2012 Şubat Anneleri

günaydın hayırlı cumalar kızlar,

çok şükür oğlum iyi, dün soğuk meyve püresiyle besledik, gece biraz uykusuzdu
bu sabah ılık çorba içirdik, biz kahvaltı yaparkende krem peynir fıstık ezmesi yedi oğluşum

ameliyat 30dk kadar sürdü bizi odada beklettiler ameliyathaneye almadılar, sonra getirdiler oğlumu,anestezi etkisi geçene kadar gözleri kapalı 40-45dk ağladı
sonra kendine gelince fitil atıldı sakinleşip uyudu
hem geniz eti alındı hemde burnundaki etler çok dardı onlar genişletildi,geçti gitti çok şükür
inşallah herşey çok güzel olacak bundan sonra

herkes iyidir umarım özledim sizleri :)

senfatcım merhaba. özlettin kendini.

okurken yoruldum valla. yazık bize yaa eli çatlak olanlardan biri ben, diğeri hugo. aramıza hoşgeldin

bir tanesi de benim o halde. bende herşeyi aynı zamanlarda yaşıyoruz diye düşünmüştüm. başka insanlara sürekli kızımdan, yaşadıklarımdan bahsedince içime kurt düşüyo acaba sıkılıyolar mı dye. yada şikayet ettiğimi sanıyolar mı diye

hepimiz iyiyiz canım güzel haberleri alınca senden daha iyi olduk

Göremedim nili yaaa tühhhh herkes gitmiş benle birlikte bari bende kocamla konuşayımmm ne konuşcaksamm pehhhh

üzülme canım yaa elbet yoluna girecektir gelişimini etkilemiyosa üzülme
doktor iştah açıcı filan verdimi

canım bu yüzden dr değiştirmeye karar vermiştim kızımın ateşi çıkıyordu bi ara sebepsiz bizim dr idrar yolu enfeksyonu var dedi ben tutturdum başka dr götürcem diye aradım taradım bursanın en iyi doktoru dedikleri bir dr götürdüm ( dünyanın muayene parasınıda verdik bu arada) baktı tahlillere idrar yolu enfeksyonu yok kaka karışmış olabilir dedi tekrarlayalım tahlili dedi biz o sıra antibiyotiğe başladığımız için bırakamıyoruz zaten kendi doktorumuzada gidiyoruz aynı zamanda kendi doktorumuza sordum dedim kaka karışmış olabilirmi bu tahlile hayır dedi tahlilleri göstererek bu bu değerler yüksek çıkardı o zaman dedi gerçektende bizim doktorun verdiği tedaviyle ateş mateş kalmadı bizim doktorun nokta atışı şeklindeki tedavilerine güveniyorum çok süper dedikleri dr anlamadı bizim dr doğru teşhisle hemen tedavisini yapıverdi ne bilim beklicem bir süre bakalım yoksa başlıcam yine eşimin başının etini yemeye

ben de kaçırdım ama elbet görürüm birgün. playdoh benim de olduğum bir zaman görmek isterim nil'i.

tabiiki canım

çok geçmişolsun çok sevindim bebişin iyi olmasına :)

playdoh8484 hangi şehirdesin hangi dra gidiyosun. benim kızımın dr.u gittiğimz hastaneden bizim anlaşmamızın olmadığı başka bi hastaneye gitmişti. hastane anlşma yapmış galiba yarın götürcez inşallah.

canım bursada yaşıyorum medicabil hastanesindeki faruk fidana gidiyoruz birçok kişi pek sevmiyor bizim doktoru çünkü öyle sohbetçi gülen konuşan bir adam değil ama biz şimdiyekadar memnun kaldık

slm kızlar
hayırlı cumalar...

