- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.581
bende bakicam kurabiye kalibi pastayi yapmasamda kurabiyeyi yapabilirim belki
Bir arkadaşım oğlu için yapmıştı, dikdörtgen kek yapıp parçalar kesip 1 yazmıştı, kremayla da sıvayınca süper görünuyordu :) Masrafsiz evde halledebilirsin böylece. 1 yaş kurabiyesini ben de istiyorum. Internetten kurabiye kalıbı buldum. Onu da kendim yapıp ucuza getireceğim. Dr oetkerin filan renkli tüpte süsleri var, daha önce kullanmıştım, belki onlardan alırım, belki de şeker hamuru kullanırım. Ama her durumda kendim hazırlayacağım. Hazırlari çok pahalı bence, gereksiz görüyorum bazı masrafları.
Yaaa arkadaslar yavrularin yasina girmesine az kaldi. Ben d. Gunu yapmayi dusunmuyordum aslinda ama ( bu kadar kucukken hediye icin yapicakmisim gibi bi hisse kapiliyorum) kayinvalide deyince aklima geldi kayinvalidemler kizimin ozellikle yas gunu icin sehirdisindan gelcekler bende mecburen yapicam:) hem cok hevesleniyorum hemde cok masraf yapmak istemiyorum onerileri olan arkadaslar paylasimda bulunabiliriz.
Ben hersey istiyoruum bir yandan da 1 yas kurabiyeleri 1 seklinde pastaa konuklarima cercevr seklinde kizimin resimleriiii. Amma cok masrafli olcak simdi bende calismiyoken..
cincır burdaymışş
Hugo, gunisigimmm geçmiş olsun. Bebek sepette ayakta mı duruyordu, çok dikkat etmek lazım. Allah korumuş miniği.
Doğumgünü için birkaç şey aklımda bakalım daha karar vermedim. Ama zamanım yok şekerdi, kurabiyeydi uğraşmaya. Atoşa yeniyıl kıyafeti yapayım dedim günlerdir elimde sürünüyor. Bu gece bitireceğim.
Evde çalışmak daha zor çünkü sürekli bölünüyorsun. Tam montajın başına oturuyorum zırt uyanıyor Ata ya da oyundan sıkılıp yanımda bitiyor izin vermiyor.
Oysa dışarıda çalışsaydım verim alabilirdim ama minnoşum biraz daha büyüsün, onun her anına tanıklık etmek istiyorum.
Mesela bugün klima kumandasını almış, basıyor sonra klimaya bakıyor açıldı mı diye. Tv kumandasında da öyle tvye uzatıp basıyor, kanal değiştirmeye çalışıyor. Taklit etmeye başladı tosunum.
Hugocuk ve gunışığım geçmiş olsun
Hugocum geçmiş olsun cnm.allah şifa versin çokmu yandı...benm oğlumda emeklemeye başladığı gün bilmiyorduk alnını çaydanlığa çarpmıştı 1 lira kadar yanıktı alnı.sonra bi tanıdık sayesinde hiç iz bırakmayan ilaç yaptırdık hemen geçti ve izi mizi yok çok şükür...yanık çok zordur......
Guneşışığım geçmiş olsun oğluna...iyiki boynuna falan bişey olmadı,..ben markette alışveriş arabasına oturtma yerine oturtup ayaklarını kendime doğru getiriyorm tutuyor oda bişey olmuyor..sende bi daha bunu dene istersen...artık ağırlar çünkü...arabaları yoksa zor oluyo alışveriş...
Bende şimdi oturdum totomun üstüne valla...oğlana yemekti köfteydi bulaşıklar makine kondu derken esadda yanımdaydı mutfakta hepten yoruldum.ne varsa dağıtıyor sıpa...mesela ıslak mendileri kabından dışarı çıkarıyo..sahte çiceklerimi yere atıyo sevmiyo vuruyor uzaktan bişeyle..dolapları açıp içerdeki tutup çekiyoo bulaşık makinesinin içine giriyo..damacanayı bitmiş yere atıyo...sofra bezini silkeliyo derken bütün bunların yanında işlerimi yapıp kendime yemek hazırlayıp zar zor yiyebildim..
.
Evde çalışmak daha zor çünkü sürekli bölünüyorsun. Tam montajın başına oturuyorum zırt uyanıyor Ata ya da oyundan sıkılıp yanımda bitiyor izin vermiyor.
Oysa dışarıda çalışsaydım verim alabilirdim ama minnoşum biraz daha büyüsün, onun her anına tanıklık etmek istiyorum.
Mesela bugün klima kumandasını almış, basıyor sonra klimaya bakıyor açıldı mı diye. Tv kumandasında da öyle tvye uzatıp basıyor, kanal değiştirmeye çalışıyor. Taklit etmeye başladı tosunum.
geçendede yazmışsın montaj diye.dikkatimi çekti!nne montajı çok merak ettim?mesleğin ne canım?evden mi çalışıyorsun?
hugocuk annenle beraber bütün işleri yaptın galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?