2012 Şubat Anneleri

hemşire nasıl gidiyo canım, az kaldı heralde hazırlığın herşey tamammı?

Bende gecmisi Okuyodum iyidir canim yaa klasik son gunler gecmiyo iste normal sartlarda haftaya cumartesi idi bakalim persembe gitcem nst felan cekilcek artik deisirmi deismezmi kismet.dun annemle dogum cantasini hazriladik herseyim vardi hasta bezime kadar duruyo kizimdan kalan:)o yonden rahat oldu benim icin.insallah yavrumda emer sorun cikarmaz saglikli sihhatli olur cok gerginim esimede yansitiyorum dun dedim ameliyatta bana bisi olursa cocuklarbuyumeden sakin evlenme gozleri doldu adamin sacmalama felan diyo ama ameliyat neticede bir yilda ikincisi.hakkimizda hayirlsi.senin bebis iyidir insallah mozp sen calisiyormuydun ev hanimimiydin

Sağlıkla alırsın bebişi inşallah kucağına hiç endişelenme. Bol emen bol uyuyan gazsız bir bebekolur minnoş inşallah.

merhaba herkese geçmişe şöyle bir üstünkörü baktım bebişlerin yeme içme muhabbeti geçmiş benim kızım yüzünden bu konuda başımm bayaa ağrıyor meyveyle hiçbir zaman arası iyi olmadı zaten sebzeleri yiyordu onlarıda yememeye karar verdi sadece kızrmızı et bulgur nohut tarhana bunları yiyor ama hiçte belli olmaz bu gün yer yarın burun kıvırır nasıl huysa anlamadım gitti geçenlerde balık yaptım ona, normalde yemiyor ama bu sefer mezgit yaptım eti hem yumuşak hem lezzetli bir balık zeytin yağında yavaş ateşte kızarttım öyle yedirdim sevdi yedi bakalım birdaha denicem inşallah yer yine birde bütün çorbalarını kemik suyuyla yapmaya çalışıyorum kemiği kaynattığınız suya limon damlatırsanız kemikteki kalsyum daha iyi çıkıyormuş mercimek çorbası yapmıştım güzelde olmuş ama beğenmedi yemedi..hergün besleyici olsun değişik olsun diye düşünüp duruyorum ama yiyenmi var off off

Ay sen yazınca aklıma geldi, nasıl günlerdi öyle son günler, heyecanlı, telaşlı, meraklı... O günleri de özledim galiba. Ne kadar şanslısın aynı duyguları yaşıyorsun yine. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguları. Şu anda senin için doğuma hazırlık daha kolay olmalı, neler olacağını biliyorsun en azından. Aklına kötü şeyler getirme, ilk bebeklerimizde de endişelerimiz vardı, bak şimdi nelerden bahsediyoruz, dişleri çıkıyor, yürüyorlar yavaş yavaş. Kolay kolay gelemezsin artık buralara ama en azından arada bir sağlığından haberdar et bizleri, merakta bırakma. İlk bebeğin kızdı yanlış hatırlamıyorsam, artık kardeşine ablalık yapar, birlikte büyürler. Allah kurtarsın, sağlıkla al bebişini kucağına, sonrasında da kolaylıklar ve sabır diliyorum.

Hepimizde benzer şeyler oluyor galiba. Benimki de 1 haftadır iştahsız. Bir arkadaş daha yazmıştı, onunki de herşeyi yiyormuş, bi süredir yemek seçer oldu diye, benim kızım da eskiden hiçbirşey ayırmaz, dolu dolu tabaklarla yerdi, şimdi azıcık yiyor, eskiden yediği pek çok şeyi de yalayıp tadına bakıp atıyor. Dönemseldir, mevsimseldir, diştir gibi bahanelerle kendimi avutmaya çalışıyorum ama nereye kadar gider böyle bilmem. Hastalıkların kol gezdiği zamanda da daha iyi beslenmesi gerekirken terse döndü herşey. Zaten uzunca süredir her türlü rutinini bozmasına, bu sefer kesin dişten diyorum ama hala ne gelen var ne giden, tek dişi bile yok daha. Dün gece de 4buçukta kalktı 7'de zor uyuttum. Uyku yok, iştah yok, bu sefer kesin diş gelecek

canım Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu,
en iyisini yaptın kamuda çalışsam yada ev hanımı olsam bende aynını yapardım üstüste, inşallah ameliyattada hiç bişey olmayacak sağlıkla yavruna kavuşacaksın.
ben katılım bankasında çalışıyorum canım

oğluşum dün 1 tane büyük ızgara çinekop yedi

normalde bizimkide zar zor yiyo yemeklerini çok uğraştırıyo bizi, ne zaman iştahla yiyecek çok merak ediyorumm

Son düzenleme:

Ain canim saol iyidileklerin icin ozellerin sartlari cok zor gercekten tamamen somuruluyo insanlar ama bende evde oyle bi sikiliyorumki suan esime diyorum bi bakarsin ise baslarim yani oda diyo dogur sikilmazsin sikilacak vakit bulamam heralde:)bakalim.

Saol canim ya ben bi rahatim tecrube heralde hani herseyi biliyorum zamanda cok gecmedi zaten dogum seklimde belli cok sukur bebek bilgimde var niye aglar gazi nasil cikar nasil emzirilir felan bilmek guzel seyy gercekten hepiniz bu duyguyu yasarsiniz ilkte oyle bi his oluyoki bebegi kaldirmakta bile zorlaniyo altini bile acamiyo insan.umarim yolunda gider hersey.kizim emmemisti onu stres yapiyorum bi tek.Allah buyuk.

