- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.821
senfat günaydın arkadaşım, ne zamandır yolunu gözler oldum, özelden mesaj yazmışsın, bende yazdım kaç defa ama inanmazsın ben özelden mesaj atamıyorum galiba,beceremiyorum, olmuyor
nasıl mahcubum sana karşı bilemezsin. nasılsın? neler yaptın görüşmeyeli? bebişin nasıl?
sık sık gel konuşalım emi
Aaa buraya mı geliyorsun? Bize de buyur gel, ben Eskişehir'deyim, sen de Eskişehirli misin, yoksa arkadaş ziyareti mi? Bize gel, gezdireyim ben sizi. Aman kalın şeyler al hem kendine hem Atos'a, Eskişehir'in en soğuk günleri buraların ayazı malum, akşamüzerinden itibaren donduruyor insanı. Iyi yolculuklar...
Yağmurun dünkü uyku düzensizliği geceye de sirayet etti ..gece 1 de yattı..uyuyana kadar da benim sinirler harap oldu.
emeyim sonra ayağında salla sonra oyna..sonra tekrar emeyim salla oyna ..geceyi ettik..hiç böyle yapmazdı..
sakinliğimi bozdum canım ona sıkılıyor...Yağmura bağırıp çağırmadım ama kendimi yedim bitirdim..
dün halsizlik vardı uyusunda ben de uyuyayım modundaydım güya:)
şimdi hafiften boğazda yanma başladı..
mozp bebiş ve sen daha iyisinizdir umarım
benim oğlumunda huysuzluğu üzerinde ama dün gece daha iyiydi. 2 gece evvel sabaha kadar yerinde durmuyordu. bu dişler çıkana kadar böyle arkadaşım yapacak birşey yok. (2 yaşına kadar dişlerin geneli çıkarmış)
ben çok ağrısı olduğunda calpol veriyorum, günah yavruma, doktora sorsan ateşlenmeden vermeyin diyor, ama ben dinlemiyorum, o kadar diş ağrısına can mı dayanır, kendisi dayansın bakalım. o yüzden böyle zamanlarda özellikle gece yatmadan yarım kaşık calpol veriyorum.
Ventolin astım ilaciymis, solunum yollarindaki kasları gevsetiyormus :/ yok yok ben almiyim bunu; Türkiye'deki doktorumuz Cold Mix vermişti pijamasının yakasına damlatiyorsun, baya faydaliydi ama kullanmayinca uçup gitmiş sise bomboşannem gelicek ona ismarliyorum simdi, bundan bir de Çin yağı . Başka ne aldırsam ki? Aktardan ıhlamur ve kefir mayası da istiycem.
:)) esmerliğin yanından bile geçmiyor esmer olan benim :) nil için kaç insan sizinmi diye sordu nil bayaa sarışın, gözleri mavi tenide bembeyaz
canım hastamı bebişin benmi kaçırdım geçmişolsun nesi var? bu ilacı soğuk algınlığında falan vermezler zaten benim kız 1 aylıkken bronşit olmuştu küçük olduğu için ağır geçirdi bayaa hastanede falan yattık o dönemde kullandık biz, mozopun oğluda geniz etinden dolayı ameliyat olmuştu doktoru bu yüzden vermişolabilir onada
ikimizde daha iyiyiz canım çok sağol
sağol teşekkür ederim sinemcim, playdoh yazmış gerçi ama bende söyleyim, hastanede olan buhar makinalarının ev tipi olanlardan var bizde burun tıkanıklığı çok olunca almıştık, içine yarım tüp koyuyoruz 5dk sürüyo zaten bitmesi maske ile soluyo ilaçlı havayı, nefes almayı kolaylaştırıyo
her zaman yapılacak birşey değil ama çok tıkanınca doktorda önerince yapıyoruz
çok sağol playdoh, çok şükür ikimizde daha iyiyiz
canım benim niye yanlış anlayım, bizim evdeki halıların üzerine temiz çarşaf koyuyorum, annemlerdeki halılarda çok yeni değil ama temiz tabiki,
öyle halı şimdilerde bulmak çok zor zaten
gerçi dr. salgın olduğunu söyledi ben bütün gün onlarca kişiyle muhattap oluyorum çocuğun yanına ne kadar temizlenipte gitsem illaki bişeyler kalıyordur
birde annemlere kuzenlerin çocukları geliyo okuldan sonra filan belki onlarda etkili oluyodur bu duruma
bünyeside çok hassas olunca sorun bitmiyo malesef
Geçmiş olsun. Gece az olan uykusunu da uyumadı bizim oğlan da çarşamba günü ben de mahvolmuştum.
