2012 Şubat Anneleri

hemşirecim çookkk geçmiş olsun bebeişin inş bi an önce iyileşir dualarım seninle
hiçç merak etme oğluşunuda sağlıkla kucağına alacaksın inş..
daha dün cinsiyetini merak ediyorduk bak şimdi doğumun geldi
zor zamanlarda inş işte böyle hızla akıp gidecek senin için

burada da dünden beri tipi şeklinde kar yağıyor her yer bembeyaz oldu harika bi görüntü var
kızıma kar nerde nisa? diyorum pencereyi gösteriyor:))
okullarda tatil edildi bugün kızımla beraberim mutluyum:))ama bi taraftan da sınav yapmam lazımdı öğrencilerimi ama bakalım
sanırım yarın da tatil olur

öğrenciler çok sevinmiştir sınav olmadığınaa

karşımızdaki apartmanlar eski onlar daha çok sallanıyor bağrışarak balkona çıkanları görünce deprem olduğunu anladım
çok uzun sürdü

allah yardımcın olsun hemşire.
sağlıkla sıhatle oğluna kavuşursun allahın izniyle..kızınada çok geçmiş olsun..
dualarım seninle..
belki zorlu bir dönem ama bir okadarda güzel seni bekliyor ama ,geçici bir dönem sonuçta.yaza kadar rahata erersin,oğulnda ele avuca gelir,düzene girer..
ikisi bir arada büyüyecekler negüzel..

karşımızdaki apartmanlar eski onlar daha çok sallanıyor bağrışarak balkona çıkanları görünce deprem olduğunu anladım
çok uzun sürdü

çok geçmiş olsun hugo.ben hissetmedim ama burda hissedenler oldu.bizim binada.
allah beterinden korusun..

eşim yarın yarım gün izinli
devlet hastanesine gideceğiz estetik cerrahla görüşeceğiz
bakalım doktor ne diyecek yol gösterir
inşallah çok para istemez yaw

depremi biz de hissettik (istanbul avrupa yakası). geçmiş olsun hugocuk, Allah cümlemizi beterinden korusun.

hemşire Allah senin de yardımcın olsun, güç kuvvet versin sana.

doğru düzgün giremiyorum artık. şimdi bile az sonra kalkıcam bsayardan eşim sigara içmeye gitti, gelince çalışmaya devam edecek. özledim sizleri valla.

geçen senenin 25 ocak'ında, ömerim doğduğunda da çok feci kar vardı. tipide eve girmeye çalışmıştık. üzerinden koca 1 sene geçti ama sanki hiç anlamadım.

kızlar birşey soracağım. ömer hala geceleri çok uyanıyor. sizlerde de devam ediyor mu bu. bir de odası ayrı bayağı bir süredir. onunla alakası yok ama çünkü önceden de uyanıyordu. odasına git gel yapmak çok zor geliyor

öptüm sizleri, uğrarım bi ara

Kizlar iyi dualariniz hepinizecok cok tesekkur ederim Allah razi olsun hepinizden cok seyler kattiniz bana en onemlisi insanligin komsulugun arkadasligin oldugu bu zamanda sorunlarimizi dile getirdik yeri geldi esleri cocuklari soyledik herkeste elinden gelen yardimda bulundu cok tesekkur ediyorum bir gun kaldi heyecandan bayilcam simdi evim temizleniyo kadin az once geldi ogleden sonra kuafor felan aksam dus hazirliklarim tamamdir insallah acicak yaaaaa tirsiyorum.basima gelecekleri bilmem hem iyi hem kotu:))ama yinede iyi kisim agir basiyo .
Hugocuk ben mecburiyetten o bicak altina yatmaya korkarken kiz sen estetik icin nasil cesaret ediyosun arkadasim tbr ediyorum seni bence gel bosver hayat zaten kisa esinde seni begenmiski almis artik annesin hicbir zaman eskisi gibi olamayiz hepimiz yarin bigun yine hamile kalsan ayni seyler olur bosveeer oglusunu buyut zayifla guzelce:)))tabi bu benim ameliyat oncesi psikolojim sadece sahsi fikirr:))kisisel tercihlere saygim sonsuz hakkinda hayirlisi olsunn.

günaydın kızlar

Hemşire canım bebiş yarın geliyor sanırım inşallah kolaylıkla atlatacaksın

bu arada bugün yeni şubemdeyim, alışmaya çalışıyorum ortama

hemşire gerçekten çok heyecanlı bi durum
bugün 1 çocuklusun yarın 2 olacak:))en azından tecrübelisin az açaoak neler yaşayacağını tahmin edersin o yüzden de fazla stres olmazsın bence
ilk daha zor oluyor tecrübesizlikten
buarada hugo geçmiş olsun rabbim beterinden korusun

bu arada bugün yeni şubemdeyim, alışmaya çalışıyorum ortama
yeni yerler başta gerer insanı umarım diğer yerinden çok daha ii olur senin için mozp

benim kızımda çok sık uyanıyordu ama ben yanıma aldım 10 gündür falan benimle yatıyor daha az uyanıyor hatta doğduğundan beri ilk defa gece 12de bi kere uyanıp sonra sabah 5 e kadar uyuduinanamadım
ama tabi ilerde de sen rahat edersin canım,ben yanımdan kovalamak için uğraşırken:)

bugünde tatil bugün de evdeyim
ne güzel bi duygu akşama kadar kızımla oynaşıp duruyoruz
o da bende çok mutluyuz:)

yeni yerler başta gerer insanı umarım diğer yerinden çok daha ii olur senin için mozp

sağol canım, gerçi yeni dediğim doğum iznine çıkmadan önce 3 yıl çalıştığım şubeydi ama izinden sonraki şubemede çok alışmıştım evimede yakındı o yüzden biraz garip oldum ,
şimdi yeniden en baştan düzen kurmam lazım
ama eminim bundada vardır bir hayır

dualarım senin ve bebişlerin için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…