- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.921
Kizlar iyi dualariniz hepinizecok cok tesekkur ederim Allah razi olsun hepinizden cok seyler kattiniz bana en onemlisi insanligin komsulugun arkadasligin oldugu bu zamanda sorunlarimizi dile getirdik yeri geldi esleri cocuklari soyledik herkeste elinden gelen yardimda bulundu cok tesekkur ediyorum bir gun kaldi heyecandan bayilcam simdi evim temizleniyo kadin az once geldi ogleden sonra kuafor felan aksam dus hazirliklarim tamamdir insallah acicak yaaaaa tirsiyorum.basima gelecekleri bilmem hem iyi hem kotu:))ama yinede iyi kisim agir basiyo .
Hugocuk ben mecburiyetten o bicak altina yatmaya korkarken kiz sen estetik icin nasil cesaret ediyosun arkadasim tbr ediyorum seni bence gel bosver hayat zaten kisa esinde seni begenmiski almis artik annesin hicbir zaman eskisi gibi olamayiz hepimiz yarin bigun yine hamile kalsan ayni seyler olur bosveeer oglusunu buyut zayifla guzelce:)))tabi bu benim ameliyat oncesi psikolojim sadece sahsi fikirr:))kisisel tercihlere saygim sonsuz hakkinda hayirlisi olsunn.
Kizlar iyi dualariniz hepinizecok cok tesekkur ederim Allah razi olsun hepinizden cok seyler kattiniz bana en onemlisi insanligin komsulugun arkadasligin oldugu bu zamanda sorunlarimizi dile getirdik yeri geldi esleri cocuklari soyledik herkeste elinden gelen yardimda bulundu cok tesekkur ediyorum bir gun kaldi heyecandan bayilcam simdi evim temizleniyo kadin az once geldi ogleden sonra kuafor felan aksam dus hazirliklarim tamamdir insallah acicak yaaaaa tirsiyorum.basima gelecekleri bilmem hem iyi hem kotu:))ama yinede iyi kisim agir basiyo .
Hugocuk ben mecburiyetten o bicak altina yatmaya korkarken kiz sen estetik icin nasil cesaret ediyosun arkadasim tbr ediyorum seni bence gel bosver hayat zaten kisa esinde seni begenmiski almis artik annesin hicbir zaman eskisi gibi olamayiz hepimiz yarin bigun yine hamile kalsan ayni seyler olur bosveeer oglusunu buyut zayifla guzelce:)))tabi bu benim ameliyat oncesi psikolojim sadece sahsi fikirr:))kisisel tercihlere saygim sonsuz hakkinda hayirlisi olsunn.
merhaba kızlar hemşire hayırlı doğumlar meraketme ikinci bebişler daha sorunsuz oluyor sanki çevremde hep öyle gördüm ilkler daha çok uğraştırıyor tabii tecrübesizliğin verdiği bir teleşta oluyor..
hugo geçmişolsun dün bizim binada çok sallanmış annem nile bakıyordu bizde evin elektrik su aboneliğini almak için koştururken hiç hissetmedik ama çok sallamış..geçmişolsun hepimize dün bu kadar işin arasında nili kontrolünede götürdük genel durumu iyi çok şükür ama hiç kilo almamaış1 cm uzamış süt içmediğini söyledim senin sütün yeter ona dedi zaten bir ay sonra inek sütünede başlıcak dedi böyle idare edeceğiz 1 ay daha inşallah inek sütünü içer bende hiç süt içmeden büyümüşüm kızımda benimn gibi oldu
merhaba kızlar hemşire hayırlı doğumlar meraketme ikinci bebişler daha sorunsuz oluyor sanki çevremde hep öyle gördüm ilkler daha çok uğraştırıyor tabii tecrübesizliğin verdiği bir teleşta oluyor..
hugo geçmişolsun dün bizim binada çok sallanmış annem nile bakıyordu bizde evin elektrik su aboneliğini almak için koştururken hiç hissetmedik ama çok sallamış..geçmişolsun hepimize dün bu kadar işin arasında nili kontrolünede götürdük genel durumu iyi çok şükür ama hiç kilo almamaış1 cm uzamış süt içmediğini söyledim senin sütün yeter ona dedi zaten bir ay sonra inek sütünede başlıcak dedi böyle idare edeceğiz 1 ay daha inşallah inek sütünü içer bende hiç süt içmeden büyümüşüm kızımda benimn gibi oldu
hemen 1 yaşında başlayacakmıyız acaba inek sütüne
ben kararsızım bu konuda
belki bi süre daha vermem bilmiyorum şimdilik
uzun zamandır kontrolede götürmedik kızımı
kilosunu bilmiyorum ama bana da hiiççç uzamıyormuş gibi gelior
o kadar uzun boylu insanın içinde (ben ve eşimde dahil) çeke çeke babaannesine çekmesinden korkuyorum
[FONT=Comic Sans MS]bu benim minnak kuzum bu arada kk ya ilk defa resmini koydum burda 6 aylık teyzoşlarınasılda hızlı büyüyolar ama duygulanıyorum valla eski fotolara [/FONT]
saol teyzosu ..çok datlu
selam anneciklerimm
eşim geç gitti işe memoda hiç izin vermiyo bilgisayarda bir tuş öğrenmiş devamlı ona basıyo beklemeye alıyo kapatıyo bilgisayarı
bu sabah gittik plastik cerraha
adam çok suratsızdı hiç hoşlanmadım
mayıs nisan aylarında yapıyoruz tamamen kilo verdiğinde geleceksin bakıcaz ne kadar ne yapabiliriz bik bik bik
sankim anasının hayrına yapacakmış gibi o karar veriyo
4-5 binden aşarısını istemez sonuçta
niyse çok uzatmadım kalktım geldim
eşimle konuştuk bu yıl idare edecem önümüzdeki yıl eşim 15 bin kredi çekecek bana verecek istanbulda bir doktor var ona gideceğiz orda yaptıracağızz
saol teyzosu ..
hugo kaç kilo verdin bide kaç ayda bi yazıversene.. hım bide istanbulda hangi plastik cerahha gidicen? bide spora ne kadar vakit ayırabiliyosun ?[/FONT]
gün aşırı en az 45 en fazla 1 saat 4.7 ile 5.1 arasında tempolu yürüyüş
şeker tatlı hamurişi kızartma kesinlikle yemeyerek öğlen tavuk veya balık veya kırmızı etli yağsız yemekler akşamda sebze yiyerek günde 2 litre su içerek toplam 6 dilim karbonhidrat tüketerek 3 haftada 5 kilo verdimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?