2012 Şubat Anneleri

benim de iki evladım var.inan ki çok güzel anlatılması tarifsiz bir duygu.kalbin iki sevgi ile doluyor.her ikisi için de için titriyor:)) hele ki ikisini uyurken izlemek var ya tarifi yok.inşallah sağlıkla kucağına alacaksın minik yavrunu:))

inşallah sağlıklı sıhhatli kurtulursunuz..ayyy ben de heyecanlandım..şimdi senin yerinde olmak isterdim..zor bir dönem olacak belki ama çok güzel bir aile olacaksınız
kızın inşallah daha iyidir..güzel günler sizi bekliyor öyle düşün ve rahat ol

hugocuk geçmiş olsun..biz de İzmir'de hissettik depremi..Allahım herkesi korusun..estetik konusunda ısrarlısın yani..hadi hayırlısı inşallah..seni mutlu edecekse neden olmasın:)

mozp yeni şuben hayırlı olsun..huzurlu bir ortam olur inşallah

nisane ohh tatilin keyfini çıkart..kızınla bol bol vakit geçir

benim dünden beri burnum akıyor..hapşırık halsizlik ..off ya Yağmura bulaşmaz inşallah..evde ne varsa yiyor içiyorum
biran önce atlatayım diye..zaten diş sıkıntısından birşey yemiyor varsa yoksa meme..anne memmme diye saldırıyor sıpa.
doktor ağrı kesici niyetine kullanıyor diyor.:)

gece yine sıkıntısı arttı galiba..2 de kalktı 4.30 a kadar uyumadı..sabahda 8 de ayaktaydı..şimdi 12 de uyudu bakalım ne zaman kalkacak.
yatmadan önce ıspanak çorbası yapmıştım..çok iyi olmasada şükür içti çorbadan..

merhaba kızlar hemşire hayırlı doğumlar meraketme ikinci bebişler daha sorunsuz oluyor sanki çevremde hep öyle gördüm ilkler daha çok uğraştırıyor tabii tecrübesizliğin verdiği bir teleşta oluyor..
hugo geçmişolsun dün bizim binada çok sallanmış annem nile bakıyordu bizde evin elektrik su aboneliğini almak için koştururken hiç hissetmedik ama çok sallamış..geçmişolsun hepimize dün bu kadar işin arasında nili kontrolünede götürdük genel durumu iyi çok şükür ama hiç kilo almamaış 1 cm uzamış süt içmediğini söyledim senin sütün yeter ona dedi zaten bir ay sonra inek sütünede başlıcak dedi böyle idare edeceğiz 1 ay daha inşallah inek sütünü içer bende hiç süt içmeden büyümüşüm kızımda benimn gibi oldu

bu dönem genelolarak bebekler aynı sanırım.biz de dün kontrole gittik..kilo geçen ay almamıştı..bu ay 300 gr almış..boyu 2 cm uzamış..son 2 aydır yemeleri sorunlu olunca kilo daha az alınıyor ve hatta alınmıyor..tabi birde eskiye göre daha hareketliler..bu da etkiliyor kiloyu..sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil kilo

teşekkür ederim diccle
pazartesiden beri aralıksız yağıyor kar veeee bu haftayı tamamen tatil ettiler
kızımla geçireceğim bi kaç günüm daha var yaniii
buarada aklıma durasella geldi
bu karda kışta napıyor acaba
dönsede gezmelerden anlatsa neler yaptığını

hemen 1 yaşında başlayacakmıyız acaba inek sütüne
ben kararsızım bu konuda
belki bi süre daha vermem bilmiyorum şimdilik
uzun zamandır kontrolede götürmedik kızımı
kilosunu bilmiyorum ama bana da hiiççç uzamıyormuş gibi gelior
o kadar uzun boylu insanın içinde (ben ve eşimde dahil) çeke çeke babaannesine çekmesinden korkuyorum

yok yavrumm yaaaa ben olcem estetik
kilo veriyorum zaten verdimmiydi doğru iyi bir cerraha

hemşire Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel iki kardeş beraber büyüyecekler. mutlaka zorlukları olacak ama büyüdüklerinde herşey daha güzel olacak inan.

