- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.361
Selam kızlar
Ayaz'ın burun tıkanıklığını çözemedik bir türlü ,burnu tıkalı olduğu için ağzından nefes alıyor,bütün gün ağzı açık yani,böyle olunca da ağzı kuruyo ve sanırım gıcık yapıyor ve öksürüyor.Acaba diyorum şu buhar makinalarından alsam işe yarar mı ? Ya da napmak lazım ?
yok canım ağzının suyu akmıyor. ama üst dişlerinin diş eti beyazladı. altta da hafif bi çıkıntı var.
Ata'ya kocamaan maşallah
arkadaşım aradı bu akşam. 7 yaşındaki oğlu tutturmuş illa ya kedi ya köpek alalım diye. 10. katta oturuyorlar. kendisi de çalışıyor. hayvan bütün gün yalnız kalacak. bakımı zor olur kaplumbağa, balık falan alın dedim. illa tüylü birşey istiyormuş. aslında kardeş istiyor dedi. kardeşi olmadığı için hayvan sevgisiyle kapatmaya çalışıyor açığı. üzüldüm biraz.
merhaba herkese kızlar huggiessin yeni yıl temalı bezlerini gördünüzmü benim çok hoşuma gitti aldım bir paket primadan başka bir bez kullanmamıştım denemişte olduk böylece ama biz primadan devam edeceğiz bu bitince
Selam kızlar
Ayaz'ın burun tıkanıklığını çözemedik bir türlü ,burnu tıkalı olduğu için ağzından nefes alıyor,bütün gün ağzı açık yani,böyle olunca da ağzı kuruyo ve sanırım gıcık yapıyor ve öksürüyor.Acaba diyorum şu buhar makinalarından alsam işe yarar mı ? Ya da napmak lazım ?
ben hiç ayakta sallamadım alıştırmadımm ilk başlarda çok zor oluyo hiçbiyere gidemiyosun hatta kayınvalide çok uğraştı ayakta sallamaya ama mehmet sağolsun hiç izin vermediii
yatağına koyarım dönencesinin müziğini açarım uykusu varsa ya hemen uyur yada döne döne battaniyesiyle güreşe güreşe uyur
bazen benle uyumak ister hemen yatağa alırım yanına uzanırım yüzümü seve seve uyur
mehmetin uyku hijyen sorunu var sadece
muhakkak uykudan önce soyulacak altı alınacak temiz kokan atlet giyecek atlet pamuklu olacak yatak rahat olacak uyku seti olacak ve uyku seti temiz olacak üzerine yumuşak hafif bir battaniye olacak
kolları bacakları açar yayıla yayıla uyur
ee uyanıncada soyuyorum terliyo azda olsaa
tüm gün kaçkere soyunup giyiniyoruz belli değilll
Selam kızlar
bende ayağımda sallayarak uyutuyorum gerçekten çok zor ama diyorum ki en fazla iki yaşına kadar sürer heralde:) ben kızımı 6 ay beşiğindn alıp emzirip yerinekoydum sonra hastalndıkça bizim yatakla tanıştı. bu diş sorunundan ötürü kaç haftadr benimle yatıyo. bi yandan korkuyorum alışacak diye bi yandan da tadını çıkarıyorum kuzumla yatmanın. olan babasına oluyo. ben sorun etmiyorum yaa napalım yatabildiğimz kadar yatarız beraber. en azından şimdilik böyle düşünüyorum.ohh paşaya bak keyfine düşkün
bende istemedim ayağa alıştırmak ama mecbur kaldık başka yol bulamadık 35günlükken mikrop kapmıştı hasta olmuştu o zaman başladık
gerçi şimdi arada başını omzuma koyup uyuyo ama sallamayı tamamen bırakmayı çok istiyorum
Bu arada kızamık aşısını yaptırdınız mı ?
Ben cuma gün aradım sağlık ocağını, hasta olduğunu söyledim Ayaz'ın.
İyileşince getirirsin yapamayız hastaysa zaten dediler.
bende salıncakta uyutuyordum kızımı ve salıncak olacağına keşke ayağımda uyusa diyordum.çünkü malesef salıncak heryere gitmiyor.sonra bakıcımızla kafaya koyduk gündüzleri o ,öğlede ben akşamları babası ayağımızda sallamaya başladım.önceleri tepiniyordu uyumam diye ama sonra alıştı uyutabiliyoruz.haftasonuna kadar uyutup emzirip salıncağına koyuyorduk.ama bu haftasonu kızım hoopppp salıncağından uçtu aşağıya gecenin bi yarısıallah korudu ama ben aklımı kaçırabilirdim o an böylelikle bu haftasonu itibariyle salıncak hikayemiz son buldu.şimdide sorunumuz uyuduktan sonra beşiğine koyar koymaz uyanıyor salıncağı arıyor ağlıyor tepiniyor yok uyumuyor.taaakiiii yanımıza yatırana kadar!!!bugüne kadar 1 kere dahi yanımızda yatmamış olan kızım yanımıza yatar yatmaz kendiliğinden uykuya dalıyor şimdi bu iyi mi kötü mü çözemiyorum!!!!!!!!
canım bana öyle söylediler hep sallanmayı seviyorsa bari ayağında salla heryerde uyutabilirsin bir yere gittinmi yastık olsun yeter dediler banada mantıklı geldi çünkü benim kızım çok uykusuz ve sallanmadan asla uyuyabilen bir bebek değildi bende yanımda yatırmadım değil yatırdığım dönemler oldu ama sürekli değil hala odamızdaki yatagında uyuyor bir problemimiz yoktu ama son bir kaç gecedir ağlayarak kalkıyor kucağıma almazsam susmuyor daha çok ağlamaya başlıyor kucağıma alınca kafasını omzuma koyup uyumaya devam ediyor yanıma bile yatırsam ağlıyor kucağımdan inmeden uyumak istiyor iyice dalmasını bekleyip yatağına koyuyorum odasını ayırmak istiyorum ama içim içimi yer, yan oda ama sanki başka biryerde bırakıp gelmiş hissi oluyor bende çok saçma ama elimde değil umarım bu saçma düşünceden kurtulup oda ayırma işini halledebilirim
bu oda ayırma işini bende istiyorum aslında ama tıpkı senin gibi sürekli uyanır kontrol ederim psikopata bağlarım kesin:))
topiğimizde kendiliğinden uyuyan bebek var mı acaba????
hugonun oğlu maşallah öyle uyuyor sanırım
birde ben bırakayım uykusu gelince kendi uyur diye beklersem gece yarısına kadar oturur benim kızım
ama ben saat 9da başlıyorum uyutma seansına:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?