Bide kizlar hepinize yaziyorum kizim suan biseylerin farkinda deil bi beek kucagima alip indirince felan anladigi zamana kadar kardesini kabullenir diye dusunuyorum ama sizlerin isi zor cocuklar cok kiskaniyo insan kendini suclu hissediyo ister istemez

eşinin dediklerine katılıyorum, sen bir doğur ikisinin peşine koşmaktan sıkılmayı unutursun

kızlar kayınvalidem geliyor epey kalacakmış heralde
bu durumda yılbaşına kayınvalidemle girmiş olcam(
yılbaşına nasıl girersen bütün sene öyle gider derler ya
bütün bir seneyi onunla geçirme ihtimaliiiii

sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla bebişine kavuşucan allahın izniyle..
ilk başlarda belki zorlanıcan şuan ikisideçok küçük olduğu için ama sonrasında rahat edicen..ikisi birden büyüyecekler ne güzel.sonradan sefasını sürücen.bizler ikinci bebek düşünmeye başlarken sen bebişlerini hemen hemen büyütmüş ve kilolarını bile vermiş olucan..
:))
hayırlı güzel bi doğum geçirmen dileğiyle..

kızlar bugün brokoli çorbası yaptım.tarif veren arkadaşlara teşekkürler tekrardan.birazda kendimden bişeyler katarak güzel bir çorba yaptım.ben bayıldım,gerçekten çok güzel oldu,birazdan oğlumada vericem onun beyenmesi daha önemli tabi..:))

bugün çook huzursuz ve mızmızdı.dünkü aşıdan olsa gerek.ateş yapmadı ama huysuzluk dahada arttı.(
fitil koydum poposuna rahatladı biraz sanırım 2 saat uyudu bi yatışta.uyandığında çok terlemişti.
sanırım biraz kırgınlığıda vardı.
şimdi kaldığı yerden devam.

selam millet
kimsede hugocuk bikaçgündür görünmüyo diye yazmamışşş
annemler gitti
oğlum öyle şımardıki bikaç gündür delirdi delirdi yere göğe sığmadıı
annemler çok ilgilendi yere düşürmedilerr bizimkide kudurdu iyice
annem sağolsun kucağında uyutmuş ben işle güçle uğraşırken
yatağına koyar koymaz uyanmaya başladı dünden berii
ama sabırla devam ettim uyanınca aldım uyuyunca koydum
birde dün gece 3 gibi uyandı mama istedi mama yaparken ağlıyodu annem gitmiş almış konuşmuş filan bizimkinin uykusu bir açıldı sabah 7 ye kadar uyumadı oyun oynadı evi gezdi
gecenin bir yarısı mutluluk çığlıkları atıyoo
eşimle karşılaşmış saat 6 da koridorda çıldırıyo oynayalım diyee
eşimde çaktırmadan işe kaçtı bu seferr horultu seslerine babamın yattığı odaya gitti çekyatta yatıyodu zaten
bizimki kolaylıkla tutunup kalktı babamın burnunu sıkıyo dürtüyo filan onuda uyandırdı hepimizi dikti oynadıkk valla
sonra saat 7 de yattı 10 da kalktı 12 buçukta yattı 2 de kalktı ve giydirdim sokağa çıktık 1 saat filan yavaş yavaş gezdirdim geldik demin uyudu
acaba köy tavuğu kuvvetlimi geldi anlamadım ateş topuna döndü çocuk
devamlı olduğu yerde zıplıyo atlıyo hiç durmuyo enerji patlaması varr

Selam şubat anneleri...hemşire sen daha doğurmadınmı bakem...hayırlısıyla kurtulursun inş.2013 de bebeğin senle olck.kolay olur umarım hrşey senin için.,.

Oğlum bu ara okadaarr yoğun bi şekilde koltuğa inip çıkıyorki yoruyor beni onu takip etmek..hatta şuanda koltuklar birleşik birbirine geçti...benm oğlan bu topiğin en yaramazı olck buna eminim ben...3 gündür yemeklerini bazen ağzını kapatma oyunu yapsada yiyor iştahı açıldı aşıdan sonra...inş böyle devm eder...birde çok acıkmadan yapmıyorum artık yemeklerini..bakıyorum mama mama diyor hazırlıyorum yiyor belkide önceden tok oluyordu anlayamıyordum ısrar ediyordum...playdoh cnm senin işinde zor yemek seçmesi evde yemek seçen varmı belki ona çekmiştir meyve yemeyen varmı..yada sen hamileyken meyve yermiydin ondanda olabilir...bizim babamız çok sever meyve esadda onla beraber daha güzel yiyor çok seviyorr....

ahaannn memoda başlamış ...allah yardımcımız olsn...

Nisane ...çok güldüm kızz kaynanan çok mu fena...allah yardımcın olsn...keşke sonra gelseydi...benmkinin ağzı var dili yokk......
sadece sürekli esadı babasına benzetip aynıı oğlumm demesine gıcık oluyorm o başka...daha esad doğmadan önce eşim bebekken nasıldı diyodum hatırlamıyodu....
şimdi aynı torunu gibiymiş..heyy allahımm:84:...seninkide yaparmı böyle:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…