- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.601
Yattınızmı milett....ben hala esadı uyutamadım...çok fena alıştı bu saate..
Hugocuk parmaklarina nooldu gecmis olsun.
Benim kiziminda ust iki disinin solundaki dis patlamis ust iki dis patlamadi daha garip olan ama uclari beyaz ve kabaran yerler mor gibi sanki.
Hafta sonu ya kimsecikler yok galiba.
Bu arada ben face te kadinlar kulubune bakiyorum ama yazisma falan yok genel paylasimlar var acaba ben mi goremedim.
tekrar merhaba kızlar son zamanlarda nil acayip yoruyor artık yazmaya bile üşeniyorum girip biraz okuyup kalkmak zorunda kalıyorum nil dellendi bu aralar gölge gibi peşimde resmen huysuzlukları yıldırdı beni artık peşimizdende ağlamaya başladı işim oldumu anneme bırakıp gidiyorduk artık anlayıp peşimizden ağlıyorbu gün eşim çıkarken kısa süre babasının arkasından ağladı, bu arada bir aralar yazmıştım ev arıyoruz diye kısmet oldu aldık evimizi çok şükür darısı bütün isteyenlere :) yavaş yavaş taşınma telaşı başlayacak o zaman çoğu zaman anneme bırakmak zorunda kalacağım inşallah sorun çıkarmaz çünkü yemekte yemiyor o zaman kandıramıyorum artık gözler fıldır fıldır
eviniz hayırlı olsun canımm
nilin kilosu boyu nasıl
Misafirlerim vardı bugun, yeni gittiler. bebekler oynasın dedik ama kız bi cadı bi cadı basıyor çığlığı , sacını da yoldu oğlumun :/ benimki de sevgi insanı sarılıyor falan yavrum benim :) fena yoruldular ama, uyudu simdi kalksın da yoğurt yedireyim, aksama yemek yok daraldım ne pişircem derdinden.
Herkes iyidir inşallah ...
sağol canım :) nilin boyu son kontrolde 70 cm kilosuda 8720 kg dı
bizimki 1 ay önce 76 cm 9 buçuk kiloydu
bu ara epey uzadı kontrolede götüremedik soğuklardan
aslında nilinde sevdiği yiyeceği şeyler muhakkak vardır ama işte onları bilmek yapmak kolay değil
nilin sevdiğinden emin olduğum tek şey tarhana :) günündeyse yer yok değilse yemez yeme konusunda huyu değişik biraz bir gün yer yer doyuramam ertesi gün ağzına lokma sürmez yada bir gün bayıla bayıla yediğini üç gün sonra yediremem değişik bir tip :) o yüzden ne sever ne yer hiç kestiremiyorum bizde aydan aya götürüyoruz kontrole geçen ay erken götürmüştük tam bir ay olmadan zamanında götürseydik muhtemelen 9 kiloyu bulurdu evde tartıya birlikte çıkıp kilosuna öyle bakmaya çalışıyoruz ama yanılttığı için pek önemsemiyorum en iyisi doktorun tarttığı onada ocağın 7 de gideceğiz bakalım bu ay ne kadar yemiş :) son zamanlarda görenler kilo almış diyor ama bilmiyorum artık kontrolde göreceğiz gerçeği :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?