- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.761
cnm iyi geceler. bayağıdır yazışamadık seninle de. ömercik sabah 8 gibi uyanıyor, 12'de uyuyor 20 dakika kadar, sonra 5'te uyuyor yarım saat, bazen sallıyorum tekrar o zaman 1 saate çıkıyor uykusu. 10 gibi de gece uykusu. ama gece uyanmalarının haddi hesabı yok.
eşim bugün ömer'e hiperaktif teşhisi koyduhatta dedi ki biraz büyüsün doktora götürürüz o bize ne yapmamız gerektiğini söyler 1 dk yerinde durmuyor.
bu akşam ona ıspanaklı yumurta ve ayran yaptım. pek severek yemedi, zoraki yedi. ama ekmek içini ayranla ıslatınca onu çok sevdi
kuzumun bugün pek iştahı yok..ahhh bu dişler canına okudunuz kuzumun
Ben yine telefondan girerim yavrum, dedikoduları anlatırım :) Bloğuma da eklerim oradan ara ara bir şeyler.durasella atoşla iyi gezmeler bolca foto çekin günlüğü koyunda bakalımm
durasella; canım ya geçenlerde ekmek tarifini sen vermiştin sanırım blog'da varmıydı tarifin?
Durasella;
Arabayla mi gidiyorsun? İyi eğlenceler!!!
al benden de o kadar, dün gece yavrum sabaha kadar uyuyamadı, hep inledi, hafif ateş, burnu akıyor ve öksürüyor,ağzında salya. benim oğlumun dişleri hep bu belirtilerle gelir zaten. eli sürekli alt iki dişinin yanında. demek ki o iki dişin yanındaki dişler gelicek, ve tuhafı benimki aynı anda 2 diş çıkarıyor.
Kendi arabamızla gidiyorum ama ben kullanmayacağım beyboş ile korkuyorum. Eşim bizi Eskişehir'e bırakıp hiç kalmadan dönecek, işe yetişmesi lazım. Oradan da farklı şehirlere geçerken hızlı tren ve uçak düşünüyorum. Otobüsü hiç gözüm kesmiyor.
mozp geçmiş olsun canım
namıssız miktop bırakmadı gitti peşinizi
Einstein ekmek yapmıştı, bende nerede öyle marifetler.
Bu arada hakikaten ne illet hastalıkmış ara ara iğne olduğunu okuyorum, her ikinizi de çok geçmiş olsun.
doğumdan sonra kırkım çıkınca regl oldum ama düzenli olmadım hiç gariplik vardı kiloda veremiyordum
koşuya başlayınca rahatladım eskisi gibi oldum şişlik kalmadı eskisi gibi olmaya başladım
Bepanthen pastil kullanıyorum ben. Sezeryandan sonra da hastanede bu pastili vermişlerdi hep. O yüzden tercih ediyorum.
damacana su veriyorum, buranın suyu o kadar kireçli ki çaydanlıkta kireçler uçuşuyor. eskiden damacanayı kaynatıp verirdim.
Bu diş kabus gibi ama herkesin aynı srounları yaşaması bir bakıma rahatlatıyor beni. Oğlumun hiç huyu olmadığı halde gece resmen çığlık atarak ağlayarak uyanıyor hem de defalarca son üç gündür böyle. Çıksa da rahatlasa kuzum.
günışığım Hayat'ın bebek suları var. Onlardan alıp içiriyorum.
Ben de hiç yaprak sarması yapmadım, öyle alengirli yemekler bana göre değil gözümü korkutuyor.
Bu arada teşekkür ederim diccllee
demekki neymişş herkesle arkadaşlık yapılamazmışş
gittiğim yerde başka kadınlar çocuklarda vardı ilkkez gittim zaten
ellerde sigaralarr gün muhabbeti durumunda
yerde oynayan çocuklarrr eşlerden gizli yapılan alışverişler gizli içilen sigaralarrr başıma ağrı çıktıı
tek iyi yani oğlum yerde çocuklarla oynadı çok mutlu olduu yaklaşık iki saat oturduk pek konuşmadım oğlumu izledim çok keyifliydii onu seyretmekk
şimdi evdeyimm rahatımm
eşimlede konuştum iyiki internet almışsın yoksa ne olurdu halim dedimm
burdaki arkadaşları kimseye değişmem sanal gerçekten daha iyii valla
günışığım hem temizlik yaptın dip köşe hemde dolmamı sardın
tabi şekerim,bi senim hamaratsın burda!:)))))
şaka ....:))
canım temizliğimi 4-5 gündür yapıyordum,en son dün yaptım bitti..bugün temizlik yoktu,sadece yemek işim vardı.sabahtan akşama kadar sardı sardım durdum:))
bide umuta havuç çorbası yaptım..
kuymak ...
bugün tvde kuymak yaptılar...
bn regl olamadım bu ay,kendimi yemeye verdim..
ne oluyor bana..
ben hamarat değilim sadece işim hiç bitmiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?