Ben de hemen 1 yaşına bastığında bugüne kadar yasaklı olan şeylere başlamak konusunda tereddütlerim var. Yani doğumgününün ertesi sabahı kahvaltıda bal verip inek sütü içirmek garip gelecek. Şimdiye kadar çek önünden, sonra alışsınlar diye uğraş, nasıl olacak bu iş merak ediyorum. Gerçi ben şimdiye kadar inek sütüyle yapılmış tatlılar ve yoğurt yedirdim ama hadi artık bunu içeceksin demek tuhaf olacak, umarım tadını beğenir inek sütünün. Bir de 3 yaşına kadar devam dütü ile destekleyin deyip duruyorlar, onlara kalsa ömür boyu bizi bu tozlara mahkum edecekler.

selam kızlar nasılsınız? ben ankaraya kaçtım yine bunaldım evde anneme geldim denizin doğumgününüde burda yapacağım .. ankarada olan arkadaşlar varsa cevaplasınlar hele.. güzel pasta yapan yer biliyo musunuz?

[FONT=Comic Sans MS]bu benim minnak kuzum bu arada kk ya ilk defa resmini koydum burda 6 aylık teyzoşları nasılda hızlı büyüyolar ama duygulanıyorum valla eski fotolara[/FONT]

Son düzenleme:
selam anneciklerimm
eşim geç gitti işe memoda hiç izin vermiyo bilgisayarda bir tuş öğrenmiş devamlı ona basıyo beklemeye alıyo kapatıyo bilgisayarı
bu sabah gittik plastik cerraha
adam çok suratsızdı hiç hoşlanmadım
mayıs nisan aylarında yapıyoruz tamamen kilo verdiğinde geleceksin bakıcaz ne kadar ne yapabiliriz bik bik bik
sankim anasının hayrına yapacakmış gibi o karar veriyo
4-5 binden aşarısını istemez sonuçta
niyse çok uzatmadım kalktım geldim
eşimle konuştuk bu yıl idare edecem önümüzdeki yıl eşim 15 bin kredi çekecek bana verecek istanbulda bir doktor var ona gideceğiz orda yaptıracağızz

1 aydır sürekli bir üşüme hissi böyle hasta oldumla olucam arası biyerdeyimm
sebebini şimdi anladım koşarken camı açıyorum oksijen için koştuğumdan soğuğu hissetmiyorum o an ama çarpıyo belliki

saol teyzosu ..

hugo kaç kilo verdin bide kaç ayda bi yazıversene.. hım bide istanbulda hangi plastik cerahha gidicen? bide spora ne kadar vakit ayırabiliyosun ?[/FONT]

Son düzenleme:
saol teyzosu ..

hugo kaç kilo verdin bide kaç ayda bi yazıversene.. hım bide istanbulda hangi plastik cerahha gidicen? bide spora ne kadar vakit ayırabiliyosun ?[/FONT]

gün aşırı en az 45 en fazla 1 saat 4.7 ile 5.1 arasında tempolu yürüyüş
şeker tatlı hamurişi kızartma kesinlikle yemeyerek öğlen tavuk veya balık veya kırmızı etli yağsız yemekler akşamda sebze yiyerek günde 2 litre su içerek toplam 6 dilim karbonhidrat tüketerek 3 haftada 5 kilo verdimm

hugo biraz az değil mi ya? biliyorum herkes bana kızacak ama millet bu kadar uğraşmadan ayda 10 kilo veriyo

şeker yasak meyvelerden karşılanıyo günde 3 porsiyon meyve var
sakarin dahi yasak çay kahve şekersiz
günde 1 su bardağı süt veya yoğurt var
6 yemek kaşığı susuz sebze yemeği yiyorum
et ise haftada iki gün yağı süzülmüş ton balığı
3 gün tavuk
2 gün kırmızı et şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…