2012 Şubat Anneleri

biberonla 1 kilo buluyodur yoksa koca kutuyu bitirmiyo
iştahı iyi sağlıklı beslensin diye yapmadığım kalmıyo bugün taze kefir içirdim sulandırıp veriyorum ayran gibi içiyor bağırsak sindirim sistemini çok rahatlatıyor kefir
kayınpeder balık tutuyor her hafta verecek bir lüferr
bugün öğlen brokoli çorbasıyla dünden kalan fırında lüfer yedi
hergün 1 hurmada yiyecek artık
bisküvi ver yemez beyenmez bir iki ısırır atar sevmez çubuk kraker veriyorum iki ısırıp oynuyo yemiyo
yedikleri ayına göre normal sadece çeşit çok veriyorum o yüzden çok gelmişitir sana yoksa kararında yiyor

Benmki kaç kez emiyoo saymadım benn ama aynen emmeden yatmaz sonraa sabaha doğru sıksık uyanır emmek için...emmeden uyuması için gece emzirmeyi kesmen lazm buda zor biraz..:97:....

alışkanlık yapmış ama olsun şurda ne kadar daha emecekki 1 yıl filan olsun emsin
sadece takip et memeye çok düşerde az yemek yer kilo kaybetmeye başlarsa o zaman zor

üst kattakilerin tepinmesinden iki gecedir geç uyuyo mehmet haliyle geç kalktı bugün 10 da kalktı
12 gibi uykusu gelmişti ama arkadaşım geldi kızını görünce bizimki çok sevindi beraber oynadılarr 1 oldu artık kaycak uykusuzluktan hala oynamaya çalışıyoo
uykusu var diye sinirleniyo sinirden kendini sıkıp bas bas bağırıyor
neyse uyuttum
bu ara ayağımda sallıyorum başka türlü durduramıyorum
yanımdada yatsa devamlı kalkıp zıplıyo durduramıyo kendini uyuyamıyo ağlıyo
yatırıyorum ayağımda sallıyorum ellerinide tutuyorum bu sefer karnını havaya kaldırıp duruyo öyle öyle uyuyakalıyo
3 te kalktı bu akşam misafirliğe gitcez geç kalktı sekiz gibi tam gidecek oluruz uykusu gelirr veya orda mızlanır diye
önce yıkadım pijamalarını giydirdim taze kefir içirdim sulandırıp üzerinede mama içti sallayarak uyuttum babası gelene kadar uykusunu alsın sıpaa

Bizimki 1 günde bu kadar çeşit asla yemez en fazla 2 3 kase ek gıda yiyor bazen bitirir hepsini sevmedimi yarıda bırakır bazn keyfine göre...diş çıkarırken ek gıdayı hep reddetti ama şimdi düzeldi iştahı..çok şükür hugokraker falan yer ama geçen havuc verdm eline yemedi attı ardından büsküvi verdm yedi bide koyuyor bi yere sonra ordn alıp alıp yiyor çok akıllı sıpaaam...çokta afacan ama..afacanlar akıllı olurmuş doğru demekki...memoda enerjisini atamıyor demek ben esadı o istemeden asla uyutamam ne ayakta ne yerde ne gökte öyle bir ağlarki vazgeçersn zaten......ancak uykusu gelecek boynuma atılacakta öyle..diş çıkarken nerdeyse 5 saat uykuyla gezdik..çok zordu yaa...hala sıkıntısı var ama çok değl...

Esad annemdeyken bende yemek yiyeyim patlıcan türlü yaptm.ıspanakta var fındıklı kurabiye yapıp çıkarım çayla içeriz mısırda patlatırız napalım evde olunca pasooo yiyoruzz aldım 3 kilo valla yaza veririm napim.kışın zor oluyoo hep evdee...:97:..

