- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.301
yok canım epeydir var kızımın resmi sen yeni farketmişsin:))
umarım dönemsel bişeydir
kızıma alkış diyorum önceden el çırpardı şimdi kafasına vuruyor
kafasını keşfediyor diyor babası ama ben yinede tedirgin oluyorum
yeşil çayı hiiçç sevmem kına gibi kokuyor ama süte geçsede bi zararı olmaz heralde
bende katlanırım azıcık,,içeyim bari(
manzara süper evet hele kış günü sıcak bi yerler görmek ii geliyor ama hareketler gitgide zorluyor beni
sayısını azaltarak yapıyorum bende
malzemeden çalıyorum:))
amannn evire çevire bi iki bişeyler yapcam bakalım
sen platesin faydasını gördün mü hiç??
Napıyorsunuz kızlar? Montaj yapıyordum bir türlü yoğunlaşamadım işe, canım sıkkın. Paylaşmassam büyüyecek içimde.
Sebep, yine eşimin babası. Uzun zamandır gitmiyorduk, en son diş buğdayı için gitmiştim onlara. Biliyor ya tavırlıyız yine ortaya bir şey attı. Geçen hafta eşimi aramış, "size ev almak istiyorum, gel detayları konuşalım" demiş. Eşim bana söyleyince pek inanasım gelmedi zira bugüne dek maddi ve manevi olarak pek destek olmamıştır bize.
Neyse eşim gitmiş, konuşmuşlar. "Hadi ev bakın, beğendiğiniz olursa bana da gösterin. Ben de bir yandan ev arayacağım size." demiş. Eşim bunları bana söyleyince ne oluyor yangından mal kaçırır gibi, yeni taşındık zaten dedim. Ama eşim "Babam hatasını anladı herhalde, internet üzerinden evlere bakalım, fikir olsun en azından" dedi.
Neyse böylelikle bir hafta geçmiş oldu. Bugün bizi kahvaltıya davet ettiler, gittik. Onların ahbapları da vardı, pek tanımıyorum. Kayınpeder, yine çok mesafeli duruyordu, Ata'nın da doğru dürüst yüzüne bakmadı. Sonra eşim konuyu açtı. Noktasına dokunmadan diyaloğu yazıyorum.
Eşim- Baba, birkaç ev var netten baktık, görmeye gidelim beraber
Kayınpeder - Ne evi
- Daire işte, alacağız ya.
- Nereden buldunuz o kadar nakiti?
- Ne nakiti, sen alacaktın ya
- Yok ben ev mev alamam, amcana söz verdim, onun Ankara'daki dairesi satılıkmış onu almaya karar verdim kendime. Hem yatırım olur kiraya veririm.
Eve gelene kadar eşimle tartıştım. Biliyorum onun hiçbir suçu yok ama dellendim işte. Nasıl bir insan, ne zevk alıyor anlayamıyorum. Resmen dalga geçiyor bizimle. Ne zaman uzak dursak bir şey çıkarıyor. Daha evvel de. "Alo oğlum ben bu şehirden taşınmaya karar verdim, sizi mutsuz ediyorum." demiş duygu sömürüsü yapmıştı. Artık görüşmek istemiyorum ya, zerre kadar içimden gelmiyor.
Hanimlar bu gece bize uzun olacak gibi. Su an kizim ayagimda bir turlu dalamiyor elini yumruk yapip agzini burnunu kasiyo sanki. Nasil bi dis cikarmak bu allahim. Bi yandan da insallah distir ve cikinca rahatlar yavrum diyorum. Yarin gidicez insallah dr.a bakalim. Bu arada sanki biraz yuksek sesle nefes alip veriyo bazen horlama degil ama. Acaba geniz eti olabilir mi icime kurt dustu.
yeşil çayı hiiçç sevmem kına gibi kokuyor ama süte geçsede bi zararı olmaz heralde
manzara süper evet hele kış günü sıcak bi yerler görmek ii geliyor ama hareketler gitgide zorluyor beni
sayısını azaltarak yapıyorum bende
malzemeden çalıyorum:))
amannn evire çevire bi iki bişeyler yapcam bakalım
sen platesin faydasını gördün mü hiç??
kızlar bebklerinizde bu aralar hırçın davranışlara rastlayanınız var mı??
nisa hemen hemen 1 haftadır çok hırçın
elinden bi oyuncağını yada ona zarar verebilecek herhangi bişeyi aldığımda acayip sinirleniyor
ve resmen bana vuruyor
kendini kasarak ağlıyor
birde buaralar sürekli bağırıyor şarkı söyler gibi ,konuşur gibi,bildiğin bağıyor yani avazı çıktığı kadar:)
acaba sesinimi keşfediyor yoksa bu davranışlarda bi sıkıntı mı var
bizden etkileniyor desem değil
çünkü normalde biz evde asla sesini yükselten bi çift değiliz eşimle
yada herahngi bi tartışmamıza şahit olmamıştır kızım
sizde de bu türden davranışlar var mı??
cok sinir bozucu gercekten. Bence sizi kavga ettirmek icin bile yqpiyor olabilir. Keske sizde nispet yapip onu sinir etseydiz o kadar nakiti nerden buldunuz dediginde biraz vardi birazda kredi cektik alcaz bi tane deseydiniz :) sonrada yuzune iyice bakip evde hatirlayip hatirlayip gulerdiniz
mozp'un da dediği gibi yeşil çayın aromalı olanları var. Benim de favorim bergamotlu. Keskin tadı var ama hoşuma gidiyor. Bizim evde çay demlenmez, siyah çay hiç içemiyorum. Hergün iki büyük kupa yeşil çay içerim, çalışırken çay kahve iyi gidiyor zaten sütümden bebişi etkilediğini sanmıyorum.
