- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.561
hugocuk valla aklimdan gecti ama bu cocuklar iyice yaramazlasti yazdirmiyolar bisey. Sen nerelerdwsin annenler geldi temizlik alemine daldin. Hadi hosgeldin :)
Atoşum ikidir banyoya girince sinirleniyor. Oysa bildiğin su kuşudur, denizleri taşırır. Küvetine oturtur oturtmaz kalkıyor, ben de çareyi kucağımda yıkamakta buldum. Duşun altına beraber giriyoruz, yıkıyorum güzelce ama çıkınca onu giydirirken donan ben oluyorum. O yüzden bugün babasıyla yıkandı. Eşim duşa girdi, çıkmaya yakın havlusunu alıp, Atoşu kucakladı bir kudurdular. Küvet korkusu geçici sanıyorum çok üstelemek istemedim ama birkaç banyo sonrasında yeniden küvetini deneyeceğim.
Nisane unnado'da dokun hissetlerde indirim vardı, bir bak istersen.
Kaynananla yeni yıla giriyorsun ha, çok egzotik. Nasıl mutlusundur kimbilir
selam millet
kimsede hugocuk bikaçgündür görünmüyo diye yazmamışşş
annemler gitti
oğlum öyle şımardıki bikaç gündür delirdi delirdi yere göğe sığmadıı
annemler çok ilgilendi yere düşürmedilerr bizimkide kudurdu iyice
annem sağolsun kucağında uyutmuş ben işle güçle uğraşırken
yatağına koyar koymaz uyanmaya başladı dünden berii
ama sabırla devam ettim uyanınca aldım uyuyunca koydum
birde dün gece 3 gibi uyandı mama istedi mama yaparken ağlıyodu annem gitmiş almış konuşmuş filan bizimkinin uykusu bir açıldı sabah 7 ye kadar uyumadı oyun oynadı evi gezdi
gecenin bir yarısı mutluluk çığlıkları atıyoo
eşimle karşılaşmış saat 6 da koridorda çıldırıyo oynayalım diyee
eşimde çaktırmadan işe kaçtı bu seferr horultu seslerine babamın yattığı odaya gitti çekyatta yatıyodu zaten
bizimki kolaylıkla tutunup kalktı babamın burnunu sıkıyo dürtüyo filan onuda uyandırdı hepimizi dikti oynadıkk valla
sonra saat 7 de yattı 10 da kalktı 12 buçukta yattı 2 de kalktı ve giydirdim sokağa çıktık 1 saat filan yavaş yavaş gezdirdim geldik demin uyudu
acaba köy tavuğu kuvvetlimi geldi anlamadım ateş topuna döndü çocuk
devamlı olduğu yerde zıplıyo atlıyo hiç durmuyo enerji patlaması varr
Oyy ben az evvel temiz çarşaf çıkarırken bir paket buldum dolapta, açtım ki bir kolye ucunda Ata yazıyor. Bayıldımmm, eşimin bana yılbaşı hediyesiydi galiba, ne yaptım ben yav. Paketi de bozdum rezil gibi. Çaktırmadan düzelttim, sokuşturdum yerine ama sürprizi bozdum sanırım.
Neyse numara yaparım, şaşırırım yeniden. Eyvah eyvah ben eşime hiçbir şey almamıştım :/
Teşekkürler :) Sabırsızlanıyorum takmak için. Başta öyle gizli saklı görünce hemen komplo teorileri geldi aklıma ne yalan söyliiim :) Ata yazınca yok artık, banadır dedim utandım kendimden. Aslında çok sürpriz yapar eşim ama ben de çok septik bir insanım. Kuşkucu tomasım :)
Ben ona hediye olarak sucuklu yumurta yapayım, evde hiç et pişmediğinden hediyenin alası olur işte. Sen aldın mı bir şeyler?
Yaaa arkadaslar yavrularin yasina girmesine az kaldi. Ben d. Gunu yapmayi dusunmuyordum aslinda ama ( bu kadar kucukken hediye icin yapicakmisim gibi bi hisse kapiliyorum) kayinvalide deyince aklima geldi kayinvalidemler kizimin ozellikle yas gunu icin sehirdisindan gelcekler bende mecburen yapicam:) hem cok hevesleniyorum hemde cok masraf yapmak istemiyorum onerileri olan arkadaslar paylasimda bulunabiliriz.
Ben hersey istiyoruum bir yandan da 1 yas kurabiyeleri 1 seklinde pastaa konuklarima cercevr seklinde kizimin resimleriiii. Amma cok masrafli olcak simdi bende calismiyoken..
Su hazir seker hamuru ile yapilan kurabiyelerden bahsetmistim ama bende yaptirmam buyuk ihtimal. Mandalinayi aksam vermiyorum ben asitli ya agzindan gelir gece diye oglen veriyorum benim kizda seviyoda bi kacgundur bitti yarin pazardan alayim.
Su hazir seker hamuru ile yapilan kurabiyelerden bahsetmistim ama bende yaptirmam buyuk ihtimal. Mandalinayi aksam vermiyorum ben asitli ya agzindan gelir gece diye oglen veriyorum benim kizda seviyoda bi kacgundur bitti yarin pazardan alayim.
Benim olan migrosta huggies uclu islak mendilde indirimde senfat degil ben soledim migros indirimini. Ama migrosa yakin olmana gerek yok zati aylik migroskop takip et 15 gunde yenileniyo genelde.
Yaaa arkadaslar yavrularin yasina girmesine az kaldi. Ben d. Gunu yapmayi dusunmuyordum aslinda ama ( bu kadar kucukken hediye icin yapicakmisim gibi bi hisse kapiliyorum) kayinvalide deyince aklima geldi kayinvalidemler kizimin ozellikle yas gunu icin sehirdisindan gelcekler bende mecburen yapicam:) hem cok hevesleniyorum hemde cok masraf yapmak istemiyorum onerileri olan arkadaslar paylasimda bulunabiliriz.
Ben hersey istiyoruum bir yandan da 1 yas kurabiyeleri 1 seklinde pastaa konuklarima cercevr seklinde kizimin resimleriiii. Amma cok masrafli olcak simdi bende calismiyoken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?