2012 Şubat Anneleri

tüm hasta bebişçikler çok çok geçmiş olsun üzüldüm
çabucak geçirsinlerr

iyi geceler hugocum.. Allah hasta yavrucaklara şifa versin.

bugün ömere tatlı, duruyla bana hafif acı, salçalı, tuzlu tarhana yaptım. ömere çorbasını içirdim(onunki mama gibi koyu oluyor, öyle yapıyorum yani) ben yerde onun yanında oturdum çorbamı içerken baktım tutundu bana, ayağa kalktı, ağzını açarak çorba kasesine eğiliyor doymadı sandım ama o da bir kase içmişti. biraz yoğurt yedirdim ben de hatırı kalmasın diye

duduşun da oyuncaklarını ayıkladık biraz, atılacakları attık. Allahım ne dandirik şeyleri saklamışız öyle. bazen atmaya kıyamıyorum, bazen de gözüm kararıyor. bugün gözüm karaydı

Günaydın millet,

Ata salonun kapısını açtı bugün, çok şaşırdım. Köpeğimizi taklit ederek öğrendi sanıyorum çünkü Tatliş önce kapı koluna zıplar, sonra da patisiyle aralar kapıyı. Ata'da uzandı boyu yetmedi zaten, parmak ucunda dikilerek çığlık ata ata kola bastırdı, sonra yere oturdu kapıyı araladı ve emekleyerek çıktı gitti :) Küçük aşkım benim yav, demek artık bir yerde kapalı tutulursa kurtulabilecek ama kapı kolunun sert olmaması lazım, bizimki biraz oynak rahat açabildi.

durasella hiç üzme canını. ne kdar sakınırsan sakınsın parasını sizden, evleri biriktirsin. öbür dünyaya mı götürecek, istemese bile size kalacak. cimri insanları çocukları çok sever, öldüklerinde mal mülk bırakırlar bir sürü. salak adam güya sizden sakınıyor.
bilmiyorum sen parasında değilsin. yaptıgı terbiyesizliğe kızgınsın. işin dediğim tarafını düşün, teşekkür et içinden ona. ohh ankarada da eviniz olacak

Selam miletttt keyifler nasıl bakmadan direk yazıyorum ama hasta bebekler iyi olmuştur inş...akşam esadda bi kaç kere hamşırdı hemen tylolhot şurub verdim gelmeden geri gitti grip ucuz kurtardım...2 gecedir 2den aşşağı yatmıyoo napcm bilmiyorum karnıda aç değl ama yok sürekli yanımızda ayağa kalkıyo..bizide uyutmuyor..kendi yatağına doğar doğmaz alıştırmadığıma şimdi daha bin pişmanım..miletin ağzına bakıp koynuma aldım ozaman ufak diye..şimdi bahsedilen yöntemleride denesem yok ila yanımızda yatacak..eşimde daha ufak anlamaz anlayınca yatar diyor ama ben pek ümitli değlim..sizinkiler nerde yatıyor? Nasıl alıştırdınız kendi yataklarına yaa...oğlum çok düşkün bana...napcm bilmiyorum...gece her yerim tutuk kalkıyorum ona göre yattığım için..emmeden uyumaz...baştan alıştırmazsan böyle olur işte..salak kafamm

artık zor alıştırırsın yatağınaa
ben hiçbir zaman yanımda yatırmadım
bazen benle uyumak ister alırım yanıma uyuyunca yatırırım yatağına
yatağını severr ayrı yatmayı severr
öbür türlü gece zırt pırt uyanır sende rahat edemezsin
ben kendimden biliyorum o bir alışkanlık alıştımı kocaman insan olana kadar isterr
hep annemle yattım korkardımm koca kız oldum hala annemle yatardımm o derece
benim annemde hep yanına al küüçük derdi hiç dinlemedim hala der yanına yatır diye ama yatırmam uyuyana kadar yatar sonra yatağına

meraba arkadaslar benım 4 aylık bır kızım var ve hasta buhar makınası almam gerekıyor ama cok pahalı oldugu ıcın alamadım.aslında kızım ıcın para falan onemlı degıl ama elde olmadıgı ıcın ınsana pahalı gelıyor bana ıkıncı el kullanmayan bırılerı varsa yardımcı olabılırler mı bızım esımde arkamızda aılelerımız yok gıdıp kapısını caldırıp ısteyecegım esımın aılesıde benım aılemde bu evlılıgı ıstemedıgı ıcın kacarak evlendık sımıd kımse arkamızda desteksımız degıl bu arada bebeklerınız kullanmadıgınız kıyafetlerınız varsa kulanılmıs falan fark etmez bır ıhtıyac sahıbı ararsanız benım ıhtıyacım vardır.

merhaba herkese kızlar huggiessin yeni yıl temalı bezlerini gördünüzmü benim çok hoşuma gitti aldım bir paket primadan başka bir bez kullanmamıştım denemişte olduk böylece ama biz primadan devam edeceğiz bu bitince

slm kızlar...