Napıyorsunuz kızlar? Montaj yapıyordum bir türlü yoğunlaşamadım işe, canım sıkkın. Paylaşmassam büyüyecek içimde.
Sebep, yine eşimin babası. Uzun zamandır gitmiyorduk, en son diş buğdayı için gitmiştim onlara. Biliyor ya tavırlıyız yine ortaya bir şey attı. Geçen hafta eşimi aramış, "size ev almak istiyorum, gel detayları konuşalım" demiş. Eşim bana söyleyince pek inanasım gelmedi zira bugüne dek maddi ve manevi olarak pek destek olmamıştır bize.
Neyse eşim gitmiş, konuşmuşlar. "Hadi ev bakın, beğendiğiniz olursa bana da gösterin. Ben de bir yandan ev arayacağım size." demiş. Eşim bunları bana söyleyince ne oluyor yangından mal kaçırır gibi, yeni taşındık zaten dedim. Ama eşim "Babam hatasını anladı herhalde, internet üzerinden evlere bakalım, fikir olsun en azından" dedi.
Neyse böylelikle bir hafta geçmiş oldu. Bugün bizi kahvaltıya davet ettiler, gittik. Onların ahbapları da vardı, pek tanımıyorum. Kayınpeder, yine çok mesafeli duruyordu, Ata'nın da doğru dürüst yüzüne bakmadı. Sonra eşim konuyu açtı. Noktasına dokunmadan diyaloğu yazıyorum.
Eşim- Baba, birkaç ev var netten baktık, görmeye gidelim beraber
Kayınpeder - Ne evi
- Daire işte, alacağız ya.
- Nereden buldunuz o kadar nakiti?
- Ne nakiti, sen alacaktın ya
- Yok ben ev mev alamam, amcana söz verdim, onun Ankara'daki dairesi satılıkmış onu almaya karar verdim kendime. Hem yatırım olur kiraya veririm.
Eve gelene kadar eşimle tartıştım. Biliyorum onun hiçbir suçu yok ama dellendim işte. Nasıl bir insan, ne zevk alıyor anlayamıyorum. Resmen dalga geçiyor bizimle. Ne zaman uzak dursak bir şey çıkarıyor. Daha evvel de. "Alo oğlum ben bu şehirden taşınmaya karar verdim, sizi mutsuz ediyorum." demiş duygu sömürüsü yapmıştı. Artık görüşmek istemiyorum ya, zerre kadar içimden gelmiyor.
1 hafta olmu memoyu yıkamayalıı soğuk diyee ama bugün banyoya girdi ve duş alınan yeri gösterdiyıkanmak istiyorr
bende küvetini doldurdum cıp cıp yapa yapa yıkadım çok rahatladıı havalar çok soğuk ama napimm çocukta rahatsız oldu emekki
heleki suyu çok seven su kermiti memo gibi oluncaa
nerdeys sudan çıkmayacak
bu yaz denizeee
Kayınpederin ilgi çekmek için yapıyor gibi geldi. Tam siz iyice kopmaya başladığınızda böyle bir şeyle ortaya çıkıyor sonra ilginizi çekiyor ve vazgeçiyor. Dengesiz insanla uğraşmak zor en yisi ne yaparsa yapsın uzak durmak olabilir. Torunla da ilgilenmiyorsa zaten boşver gitsin
dün akşam göz ucuyla okudum ama fırsatım olmadı cevap yazmaya.
canım senin kayınpeder acaba demişsinya bi ahbpları vardı evde diye acaba onların yanındamı lafı geçiştirdi,öyle söyledi?
biraz saçma gelebilir belki ama öyle bi hitimal aklımdan geçti.
yada sen demişsin ya aramız mesafeli diye,belki o gün gittiğiinizde senden yakınlık mı ,bi samimiyet mi bekeledi acaba!göremeyincede fikrini değiştirdi bir anda!!
başka ne olabilirki biranda fikir değiştireceği.
eşinin hiç bir suçu yokki bu konuda ,oda neyapsın babası sonuçta.
gingerus zaman duruyor onlar hasta olunca, nasıl farklı bir duyguymuş bu. Hiç kimse için böyle hissedemiyor insan, gözünün içine bakıyorsun tek arzun onu mutlu görmek. Hasta da olacaklar, bir yerleri de incinecek ama hepsi geçecek. Geçmiş olsun, bir an evvel toparlansın minik kuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?