1 hafta öncesine kadar benim kzımda gece zırt pırt uyanır emerdi ama şimdi yine uyanıyor ama eliyle itiyor beni istemiyor
aklı başına geldikçe uykusunda bile emmeyecek diye endişelenmiyor değilim

bence tok o yüzden.sen dediğin gibi mamayı biraz daha erken saate al,gece açıkır beli emer ozaman..

ben pilatesten hiç anlamıyorum. o topta hareket yaparken düşerim gibi geliyor

bende ilk defa denicem birazcık gaza geldim
okulda bi arkadaş yapıyor
ama tabi o 51 kilo ile yapıyor
sağlıklı olmak için yapıyorum diyor
faydası oluyordur umarım
zira bende 61,5 kilo ile kalakalmış durumdayım(

valla ne yalan söyleyim, sanki ben de sizden gaza geldim şimdi zira ben de 63 te takıldım. ben de mi alsam acaba topu. youtube'tan pilates videoları izlemeye başladım bile

valla ne yalan söyleyim, sanki ben de sizden gaza geldim şimdi zira ben de 63 te takıldım. ben de mi alsam acaba topu. youtube'tan pilates videoları izlemeye başladım bile

catcim kıştan vazgeçtim zatende
yaza böyle olmak istemiyorum
şuan montlarla kapatabiliyorum ama yaza hazır olmalıyım
birde böyle karşında yapan biri olunca daha kolay oluyor yapman
tek başına ne yapacağını bilemiyor insan
varsa yoksa mekik
oda yetmiyor
düzenli olması açısındanda ii
dene bence

fazla yağınız varsa vücudunuzda pilates işe yaramaz
pilates şekillendirir kasları çalıştırır inceltir ve sıkılaştırır
doğumdan sonra verdiyseniz kiloları sıkılaşmak toparlanmak için çok iyidir ama fazla yağınız varsa kardiyo yapmak lazım

karında yağ varsa ne kadar mekik çekilirse çekilsin pilates yapılsın işe yaramaz hatta karın kasları güçlenip eskisinden daha fazla bile gözükebilir karın
o yüzden kardiyo ile yağ yakılmalı ve şeker içeren gida içecek uzak durulmalıdır
karın eridikten sonra oluşan yumuşaklık veya sarkma gevşeme gibi durumlarda pilates çok faydalıdır

şu bilgisayar başına oturabilmek için eline evde değişik ne varsa ilgisini çeken ,dönüşümlü olarak veriyorum.
son olarak pencere önünde duran minik mumuluklardan birini verdim silip,zuzn süre sesini çıkarmadı,aa dedim ne güzel oynuyor mumlukla derken bi öksürük sesi,arkasında etiketi varmış meğer onu kemire kemire bitirmiş yemiş resmen,boğazına kaçmış,allahım elim ayağım titredi resmen.kaçtı gitti boğazından aşağıya..
offffffffff allahım,gözümün önünde bile olan oluyor işte.hem bi yandan yazarken göz ucuylada onu izliyordum..
uykusuda var öğlenden beri,iyice azıttı,şimdi ağlaya ağlaya uyuttum memede.

geçenlerde tv de hangi programda hatırlamıyorum ama karın yağlarından bıcaksız,kesiksiz ameliyatsız kurtulma diye bi konu vardı.yağları dondurma yöntemiymiş!ama naasıl bişey detaylı bilmiyorum..yeni çıkan bi yöntem sanırım..belki sen de duymuşsundur.

yok canım son gelişmelerden haberim yokbenim derdim yağdan ziyade gevşeme
yağ vermeyii biliyorum 1 yılda öğrendim herşeyii

bizimki yanlız oynamıyo beraber oynamak istiyo
bizde oyuncak çok ondan sıkılıyo ona gidiyo birinden diğerine
birde sevdiği klipler çıkarsa bakar hiç ses etmez
üç dakikalık klip çalarken ben birsürü şey yetiştirmeye çalışıyorum
ellerim çatlak çatlak
devamlı yıka hazırla yıka hazırla napsam geçmez çatlaklar
geçiyo yine oluyoo akşam en son kremleyip bebe yağıda sürüp yatıyorum sabaha kadar geçiyo ertesi gün yine aynı tabikiii
çatlayıp kanıyoo

bugün çok güzel oynadı
arabasının önündeki bagaj kapağını çıkarttı ve bagajına toplarını koydu ve kapağını geri takmaya çalıştı
bende geri çıkarttım toplarını o tekrar doldurdu böyle oynadık bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…