- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.521
ben hic brokoli yapmadim kizima bizde yenmez pek :) ama cumartesi alip yapicam bakalim yer insallh
yasarmadi bizim ama hava bugun cok guzeldi soguktan oluyor olabilir mi acaba. Bi de ben 6 aydan sonra genel bi goz muayenesine goturmustum pipirikliyim biraz bence sende gotur yasini doldugunda tavsiye ediyolar zaten genel bi goz muayenesi.
buldum senii...:))
zahmet olmazsa brokoli çorbasnını tarifini alabilirmiyim..[/QUOTE
ne demek zevkle çok basit aslında brokoli havuç ve kereviz yaprağını haşlıyorum (rengi çok yeşil olmasın diye kereviz yaprağını en son atabilirsin ) yada ilk denemede havuç ve brokoliyi haşlayın yeter.. sonrasında blenderden geçir içine birazcık tereyağı yada 1 çay kaşığı zeytiyağı koyabilrsin..bu kadar kıvamını biraz koyu yapıyorumdoyurucu oluyo hemde
teşekkürler canım.
senden hemen cevap gelmeyince,internettende biraz bakındım ama çok karışık yapılan tariflerde vardı.yumurtalı terbiyeli,unlu falan.
yumurtslısını dedğilde yoğurt ve sarmısak ekleyebilirim belki azıcık.kerevizim yok malesef.havuç ve brokoliyi birlikte haşlarım,belki patateste eklerim.
tekrar teşekkürler..
Nisane keşke salıncaktan direk yatağna koysaydın belki yanına değlde oraya alışırdı senin için dahada kolay olurdu bilmiyorum yatağı odanızdamı ama...ben doğdu doğalı esadla yatıyorum önceleri tek ikimizdik yatakda sonra eşimde 6 cı aydan sonra bize katıldı yatak odamızada o zaman geçtik fakat yeni doğum yapacaklara asla yanınıza alıştırmayın derim bebekken bi sorun olmuyo ama büyüyünce döne döne sabaha kadar şimdi bizide uyandırıyo yada sık sık emmek içln bana vurup üzerime yatıp kaldırıyo beni...kollarımda yatıyo bende sabah ağrılar içinde kalkıyorum.mesela dün gece 2 defa yatağına koydum uyandı hep yanımıza geldi emdi yattı bende uyku sersemi olunca artık pes ediyorum al koy al koy pes ettirdi..ama koymaya devam beşiğine..keşke bebeklikten oraya alıştırsaydım.hata bnm...ceremesini şimdi ben çekiyorum...siz siz olun doğum yapacaklar asla onla beraber yatmayın...akılsız başım..bunu okudum bi yerde üstelik bişey olmaz alışır dedim nerdeee...:84:
Nisane keşke salıncaktan direk yatağna koysaydın belki yanına değlde oraya alışırdı senin için dahada kolay olurdu bilmiyorum yatağı odanızdamı ama...ben doğdu doğalı esadla yatıyorum önceleri tek ikimizdik yatakda sonra eşimde 6 cı aydan sonra bize katıldı yatak odamızada o zaman geçtik fakat yeni doğum yapacaklara asla yanınıza alıştırmayın derim bebekken bi sorun olmuyo ama büyüyünce döne döne sabaha kadar şimdi bizide uyandırıyo yada sık sık emmek içln bana vurup üzerime yatıp kaldırıyo beni...kollarımda yatıyo bende sabah ağrılar içinde kalkıyorum.mesela dün gece 2 defa yatağına koydum uyandı hep yanımıza geldi emdi yattı bende uyku sersemi olunca artık pes ediyorum al koy al koy pes ettirdi..ama koymaya devam beşiğine..keşke bebeklikten oraya alıştırsaydım.hata bnm...ceremesini şimdi ben çekiyorum...siz siz olun doğum yapacaklar asla onla beraber yatmayın...akılsız başım..bunu okudum bi yerde üstelik bişey olmaz alışır dedim nerdeee...:84:
Merhaba ben bugün çok temizlik yaptım yatak odamı temizledim banyomu sildim kapılarımı sildim yerlerimi bu kez elimle ovdum esadı arada emzirdim oynadı bi ara susmadı sırtıma sardım ilgilenmem lazm hep ilgi manyağı...çamaşırlarımı astım mercimek çorbamı ateşe koydum şimdi oğlan uyandı oynarken bakayım size dedim...yarın yağmur varmış ben hava durumuna göre yıkıyorum çamaşırları hemen kurutayım dedim..esada aşı ateş yapmadı çok şükür kurt gibi...oynuyoo
hangi arkadas yazdı hatırlamıyorum kusura bakmasın balkabagı çorbası yapmış bebişine. evde balkabagım var ve netten araştırdım, içine krema koymak gerekiyor. ben hazır krema koymadan nasıl yapabilirim. yazarsanız sevinirim.
hangi arkadas yazdı hatırlamıyorum kusura bakmasın balkabagı çorbası yapmış bebişine. evde balkabagım var ve netten araştırdım, içine krema koymak gerekiyor. ben hazır krema koymadan nasıl yapabilirim. yazarsanız sevinirim.
herkese günaydın..hayırlı cumalar..
sayfaları okuyordum ki şimdi eşimin dayısının vefat haberi geldi..hayat işte bir varsın bir yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?