- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.781
ohh negüzel..kızlar kızım ilk karıyla tanıştı bugün
dışarıda lapa lapa kar yağıyor
pencereden bakarken gözlerini kocaman kocaman açtı şaşkınlıktan:))
veeee
bende dün tek başıma 45 dk internetten bakarak spor yaptım
eşimle anlaşma yaptık
o haftada 1 kere futbol oynamaya gidecek
bende haftanın 5 günü 45 er dk spor yapıcam
o nisa ile ilgilenecek:)))
buarada bime plates topu falan geliyormuş bu hafta bilginize:)
bende gece kaşık maması yedirip yarım saat sonra yatırıyorum ama ondan sonra emmiyor istemiyor beni
zaten buaralar gecede arıza çıkarıyor emme konusunda
biraz daha erken vercem onun için[/Q
senin kızın kaşık maması verdikten sonra gece hiç uyanmıyormu birdaha nisane?orayı pek anlayamadım
yok canım uyanmazmı hemde kaç yüz kere uyanıyor((
ohh negüzel..
bende bi kaç aydır her akşam yarım saat plates yapıyorum.öncesinden topum ve lastiğim vardı..bana lazım olan bi kaç hareketim var ,özellikle onları yapıyorum..
ya şurda 1 hafta öncesine kadar benim kzımda gece zırt pırt uyanır emerdi ama şimdi yine uyanıyor ama eliyle itiyor beni istemiyor
aklı başına geldikçe uykusunda bile emmeyecek diye endişelenmiyor değilim
ben pilatesten hiç anlamıyorum. o topta hareket yaparken düşerim gibi geliyor
bence tok o yüzden.sen dediğin gibi mamayı biraz daha erken saate al,gece açıkır beli emer ozaman..
bende ilk defa denicem birazcık gaza geldim
okulda bi arkadaş yapıyor
ama tabi o 51 kilo ile yapıyor
sağlıklı olmak için yapıyorum diyor
faydası oluyordur umarım
zira bende 61,5 kilo ile kalakalmış durumdayım(
valla ne yalan söyleyim, sanki ben de sizden gaza geldim şimdizira ben de 63 te takıldım. ben de mi alsam acaba topu. youtube'tan pilates videoları izlemeye başladım bile
kızlar yusuf kayra şuan ameliyata girdi, dua edin lütfen
bende gece kaşık maması yedirip yarım saat sonra yatırıyorum ama ondan sonra emmiyor istemiyor beni
zaten buaralar gecede arıza çıkarıyor emme konusunda
biraz daha erken vercem onun için[/Q
senin kızın kaşık maması verdikten sonra gece hiç uyanmıyormu birdaha nisane?orayı pek anlayamadım.
hugo:
seninkide gece emmeyi bırakmış anlaşılan,ne güze..
mehmet emmeyi komple bıraktı emmiyo artık ben makinayla sağıp içiriyorum
saat altı son öğün için erken sanki meyve yoğurt öğünüyle dengelesen yani o saatten sonra yoğurt verebilirsin veya o saate yoğurdu veya meyveyi koyup sekiz gibi filan çorbasını verebilrsin
mehmet emmeyi komple bıraktı emmiyo artık ben makinayla sağıp içiriyorum
saat altı son öğün için erken sanki meyve yoğurt öğünüyle dengelesen yani o saatten sonra yoğurt verebilirsin veya o saate yoğurdu veya meyveyi koyup sekiz gibi filan çorbasını verebilrsin
gün içindede emmiyo demek !!!sen hep sağıyorsun,zor oluyordur..
bi şekilde anne sütü almaya devam ediyor neyseki..verebildiğim yere kadar vericem anne sütünü,ben emmeişim oğlum emsin..
bizim günlük yemek programı şu:
sabah anne sütü,
arkasından kahvaltı,
öğlen yoğurt,
öğleden sonra meyve
akşam çorba
tabi aralarda anne sütü,
bütün gece anne sütü
catcim kıştan vazgeçtim zatende
yaza böyle olmak istemiyorum
şuan montlarla kapatabiliyorum ama yaza hazır olmalıyım
birde böyle karşında yapan biri olunca daha kolay oluyor yapman
tek başına ne yapacağını bilemiyor insan
varsa yoksa mekik
oda yetmiyor
düzenli olması açısındanda ii
dene bence
bi başlayınca insanın bırakası gelmiyor zaten,
benim hamilelikte aldığım 23 kilodan 3 kilo kaldı sadece ama sıkılaşak ve bu kiloyu korumak için yapıyorum..
ben pilatesten hiç anlamıyorum. o topta hareket yaparken düşerim gibi geliyor
bi dene bence..önce topsuz ve lastiksiz hareketleri yapmaya başla,zamanla onlarada geçersin..
allah sifa versin. sende yaninda dururken ya şafi ya allah cekebilirsin. ben her hasta oldugumda ve kizim hasta oldugunda cekerim
karında yağ varsa ne kadar mekik çekilirse çekilsin pilates yapılsın işe yaramaz hatta karın kasları güçlenip eskisinden daha fazla bile gözükebilir karın
o yüzden kardiyo ile yağ yakılmalı ve şeker içeren gida içecek uzak durulmalıdır
karın eridikten sonra oluşan yumuşaklık veya sarkma gevşeme gibi durumlarda pilates çok faydalıdır
geçenlerde tv de hangi programda hatırlamıyorum ama karın yağlarından bıcaksız,kesiksiz ameliyatsız kurtulma diye bi konu vardı.yağları dondurma yöntemiymiş!ama naasıl bişey detaylı bilmiyorum..yeni çıkan bi yöntem sanırım..belki sen de duymuşsundur.
şu bilgisayar başına oturabilmek için eline evde değişik ne varsa ilgisini çeken ,dönüşümlü olarak veriyorum.
son olarak pencere önünde duran minik mumuluklardan birini verdim silip,zuzn süre sesini çıkarmadı,aa dedim ne güzel oynuyor mumlukla derken bi öksürük sesi,arkasında etiketi varmış meğer onu kemire kemire bitirmiş yemiş resmen,boğazına kaçmış,allahım elim ayağım titredi resmen.kaçtı gitti boğazından aşağıya..
offffffffff allahım,gözümün önünde bile olan oluyor işte.hem bi yandan yazarken göz ucuylada onu izliyordum..
uykusuda var öğlenden beri,iyice azıttı,şimdi ağlaya ağlaya uyuttum memede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?