çok yorgunum..misagir ağırladım bugün..dün akşamdan hazırlıklarıma başladım,sil ,süpür,mutfak hazırlğı faaln derken bugünde ağırlama faslı öldüm..gittiler nihayet..
ne plates yapmaya hal kaldı,ne kardiyo.fazlasıyla yoruldum iki gündür.

oğlumun dünden yaptığım yoğurt çorbasını yedirdim,yedi yedi son bi kaç kaşık kalmıştı tabakta son verdiğim kaşıkla beraber yediklerinide hepsini çıkardı.üst baş,halı,benim üstüm,koltuk ,oyun halısı,heryer battı.bide bi ağlamazmı,korktu sanırım.tam misafirler gitti,mutfaktan çıktım,oturucam derken hadi bakalım üst baş değiştir.dedim yıkayım bari umutu tam olsun hiç oturamıyım,üşenmedim gittim yıkadım kruttum,ortalığı temizledim,biraz emzirdim uyudu allahtan.bugün sadece 1 kez uyumuştu.hiç ilgilenemedim onunla bugün.şimdi oturdum yeşil çayımı aldım.birazdan uyanır.

sizler iyisinizdir umarım..
sırtım tutuldu sanki yorgunluktan,bu aralarda bi sırt ağrısı oluyor ara ara.

yarın da pazartesi temizliği,umuta çorba,bize yemek ..

Biz gün aşırı yıkıyoruz dobişi. Doktorda geçen üşütmesinde yıkayın iyi gelir burnu açılır faan demişti.

bebekken bizde gün aşırı yıkıyordum,öyle derler bizde çabuk büyürmüş!!valla kar kış demeden yıkamıştım gün aşırı şimdi düşüüyorumda.artık gün aşırı yıkamıyorum .havalar soğudu ,tamam ev sıcak ama,artık evin her yerinde.bebekken yıkıyordum yattığı yerde ,aynı odada üşümüyordu.şimdi üşütürüm diye korkuyorum.geçenlerde 5 günü bulmuştu yıkamadığım.

hatta genelde gece yıkayım diyorum,yıkar uyuturum,hem daha rahat uyur belki diye.ama gün günü tutmuyor işte.üstü başı batıyorsa o gün,kaka falan bulaşıyorsa gündüz yıkıyorum genelde..

canım öncelikle bebeğine geçmiş olsun, allah yardımcın olsun..
buhar makinesi keşke ikinci olsa de verebilsem,ama malesef canım,bizde oğlum doğduğunda almıştık hala onu kullanıyoruz.
bana düşmez belki ama bence ailelrinizle gidip konuşsanız,belki torunlarının hatrına yardımcı olurlar.ortada bi bebek var nede olsa.siz bi hata yapmışsınız belki ama sonuçta onlar büyükler affederler.

Kesinlikle canım yaa o öyle öksürdükçe benim içim acıyor,bi de elinden bişey gelmiyor ya o kötü işte iyileşsin diye dua ediyoruz.
Bebişler hasta olmasınnnnnnn

ikinizinde bebeciklerine geçmiş olsun kızlar..
inşallah en yakın zamanda iyi olurlar..üzülüyorum böyle okuyunca..
insan anne olunca daha bi duygusal oluyormuş..
kkyaist:
senin bebişte dişlerini çabucak çıkartabilir inşallah..allahım ne zormuş bu diş çıkartmak.
onlarla beraber,biz daha çok sıkıntı çekiyoruz..

Duyduk duymadık demeyin, oğlum yürüyor ... 8 adım kadar attı :) ağladım sevinçten , bundan sonra yeni bir boyuta geçiyoruz , Allah bize kolaylık versin ...

selam kızlarr
mehmet bugün çok huysuzdu ağzının suyu yine akmaya başladıı sanırım diişi çıkacak
akşam uyuttum çok huzursuzdu rahat uyuyamıyodu gündüzde öyle çok uyuyamadı sıkıntısından
uyurken aldım yatağından fitil verdim yatırdım hemen daldı zaten bidahada uyanmadı çok rahatladı
ben spor yaparken netten sevdiği şarkıları açıyorum babası peşpeşe çalıyo oda dans ediyo hemde oyununu oynuyoo
başka türlü mümkün değil spor filan yapamam

umut bugün gündüz uykusunu 1 keez uyumuştu.akşam 7.30-9 arası ikinciyi uyudu uyandışimdi hala ayakta cin gibi dolanıyor.
eşimde birazdan yatar işe gidecek diye.
ben uykusuzluktan ve yorgunluktan ölüyorum..
umut'un uyuyacağı yooookkkk!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…