- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.801
bizimki yanlız oynamıyo beraber oynamak istiyo
bizde oyuncak çok ondan sıkılıyo ona gidiyo birinden diğerine
birde sevdiği klipler çıkarsa bakar hiç ses etmez
üç dakikalık klip çalarken ben birsürü şey yetiştirmeye çalışıyorum
ellerim çatlak çatlak
devamlı yıka hazırla yıka hazırla napsam geçmez çatlaklar
geçiyo yine oluyoo akşam en son kremleyip bebe yağıda sürüp yatıyorum sabaha kadar geçiyo ertesi gün yine aynı tabikiii
çatlayıp kanıyoo
aynen aynene..ben sende kendimi görüyorum bazen
ama şu değişik yemek tarifleri vermen hariç!senin kadar olamam o konuda!!:))
bende evde reklamlarla yarışıyorum!okanaldaki bitiyor geliyorum içeriye diğer kanalı açıyorum,ondan ona ondan o derken ben birsürü iş yapıyorum ya mutfakta yada evde!.))
artık reklam çıkmazsa tv de kızıyorum valla,niye reklam yok diye!!
okadar hızlıyımki 4 dk lık reklam arasında mutfağı süpürmüşlüğüm var!:)))
üstten üstten oluyor ama neyapıyım!
oyuncaklarından sıkıldı sanırım,yeni oyuncaklar almak lazım,ayına uygun oyuncak arıyordum bende ne alabilirim diye..aynı zamanda eğitici bişeyler olsun istiyorum.
bi ara umutta hep benimle oynamak isterdi,şimdi geçti galiba o isteği,belli olmuyorki!
el çatlakları bende de çok var,özellkile bu aylarda oluyor hep.
belli bi yaşa kadar tv izlettirmeyin diyorlar ama neyapıyım rwklamlar benim kurtarıcım oluyor valla!!
rabbime sonsuz şükürler olsunki ameliyat çok güzel geçti
narkoz etkisinden çıkarken baya bi ağladı ama şimdi sakinleşti kucağımda uyuyo
dualarınız için sağolun kızlar,
odada bilgisayar internet görünce sizlerle paylaşmak istedim duygularımı :)
aynen aynene..ben sende kendimi görüyorum bazen
ama şu değişik yemek tarifleri vermen hariç!senin kadar olamam o konuda!!:))
bende evde reklamlarla yarışıyorum!okanaldaki bitiyor geliyorum içeriye diğer kanalı açıyorum,ondan ona ondan o derken ben birsürü iş yapıyorum ya mutfakta yada evde!.))
artık reklam çıkmazsa tv de kızıyorum valla,niye reklam yok diye!!
okadar hızlıyımki 4 dk lık reklam arasında mutfağı süpürmüşlüğüm var!:)))
üstten üstten oluyor ama neyapıyım!
oyuncaklarından sıkıldı sanırım,yeni oyuncaklar almak lazım,ayına uygun oyuncak arıyordum bende ne alabilirim diye..aynı zamanda eğitici bişeyler olsun istiyorum.
bi ara umutta hep benimle oynamak isterdi,şimdi geçti galiba o isteği,belli olmuyorki!
el çatlakları bende de çok var,özellkile bu aylarda oluyor hep.
belli bi yaşa kadar tv izlettirmeyin diyorlar ama neyapıyım rwklamlar benim kurtarıcım oluyor valla!!
bizimki yanlız oynamıyo beraber oynamak istiyo
bizde oyuncak çok ondan sıkılıyo ona gidiyo birinden diğerine
birde sevdiği klipler çıkarsa bakar hiç ses etmez
üç dakikalık klip çalarken ben birsürü şey yetiştirmeye çalışıyorum
ellerim çatlak çatlak
devamlı yıka hazırla yıka hazırla napsam geçmez çatlaklar
geçiyo yine oluyoo akşam en son kremleyip bebe yağıda sürüp yatıyorum sabaha kadar geçiyo ertesi gün yine aynı tabikiii
çatlayıp kanıyoo
catcim kıştan vazgeçtim zatende
yaza böyle olmak istemiyorum
şuan montlarla kapatabiliyorum ama yaza hazır olmalıyım
birde böyle karşında yapan biri olunca daha kolay oluyor yapman
tek başına ne yapacağını bilemiyor insan
varsa yoksa mekik
oda yetmiyor
düzenli olması açısındanda ii
dene bence
ben de aynı yorumu yapacaktım, mesajının sonunda zaten yazmışsın. bir de diyorlar ki tv izlettirmeyin. tamam saatlerce izlemesinler ama annelerine fırsat tanıyacak kadar da izlemeleri gerekiyor. başka kim yardım edecek. ikinci çocuk bu konuda daha rahat oluyor, onunla oynayacak abisi yada ablası var. büyük onunla oynarken anne de iş yapabiliyor.
çocuklar artık bir yaşına girecek o zaman mama yerine devam şu sıvı devam sütlerindemi vereceksiniz yoksa ineksütünemi başlayacaksınız veya mamaların 4 numaraları filan var onlaramı başlayacaksınız
bu arada çok şaşırdığım bişey okudum nette
doktor kadına mama süttozudur bi şeye yaramaz sütün yoksa ineksütü ver demiş günlük inek sütü demiş
kadın mamayı bıraktım dokuzuncu aydan sonra günlük inek sütüne başladık oğlum çok gelişti gelişimi önden gitti diyorr
bilmem ne kadar doğru fakat bu inek sütü mevzusunu çok abartıyorlar sanki mama firmaları yapıyo gibi
çünkü ineksütü varken kimse o mamaları vermez
1 yaşına kadar diyorlardı şimdi 3 diyorlar üç yaşına kadar ineksütü vermeyin devam sütü verin diyorlarr
kafam karıştı
fikrinizi zikrinizi merak ettimmm
çocuklar artık bir yaşına girecek o zaman mama yerine devam şu sıvı devam sütlerindemi vereceksiniz yoksa ineksütünemi başlayacaksınız veya mamaların 4 numaraları filan var onlaramı başlayacaksınız
doktor kadına mama süttozudur bi şeye yaramaz sütün yoksa ineksütü ver demiş günlük inek sütü demiş
kadın mamayı bıraktım dokuzuncu aydan sonra günlük inek sütüne başladık oğlum çok gelişti gelişimi önden gitti diyorr
bilmem ne kadar doğru fakat bu inek sütü mevzusunu çok abartıyorlar sanki mama firmaları yapıyo gibi
1 yaşına kadar diyorlardı şimdi 3 diyorlar üç yaşına kadar ineksütü vermeyin devam sütü verin diyorlarr
kafam karıştı
ağlıyo ayaklarıma dolanıyo ikii saniye izin vermiyo ve eğer ilgilenmezsem üzülüyo bence o gelişim uzmanları bunlarıda düşünsünler
nasıl sebze çorbaları yapıcaz yemek yapcaz yoğurtlarını mayalayacağız
hizmetçimiz yokki evdee
kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?