2012 Şubat Anneleri

merhaba sinem
saçların güzel olmuş, eski halini bilmiyorum ama
yılbaşı muhabbeti geçmiş ama okuyamadım.
oğlunda pek tatlı. geçenlerde izmir muhabbeti okudum, annem bornovada. bi ara gelirsem görşürüz.

özelden mesaj gönderememin nedeni mesaj kutunun dolu olması olabilir. eski mesajlarını silersen gönderebilirsin.

seninle de yakın sayılırız
aslen oralı mısın

Geçmiş olsun. Gece az olan uykusunu da uyumadı bizim oğlan da çarşamba günü ben de mahvolmuştum.

Bizim doktor diş ağrısı çok olursa calpol verin demişti ben de dün verdim il defa. Zaten üzerinde de hafif ve orta şiddetli ağrı ve ateşte diyor. Dünkü gibi olursa ben veriri valla. Yazık dobişime. Bana da yazık resmen üzerime yapışıp ağlıyor saatlerce.

çinyağıda neküü

aynı mehmet gibi desenee

aslında eskiden kireçle badana yapılırdı en sağlıklısı şimdi yok boya yok saten boya hiç iyi değill
halılarda plastik var
bizim evde öyle ama mehmetin odası farklı döşedik biz
bebek odalarına baktık nasıl boya kokuyo bizde dedik bir dolabımız vardı boyasızdı ama sonuçta iyi durumdaydı onu koyduk süsledik filan yerede o eski el dokuması kilimden yaydık
isterdimki duvarlar saten değil kireç olsun ama mümkün değildii
mesela tüm odaları gez birde mehmetin odasına gir fark var odada resmen nefes alıyosun halıdan ötürü
bu halıları bizim elti eski diye gidip çöpe atmış kayınvalide geri almış
sonra bize gelince yerde görünce çok güldü
kendisinin çöpe attığını alıp ben evime serdim diye

mehmet kesin hasta olacakk
dışarı çıktık giydirdim güzelce beresini taktık atkısını bağladık pazara gittik ağlamaya başladı kalabalıktı pazar cuma pazarı çok kalabalık oluyo
hiçbişey alamadan geri döndük yoldada sinirliydi kornaya basan arabalara bağırdı
sinirinden beresini çıkarttı naptımsa giydiremedim sinirinden çıkarıp fırlatıp atıyoo
ayakkabılarını çıkartmış atmış haberim yok
ayakkabının tekini bulduk teki yok
kulakları soğuktan kıpkırmızı oldu elleri ayakları morarmış soğuktan
şimdide oturmuş burçak bisküvi yiyo hiç karışmadım masanın üzerinde iki tane bisküvi bulmuş almış hiç karışmadım aramız limoni ters ters bakıyo heran arıza çıkarabilir kavga etmeye yer arıyoo

ben bornovadayım..gelirsen hep beraber görüşelim..bizöncesinde fırsat bulursak sinemaksungurla görüşeceğiz inşallah

yerim ben onun triplerini..bence biliyor suçunu ya açığını vermemeye çalışıyor..şimdiden bunlar fena Allah kolaylık versin bize..
sen canını sıkma maşallah annesi onu iyi besliyor hasta olmaz kötü düşünme

ayakları mosmordu elleride öyle zati saçı az bide beresizdi 1 saat
soğuğu yedi
aklınca bana kızıyo ben suçluyum
beni kalabalığa soktun korktum senin yüzünden
şimdi bu bisküvileri yiyorum oynuyorum etrafa kırıp dökecem izin vermede göreyim diyo

Bunlar böyle arkadasım , cikariricak o bereyi illa.
ayağına iki kat yunlu çorap üstüne yumuşak bot, başına da yüklü ici polar çeneden bağlanan bere giydiriyorum, üstüne de kar tulumu. Arabasının icinde de kuzu postu var, icim rahat yani arabasında usuyemez. Ama babası ah babası beresiz çıkarıyor bazen, hep tartışma çıkıyor. :s
Korkma olmaz bişey gelince sıcak suyla yıkasaydın ellerini falan , sonra barış sağlanmıştır umarım :)

çok uykusu vardı uyudu sonra uyandı barıştıkk
tarhana çorbasıyla pırasa yemeği yedi
pırasayı kendimize yapmıştım verdim yedii

çok uykusu vardı uyudu sonra uyandı barıştıkk
tarhana çorbasıyla pırasa yemeği yedi
pırasayı kendimize yapmıştım verdim yedii

iyi geceler hanımlar...

gün içinde girip sizlerle muhabbet etmeyi çok özledim. hep evdeyim bir yere gittiğim yok ama fırsat bulamıyorum bir türlü girmeye.

bugün görümcem doğum yaptı, oğlu oldu. yarın çıkacakmış. ömerden dolayı gidemedim, evine gideceğim artık. kendi doğumumun üzerinden az bir zaman geçmesinden ve aynı ayda doğum yapmamızdan dolayı çok tuhaf oldum. o günlerimi tekrar yaşadım.

1 ocakta da teyzemin torunu doğum yaptı, oğlu oldu.
aralığın son haftası dayımın kızı doğum yaptı, oğlu oldu. türkiyenin erkek nüfusunu çoğalttılar 1 aylık da kızımız var, o da babamın halasının torunu hepsini Allah analı babalı büyütsün. darısı hemşiremizin başına inşallah.

ömer ellerimi tutarken, kendisi bırakıyor ellerini ve tay tay diyor. yemeği görünce bazen mama mama diyor. başka bir marifetimiz yok şimdilik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…