- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.861
Herkese iyi aksamlar bende ara ara giriyorum ama hic keyfim yok yazasim gelmiyo. Kizim ustteb uc dis cikartti bi tanesi de aksam sabah gelir gibi ucta o yuzden hala cok keyifsiz uykusuz vee cok da hareketli. Cok yoruluyorum. Habire dusuyo bide iyice moralim bozuluyo. Dr.un soylemesiyle iki hafta her aksam calpol verdim. Ama nereye kadar diye iki aksamdir vermiyorm acaba agrisi cok mu versem mi diye icim icimi yiyor. Bizden bole
günaydın arkadaşlarrr:)) uzun zamandır girip yazmaya fırsatım olmadı ama ara ara girip okudum.benim minik orta kulak iltahabı olmuş çok zor bir hafta geçirdik.bu sıkıntı yetmezmiş gibi bir de dişimiz çıktı.sıkıntı üstüne sıkıntı oldu bebişime( bebişi hasta olanlara geçmişler olsun.diğer bebişleri de öpüyorum tombiş ellerinden:)) yaa hugocuk ya benim bebiş çok az yiyor ya da senin bebiş çok yiyor.maşallah senin miniğe:)) benim oğlum 10,5 aylık 11 kg.emiyor sabah kahvaltı.küçük kase çorba yatarken de küçük kase muhallebi.başka da bir şey yemiyor.senin verdiğin miktar ne kadar çorbaları.yazarsan sevinirim canım:))
Memnun oldum, ben de Eskişehir 'liyim :)
mehmete 9-12 lik tüm çıtçıtlı bodyler tulumlar hepsi kısa geliyor hepsini kaldırdık doğru dürüst kıyafeti kalmadıı bugün veya yarın kipaya gitcez yine iki koca kutu mama bez ve kıyafetler alınacakk
sadece mamaları 100 tl
çok içiyor vala napsam yok yani su içmiyor mama içiyor
hergün 1 kilo aptamil artı 1 bardak yoğurt 1 dilim peynir yiyor dahadaversem içerr
sadece dün gece uyumadan 300 ml. aptamil içtii
uyumuyorr karnı tıka basa doluda olsa o mamayı içiyorr
günaydın arkadaşlarrr:)) uzun zamandır girip yazmaya fırsatım olmadı ama ara ara girip okudum.benim minik orta kulak iltahabı olmuş çok zor bir hafta geçirdik.bu sıkıntı yetmezmiş gibi bir de dişimiz çıktı.sıkıntı üstüne sıkıntı oldu bebişime( bebişi hasta olanlara geçmişler olsun.diğer bebişleri de öpüyorum tombiş ellerinden:)) yaa hugocuk ya benim bebiş çok az yiyor ya da senin bebiş çok yiyor.maşallah senin miniğe:)) benim oğlum 10,5 aylık 11 kg.emiyor sabah kahvaltı.küçük kase çorba yatarken de küçük kase muhallebi.başka da bir şey yemiyor.senin verdiğin miktar ne kadar çorbaları.yazarsan sevinirim canım:))
buarada herkes yatağına alıştırmaya uğraşır bebeğini ben tam tersi yanıma alıştırdım resmen
salıncaktan kurtulmak için başka yol yoktu çünkü
bunca zaman sonra babasıyla beni ayırdı hınzır(
akşamları yatağa götürüyorum bende yatıyorum yanına döne döne uyuyakalıyor
sonrada almıyorum tekrar beşiğine öyle yatıyoruz beraber
ama yanıma geldiğinden beri daha az uyanıyor onu farkettim
bi süre böyle gider bakalım
bi<dede ayakkabı sorunu var kızlar yaa..belki inaanamıyacaksınız ama 1 ay sonra yaşına girecek neredeyse hiç ayakkabı giydiremiyorum.
bugün dışarı çıktık,kız kardeşim adidastan spor ayakkabı almıştı hediye,görseniz okadar tatlıki ,kğçğk kalacak artık ama yok giydiremedik hiç.giydiridiğim an ayakların birbirine sürte sürte çıkarıyor.yada bas bas bağrıyor,giydirmeme izin vermiyor.
bu havada ayakkabısız dolaştırıyorum.kat kat çorapları giydiriyorum.
