2012 Şubat Anneleri

ben mamaların 4 mü 5 mi ne onlardan vermicem açıkçası,sıvı devam sütü inek sütü yani,yada günlük sütlerden alırım diyorum.
zaten hemen hemen herşeyi yemeye başlayacakları için vitaminin herşeyden alacak.sütün yeri tabiki çok başka ama aptamil yada diğer markaların devam sütleri olmayacak bu büyük ihtimalle.şimdiki düşüncem bu..

yok bende saatlerce bütüngün tv yi açmıyorum ,ben odada yanındayken hiç açmıyorum diyebilirim,yada burda yazışırken açıuorum .onun dışında işim gücüm varken açıyorum,neyapalım okadarda olsun artık,benden başka bakanım yokki..

sana katılıyorum..

düzelir inşallah..hep mi böyleydi?

Bizim oğlan tv hiç seyretmez oysa ramazan zamanı resmen reklam çıkınca kitleniyordu bende o ara işlerimi yapıyordum demek bu bir dönemdi şimdi hiç bakmıyo anca ben bak esad dersem 5 dak bakar sonra oyuna devam eder..aslında zararlıymış çonkü çocuk ordaki dünyayı gerçekle ayırt edemezmiş çizgi flimdeki konuşmalarda yanılgıya uğrarmış bencede doğrudur.mesela bu sabah esada pepedeki bebeyi gösterdim bak bebek diye şaşkın şaşkın baktı sonra hemen bıraktı anlamadı nerden o ses geliyo.gerçek bebek değl yaa

laydoh canım neden iştahsız belki diş geliyordur oda iştahsızlık yapar...kendini paralama bu kadar esadda çok iştahlı bi bebek değl emiyor en azından idare ediyorum bende...belki bu bir dönemdir yer zamanla belki...

bence de. aptamil içeceğine, sek'in, sütaş'ın günlük sütünü içsin. o sütle yapılan sütlaçını, muhallebisini yesin.

iştahlı bir çocuk değil günde 2 kere yer o kadar bazende 3 gecede 1 2 kere süt içiyordu doktorda gelişimi iyi diyor ama son günlede hiç yemiyor soğukalgınlığı vardı iştahı azalmış olabilir diyorum ama hiçbirşey yemeden yaşıyor neredeyse sütüde bıraktı onuda içmiyor maşallah toparladı gibide ama iştahsızlık hala devam ediyor gün içinde uğraşıyorum yemiyor, bari diyorum gece süt içer onuda içmiyor nasıl dayanıyor hiçmi acıkmıyor anlayamıyorum bu çocuğu..

Benimki emince sakinleşiyor aç sa karnı deliriyor resmen.bebekkende böyleydi.hemen emmek isterdi halada öyle...açık süt alan arkadaşlar varsa kaynama süresine dikkat etsin 10 dakikayı geçmemeliymiş yüzde 66 oranında fazla kaynarsa vitamin eksikliği oluyormuş.kapalı olan sütlerdede günlük süt olmalıymış...pastörizasyon görenlerde zararlıymış dniyor bi sitede...

benim sütümde yok emiyor ama öylesine süt yokki hadi dicem emiyorda o doyuruyor.. sütüm olsa hiçç kafaya takmam yemezsse yemesin allahım iştahsız çocukla uğraşmak zormuş gerçekten zayıf bir kızım olacak belliki

Playdoh benm oğlumda günde 2 yada 3 defa anca yer bu ya bi yoğurt olur pekmezli falan ya çorba olur yada muhallebi ogün ne varsa.ama sabah kahvaltısını her zaman yer gece sabaha doğru emer sık sık.gelişimi akranlarından çok daha iyi.neden bu kadar aç kalıyor acaba ya hasta yada diş çıkarıyor olabilir dr sordunmu hiç yemiyor diye...acıkması gerek oysaa..

