- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.541
hemşire nasıl gidiyo canım, az kaldı heralde hazırlığın herşey tamammı?
Bende gecmisi Okuyodum iyidir canim yaa klasik son gunler gecmiyo iste normal sartlarda haftaya cumartesi idi bakalim persembe gitcem nst felan cekilcek artik deisirmi deismezmi kismet.dun annemle dogum cantasini hazriladik herseyim vardi hasta bezime kadar duruyo kizimdan kalan:)o yonden rahat oldu benim icin.insallah yavrumda emer sorun cikarmaz saglikli sihhatli olur cok gerginim esimede yansitiyorum dun dedim ameliyatta bana bisi olursa cocuklarbuyumeden sakin evlenme gozleri doldu adamin sacmalama felan diyo ama ameliyat neticede bir yilda ikincisi.hakkimizda hayirlsi.senin bebis iyidir insallah mozp sen calisiyormuydun ev hanimimiydin
Bende gecmisi Okuyodum iyidir canim yaa klasik son gunler gecmiyo iste normal sartlarda haftaya cumartesi idi bakalim persembe gitcem nst felan cekilcek artik deisirmi deismezmi kismet.dun annemle dogum cantasini hazriladik herseyim vardi hasta bezime kadar duruyo kizimdan kalan:)o yonden rahat oldu benim icin.insallah yavrumda emer sorun cikarmaz saglikli sihhatli olur cok gerginim esimede yansitiyorum dun dedim ameliyatta bana bisi olursa cocuklarbuyumeden sakin evlenme gozleri doldu adamin sacmalama felan diyo ama ameliyat neticede bir yilda ikincisi.hakkimizda hayirlsi.senin bebis iyidir insallah mozp sen calisiyormuydun ev hanimimiydin
merhaba herkese geçmişe şöyle bir üstünkörü baktım bebişlerin yeme içme muhabbeti geçmiş benim kızım yüzünden bu konuda başımm bayaa ağrıyor meyveyle hiçbir zaman arası iyi olmadı zaten sebzeleri yiyordu onlarıda yememeye karar verdi sadece kızrmızı et bulgur nohut tarhana bunları yiyor ama hiçte belli olmaz bu gün yer yarın burun kıvırır nasıl huysa anlamadım gitti geçenlerde balık yaptım ona, normalde yemiyor ama bu sefer mezgit yaptım eti hem yumuşak hem lezzetli bir balık zeytin yağında yavaş ateşte kızarttım öyle yedirdim sevdi yedi bakalım birdaha denicem inşallah yer yine birde bütün çorbalarını kemik suyuyla yapmaya çalışıyorum kemiği kaynattığınız suya limon damlatırsanız kemikteki kalsyum daha iyi çıkıyormuş mercimek çorbası yapmıştım güzelde olmuş ama beğenmedi yemedi..hergün besleyici olsun değişik olsun diye düşünüp duruyorum ama yiyenmi var off off
merhaba herkese geçmişe şöyle bir üstünkörü baktım bebişlerin yeme içme muhabbeti geçmiş benim kızım yüzünden bu konuda başımm bayaa ağrıyor meyveyle hiçbir zaman arası iyi olmadı zaten sebzeleri yiyordu onlarıda yememeye karar verdi sadece kızrmızı et bulgur nohut tarhana bunları yiyor ama hiçte belli olmaz bu gün yer yarın burun kıvırır nasıl huysa anlamadım gitti geçenlerde balık yaptım ona, normalde yemiyor ama bu sefer mezgit yaptım eti hem yumuşak hem lezzetli bir balık zeytin yağında yavaş ateşte kızarttım öyle yedirdim sevdi yedi bakalım birdaha denicem inşallah yer yine birde bütün çorbalarını kemik suyuyla yapmaya çalışıyorum kemiği kaynattığınız suya limon damlatırsanız kemikteki kalsyum daha iyi çıkıyormuş mercimek çorbası yapmıştım güzelde olmuş ama beğenmedi yemedi..hergün besleyici olsun değişik olsun diye düşünüp duruyorum ama yiyenmi var off off
canım Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu,
en iyisini yaptın kamuda çalışsam yada ev hanımı olsam bende aynını yapardım üstüste, inşallah ameliyattada hiç bişey olmayacak sağlıkla yavruna kavuşacaksın.
ben katılım bankasında çalışıyorum canım
Ay sen yazınca aklıma geldi, nasıl günlerdi öyle son günler, heyecanlı, telaşlı, meraklı... O günleri de özledim galiba. Ne kadar şanslısın aynı duyguları yaşıyorsun yine. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguları. Şu anda senin için doğuma hazırlık daha kolay olmalı, neler olacağını biliyorsun en azından. Aklına kötü şeyler getirme, ilk bebeklerimizde de endişelerimiz vardı, bak şimdi nelerden bahsediyoruz, dişleri çıkıyor, yürüyorlar yavaş yavaş. Kolay kolay gelemezsin artık buralara ama en azından arada bir sağlığından haberdar et bizleri, merakta bırakma. İlk bebeğin kızdı yanlış hatırlamıyorsam, artık kardeşine ablalık yapar, birlikte büyürler. Allah kurtarsın, sağlıkla al bebişini kucağına, sonrasında da kolaylıklar ve sabır diliyorum.
Ain canim saol iyidileklerin icin ozellerin sartlari cok zor gercekten tamamen somuruluyo insanlar ama bende evde oyle bi sıkılıyorumki suan esime diyorum bi bakarsin ise baslarim yani oda diyo dogur sikilmazsin sikilacak vakit bulamam heralde:)bakalim.
oğluşum dün 1 tane büyük ızgara çinekop yedi
normalde bizimkide zar zor yiyo yemeklerini çok uğraştırıyo bizi, ne zaman iştahla yiyecek çok merak ediyorumm
selam millet
kimsede hugocuk bikaçgündür görünmüyo diye yazmamışşş
annemler gitti
oğlum öyle şımardıki bikaç gündür delirdi delirdi yere göğe sığmadıı
annemler çok ilgilendi yere düşürmedilerr bizimkide kudurdu iyice
annem sağolsun kucağında uyutmuş ben işle güçle uğraşırken
yatağına koyar koymaz uyanmaya başladı dünden berii
ama sabırla devam ettim uyanınca aldım uyuyunca koydum
birde dün gece 3 gibi uyandı mama istedi mama yaparken ağlıyodu annem gitmiş almış konuşmuş filan bizimkinin uykusu bir açıldı sabah 7 ye kadar uyumadı oyun oynadı evi gezdi
gecenin bir yarısı mutluluk çığlıkları atıyoo
eşimle karşılaşmış saat 6 da koridorda çıldırıyo oynayalım diyee
eşimde çaktırmadan işe kaçtı bu seferr horultu seslerine babamın yattığı odaya gitti çekyatta yatıyodu zaten
bizimki kolaylıkla tutunup kalktı babamın burnunu sıkıyo dürtüyo filan onuda uyandırdı hepimizi dikti oynadıkk valla
sonra saat 7 de yattı 10 da kalktı 12 buçukta yattı 2 de kalktı ve giydirdim sokağa çıktık 1 saat filan yavaş yavaş gezdirdim geldik demin uyudu
acaba köy tavuğu kuvvetlimi geldi anlamadım ateş topuna döndü çocuk
devamlı olduğu yerde zıplıyo atlıyo hiç durmuyo enerji patlaması varr
hugocuk valla aklimdan gecti ama bu cocuklar iyice yaramazlasti yazdirmiyolar bisey. Sen nerelerdwsin annenler geldi temizlik alemine daldin. Hadi hosgeldin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?