2012 Şubat Anneleri

mozp geçmiş olsun canım
namıssız miktop bırakmadı gitti peşinizi

durasella atoşla iyi gezmeler bolca foto çekin günlüğü koyunda bakalımm

hemşireyi gördüm ama şimdi yokoldu acaba doğum yaptımıı

herkese selamlarr
mehmet gece boyunca beşik salladı durdu takır tukurr ne uyudu ne beni uyuttu oynadı durdu tüm gecee
bugün hava çok güzel burda memikto uyuyo şimdi
uyansın ona yayla çorbası yaptımm içirip gezmeye götürcem ikizlere gidicez bakalım sevecekmi yoksa ağlayıp erkenden kalkmak zorundamı kalıcazz

kuzumun bugün pek iştahı yok..ahhh bu dişler canına okudunuz kuzumun

al benden de o kadar, dün gece yavrum sabaha kadar uyuyamadı, hep inledi, hafif ateş, burnu akıyor ve öksürüyor,ağzında salya. benim oğlumun dişleri hep bu belirtilerle gelir zaten. eli sürekli alt iki dişinin yanında. demek ki o iki dişin yanındaki dişler gelicek, ve tuhafı benimki aynı anda 2 diş çıkarıyor.

Bizde de yayla çorbası var , kepekli bulgur koydum icine inşallah yer. Uyandı simdi, kapıya uzanıp acmış beni bekliyor :) simdi kudurma zamani yatakta :) çok güzel yürüyor ama daha hızlanmadı , fırtınadan önceki sessizlik gibi :// dün mutfak tezgahının üstündeki tepsiye uzanıp çekmiş Allah korudu kafasına falan gelmedi ...
Durasella;
Arabayla mi gidiyorsun? İyi eğlenceler!!!

O ne yav, yaylacılar :) Bizde de yayla çorbası var bugün.

durasella atoşla iyi gezmeler bolca foto çekin günlüğü koyunda bakalımm
Ben yine telefondan girerim yavrum, dedikoduları anlatırım :) Bloğuma da eklerim oradan ara ara bir şeyler.

durasella; canım ya geçenlerde ekmek tarifini sen vermiştin sanırım blog'da varmıydı tarifin?

Einstein ekmek yapmıştı, bende nerede öyle marifetler.
Bu arada hakikaten ne illet hastalıkmış ara ara iğne olduğunu okuyorum, her ikinizi de çok geçmiş olsun.

Durasella;
Arabayla mi gidiyorsun? İyi eğlenceler!!!

Kendi arabamızla gidiyorum ama ben kullanmayacağım beyboş ile korkuyorum. Eşim bizi Eskişehir'e bırakıp hiç kalmadan dönecek, işe yetişmesi lazım. Oradan da farklı şehirlere geçerken hızlı tren ve uçak düşünüyorum. Otobüsü hiç gözüm kesmiyor.

bizim de 3-4 diş arka arkaya çıkacak görünüyor dedi doktor..önceki 5 diş bu kadar zorlamamıştı..parmaklarımızı ağzına götürüp ısırıyor habire..rahatlatıyor galiba

Son düzenleme:

ohh güzel güzel gezin eğlenin kuzucuğunla

mozp geçmiş olsun canım
namıssız miktop bırakmadı gitti peşinizi

sağol canım ya valla ne namıssızmış bu mikroplar kurtulamadık bi türlü

Einstein ekmek yapmıştı, bende nerede öyle marifetler.
Bu arada hakikaten ne illet hastalıkmış ara ara iğne olduğunu okuyorum, her ikinizi de çok geçmiş olsun.

sağol canım çok teşekkür ederim,

ben blog'ta gördüğümü hatırlıyorum ama sen diye kalmış aklımda, einstein'in bloguna bakayım akşam
gelmiyo bayadır özletti kendini

doğumdan sonra kırkım çıkınca regl oldum ama düzenli olmadım hiç gariplik vardı kiloda veremiyordum
koşuya başlayınca rahatladım eskisi gibi oldum şişlik kalmadı eskisi gibi olmaya başladım

regl olmak kilo vermeyi gerçekten hızlandırıyor.bende öyle oldu!düzenli olmya başladıktn sonra bütün kilolarım gitti.bu ay regl olmadım.aralığın 25 inde olmama gerekiyordu.hala olmadım.heryanım şişti sanki.kilom bile fazla çıkıyor tardıda şişlikten.
aıkıntı bastı resmen.menepozlu kadınlar gibi oldum bu ay!(
gerginlik sinir stres had safhada!!!(

Bepanthen pastil kullanıyorum ben. Sezeryandan sonra da hastanede bu pastili vermişlerdi hep. O yüzden tercih ediyorum.