Mozpcım kurtulduğuna çok sevindim nasıl narkoz zormuydu anlat müsait olunca nasıl geçti operasyon ne kadar sürdü inş dahada iyi olck yavrun.sağsağlim iyi olur inş.zor zamanı atlattın inş.narkozdan çıktı şükür...

bence dra bi sor belki iştah açan bi şurup yazar sana hem kan yapan şuruplarda iştah açıyormuş böylece bi taşla 2 kuş vurmuş olursun hem kan yapar hem iştahı açılır belki...öyle sanma zamanla bi bakmışın senden fazla yiyor hiç belli olmazki üzme kendini...anlamadığım açlığını anlamıyormu esad kuduruyo aç olunca hemen yanıma gelir emmek için...:97:

benim bebeğim süt alerjili bir bebek o devam sütlerinin içinde süt tozu var çocuk doktorumuz çocuklara 8.aydan itibaren güvenilir bir yerden süt alıp içirmemiz gerektiğini söylemişti kutu sütlerden almayın dedi arkadaşlar elinizdeki nimetlerden faydalanın süt içirin peynir yoğurt yedirin keşke bende yedirebilseydim içim acıyor mamalarda inek sütünden elde ediliyor hemde en sağlıksız birşekilde benim fikrim bu

bu ara hastaydı iştahsız olması normal ama bu gün artık toparlamıştı biraz bu günde birşey yemedi dedim kaç gündür yemiyor bu gün yer artık ama yok yani sabah ne yediyse onunla duruyor hala.. dişte problemimiz olmuyordu 4 tane çıktı hiçbirindede pek sıkıntımız olmadı dr gelişimi güzel diyor onlara göre kilo alıyorsa boyu uzuyorsa sorun yok ne bileyim acıkmıyor doğuştan tok

benim oğlum da öyle emme desen iştahla emmez yeme desen yemez o kadar çok çorba yada yemek yapıyorumki bir iki tatlı kaşığı yiyor bir daha yemiyor geçen günler Benal Büyükgebizi dinledim eğer çocuk yemekten öcü gibi kaçıyorsa emmek istemiyorsa hiç aklına yemek gelmiyorsa mide de bir problem olabilir diyor du tedavi edilincede düzeliyormuş kansızlıkta iştahsızlık yapabilir

playdoh benim yeğenimde de yeme problemi vardı. şimdi 7 yaşında. küçükken yemek istemiyordu, yengem de yesin diye çok üsteledi, ne iştah açıcı şuruplar, balık yağı hapları, şurupları. yengem üsteledikçe ters tepti, inada bindi iş. biliyorum anne için çocuğunun yemek yememesi çok zor ama az da yiyorsa çok üsteleme. bir dönemden geçiyordur belki, belki diş sıkıntısı yaşamadık dedin ama başka dişte aynı olmayabilir, sıkıntı yapabilir. az sabret bakalım, değişir inşallah. çok zor ama gerçekten. özenenerek hazırladıklarının çöpe gitmesi üzücü. Allah yardımcın olsun canım, inşallah açılır iştahı.

ben tutsam doktora götürcem desem herkes bana deli der annem eşim bana çok kızıyor neden bu kadar kafaya takıyorsun diyorlar doktorda dahil herkes çocuk güzel gelişiyor daha ne bekliyorsun diyorlar evet şuan çok zayıf değil son kontrolde 8.715 kg dı boyuda 2 cm uzamış doktora götürdüğümde kontrol zamanı gelmemişti daha belki 9 kiloyu bulurdu zamanında götürseydim.. böyle bakınca benim anlattığım gibi vahim bir tablo yok ama bana yediği içtiği az geliyor nedense bizim dotorumuz kan damlası vitamin vs hiçbirşey vermiyor adam karşı çıkıyor bunlara

sağol canım aynen herkes senin dediğin gibi söylüyor zorlama daha çok nefret ettireceksin diyorlar kızıyorlar zaten bende gerçekten çok özenerek hazırlıyorum ondan vitamin alsın bundan vitamin alsın diye hepsini dökünce içim cız ediyor inşallah dediğin gibidir geçici bir dönemdir

Ben kaçar kızlar kocam gelmeden çıkayım çorba yapcm daha yarın sebze püresi yapcm esada inş yer bakalım göreceyik daha önce sevmemişti.iyi gecelerr

benim fındığımda bu kızlar :)

maşallah senin fındığına..ayy pek bi tatlı,pek bi minoşşmuş.))
vee maşallah kilosuda iyi duruyor..
belki bi geçiş söneminde olabilir,havalar bile etkiliyor birden soğuması falan..bizlerii bile etkilemiyormu..yada demişsin ya soğuk algınlığı vardı büyük ihtümalle onun da etkisindendir yememsi..yada diş falan..eğer için rahat etmiyorsa bi doktora götür istersen..

Son düzenleme:

sağol canım görüntü iyi allahtan yoksa doktor doktor gezerdim artık bakalım beklicem bir süre bir düzelme olmazssa dr götürcem artık, bende çıkayım artık eşim bekliyor pc yi adamın işi var gaspettim 2 saattir iyi geceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…