- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.901
Kizlar kizim hasta dua istiyorum sizden yaa persembe doguma gircem tamda eltimlerde felan kalcak iki gundur hic dusmedi o lanet ates yaa sinirim alt ust oldu zaten vicdan azabi duyuyorum(insallah toparlar persembeye kadar.akliniza gelirsem dua istiyorum herkesim ihi dilekleri icin Allah razi olsunn zorlu bir maraton beni bekliyo daha iyi anladim bunu insallah birkac yila bu gunleri unutmus olurum Rabbim hepinizin bebegini korusun
burada da dünden beri tipi şeklinde kar yağıyor her yer bembeyaz oldu harika bi görüntü var
kızıma kar nerde nisa? diyorum pencereyi gösteriyor:))
okullarda tatil edildi bugün kızımla beraberim mutluyum:))ama bi taraftan da sınav yapmam lazımdı öğrencilerimi ama bakalım
sanırım yarın da tatil olur
öğrenciler çok sevinmiştir sınav olmadığınaa
çok sallandık allah korusun
[SUB][/SUB]Kizlar kizim hasta dua istiyorum sizden yaa persembe doguma gircem tamda eltimlerde felan kalcak iki gundur hic dusmedi o lanet ates yaa sinirim alt ust oldu zaten vicdan azabi duyuyorum(insallah toparlar persembeye kadar.akliniza gelirsem dua istiyorum herkesim ihi dilekleri icin Allah razi olsunn zorlu bir maraton beni bekliyo daha iyi anladim bunu insallah birkac yila bu gunleri unutmus olurum Rabbim hepinizin bebegini korusun
karşımızdaki apartmanlar eski onlar daha çok sallanıyor bağrışarak balkona çıkanları görünce deprem olduğunu anladım
çok uzun sürdü
Kizlar iyi dualariniz hepinizecok cok tesekkur ederim Allah razi olsun hepinizden cok seyler kattiniz bana en onemlisi insanligin komsulugun arkadasligin oldugu bu zamanda sorunlarimizi dile getirdik yeri geldi esleri cocuklari soyledik herkeste elinden gelen yardimda bulundu cok tesekkur ediyorum bir gun kaldi heyecandan bayilcam simdi evim temizleniyo kadin az once geldi ogleden sonra kuafor felan aksam dus hazirliklarim tamamdir insallah acicak yaaaaa tirsiyorum.basima gelecekleri bilmem hem iyi hem kotu:))ama yinede iyi kisim agir basiyo .
Hugocuk ben mecburiyetten o bicak altina yatmaya korkarken kiz sen estetik icin nasil cesaret ediyosun arkadasim tbr ediyorum seni bence gel bosver hayat zaten kisa esinde seni begenmiski almis artik annesin hicbir zaman eskisi gibi olamayiz hepimiz yarin bigun yine hamile kalsan ayni seyler olur bosveeer oglusunu buyut zayifla guzelce:)))tabi bu benim ameliyat oncesi psikolojim sadece sahsi fikirr:))kisisel tercihlere saygim sonsuz hakkinda hayirlisi olsunn.
yeni yerler başta gerer insanı umarım diğer yerinden çok daha ii olur senin için mozpbu arada bugün yeni şubemdeyim, alışmaya çalışıyorum ortama
benim kızımda çok sık uyanıyordu ama ben yanıma aldım 10 gündür falan benimle yatıyor daha az uyanıyor hatta doğduğundan beri ilk defa gece 12de bi kere uyanıp sonra sabah 5 e kadar uyudukızlar birşey soracağım. ömer hala geceleri çok uyanıyor. sizlerde de devam ediyor mu bu. bir de odası ayrı bayağı bir süredir. onunla alakası yok ama çünkü önceden de uyanıyordu. odasına git gel yapmak çok zor geliyor
öptüm sizleri, uğrarım bi ara
yeni yerler başta gerer insanı umarım diğer yerinden çok daha ii olur senin için mozp
[SUB][/SUB]Kizlar kizim hasta dua istiyorum sizden yaa persembe doguma gircem tamda eltimlerde felan kalcak iki gundur hic dusmedi o lanet ates yaa sinirim alt ust oldu zaten vicdan azabi duyuyorum(insallah toparlar persembeye kadar.akliniza gelirsem dua istiyorum herkesim ihi dilekleri icin Allah razi olsunn zorlu bir maraton beni bekliyo daha iyi anladim bunu insallah birkac yila bu gunleri unutmus olurum Rabbim hepinizin bebegini korusun
sağolun kızlar allah birdaha yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?