2012 Şubat Anneleri

Kızlar internete arama yaptırın gogıl amca ne güne duruyor bi sürü şeyi evde kendiniz yapablirsiniz hem de beleşe gelir :)
Mesela süslemeler, şapkalar, iyiki doğdun yazıları, rozetleri,su şişesi çıakrtmaları hep basılabilir yani print ettirilebilr hazır halde var
siz bi konsept belirleryip aratın
Gerisi zaten gelr.
Ben doğum günü yapma fikrindeyim muhtemel herşeyi kendim yapıcam :)
Süslü bir yaş kurabiyelerinden yapan kuzenim var ondan tarif alayım diyorum ama tarif vermem ben yaparım der olmaz şimdi o dışarıya para ile yapıyor
Zaten bana nişanımda falan yapmıştı
Ben bi tarif bulayım veririm burdan size

cincır burdaymışş

Hehe, buradayım yemek yerken bakıyorum , kimse yazmamış dünden beri, sokaktalar demekki gezme tozma... Biz babamizi bekliyoruz, islerini halletsin cikicaz geç olmadan. Elini mı yaktın !!!
Gecmis olsun Hugo yaa simdi sızlar durur .

Bugun oğlum bulgurlu ispanak yedi, biz ne yersek onu yemeye başladı :) yalnız boyu uzadı masanın üstüne erisebiyor her şeyi indiriyor aşağı :/

Kizlar mrb hugo cok gecmis olsun ya yanik kotudur anestol felan varsa evde sur.
Yilbasi konusulmus kizlar ben yilbasi diyedeil ama esime uzun suredir bisey almadigim icin cok sik bi saat aldim saat delisidir zaten.yani basimizda musluman kardeslerimiz olurken yilbasi felan bana uymuyo zaten bizde olmayan bisi ama hediyelesmeyi severim:))
Bide dogum gununden bahsetmissiniz insallah guzelce kutlicam kizimin dogum gununu simdiden sepetimi doldurdum 1 yazan sapka tabak bardak afis ya uzerinde resmi olan yada 1 seklindede pasta yaptircak babasi dogum yapmis olacagim icin kendim yapamam yoksa ellerimle yapmak isterim.bence iyi kotu herkes kutlasin birkac fotograf karesi olsun elimizde hatira zaman su gibi akiyo bi bakmisiz buyumusler resimlere bakip gecmisi hatirlicaz

slm kızlar ...

eşim bugünden itibaren çarşambaya kadar tatilde,yani evde..
ailecek evdeyiz yılbaşında..
evimizde geçiricez..

bende bu tatili fırsat bilip mutfağımı,banyomu,kapılarımıi,halılarımı dip köşe,tüllerimi,perdelerimi kısaca herşeyi şöyle bi kış ortası temizliği yapmak istiyorum.hazır eşim evdeyken..
ona kalsa ne temizliğiymiş,durdun durdun tatil günümümü buldun diyor bana.kısaca umuta bakmak istemiedi eşim.diinlenecekmişl!!!!ben neyapıyım dedim!!!
hem temizlik,hem ev,hem umut,hem yemek bulaşık nasılş yetişiyorum hepsine bi gör dedim.onun kavgasını yapıp duruyoruz.
mutfak dolaplarında ne var ki temizlicen diyor bana!delimi ne!!!

kızlar bugün alışverişe çıkkmıştık oğlum alışveriş sepetinden düştü!ön tarafından bir anda ayaktaydı aşağı sarkıtı,öne doğru !nasıl oldu anlamadık.bir anda oldu.allahım korudu kafası yere çok sert vurmadı.çok şükür.ben diğer reyondaydım,onun arabası bendeydi,taaa karşıdan düştüğünü görünce öyle bi koşmuşumki bebek arabası,çantam falan orada bırakmışım!!!
nasıl koştuğumu hatırlamıyorum!

hugo:

geçmiş olsun canım..
silverdin krem çok iyi gelir yanıklara..

anestolda iyidir..

doğum günlerinden bahsedilmiş.

internette çok güzel doğum günü için malzemeler satılan siteler var.
ben çok aşırıya kaçmadan,1 şeklinde peçete,masa örtüsü,tabak,bi kaç süs alıcam.birde pastamızı yaptırırm pastanede,diğer mamaları kendim yapıcam kısmetse..

Hugo, gunisigimmm geçmiş olsun. Bebek sepette ayakta mı duruyordu, çok dikkat etmek lazım. Allah korumuş miniği.

