- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.381
Gece uykusundan önce 7.30 gibi uyursa en fazla 40 dakika sonra uyandırıyorum ben yoksa gece oturuyor. Uykusunu alamadığı için başta mızmız oluyor acayip sonra açılıyor. Bi de uykusunu alamadığı için daha kısa süre de uykusu geliyor. Babası uyandırmaya kıyamıyor valla ben alıyorum kucağıma öpe öpe uyandırıyorum gece oturmaya gelince de önce babası yapışıyor yere
durasella ata uçuşa geçti level atladı desene öyle kapı açmalar falan
bizim kız hanımefendi biliyorsun,öyle kapı falan açamaz birisi gelip açmalı ki oda süzüle süzüle narin emekleyip çıksın kapıdan:))
durasella atadamı 10 şubatlı 10 şubatlılar çok burada galiba :)
bu haftasonu kızım hoopppp salıncağından uçtu aşağıya gecenin bi yarısıallah korudu ama ben aklımı kaçırabilirdim o an böylelikle bu haftasonu itibariyle salıncak hikayemiz son buldu.şimdide sorunumuz uyuduktan sonra beşiğine koyar koymaz uyanıyor salıncağı arıyor ağlıyor tepiniyor yok uyumuyor.taaakiiii yanımıza yatırana kadar!!!bugüne kadar 1 kere dahi yanımızda yatmamış olan kızım yanımıza yatar yatmaz kendiliğinden uykuya dalıyor şimdi bu iyi mi kötü mü çözemiyorum!!!!!!!!
Bu arada 3-4 cocugu olanlara karsi acaip saygim artti. Kendim bi taneyle zor ugrasinca :) ben hic bi ev isine yetisemiyorum. Yalniz buyutuyruz kizimi esimle. Esimde aksam yardimci olabilirse oluyo. O yuzden ev isi hic yapmiyrum desem yeri. Zorunlu ihtiyclar disinda. Siz yapabiliyomusunz
Arkadaslar sanki genel olarak son bir ay gibi uyku duzenlerinde bi degisiklik olmus. Ben buna sevindim biraz cunku belki bu durum gecicidir yani dis yuzunden buyudukleri icin ya da ruya gormeye basladiklari icin olabilir diye dusundum. Olumlu dusunelim olumlu olsun.
Bu arada 3-4 cocugu olanlara karsi acaip saygim artti. Kendim bi taneyle zor ugrasinca :) ben hic bi ev isine yetisemiyorum. Yalniz buyutuyruz kizimi esimle. Esimde aksam yardimci olabilirse oluyo. O yuzden ev isi hic yapmiyrum desem yeri. Zorunlu ihtiyclar disinda. Siz yapabiliyomusunz
bende salıncakta uyutuyordum kızımı ve salıncak olacağına keşke ayağımda uyusa diyordum.çünkü malesef salıncak heryere gitmiyor.sonra bakıcımızla kafaya koyduk gündüzleri o ,öğlede ben akşamları babası ayağımızda sallamaya başladım.önceleri tepiniyordu uyumam diye ama sonra alıştı uyutabiliyoruz.haftasonuna kadar uyutup emzirip salıncağına koyuyorduk.ama bu haftasonu kızım hoopppp salıncağından uçtu aşağıya gecenin bi yarısıallah korudu ama ben aklımı kaçırabilirdim o an böylelikle bu haftasonu itibariyle salıncak hikayemiz son buldu.şimdide sorunumuz uyuduktan sonra beşiğine koyar koymaz uyanıyor salıncağı arıyor ağlıyor tepiniyor yok uyumuyor.taaakiiii yanımıza yatırana kadar!!!bugüne kadar 1 kere dahi yanımızda yatmamış olan kızım yanımıza yatar yatmaz kendiliğinden uykuya dalıyor şimdi bu iyi mi kötü mü çözemiyorum!!!!!!!!
Günaydın millet,
bebişlerin ilk yılbaşılarına az kaldı var mı planlar? Biz evde olacağız arkadaşlar gelecek. Atoş ile çok zor oldu ama ağacımızı da süsledikYazdan kalan
Günaydınlarrrr,
Bu gece sabaha kadar uyudukkkkk
Akşam 10 da uyudu Ayaz ,sabah 06.30 da kalktı ben de bebekler gibi uyumuşumm
Burnu hala tıkalı ama demekki gece rahatsız etmedi sabah fışfışlıyodu çünkü .
Aldım yanıma sabah yatakta oynadıkk sonra 7.30 da salladım uyudu tekrar ben de hazırlandım işe geldim
Kİzlar ya uzerinden cok zaman gecmis gibi unutmusum:)ilk bezler 1 numaraydi dimi oglusuma bez alcazda 2 numaradada 3-6 kg yaziyo karrsiz kaldim huggies alcam.
evet 1 numara yanlis hatirlamiyorsam 2-5 kg olmasi lazim. Allah kavustursun ikinci bebeginle de.
merakediyordum seni maşallah son günlere gelmişssin allah yardımcın olsun :) ben huggies bilmiyorum ben prima almıştım ama 3 6 kg olanını almıştım tam gelmişti benim kıza 3 kilo ve üstüyse 2numarasını al bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?