Hugo üst kattakiler sana vuruyor ya ses yapınca memo sende söylee yada vur bişeyle tavana tavana anlasınlar gıcıklarrr

canım farketmiyorki hep vuruyoruz zaten umurlarında bile değil
gözümle görüyorum balkona bişeyler döküyprlar çıkıp sesleniyorum biz yapmadık diyorlar düşün
şu ara ses çıkartmıcam iyice tepinsinler ev sahiplerinin numarası var misafirlerinin gitmesini bekliyoruz
bak şuanda zıp zıp koşturup duruyo çocuklar

[SUB][/SUB]Kizlar kizim hasta dua istiyorum sizden yaa persembe doguma gircem tamda eltimlerde felan kalcak iki gundur hic dusmedi o lanet ates yaa sinirim alt ust oldu zaten vicdan azabi duyuyorum(insallah toparlar persembeye kadar.akliniza gelirsem dua istiyorum herkesim ihi dilekleri icin Allah razi olsunn zorlu bir maraton beni bekliyo daha iyi anladim bunu insallah birkac yila bu gunleri unutmus olurum Rabbim hepinizin bebegini korusun

Allah yar ve yardımcın olsn cnm hemşirecim belki diştendir cnm calpol ver yada ateş düşürücü fitil...ben gerçi fitil sevmiyorum ama ateşte işe yarıyor...sadece ateşi varsa diştendir başka bişeyi yoktuır inş...sağsağlim doğar inş bebeğin cnm sıkma canını sen güzel günlerini düşün...

allah yardımcın olsun canım biran önce atlatırsınız inşallah bu sıkıntıları ..

merhaba kızlar geçmişi pek okumadım herkes iyidir inşallah bursada bir kar varki göz gözü görmüyordu bir ara bayaa yağdı yarında nilin kontrolü var bakalım ne durumdaymış , benim yoğurt yemeyen cadı kızım bu gün sultanın hatrına ( kardeşimin köpeği) bir kavanoz yoğurt yemiş anneme bırakmıştım bir ara annem önce vermiş yememiş teyzesi birşeyler atıştırırken sultanada birşeyler veriyormuş bizimki onları görünce onlar ne yiyorsa onlardan istemiş annemde sanki onlardan alıp yediriyormuş gibi katakulli yapıp koca kavanozu yedirmiş ah ah bizim sultana daha çok ihtiyacımız olacak, ağlarken bile sultan diyince susup etrafına bakıp höö höö diye çağırıyor annemlerden çıkarmaz bu kız beni yakında

canım kova burcunun hayvan sevdasıyla başedezsin bence sen bir hayvan al bakabileceksen
yoksa ilerde zaten kucağında hayvanla eve gelecek zaten

bu akşam arkadaşlara gittik evi küçüktü bizimki rahat edemedi gezemedi oynayamadı sıkıldı biraz tüm akşam ayakta sarıldı çekiştirdi durdu beni hiç rahat vermedii
eve geldik çocuk meğer çok sıkılmış tazı gibi döndü durdu salonda

hemşirecim kızın çabucak iyileşsin inşallah
korkma sakın allah yardımcın olsun
merak etme annesin sen ikisinede yetersin

Geçmiş olsun minişe. Hayırlısıyla bebişinizi alırsınız kucağınıza.

günaydın kızlar

kar yeniden başladı burada, çok güzel yağıyor ve ben çok mutlu oluyorum :)

hemşirecim çok geçmiş olsun, inşallah biran önce kızında iyileşir sende hayırlısyla oğluşunu kucağına alırsın
dualarım sizinle

Günaydın kızlar...
Hemşire Allah yardımcın olsun canım hiç üzülme rabbim insana kaldıramayacağı yükü vermezmiş.
ikisini birden çıkartacaksın aradan...Tadını çıkartmaya bak.
Diğer kızlar siz nasılsınız?
Bursa bugün karlı çok güzel bi manzara var.

Herkese merhaba arkadaslar. İnsallah annelerde bebisler de iyidir.
Hemsire benimde dualarim seninle. İnsallah kolayca atlatirsin su zamanlari. Kizin icin uzulme insallah iyi olur bak sen ona dunyanin en kiymetli hediyesini veriyosun kardes daha noolsun. Ben de diyorum hayirlisi ile kizima bi kardes yapabilsem allah yardim eder insallah.

Bu arada istanbul kucukcekmece de karla kapli her yer bembeyaz.

Bi de arkadaslar kizimin azi disi cikiyo olabilir mi cikaran varmi bu ay erken degil mi biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…