- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.841
bu çocuk artık beni hüngür hüngür ağlatıyor bütün gün birşey yemediği gibi gece sütte içmiyor şimdi hazırladığım sütten 90 cc içti bırakt deli olcam artık gün içinde kaç çeşit yemek hazırlıyorum yeterki yesin diye yok yok yemiyor deli olacam artık allah düşmanımın başına vermesin böyle çocuk
ben tutsam doktora götürcem desem herkes bana deli der annem eşim bana çok kızıyor neden bu kadar kafaya takıyorsun diyorlar doktorda dahil herkes çocuk güzel gelişiyor daha ne bekliyorsun diyorlar evet şuan çok zayıf değil son kontrolde 8.715 kg dı boyuda 2 cm uzamış doktora götürdüğümde kontrol zamanı gelmemişti daha belki 9 kiloyu bulurdu zamanında götürseydim.. böyle bakınca benim anlattığım gibi vahim bir tablo yok ama bana yediği içtiği az geliyor nedense bizim dotorumuz kan damlası vitamin vs hiçbirşey vermiyor adam karşı çıkıyor bunlara
benim fındığımda bu kızlar :)
merhaba anneler
bu gunun geçmişini okuyabildim
mozp bizden dua beklemiş, canım okurken gözlerim doldu, çok şükür ameliyatınız iyi geçmiş. Rabbim dermansız dert vermesin bebelerimize.
bi ara nil'i gördüm. hatun çok canlar yakacak gibi
ginger galiba inmemiş testisden yazmış. ben çocuk yuvasında calışırken birçok erkek çocugun sağlık dosyasında inmemiş testis yazıyordu yani çok yaygın erkek çocukları arasında. kısa sürede normale döner inşaallah
hugocuk kilo vermeyi kafaya koymuşsun. inşaallah kısa zamanda bir kaç kilo verip keyfin yerine gelir. diyet yapıp vermediğini görünce insan hemen bırakıyor. sen deneyiimlisin rejim konusunda ama memeeet izin verir umarım.
benim olanın oğlan yürümüş mü? yürüyen bebeler var mı?
kkayaist, concelad, ginger lar, sinem, playdoh, cat ve diğer arkadaslar selam
ellerinizin çatladıgını yazmışsınız bir ben de oluyor sanıyordum, markette kart verirken elimi nereye saklayacagımı bilemiyorum, çok çatladı.
alt değiştir el yıka, emzik yıka 10 kere, mama yedir tabagı sudan geçir, toz bezi tıka, tuvalete gir çık yıka, bulaşıkları sudan geçir, meyve yıka rendele, biberon yıka, sebzeleri yıka, akşam eşinin meyvelerini yıka, bulaşıkları sudan geçir, çamaşırları ıslak as vs. vs.
elimiz sudan hiç çıkmıyor anlayacagınız.
ellerinizin çatladıgını yazmışsınız bir ben de oluyor sanıyordum, markette kart verirken elimi nereye saklayacagımı bilemiyorum, çok çatladı.
alt değiştir el yıka, emzik yıka 10 kere, mama yedir tabagı sudan geçir, toz bezi tıka, tuvalete gir çık yıka, bulaşıkları sudan geçir, meyve yıka rendele, biberon yıka, sebzeleri yıka, akşam eşinin meyvelerini yıka, bulaşıkları sudan geçir, çamaşırları ıslak as vs. vs.
elimiz sudan hiç çıkmıyor anlayacagınız.
hugocuk nette gecen haftalarda 1200 gr aptamili 48 liraya almıştım. netten sipariş daha ucuz olabilir.
benimki bebelacı daha cok sevdi. aptamilde hep 50 ml kalıyordu, haliyle acıyordum kalana. bebelacı bitiriyor. bebelac kilosu 25 falan, aptamil 40 falan.
besin değeri açısından bir fark vardır heralde, sadece isim değildir. ama onu aptamile alıştırmaya çalışacagım. ben 13-14 aydan sonra inek sütü veririm sanırım. yaşından 1-2 ay daha devam sütü içsin bakalım
Al benden de o kadar, el kremi gece yatarken sürüyorum az da olsa fayda ediyor, manikure gidicem, ise başlamadan evvel yola sokmam lazım .
Bugun Kuzi biraz sıcak ateşi var denecek kadar değil ama hoşuma gitmedikahvaltida Elmalı irmik muhallebisi yaptım bitirdi hepsini, dün de dolma yedi, dişleri çıkınca iştah da arttı , çiğnemeye de başladı :)
yarın Cumartesi arkadaşlarımla buluşup yemek yiyicez babası bakacak inşallah ateşi yükselmez.
geçmiş olsun canım diştenmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?