Doğumgünü için birkaç şey aklımda bakalım daha karar vermedim. Ama zamanım yok şekerdi, kurabiyeydi uğraşmaya. Atoşa yeniyıl kıyafeti yapayım dedim günlerdir elimde sürünüyor. Bu gece bitireceğim.
Evde çalışmak daha zor çünkü sürekli bölünüyorsun. Tam montajın başına oturuyorum zırt uyanıyor Ata ya da oyundan sıkılıp yanımda bitiyor izin vermiyor.
Oysa dışarıda çalışsaydım verim alabilirdim ama minnoşum biraz daha büyüsün, onun her anına tanıklık etmek istiyorum.
Mesela bugün klima kumandasını almış, basıyor sonra klimaya bakıyor açıldı mı diye. Tv kumandasında da öyle tvye uzatıp basıyor, kanal değiştirmeye çalışıyor. Taklit etmeye başladı tosunum.

Hugocum geçmiş olsun cnm.allah şifa versin çokmu yandı...benm oğlumda emeklemeye başladığı gün bilmiyorduk alnını çaydanlığa çarpmıştı 1 lira kadar yanıktı alnı.sonra bi tanıdık sayesinde hiç iz bırakmayan ilaç yaptırdık hemen geçti ve izi mizi yok çok şükür...yanık çok zordur......

Guneşışığım geçmiş olsun oğluna...iyiki boynuna falan bişey olmadı,..ben markette alışveriş arabasına oturtma yerine oturtup ayaklarını kendime doğru getiriyorm tutuyor oda bişey olmuyor..sende bi daha bunu dene istersen...artık ağırlar çünkü...arabaları yoksa zor oluyo alışveriş...

Bende şimdi oturdum totomun üstüne valla...oğlana yemekti köfteydi bulaşıklar makine kondu derken esadda yanımdaydı mutfakta hepten yoruldum.ne varsa dağıtıyor sıpa...mesela ıslak mendileri kabından dışarı çıkarıyo..sahte çiceklerimi yere atıyo sevmiyo vuruyor uzaktan bişeyle..dolapları açıp içerdeki tutup çekiyoo bulaşık makinesinin içine giriyo..damacanayı bitmiş yere atıyo...sofra bezini silkeliyo derken bütün bunların yanında işlerimi yapıp kendime yemek hazırlayıp zar zor yiyebildim..

teşekkürler canım.ayaktaydı canım ama giderken değil,araba duruyordu saniyelik eşim arkasını dönmüş reyondan bişey alırken o an düşmüş.ön tarafı eğimli arabanın daha alçak yani ,sanırım ordan kendini aşığıya sarkıttı,ben başka bir reyondaydım tam göremedim.allahtan şişme montu vardı üzerinde düşerken kafasına geçmiş şapkası ,zeminden korumuş.kafasını çok çarpmadı zaten,nasıl oldu hiiç anlamadık.(

Hugocuk ve gunışığım geçmiş olsun

çok sağol canım..

çok teşekkür ederim..oturttmamıştım.tıngır tıngır ayakta gidiyordu.
o dediğin oturttma yeri tahmin ettiğim yerse eğer,orası biraz yüksek gibi ama,birdahakine oraya oturtucam artık ..tutunsun,bana doğru baksın,bakına bakına gitsin..

eşimi bi görecektiniz ama çocuk ondayken düştüya,hiç sesini çıkaramadı!bendeyken düşseydi markette rezil ederdi beni,nasıl dikkatsizzisn diye.normalde çok sakin biridir ama konu umut olunca çok değişiyor.

allah herkesin bebeğini korusun..

geçendede yazmışsın montaj diye.dikkatimi çekti!nne montajı çok merak ettim?mesleğin ne canım?evden mi çalışıyorsun?

Herkese iiyi aksamlar arada girip okudum ama yazamadim. Gunisigim bebegine gecmis olsun melekler korurmus bebekleri seninkinide korumus ama yinede cok tehlikelilee su an dikkat etmemiz lazim.

günışığımm çok geçmiş olsun..sözkonusu çocuklarımız olunca insanın gözü başka birşey görmüyor..çok korkmuşsunuz ama neyseki birşey olmamış..bununla geçmiş olsun diyelim..

taklit etme bizde de epey var..en komiği müzik setinin düğmesini basıp açıyor sonra ses düğmesini sonuna kadar açıyor açmasıyla korkması bir olup bize doğru kaçmaya başlıyor..

bizimki yürüdüğü için takip etmek artık daha zor..ama her halleri çok güzel :)

geçendede yazmışsın montaj diye.dikkatimi çekti!nne montajı çok merak ettim?mesleğin ne canım?evden mi çalışıyorsun?

Prodüksiyon işindeyim, hamile kalana kadar program çekiyorduk da bebek işin içine girince şimdilik geri plana aldım kendimi ama bırakmadım işleri de. Evde yapıyorum kurgu, montaj, metin yazarlığı vs. bitince de gidip teslim ediyorum. Şu sıralar belediyelerin tanıtım filmleri üzerinde çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…