- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.781
işler bitmiyor dedğin gibi hugo.
bugün yap yarın yine aynı..
artık kabullendim bu durumu,çocukla olduğu kadar ..
eşim 4 gün izinliydi diye giriştim işe güce ,oona güvenerek çocuğa bakar oyalar diye,yoksa cesaret edemezdim öyle dip köşe..
eşlerde güvenmeye gelmiyormuş onu anladım.
çocuğada baktım,yemekte yaptım temizlikte.
eşimde kendine göre hep haklı.4.güncük izni var onada yazık çocukmu bakacak.
dır dır dır...
kuymak ...
bugün tvde kuymak yaptılar...
bn regl olamadım bu ay,kendimi yemeye verdim..
ne oluyor bana..
eskiden hep ciflerdim mutfak tezgahımı
cifle yıka sil
bu ara cifin actifizini keşfettim hiç yıkamak yok günlük kirlerde çok çok etkili
püskürtmeli şişede sık bezle sil tamamdır pırıl pırıl parlatıyo
saniyeler içinde tertemiz oluyo ocak
fırınımın düğmelerinide atıyorum makinada yıkanıyo tertemiz hep
mutfak tezgahım fayanslar lavabolar hep tertemiz iki fısfıs tamam
ilginç tesadüf olmuş benim de bugün kuymak yapacağım tuttu..hem de ilk defa denedim:)
eskiden hep ciflerdim mutfak tezgahımı
cifle yıka sil
bu ara cifin actifizini keşfettim hiç yıkamak yok günlük kirlerde çok çok etkili
püskürtmeli şişede sık bezle sil tamamdır pırıl pırıl parlatıyo
saniyeler içinde tertemiz oluyo ocak
fırınımın düğmelerinide atıyorum makinada yıkanıyo tertemiz hep
mutfak tezgahım fayanslar lavabolar hep tertemiz iki fısfıs tamam
merhaba kızlar sabahtan beri girip iki satır okuyup kalkıyorum pc başından bir kuymak muhabbetidir gitmiş:))) bende 1 2 gün önce yapmıştımnil bayaa sevdi acil durum yemeklerinden artık benim için :) bu akşamda üzmedi beni sağolsun koca balığı yedi (dilimi ısırayım ) ortalık duruldu şimdilik şuan sandalyenin altında sessiz bir şekilde ilgi bekliyor :) biraz daha beklesin.. günışığım ben kaynatıyorum ama çeşme suyu veriyorum damacana suları benim tercihim değil bu mutfak temizliği konusundada ben hep çamaşır suyuyla yapardım tezgah duvarları tezgah allahhh bir başlardım.. şimdi elime ne geçerse şöyle bir fıs fıs sil geç :))
durasella demek memleketime de gidiyorsun
ohhhh benim yerime de gez ankarada
ben yazdan bu tarafa gidemedim
ama dikkat et ankara ayazında atoşu hasta etme
buarada o gece çığlık çığlığa kalkmalar kesinlikle dişten oluyor tecrübeyle sabit:)umarım bi an önce çıkarır da rahatlar bebito
günışığım oh miss bayılırım yaprak sarmasına
eminim çok güzel olmuştur ellerine sağlık
bende güzel sararım lakin pişirmesini beceremem hep diri kalır
haaa bende 5 senedir toplasan 2 kez yapmışımdır:))
ben de hala suyunu kaynatıp veriyorum kızımın
burda ne erikli satılıyor ne de hayat bebek suyu(
buarada ben yine bıraktım sporu kayınvalidem gitmeden başlayamıyorum epeyde ara verdim((hala regl de olmadım
belki göbeğimin yarısı ondandır
sinem yılbaşı kutlamanıza bayıldım tekrardan balayı olmuş size
aslında hepimize lazım böyle şeyler arada ama işte...
buarada o gece çığlık çığlığa kalkmalar kesinlikle dişten oluyor tecrübeyle sabit:)umarım bi an önce çıkarır da rahatlar bebito
aa ne tesadüf:))
sende kanal d deki yemek programındanmı gördün yoksa?:))
mısır unum olsaydı üşenmeyip yapacaktım.
birde tel peynir mi ne koydular içine.
nasıl güzel oldumu?ben hiç yemedim,yapmadımda.ama canım çekti işte:))
Kizlar haftaya bu saatlerde oglusum kucagimda olur insallah saglik sihhatle gecerse 10 ocak oersembeye gun verdi dr dualarinizi bekliyorum
.
