- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.501
Aslında gündüz uykusu da normalmiş akşam beş altı gibi uyutsan o yalancı 30 dakikalık uykuyu o saatte alsa, dokuza kadar yorulup uyuyabilir.
Benimki inanılmaz hareketli çok yoruluyor, bol oksijen de aldırıyorum. Akşam yastık görünce hemen suratını gömüyor, uykum geldi hadi gibisinden. Bir de uyku arkadaşı var ayıcık, onunla oynatmadım hiç yalnızca uyumadan evvel sarılıp uykuya dalmasını sağladım, şimdi o ayıyı görünce hemen sarılıyor uyku saatinin geldiğini anlıyor.
Diclecim demek senin fıstıkta başladı hadi gözün aydın..
Erken yürümesi avantajmı dezavantajmı bilmiyorum ben valla yürüdüğünden beri daha fazla yoruluyorum sanki.dün mutfak çekmecesi açtı cam kapak vardı attı kırdı sıpa akşam 8 de ev süpürdm banyoda yerlerede kimyasal hiç bişey koyamıyorm kapaklarını açıyor çok oynayınca..
evet cnm ücretsiz iznim bitince dönmeyeceğim .. evde yoruluyorum ama işte daha çok yoruluyorum ayrıca bebeğim daha çok küçük biraz daha birlikte olmak istiyorum..Bende plan evde çerezleri toplayıp çayı demleyip keyif yapacağm öncesinde kuran okuyup dua edeceğim 2013te isteklerim olsn diye inş...
Buklecim işi bırakıyormusun yani anlayamadım...hayırlısı olsn cnm rüzgarlasın artık demek.inan evde daha fazla yoruluyor insan bu sıpalarla....esada balon aldım ama yok fayda yine peşimde bnm....:84:
tesekkurler bende okudum o yuzden daha cok uzuluyorum. Ama bence emmeden cok dis sebebi ile cunku dogdugundn itibaren bende erken yatirmaya calistim hep ve son bir aydir erken yatiramiyorum uyku saati 9 da yatip 15 20 dk. İcinde kalkiyo. İlk dis belirtisi ile 6 aydan itibarende gece cok sık uyanir oldu. Ben umitliyim su disler ciksin benim kizim erkenden uyucak:) dis sikintisi varken uyku duzeni olusturmaya calismayin diye bi cok yerde okudum zaten ama anne yuregi iste
Kızlar sizin bebelerinde dışarda gözü yaşarıyormu 2 dir esadın sağ gözü sulanıyor dışarda ara arada kaşıyor ama uykusu geliyoo sanıyodum ben bugün dilkkatimi çekti...sizlerdede varmı bi sorun.eşim panik yapma belki uykusu vardır kaşımıştır dedi ama neden hep aynı gözünü yapıyor yarın sık sık bakacağm eli gidiyormu olmadı göze götüreceğim...
ilk uykusu uyandıktan 2 saat sonra (yani kahvaltı, alt değiştirme, boğuşmaca) orda rutin var.
sonra 3-4 saat sonra (orası da rutin gibi)
ama akşam 7-8 gibi 30 dakikalık bir uyku ile 5-6 saat ayakta duruyor. 30 dak. ile uykuyu kandırıyor ve akşamları çok yoruyor insanı.
günaydın kızlar.. şu bez sızdırma olayına bende anlam veremiyorum neden böyle oluyo anlamadım sabah kalktığımızda sızmıştı kuzum elini atmış ıslaklığa dokunuyodu bide çok fena çok.. ben bunun çok hareketten olduğunu düşünüyorum ama neden gece sızıdırıyo anlamadım.. ek gıda konusuna gelincede ne versem yiyo ama ben artık ne pişireceğimi şaşırıyorum ama hergün değişik çorba içsin diye helak oldum farklı tatlar arıyorum anlayacağınız.. brokoli çorbasına bayılıyo kereviz çorbasınıda çok seviyo tarhanayı zorla yediriyorum halbuki çok faydalı..
buldum senii...:))
zahmet olmazsa brokoli çorbasnını tarifini alabilirmiyim..[/QUOTE
ne demek zevkle çok basit aslında brokoli havuç ve kereviz yaprağını haşlıyorum (rengi çok yeşil olmasın diye kereviz yaprağını en son atabilirsin ) yada ilk denemede havuç ve brokoliyi haşlayın yeter.. sonrasında blenderden geçir içine birazcık tereyağı yada 1 çay kaşığı zeytiyağı koyabilrsin..bu kadar kıvamını biraz koyu yapıyorumdoyurucu oluyo hemde
ben hic brokoli yapmadim kizima bizde yenmez pek :) ama cumartesi alip yapicam bakalim yer insallh
buldum senii...:))
zahmet olmazsa brokoli çorbasnını tarifini alabilirmiyim..[/QUOTE
ne demek zevkle çok basit aslında brokoli havuç ve kereviz yaprağını haşlıyorum (rengi çok yeşil olmasın diye kereviz yaprağını en son atabilirsin ) yada ilk denemede havuç ve brokoliyi haşlayın yeter.. sonrasında blenderden geçir içine birazcık tereyağı yada 1 çay kaşığı zeytiyağı koyabilrsin..bu kadar kıvamını biraz koyu yapıyorumdoyurucu oluyo hemde
Ben havuç ve brokoliye ek olarak patates de koyuyorum. Zaman zaman sarımsak ve bulgur da eklediğim oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?