merhaba sinem
saçların güzel olmuş, eski halini bilmiyorum ama
yılbaşı muhabbeti geçmiş ama okuyamadım.
oğlunda pek tatlı. geçenlerde izmir muhabbeti okudum, annem bornovada. bi ara gelirsem görşürüz.
özelden mesaj gönderememin nedeni mesaj kutunun dolu olması olabilir. eski mesajlarını silersen gönderebilirsin.
mehmet kesin hasta olacakk
dışarı çıktık giydirdim güzelce beresini taktık atkısını bağladık pazara gittik ağlamaya başladı kalabalıktı pazar cuma pazarı çok kalabalık oluyo
hiçbişey alamadan geri döndük yoldada sinirliydi kornaya basan arabalara bağırdı
sinirinden beresini çıkarttı naptımsa giydiremedim sinirinden çıkarıp fırlatıp atıyoo
ayakkabılarını çıkartmış atmış haberim yok
ayakkabının tekini bulduk teki yok
kulakları soğuktan kıpkırmızı oldu elleri ayakları morarmış soğuktan
şimdide oturmuş burçak bisküvi yiyo hiç karışmadım masanın üzerinde iki tane bisküvi bulmuş almış hiç karışmadım aramız limoni ters ters bakıyo heran arıza çıkarabilir kavga etmeye yer arıyoo
yerim ben onun triplerini..bence biliyor suçunu ya açığını vermemeye çalışıyor..şimdiden bunlar fena Allah kolaylık versin bize..
sen canını sıkma maşallah annesi onu iyi besliyor hasta olmaz kötü düşünme
seninle de yakın sayılırız
aslen oralı mısın
çinyağıda neküü
Aslen Eskişehirliyim, üniversite için gittim, 7 sene de Ankara'da çalıştım. Evlenip tekrar Eskişehir'e geldim. Senin memleketi de bilirim yani, yarı hemşeri sayılırız :)
ayakları mosmordu elleride öyle zati saçı az bide beresizdi 1 saat
soğuğu yedi
aklınca bana kızıyo ben suçluyum
beni kalabalığa soktun korktum senin yüzünden
şimdi bu bisküvileri yiyorum oynuyorum etrafa kırıp dökecem izin vermede göreyim diyo
Bunlar böyle arkadasım , cikariricak o bereyi illa.
ayağına iki kat yunlu çorap üstüne yumuşak bot, başına da yüklü ici polar çeneden bağlanan bere giydiriyorum, üstüne de kar tulumu. Arabasının icinde de kuzu postu var, icim rahat yani arabasında usuyemez. Ama babası ah babası beresiz çıkarıyor bazen, hep tartışma çıkıyor. :s
Korkma olmaz bişey gelince sıcak suyla yıkasaydın ellerini falan , sonra barış sağlanmıştır umarım :)
Bunlar böyle arkadasım , cikariricak o bereyi illa.
ayağına iki kat yunlu çorap üstüne yumuşak bot, başına da yüklü ici polar çeneden bağlanan bere giydiriyorum, üstüne de kar tulumu. Arabasının icinde de kuzu postu var, icim rahat yani arabasında usuyemez. Ama babası ah babası beresiz çıkarıyor bazen, hep tartışma çıkıyor. :s
Korkma olmaz bişey gelince sıcak suyla yıkasaydın ellerini falan , sonra barış sağlanmıştır umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?