bizim ayaklarımız etli birde üstleri.zaten her ayakkabı olmuyor.olanklarıda giymiyor.
neyapıcam bilmiyorum(
evet canım ama bu seferde enerjisi hiç bitmiyor gecede beşik sallıyor
zaten üzeri devamlı açık uyuyor naptımsa bir yol bulamadımm yorgan battaniye birsürü çeşit çeşit bitane tutmuyo üzerinde
uykusunda yavaşça örtüyorum yine anlıyo açıyo eliylee
kipaya gittik disney kıyafetlerinin hepsinde yüzde 50 indirim vardı iki takım üçer adetten kollu ve kolsuz çıtçıtlı body
2 takım dörder taneden tulum
4 tane penye uzun kollu 1 tane tulum baharlık içinde penyeside var uzunkollu
2 takım çok şirin disney kahramanlı pijama takımı aldık
çok uyguna geldii yüzde elli indirimli kıyafet ihtiyacı olan varsa kipaya baksın çok uygun fiyatlarr
disney ürünleri çok renkli pamuklu bizimki onları giyiyor pazardan alınanı giymiyor
renkleri desenleri çok hoş cıvıl cıvıl
bitane kurbağalı var çok şirin onu bol bol giydircemm
birde chiccodan ilkadım ayakkabısı aldık yoktu ayakkabısı panduflar vardı onlarıda beyenmiyordu
22 numara oldu ayakları büyük
el kadar ayakkabı 77 tl.
bizimkide çok uğraştı çıkartmak için ama başaramadıı bileğe kadar yumuşak rahatsız etmiyorr
baktı çıkartamadı sonra epey inceledi beyendi sanırıım
ve tabikide 1.5 kilodan iki koca kutu aptamilll 1 aylık ancak yeterr
ayakkabı hariç mama ve kıyafetler 200 tl tuttu sadece
tulumlar bodyler hep 18-24 aylık artık yaza kadar giysinn
zaten 12-18 ler tam geliyo sıpaya
1 kilo aptamil miiiiiBiraz fazla değil mi? Doktoruna söyledin mi bu kadar içtiğini, fazla sütün yarardan çok zarar verdiği söylenir, özellikle demir eksikliği yaptığını duymuştum. Senin oğlan maşallah iyi de yemek yiyor, yoğurt, peynir, kefir de veriyorsun, yeteri kadar kalsiyum alıyordur tosuncuk.
sabah 1 üçgen peynir tahinpekmez gün aşırı yumurta sarısı ekmek
ğçgen peyniri bitirie yumurtanın yarısını yer
öğlen 1 kase çorba ama ekmekte koyuyuruz çorba kasem çok büyük değil
sonra uykudan önce herobabynin yoğurtlu muzlusunu yer yada mayaladımsa yoğurt veya kefir
uykudan uyanınca 5 cicibebe 1 armut veya elma 1 mandalina 1 hurma 1 cevizden oluşan püresini yer 2 saat sonra varsa öğlenden çorbasını içer gece uyanıp acıkmaz
sabah ezanında uyanır mama içer yatar sonra 10 gibi kahvaltı
aralarda mama ve sağdığım süt
Benimki de emiyor ama azaltmam gerekecek yakındagünde kaç kere emziriyorsun?
teşekkür ederim canım.aslında benziyor beslenmemiz ama benim bebiş beni emiyor devam sütü almıyor.meyveleri de tek tek yer püre sevmez.aslında çorbalarla da arası pek iyi değil.eline alıp ısırarak yediği şeyleri seviyor.dün mesela ıspanaklı börek yapmıştım eline aldı bir dilim yedi.çorba yerken o kadar da istekli olmuyor.kahvaltıda da mama sandalyesine koyup önüne peynir,zeytin,haşlanmış patates,domates ,ekmek koyuyorum kendisi eli ile yiyor.ben verirsem ağzını açmıyor:)) üstüne de yarım biberon pekmezli su içiyor...
canım ben bebeğimi gündüz 5 kere emziriyorum.gece de 3 veya 4 kez .ama şubatta işe başlayacağım. ozamana kadar gündüz azaltmayı düşünüyorum ki bebişime zorluk olmasın.mesela emerek uyurdu 2 -3 gündür emzirmeden uyutuyorum.mecburiyet işte yoksa hep öyle uyutmak isterdim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?