2012 Şubat Anneleri

Kızlar arı mama kullanan varmı ben bugün sırf aldığım gece mamasından yoktu bimde diye mecbur aldım ama vitamini azmıdır acaba hazırladım ama daha vermedim yediren oldumu acaba yaaa prinç unu iyi değl diyen var kilo aldırıyormuş kof kof ama bilmiyorum yaa almasamıydım?:84:

herkesin kayınvalidesi sorun çıkarır sende tam tersi
genelde kayınpederler ılımlı olur gelinden taraf olur derler(benimki vefat etmiş)
hiiçççç takma dicem ama insanın ister istemez canı sıkılıyor işte.görüşmezsin olur biter hem eşine neden kızıyorsunki oda babasına hak vermiyordur heralde!!
peki kayınvaliden bu duruma ne diyor?onunla arası nasıl?
yani adamın genel mizacı mı bu yoksa size mi takık acaba

Kayınvalidem çok iyi bir insandır ama ağzı var, dili yok. Kocası ne derse, "tamam hayatım." modunda. Bugüne kadar hiçbir konuda kendi fikrini duymadım.
Eşim de çok sinirlendi, üzüldü. Gitmeyelim bir daha dedi. Yav adam oğlunu kıskanıyor gibi geliyor bana, eşime söyleyemiyorum da her konuda oğluyla yarışıyor. Ben çözemedim ilişkilerini, çok soğuklar.

rica ederim ne demek
aslında bende linkler öyle upuzun değil ama burda niye öyle oldu anlamadım
bugün bende yarım saat bunlardan 20 dk da karın egzersizleri yaptım öldüm ama
bişeyler yakmış olmalıyım ki çooookkkk acıktım ama tuttum kendimi
malum yasak:)))

benim olan yazdığım dan alıntı yaparak cevap yazdığın halde benim ne için sorduğumu anlamadığın belli!!!1
ben zaralı olduğu için kullanmayı bıraktım diye bişey yazmadım!!!sadece kullanışsız olduğu için,sapı uzun,ve döküldüğü için kullanmayı bıraktım diye yazmışım!!bu yüzden sizlere sordum acaba metal kaşık kullanan varmı diye!!!konuyu direk plastiğin zaralarına ve kansere getiren sen oldun!!!!
şuan ne diye kendi kendine sinir yaptın anlamadım.
sen plastiğe karşıysan bende tahta tabak kaşıklarla oynamasına karşıyım!!!

eşinin seninle olan ilişkisini kıskanıyor olabilir
oğluyla yakalayamadığı yakınlaşmayı sizde görünce dikkat çekmeye çalışıyordur muhtemelen
bu da onu hırçınlaştırıyor bence
bizim öğrencilerde sıkça olan bi durum bu
ilgi çekebilmek için hırçın tavırlar

bende bugün bişeyler yaptım..çok değil ama idare eder,,çok yordu beni,kısa kesmek zorunda kaldım.
sen 20 dk iyi yapmışsın.
o yaptıkları yerdeki manzaralar süper buarada.
ebru şallı tv de platesten ya önce yada sonra yeşil çay içiyordu genelde.
eğer sütüme geçmez falan diyorsan 1 kupa iç bence.ben içiyorum,metabolizmaayı hızlandırıyor.

Hanimlar bu gece bize uzun olacak gibi. Su an kizim ayagimda bir turlu dalamiyor elini yumruk yapip agzini burnunu kasiyo sanki. Nasil bi dis cikarmak bu allahim. Bi yandan da insallah distir ve cikinca rahatlar yavrum diyorum. Yarin gidicez insallah dr.a bakalim. Bu arada sanki biraz yuksek sesle nefes alip veriyo bazen horlama degil ama. Acaba geniz eti olabilir mi icime kurt dustu.

yeşil çayı hiiçç sevmem kına gibi kokuyor ama süte geçsede bi zararı olmaz heralde
bende katlanırım azıcık,,içeyim bari(
manzara süper evet hele kış günü sıcak bi yerler görmek ii geliyor ama hareketler gitgide zorluyor beni
sayısını azaltarak yapıyorum bende
malzemeden çalıyorum:))
amannn evire çevire bi iki bişeyler yapcam bakalım
sen platesin faydasını gördün mü hiç??

dişe benziyor sanki
diş çıkarken genize doğru akıntı olur oda hırıltı yapar demişti bize bi doktor

kızlar bebklerinizde bu aralar hırçın davranışlara rastlayanınız var mı??
nisa hemen hemen 1 haftadır çok hırçın
elinden bi oyuncağını yada ona zarar verebilecek herhangi bişeyi aldığımda acayip sinirleniyor
ve resmen bana vuruyor
kendini kasarak ağlıyor
birde buaralar sürekli bağırıyor şarkı söyler gibi ,konuşur gibi,bildiğin bağıyor yani avazı çıktığı kadar:)
acaba sesinimi keşfediyor yoksa bu davranışlarda bi sıkıntı mı var
bizden etkileniyor desem değil
çünkü normalde biz evde asla sesini yükselten bi çift değiliz eşimle
yada herahngi bi tartışmamıza şahit olmamıştır kızım
sizde de bu türden davranışlar var mı??

Arı mamayı yemedi geldi yine bana...bu çocuk anne sütünü herşeyden daha çok seviyor sevinsemmi üzülsemmi bilemedim şimdi...offf offff.....karnı tok olsun dedim ama yok yine gece uyanacak zırt pırt....

Kkayacım inş rahat yatar kuzun diş çok fena rahatsız ediyordu benim sıpayıı

bizim sıpada sürtüyordu dişlerini sanırım alışınca bırakacaktır esad unuttu yapmıyor artık..alıştı galiba...

benim oğlumda bu ara herkese vuruyor bide eli ağırki
hiç istemediğim şeyi yapıyor sanırım kardeşlerimden öğrendi inş unutur hırçın olmaz baş edemem sonra valla bide erkek çocuğu kırar geçirir evi...bağırmıyor ama vuruyor ilgilenmezsem falan ahh yapıyoo o kadar diyorum anneme öğrenmesin diye ama ezdirmesin bişey olmaz ufak diyor en çokta buna kızıyorum...inş unuturlar nisane...:97:

yok canım epeydir var kızımın resmi sen yeni farketmişsin:))

umarım dönemsel bişeydir
kızıma alkış diyorum önceden el çırpardı şimdi kafasına vuruyor
kafasını keşfediyor diyor babası ama ben yinede tedirgin oluyorum

ginger curls profil resmindeki senin yavrunmu erkege benzettim ama benim kizimida erkege benzetiyolar:) cok seker gozukuyo masallah

Bu benim oğlum değil ama benziyor, asık suratlı bişey iste :)
Kesinlikle aynı yaştaki bebeklerden bahsediyoruz; agresif , yalandan ağlama bağırma, konuşur gibi söylene söylene yakınma , hiriltili nefes alma, dis gicirdatma, hepsi bizde de mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…