Her gittiğimde mutlaka Anıtkabir'e uğrarım. Şimdi Ata'yı ATA'nın huzuruna çıkaracağım, çok heyecanlıyım.
Biz burada hala güneş ışığının ısıttığı su ile banyo yapıyoruz, o derece güzel hava. Birden soğuğa gidince iklim değişikliğinden çok etkilenmez umarım minik.
Bu arada ben de iki defa regl oldum, çok düzensiz hala ya. Ağrı sızı da olmuyor, birden oluverecekmişim endişesi çok fena.
Aaa buraya mı geliyorsun? Bize de buyur gel, ben Eskişehir'deyim, sen de Eskişehirli misin, yoksa arkadaş ziyareti mi? Bize gel, gezdireyim ben sizi. Aman kalın şeyler al hem kendine hem Atos'a, Eskişehir'in en soğuk günleri buraların ayazı malum, akşamüzerinden itibaren donduruyor insanı. Iyi yolculuklar...Kendi arabamızla gidiyorum ama ben kullanmayacağım beyboş ile korkuyorum. Eşim bizi Eskişehir'e bırakıp hiç kalmadan dönecek, işe yetişmesi lazım. Oradan da farklı şehirlere geçerken hızlı tren ve uçak düşünüyorum. Otobüsü hiç gözüm kesmiyor.
Oyy çok yoruldum, ben dolduruyorum bavulu, Ata boşaltıyor azgın :)
Neyse ki uyudu minnoşum, ben de süt sağıyorum. Yarın yolda da sağarım içer minnoş pilli olması da avantaj.
günışığım canın çekince ev yemekleri yapan yerlerden iki porsiyon getirtiver sarmayı. Canına yazık, tek tek ne uğraşıyorsun kuzum. Çok da güzel yapan yerler oluyor, bebekle makarna bile haşlanmıyor bazen.
Ben de markete gittim, hazır birkaç şey aldım. Ben yokken eşim yer diye. Ne yalan söyleyeyim annesine gider diye çekiniyorum. Gerçi babası şehir dışındaymış, gelir melir yine sorun çıkar. Biz yokken pazar günü kampa gidecekmiş eşim. Biz aslında kampçıyız da bebek doğdu doğalı gidemedik ama bu yaz Ata'yı kamp hayatı ile tanıştıracağım.
Her gittiğimde mutlaka Anıtkabir'e uğrarım. Şimdi Ata'yı ATA'nın huzuruna çıkaracağım, çok heyecanlıyım.
Biz burada hala güneş ışığının ısıttığı su ile banyo yapıyoruz, o derece güzel hava. Birden soğuğa gidince iklim değişikliğinden çok etkilenmez umarım minik.
Bu arada ben de iki defa regl oldum, çok düzensiz hala ya. Ağrı sızı da olmuyor, birden oluverecekmişim endişesi çok fena.
günışığım oh miss bayılırım yaprak sarmasına
eminim çok güzel olmuştur ellerine sağlık
bende güzel sararım lakin pişirmesini beceremem hep diri kalır
haaa bende 5 senedir toplasan 2 kez yapmışımdır:))
ben de hala suyunu kaynatıp veriyorum kızımın
burda ne erikli satılıyor ne de hayat bebek suyu(
buarada ben yine bıraktım sporu kayınvalidem gitmeden başlayamıyorum epeyde ara verdim((hala regl de olmadım
belki göbeğimin yarısı ondandır
sinem yılbaşı kutlamanıza bayıldım tekrardan balayı olmuş size
aslında hepimize lazım böyle şeyler arada ama işte...
damacana su veriyorum, buranın suyu o kadar kireçli ki çaydanlıkta kireçler uçuşuyor. eskiden damacanayı kaynatıp verirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?