2012 Şubat Anneleri

sağolun kızlarr parmaklarım artık acımıyo çünkü hissetmiyorumm

hemşirecimm allah kolay doğum nasip etsin koliksiz olsunnn
tavsiyem battaniyeye kundak gibi sıkı olmadan sar öyle kolik filan olmazz buna inanıyorum benn

günışığım sizede geçmiş olsun o kadar yüksekten sert zemine çarpsa allah göstermesin kötü olabilirdi artık yaramaz umut ayakta alışveriş yapmasınn

Yattınızmı milett....ben hala esadı uyutamadım...çok fena alıştı bu saate..

beraber uyuyosunuzya yanlız yatamaz senle yatar uyur gündüzde doğru dürüst uyuyamaz
valla hiç vakit kaybetmeden yatağına alıştırmanın yollarına bak büyüdükçe dahada zorlaşır onada sanada yazık
geceleri emme konusunuda düzene koyman lazım emzik niyetine kullanıyo senii büyüdüler artık o kadar acıkmazlar geceleri

annem geldi düzenimizi bozdu gitti sağolsun
kucağında bacağında sallaya sallaya uyutmuş şimdi yatağında uyumak istemiyo
yanımda uyutup yatağına koyuyorum hemen uyanıyoo saatlerce uğraştım artık en sonunda çok uykusu geldi döne döne uyudu
bidaha asla anneme güvenmicem
kadın hala yanında yatır diyooo

Hugocuk parmaklarina nooldu gecmis olsun.
Benim kiziminda ust iki disinin solundaki dis patlamis ust iki dis patlamadi daha garip olan ama uclari beyaz ve kabaran yerler mor gibi sanki.
Hafta sonu ya kimsecikler yok galiba.
Bu arada ben face te kadinlar kulubune bakiyorum ama yazisma falan yok genel paylasimlar var acaba ben mi goremedim.

acele ederkn sıcak ocağa yapıştı canımm
neyseki çok acımıyoo

Selam kimseler yazmamış nedenki..kocalar evde galiba zaman yok...bnmki işte hafta sonu ondan rahatım.çünkü evde olunca cinnet geçiriyorum.akşam olduğu gibi..uzanmış tv izliyo hem esada bakacağım hem yemek yapacağım hem toplayacağım.sonra al esadı uyutta ben gelcm diyo..tv izleyemedi ya rahat...ahhh ahh erkek olmak varmış.10 aydır bütün sıkıntıyı çeken bnm.o aynı rahatlığında devam ediyo..izin günündede evde durmaz bak derm diye.kaçarr...baba olmak kadar kolay bişey yokmuş...çok kızdım akşam ona:84:

esada yayla çorbası yapacağım yemeğm yok bu akşam...çamaşırları makinede daha onlar asılck...sonra gelirim yine kızlr...uyurken yapayım işimi...

tekrar merhaba kızlar son zamanlarda nil acayip yoruyor artık yazmaya bile üşeniyorum girip biraz okuyup kalkmak zorunda kalıyorum nil dellendi bu aralar gölge gibi peşimde resmen huysuzlukları yıldırdı beni artık peşimizdende ağlamaya başladı işim oldumu anneme bırakıp gidiyorduk artık anlayıp peşimizden ağlıyor bu gün eşim çıkarken kısa süre babasının arkasından ağladı, bu arada bir aralar yazmıştım ev arıyoruz diye kısmet oldu aldık evimizi çok şükür darısı bütün isteyenlere :) yavaş yavaş taşınma telaşı başlayacak o zaman çoğu zaman anneme bırakmak zorunda kalacağım inşallah sorun çıkarmaz çünkü yemekte yemiyor o zaman kandıramıyorum artık gözler fıldır fıldır

eviniz hayırlı olsun canımm
nilin kilosu boyu nasıl

Misafirlerim vardı bugun, yeni gittiler. bebekler oynasın dedik ama kız bi cadı bi cadı basıyor çığlığı , sacını da yoldu oğlumun :/ benimki de sevgi insanı sarılıyor falan yavrum benim :) fena yoruldular ama, uyudu simdi kalksın da yoğurt yedireyim, aksama yemek yok daraldım ne pişircem derdinden.
Herkes iyidir inşallah ...

