- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.801
Bizde yeni yıla ateş, gece çığlık çığlğa ağlama, aşırı huysuzluk ve burun tıkanıklığı ile girdik. Klasik diş belirtileri bizim için. Dün akşam dayanamadım artık ğlamasına calpol verdim rahatladı biraz. Alt iki diş ve üst iki diş var. Şimdi üst iki dişin yanları kabarmış.
günaydın millet nasılsınız?
bu gece çok şükür oğlum daha rahat uyudu, yatmadan önce yarım ölçek ventolin buharı vermiştik burnu açıldı rahat uyudu
Yağmurun dünkü uyku düzensizliği geceye de sirayet etti ..gece 1 de yattı..uyuyana kadar da benim sinirler harap oldu.
emeyim sonra ayağında salla sonra oyna..sonra tekrar emeyim salla oyna ..geceyi ettik..hiç böyle yapmazdı..
sakinliğimi bozdum canım ona sıkılıyor...Yağmura bağırıp çağırmadım ama kendimi yedim bitirdim..
dün halsizlik vardı uyusunda ben de uyuyayım modundaydım güya:)
şimdi hafiften boğazda yanma başladı..
mozp bebiş ve sen daha iyisinizdir umarım
mozop geçmişolsun canım o ventolini bizde çok kullandık nil bronşit olduğunda sinem ventolin küçük tüplerde satılan ilaçlı bir sıvı buhar makinasına koyup soğuk buhar şeklinde çocuğun ağzına burnuna tutuyorsun nefesini açıyor, ama normal suyla çalışan buhar makinasında kullanılıyormu bilmiyorum bide özel buhar makinaları var hortumlu maskeli falan çocuğun direk soluması lazım çünkü doktor onlardan aldırmıştı bize
avatarındaki resimden dolayı nedense ben nili hep esmer bikız olarak hayal etmişim sanırım şimdi sarışın görünce çok şaşırdımmm
Ventolin astım ilaciymis, solunum yollarindaki kasları gevsetiyormus :/ yok yok ben almiyim bunu; Türkiye'deki doktorumuz Cold Mix vermişti pijamasının yakasına damlatiyorsun, baya faydaliydi ama kullanmayinca uçup gitmiş sise bomboşannem gelicek ona ismarliyorum simdi, bundan bir de Çin yağı . Başka ne aldırsam ki? Aktardan ıhlamur ve kefir mayası da istiycem.
Yağmurun dünkü uyku düzensizliği geceye de sirayet etti ..gece 1 de yattı..uyuyana kadar da benim sinirler harap oldu.
emeyim sonra ayağında salla sonra oyna..sonra tekrar emeyim salla oyna ..geceyi ettik..hiç böyle yapmazdı..
sakinliğimi bozdum canım ona sıkılıyor...Yağmura bağırıp çağırmadım ama kendimi yedim bitirdim..
dün halsizlik vardı uyusunda ben de uyuyayım modundaydım güya:)
şimdi hafiften boğazda yanma başladı..
mozp bebiş ve sen daha iyisinizdir umarım
günaydın arkadaşım. gelmiş geçmiş olsun. benim oğlum da dişten dolayı epeyce huysuz, ve her diş çıkarışında nezle gibi oluyor.
bu arada ventolin buharı nedir, nasıl yapılıyor?
mozp geçmişolsun canım o ventolini bizde çok kullandık nil bronşit olduğunda sinem ventolin küçük tüplerde satılan ilaçlı bir sıvı buhar makinasına koyup soğuk buhar şeklinde çocuğun ağzına burnuna tutuyorsun nefesini açıyor, ama normal suyla çalışan buhar makinasında kullanılıyormu bilmiyorum bide özel buhar makinaları var hortumlu maskeli falan çocuğun direk soluması lazım çünkü doktor onlardan aldırmıştı bize
mozpcum geçmiş olsun
canım beniş yanlış anlamanı istemem bende duydum hadi canım dedim sonrada ya doğruysa dedim uyguladımm
anne olunca garip oluyo insan
mehmete halı bakıyoduk odasına nasıl yapsak etsek filan diye konuşuyoduk ordan kadının teki dediki bu halılar naylon
bunları almayın ahh ahh nerde eski imamsuyu halılarr ellerimizle dokurduk tertemiz kireç kokan odalara sererdik dediii
çocukluğumdan şahit oldum biliyorum halı dokurlardı annemlerde
bende köylere sordum kimse vermek istemiyor antikaymış çok para istedilerr kayınvalidemde buldum ondan aldım el dokuması nerden baksan elli atmış yıllık vardır ama sirkeli suyla sildik pırıp pırıl parladı yeni gibi duruyo
ben onu yaydım odasına hakikaten fark ediyo rahat nefes alıyosun odada iki odadaki fark belli oluyo
yani belki senin annendende kalan bir el dokuma kilim veya halı vardır veya annenin tanıdıklarında vardır filan belki bulabilirsen çok iyi olurr
kusura bakma öyle aklıma geldi yazayım dedim
günaydın arkadaşım. gelmiş geçmiş olsun. benim oğlum da dişten dolayı epeyce huysuz, ve her diş çıkarışında nezle gibi oluyor.
bu arada ventolin buharı nedir, nasıl yapılıyor?
Mozp geçmiş olsn cnm geçmişe bakamadım ama inş iyi olur allah şifa versin bebelerimize cnm
:)) esmerliğin yanından bile geçmiyor esmer olan benim :) nil için kaç insan sizinmi diye sordu nil bayaa sarışın, gözleri mavi tenide bembeyaz
canım hastamı bebişin benmi kaçırdım geçmişolsun nesi var? bu ilacı soğuk algınlığında falan vermezler zaten benim kız 1 aylıkken bronşit olmuştu küçük olduğu için ağır geçirdi bayaa hastanede falan yattık o dönemde kullandık biz, mozopun oğluda geniz etinden dolayı ameliyat olmuştu doktoru bu yüzden vermişolabilir onada
Yok yok hasta değil çok şükür , ama olunca ilaç bulamadık burda, doktor sadece ateş düşürücü verdi o da 38 olursa. Dogalci bunlar ilacsiz iyi olacakmış , iyi bisey aslında . Nese, annem gelirken alabilirse alsın diye ilac arayisindayim ama masum ilaçlar , bilinçsiz bişey yapmak istemem.:) Saol yine de :) seninki iyidir inşallah artık, ben de küçükken hep oksururdum bronsitten, suruplarla büyüdük .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?