- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.881
Kkaya cnm yatmadan ver calpol rahatlatır sıkıntısı azalana kadar verdm ben geçmiş olsn cnm...
Mozp yeni işin hayırlı olsn umarım yol sıkıntı olmaz cnm
hugo memo maşallah ne çok yiyor mama hiç istememezlik yapmıyomu şaştım kaldım valla:) ne boğazlı1 kilo aptamil ne demek
Benmki kaç kez emiyoo saymadım benn ama aynen emmeden yatmaz sonraa sabaha doğru sıksık uyanır emmek için...emmeden uyuması için gece emzirmeyi kesmen lazm buda zor biraz..:97:....
Hugo üst kattakiler sana vuruyor ya ses yapınca memo sende söylee yada vur bişeyle tavana tavana anlasınlar gıcıklarrr
[SUB][/SUB]Kizlar kizim hasta dua istiyorum sizden yaa persembe doguma gircem tamda eltimlerde felan kalcak iki gundur hic dusmedi o lanet ates yaa sinirim alt ust oldu zaten vicdan azabi duyuyorum(insallah toparlar persembeye kadar.akliniza gelirsem dua istiyorum herkesim ihi dilekleri icin Allah razi olsunn zorlu bir maraton beni bekliyo daha iyi anladim bunu insallah birkac yila bu gunleri unutmus olurum Rabbim hepinizin bebegini korusun
allah yardımcın olsun canım biran önce atlatırsınız inşallah bu sıkıntıları ..
merhaba kızlar geçmişi pek okumadım herkes iyidir inşallah bursada bir kar varki göz gözü görmüyordu bir ara bayaa yağdı yarında nilin kontrolü var bakalım ne durumdaymış , benim yoğurt yemeyen cadı kızım bu gün sultanın hatrına ( kardeşimin köpeği) bir kavanoz yoğurt yemiş anneme bırakmıştım bir ara annem önce vermiş yememiş teyzesi birşeyler atıştırırken sultanada birşeyler veriyormuş bizimki onları görünce onlar ne yiyorsa onlardan istemiş annemde sanki onlardan alıp yediriyormuş gibi katakulli yapıp koca kavanozu yedirmişah ah bizim sultana daha çok ihtiyacımız olacak, ağlarken bile sultan diyince susup etrafına bakıp höö höö diye çağırıyor annemlerden çıkarmaz bu kız beni yakında
[SUB][/SUB]Kizlar kizim hasta dua istiyorum sizden yaa persembe doguma gircem tamda eltimlerde felan kalcak iki gundur hic dusmedi o lanet ates yaa sinirim alt ust oldu zaten vicdan azabi duyuyorum(insallah toparlar persembeye kadar.akliniza gelirsem dua istiyorum herkesim ihi dilekleri icin Allah razi olsunn zorlu bir maraton beni bekliyo daha iyi anladim bunu insallah birkac yila bu gunleri unutmus olurum Rabbim hepinizin bebegini korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?