anaaaaaaaaam yazık yaa

bizimki 1 ay önce 76 cm 9 buçuk kiloydu
bu ara epey uzadı kontrolede götüremedik soğuklardan
aslında nilinde sevdiği yiyeceği şeyler muhakkak vardır ama işte onları bilmek yapmak kolay değil

nilin sevdiğinden emin olduğum tek şey tarhana :) günündeyse yer yok değilse yemez yeme konusunda huyu değişik biraz bir gün yer yer doyuramam ertesi gün ağzına lokma sürmez yada bir gün bayıla bayıla yediğini üç gün sonra yediremem değişik bir tip :) o yüzden ne sever ne yer hiç kestiremiyorum bizde aydan aya götürüyoruz kontrole geçen ay erken götürmüştük tam bir ay olmadan zamanında götürseydik muhtemelen 9 kiloyu bulurdu evde tartıya birlikte çıkıp kilosuna öyle bakmaya çalışıyoruz ama yanılttığı için pek önemsemiyorum en iyisi doktorun tarttığı onada ocağın 7 de gideceğiz bakalım bu ay ne kadar yemiş :) son zamanlarda görenler kilo almış diyor ama bilmiyorum artık kontrolde göreceğiz gerçeği :)

Playdoh hayırlı olsn evin cnm güle güle otur inş.....darısı kiracı biri olarak başıma inş....umudum az ama napalım...:97:.....

Benmde yemeğim yoktu kahvaltı bişeyler ypcm arrtık...yarın akşama sakladım marifetlerimi...kızarmış tavuk istiyorum ama eşim geç gelmez umarım...yeni yıl dedik dedik oda geldi çattı...geçen sene bu zamanlar doğum yaklaştı diye korkuyla girmiştim yeni yıla..bu sene 3 kişi giriyoruz biz ne tuhaf...
Allahım onlara sağlık versin...yeni yıldan en büyük dileğim sağlık

Kipada 1 ocak 31 ocak arası çoğu üründe indirim var üstelik 1 tl ile 5 tl arası...ıvır zıvırlar cofretler ufak deterjan ürünleri falan hep indirimde...5 numara prima 64 lüde 32 tl pahalı sanki ama bilemedim...

güle güle 2012 ..bana hayatımın en güzel en özel hediyesini verdin..ben de yerin hep ayrı olacak..ve hoşgeldin 2013..herkese sağlık ,sıhhat, huzur,mutluluk getirirsin inşallah..arkadaşlar bütün güzellikler sizinle olsun..şimdiden yeni yılınız kutlu olsun..bebişlerinizle nice uzun seneler göresiniz inşallah

acukk daha büyüsün herşey rayına oturur canım merak etme
benim sıpada peynir konusunda neyapacağı belli olmuyordu bazen yer bazen yemezdi
labne peyniri aldım dün verdim az yedi bugün güzel yedii
bizimkide buğday çorbasını iştahsız yiyor oyunla filan işte
bakalım buğdayı ıslattım şimdi yarın köy tavuğuyla pişirip yoğurt yumurta unla terbiye edip vericem inşallah sever bu seferr
pirinç pilavını yoğurtla verince çok seviyor
bu akşam eşime meybveli sütlü irmik tatlısı yapmıştım az şekerli
karşıdan gördü kedi gibi yalana yalana geldi tam bir kaseye yakın yediii
şeker çok azdı meyveyle tatlandırmıştım ama sütlüydü sonuçta

iyi geceler kızlar, selamlar...

bir varım, bir kayboluyorum. yoksam da zaten ya annemlerdeyim, ya kayınvalidemlerde geçmişi dün gece okudum biraz ama aklımda birşey kalmadı, birşey kaçırdıysam afedersiniz

kendimizden bahsedeyim. ömer'le tam bir yapışık ikiz olduk. k.validemlerdeydim, k.pederim sürekli bana Allah senin yardımcın olsun deyip durdu. bir dakika yerinde durmuyor kerata ve hep beni istiyor. sabah kucağımda kahvaltı hazırladım, sabah yıkadığım çamaşırları şimdi asacağım vs vs. sizlerden oyalama yöntemleri istiyorum. oyuncak mesela. nasıl bir oyuncak alayım da onu şöyle gün içinde 10-15 dakika oyalasın.

yemek konusuna gelince, şaka maka artık çoğu şeyi yer olduk. zoru atlattık kızlar Allah'a şükür. yaşımızı da geçtik mi inşallah gelsin ballar

hugocuk geçmiş olsun canım, inşallah iyidir parmaklarının durumu.

einstein gelmiş, neden yoktun uzun süredir, bizi çook merakta bıraktın.

playdoh, eviniz hayırlı olsun canım, Allah ağız tadıyla sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu oturmayı nasip etsin.

hemşire, doğum yaklaşıyor, Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin. görümcemin de cuma günü doğumu var. valizini kontrol edip, ben kapattım :)

diccllee, çok içten bir yeni yıl dileği. inşallah herşey gönlümüze göre olsun 2013'te.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…