dün akşam oğlum hayatının uyuma rekorunu kırdı!ikimizde 10 aydır hiç bukadar uyumamıştık.
dün gece uyanmalarından bahsetmiştik,sanırım oğlum hissetti,üzüldü annesine gece 11 de uyudu,tamda burda yazmıştım bu saat oldu haala uyumadı diye!normalde 9.30 da uyur.herneyse 11 de uyudu ve taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uyanıp ağladığında saat sabaha karşı 05.22 idi!!!!!!!!!!!!!!!
aallahım öyle dinç kalktımki!sonra emzirip geri yatırdım veeeee 8.45 e kadar yine uyudu!!!!1111111allahım bu ne uykusu böyle dediim!maşallah diyim.
ben 8 de kalktım,o uyanana kadar banyoları,tualeti cifledim,ortalığı toparladım,yemeğimi bile ocağa koydum.
umutun yemeği var bugün.yarına köfte yapıcam ona,ilk defa yapıcam.sulu köfte yapmıştım ama bu normal köfte olacak!
nasıl pişiriyim?sizler nasıl pişiriyorsunuz?
hugo??:))

şuan uyuyor..
oğlum normalde banyo yapmaya bayılır.çıkarırken kendini paralar niye çıkarıyorum diye,hep oynamak ister suda.hatta kaç kez kameraya çekmişliğim vardır hatıra kalsın diye.şap şap sulara vurur falan.bugün ne olduysa allahım küvetine girmemek için üzerimi ısırdı hep,boyunuma bi yapıştı,ensemdeki saçlarımı çekti hep.ayağı suya değedikçe kaçtı.küvetinle beraber kaapaklandı nerdeyse yere.ney apıcğımı şaşırdım.yıkayamadım mümkünatı yok.geri giydirdim!
!!!!!!ne oldu anlamadım!!!!!!!!!!!!!!!

canım doktorun her dediğini yapacak değilizya
al eczaneden multivitamin

arkadaşlar bebişkolarınıza inek sütlü muhallebi filan veriyomusunuz

hayııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!henüz değil!1 yaşını bekliyorum ben!!!!1 yaşına girdiğinin ertesi günü başlıcam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sen bana köfte tarifi versene hugo?
az önce sormuştum ama sanırım gören olmadı!!!((

nasl pişiriyim köfteyi?

hala daha oto koltuğu alamadık hep bişey çıktı
dün kipada fisher pricenin vardı ama almadık bizim alacağımız koltuk rahat olmalı mehmet sıkıntıya hiç gelemez yoksa hayatta oturtamayız koltuğa

hala daha oto koltuğu alamadık hep bişey çıktı
dün kipada fisher pricenin vardı ama almadık bizim alacağımız koltuk rahat olmalı mehmet sıkıntıya hiç gelemez yoksa hayatta oturtamayız koltuğa

canım biz aldık nil bayılıyor koltuğuna artık kucağıma aldığımda ağlıyor deli gibi koltuğuna oturmak istiyor oturunca bir mutlu bir mutlu yani kilometrelerce yol gidebiliriz hiç sıkıntımız olmaz o koltuk sayesinde

öne dönük koltuğa geçen oldumu???
biz hala geriye dönük oturturuyoruz da!!11.ayını bekliyim diyorum!

..................ama artık zor sığıyor..zaten 12 kg a kadar bu koltuk,bizimki hemen hemen okadar olmasada kilosu önden gidiyor,birde artık montlarla falan sıkışıyor içinde!bağırıp duruyor!:))))

ekmekiçi soğan sarımsak kıyma pirinç veya köftelik bulgurdan köfteyi yap minik yuvarlak şekilde ben birer porsiyonluk atıyorum buzluğa çıkarıp çabuk pişiriyorum kolay oluyo
pişirirkende patates bezelye havuç ve köfteleri beraber pişiriyorum kapatıp ılımasını bekliyorum ılıyınca
ayrı bir kapta yumurta sarısı un ve yoğurdu çırpıp ekliyorum limonda sıkıyorum azcık
bir taşım kaynatıp kapatıp az tereyağı ekliyorum tamamdırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…