- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.861
senfatcım merhaba. özlettin kendini.
okurken yoruldum valla. yazık bize yaaeli çatlak olanlardan biri ben, diğeri hugo. aramıza hoşgeldin
günaydın hayırlı cumalar kızlar,
çok şükür oğlum iyi, dün soğuk meyve püresiyle besledik, gece biraz uykusuzdu
bu sabah ılık çorba içirdik, biz kahvaltı yaparkende krem peynir fıstık ezmesi yedi oğluşum
ameliyat 30dk kadar sürdü bizi odada beklettiler ameliyathaneye almadılar, sonra getirdiler oğlumu,anestezi etkisi geçene kadar gözleri kapalı 40-45dk ağladı
sonra kendine gelince fitil atıldı sakinleşip uyudu
hem geniz eti alındı hemde burnundaki etler çok dardı onlar genişletildi,geçti gitti çok şükür
inşallah herşey çok güzel olacak bundan sonra
herkes iyidir umarım özledim sizleri :)
Göremedim nili yaaa tühhhh herkes gitmiş benle birlikte bari bende kocamla konuşayımmm ne konuşcaksamm pehhhh
üzülme canım yaa elbet yoluna girecektir gelişimini etkilemiyosa üzülme
doktor iştah açıcı filan verdimi
canım yanlış anlama ama başka doktoramı götürsenki :44:
mehmet doğduğunda hastanede akşama kadar aç bekletti sütüm gelir diye doktor ve mehmet o gün sarılık oldu
iki gece kaldık geldi gitti muayene etti ve koskoca doktor sarılık olduğunu anlayamadı
üç gün sonra fototerapiye gittik başka hastaneye
multivitaminler iştah açıyo
özellikle diş döneminde çok ihtiyaçları oluyo dediğim gibi kullanınca farkı anlıyosun
üstelik senin kızın yemekte yemiyo nedir bu inatla karşı çıkma ne yani çocuğun gelişimi tamamen dursunmu o zamanmı verecek hayret bişey yanii
ayrıca vitaminin fazlası atılıyo vücuttan zaten
ben de kaçırdım ama elbet görürüm birgün. playdoh benim de olduğum bir zaman görmek isterim nil'i.
günaydın hayırlı cumalar kızlar,
çok şükür oğlum iyi, dün soğuk meyve püresiyle besledik, gece biraz uykusuzdu
bu sabah ılık çorba içirdik, biz kahvaltı yaparkende krem peynir fıstık ezmesi yedi oğluşum
ameliyat 30dk kadar sürdü bizi odada beklettiler ameliyathaneye almadılar, sonra getirdiler oğlumu,anestezi etkisi geçene kadar gözleri kapalı 40-45dk ağladı
sonra kendine gelince fitil atıldı sakinleşip uyudu
hem geniz eti alındı hemde burnundaki etler çok dardı onlar genişletildi,geçti gitti çok şükür
inşallah herşey çok güzel olacak bundan sonra
herkes iyidir umarım özledim sizleri :)
canım bu yüzden dr değiştirmeye karar vermiştim kızımın ateşi çıkıyordu bi ara sebepsiz bizim dr idrar yolu enfeksyonu var dedi ben tutturdum başka dr götürcem diye aradım taradım bursanın en iyi doktoru dedikleri bir dr götürdüm ( dünyanın muayene parasınıda verdik bu arada) baktı tahlillere idrar yolu enfeksyonu yok kaka karışmış olabilir dedi tekrarlayalım tahlili dedi biz o sıra antibiyotiğe başladığımız için bırakamıyoruz zaten kendi doktorumuzada gidiyoruz aynı zamanda kendi doktorumuza sordum dedim kaka karışmış olabilirmi bu tahlile hayır dedi tahlilleri göstererek bu bu değerler yüksek çıkardı o zaman dedi gerçektende bizim doktorun verdiği tedaviyle ateş mateş kalmadı bizim doktorun nokta atışı şeklindeki tedavilerine güveniyorum çok süper dedikleri dr anlamadı bizim dr doğru teşhisle hemen tedavisini yapıverdi ne bilim beklicem bir süre bakalım yoksa başlıcam yine eşimin başının etini yemeye
tabiiki canım
playdoh8484 hangi şehirdesin hangi dra gidiyosun. benim kızımın dr.u gittiğimz hastaneden bizim anlaşmamızın olmadığı başka bi hastaneye gitmişti. hastane anlşma yapmış galiba yarın götürcez inşallah.
canım bursada yaşıyorum medicabil hastanesindeki faruk fidana gidiyoruz birçok kişi pek sevmiyor bizim doktoru çünkü öyle sohbetçi gülen konuşan bir adam değil ama biz şimdiyekadar memnun kaldık[/QUOTM
anladım biz istanbuldayız.eşim aramış hastane anlaşmamış henüz. sgk ile anlaşması var hastanenin ama bizimki özel sigorta. insanın dr. dan memnun kalması çok önemli.
canım bu yüzden dr değiştirmeye karar vermiştim kızımın ateşi çıkıyordu bi ara sebepsiz bizim dr idrar yolu enfeksyonu var dedi ben tutturdum başka dr götürcem diye aradım taradım bursanın en iyi doktoru dedikleri bir dr götürdüm ( dünyanın muayene parasınıda verdik bu arada) baktı tahlillere idrar yolu enfeksyonu yok kaka karışmış olabilir dedi tekrarlayalım tahlili dedi biz o sıra antibiyotiğe başladığımız için bırakamıyoruz zaten kendi doktorumuzada gidiyoruz aynı zamanda kendi doktorumuza sordum dedim kaka karışmış olabilirmi bu tahlile hayır dedi tahlilleri göstererek bu bu değerler yüksek çıkardı o zaman dedi gerçektende bizim doktorun verdiği tedaviyle ateş mateş kalmadı bizim doktorun nokta atışı şeklindeki tedavilerine güveniyorum çok süper dedikleri dr anlamadı bizim dr doğru teşhisle hemen tedavisini yapıverdi ne bilim beklicem bir süre bakalım yoksa başlıcam yine eşimin başının etini yemeye
tabiiki canım
arkadaşlar bebişkolarınıza inek sütlü muhallebi filan veriyomusunuz
hala daha oto koltuğu alamadık hep bişey çıktı
dün kipada fisher pricenin vardı ama almadık bizim alacağımız koltuk rahat olmalı mehmet sıkıntıya hiç gelemez yoksa hayatta oturtamayız koltuğa
canım biz aldık nil bayılıyor koltuğuna artık kucağıma aldığımda ağlıyor deli gibi koltuğuna oturmak istiyor oturunca bir mutlu bir mutlu yani kilometrelerce yol gidebiliriz hiç sıkıntımız olmaz o koltuk sayesinde
arkadaşlar bebişkolarınıza inek sütlü muhallebi filan veriyomusunuz
hayııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!henüz değil!1 yaşını bekliyorum ben!!!!1 yaşına girdiğinin ertesi günü başlıcam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sen bana köfte tarifi versene hugo?
az önce sormuştum ama sanırım gören olmadı!!!((
nasl pişiriyim köfteyi?
öne dönük koltuğa geçen oldumu???
biz hala geriye dönük oturturuyoruz da!!11.ayını bekliyim diyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?