şu bildiğimiz bebanten kremlerinin pastilimi vanım!bende ondan alıyım olmazsa!sağol canım..

kızlar bişey sorucam:
yavrularınıza hala kaynamış sumu veriyorsunuz?
bnen öyle veriyorum da merak ettim?

ya bişey daha soracaktım unuttum,kafa kalmadı yorgunluktan.
ben benlikten çıktım.
yaramaz oğlu çok yoruyor beni.
birde temizlikle uğraştım kaç gündür.köşe bucak bi kış temi<liği yaptım.
5 yıldır evliyim ,birkez bile yaprak sarması yapmışlığım yok,bilmem nasıl yapılır.birde bugün yaprak sarması sardım.çok canım çekti.geçende tv de görmüştüm.eşime aldırdım.ama yaprakalar hiç iy değilmiş.

yine gelicem..oğulm durmuyor..

damacana su veriyorum, buranın suyu o kadar kireçli ki çaydanlıkta kireçler uçuşuyor. eskiden damacanayı kaynatıp verirdim.

Bu diş kabus gibi ama herkesin aynı srounları yaşaması bir bakıma rahatlatıyor beni. Oğlumun hiç huyu olmadığı halde gece resmen çığlık atarak ağlayarak uyanıyor hem de defalarca son üç gündür böyle. Çıksa da rahatlasa kuzum.

günışığım Hayat'ın bebek suları var. Onlardan alıp içiriyorum.

Ben de hiç yaprak sarması yapmadım, öyle alengirli yemekler bana göre değil gözümü korkutuyor.

Bu arada teşekkür ederim diccllee

demekki neymişş herkesle arkadaşlık yapılamazmışş
gittiğim yerde başka kadınlar çocuklarda vardı ilkkez gittim zaten
ellerde sigaralarr gün muhabbeti durumunda
yerde oynayan çocuklarrr eşlerden gizli yapılan alışverişler gizli içilen sigaralarrr başıma ağrı çıktıı
tek iyi yani oğlum yerde çocuklarla oynadı çok mutlu olduu yaklaşık iki saat oturduk pek konuşmadım oğlumu izledim çok keyifliydii onu seyretmekk
şimdi evdeyimm rahatımm
eşimlede konuştum iyiki internet almışsın yoksa ne olurdu halim dedimm
burdaki arkadaşları kimseye değişmem sanal gerçekten daha iyii valla

damacana su veriyorum, buranın suyu o kadar kireçli ki çaydanlıkta kireçler uçuşuyor. eskiden damacanayı kaynatıp verirdim.

bizde damacana su kullanıouz..erikli marka.kaynatıp verdim bugüne kadar hep,acaba sizlerde hala kaynatıyormusunuz diye merak ettim.belki bundan sonra kaynatmama artık.

hayatın bebek sularını iyi hatırlattın canım sağol.bi ara almıştım bi kaç kez bende..
bende hiç uğraşamam öyle yaprak sarmasıymış bilmemneymiş.normalde çok sıkılırım öyle didik didik işlerden.
salata bile yaparken sıkılırm ben,hele rende yapmak çok sıkıcı gelir bana.ailem uzakta benim,nasıl canım çekti.internetten baktım,biraz da annemden aldım tarifi öyle böyle yapmaya çalıştım.güzelde sardım ama umut hiç uyumadı bugün,saatlerimi aldı yaprakları bitirmek,umutun peşinden koş,elini yıka,tekrar gel,bi iki sar,tekrar elini yıka umut bak,bi ara yarım bırakacaktım valla.neyseki oldu çok şükür:))
başkada yemek yapmadım:))

bende buranın ortamını çok seviyorum,herkes kafa dengi gibi burda.
her ortama girilmiyor,hele çocukla daha zor.

günışığım hem temizlik yaptın dip köşe hemde dolmamı sardın

tabi şekerim,bi senim hamaratsın burda!:)))))
şaka ....:))
canım temizliğimi 4-5 gündür yapıyordum,en son dün yaptım bitti..bugün temizlik yoktu,sadece yemek işim vardı.sabahtan akşama kadar sardı sardım durdum:))
bide umuta havuç çorbası yaptım..

ben hamarat değilim sadece işim hiç bitmiyooo

ben hamarat değilim sadece işim hiç bitmiyooo

işler bitmiyor dedğin gibi hugo.
bugün yap yarın yine aynı..
artık kabullendim bu durumu,çocukla olduğu kadar ..
eşim 4 gün izinliydi diye giriştim işe güce ,oona güvenerek çocuğa bakar oyalar diye,yoksa cesaret edemezdim öyle dip köşe..
eşlerde güvenmeye gelmiyormuş onu anladım.
çocuğada baktım,yemekte yaptım temizlikte.
eşimde kendine göre hep haklı.4.güncük izni var onada yazık çocukmu bakacak.
dır dır dır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…