2012 Şubat Anneleri

hugo biraz az değil mi ya? biliyorum herkes bana kızacak ama millet bu kadar uğraşmadan ayda 10 kilo veriyo

kilo vermekmi önemli yağ vermekmi
üç gün aç gez tartıda epey vermiş olursunda yağların gitmez kasların giderr
yağ yakmak zordur ve zaman alır

kızlar uzun zamandır giremiyorum umarım sizler ve kuzularınız iyisinizdir...
neler yapıyorsunuz, bebeklerimiz büyüüdü ve nerdeyse yaşına girecekler artık...

kilo vermekmi önemli yağ vermekmi
üç gün aç gez tartıda epey vermiş olursunda yağların gitmez kasların giderr
yağ yakmak zordur ve zaman alır

canım o zaman sen yağ mı su mu attın anlamak için detaylı tartıda tarlıyosun doğru mu? bide sağlam kilo veriyosun tekrar almıycaksın yani dikkat edersen.. bende spora yazıldım hazır ankaraya gelmişken annem denize bakıyo sabhları emzirip çıkıyorum 1.5 saat işte ama acaip hamlamışım her yanım ağrıyo
kızlar uzun zamandır giremiyorum umarım sizler ve kuzularınız iyisinizdir...
neler yapıyorsunuz, bebeklerimiz büyüüdü ve nerdeyse yaşına girecekler artık...

herşey aynı bebeklerle uğraş dur .. büyüyolar işte .. sen nasılsın?

hamilelikten önce düzenli diyetisyene gidip ölçüm yaptırıyordum fakat şimdi gidemiyorum
eskiden verdiği listelerini uyguluyorum
ve zaten anlarsın yağların olduğu yerleri elledinmi belli olurr
arkadaşım iki aydır spora gidiyo kilo verememiş üç haftadır görüşemiyoduk geçen görüştük kısa sürede çok kilo vermişsin dedi ben veremedim dedi şimdi o da benim diyetisyenden randevu aldı
öncesinde söylüyordum kulak asmıyordu
yağ verdiğinde tartıda çok kilo vermiş gibi gözükmezsin çünkü yağlar kasa göre daha hafiftir ama görünüş olarak çok farkeder
diyette sporda beraber olmalı ve kısa süreli değil uzun sireli olmalı tamamen beslenme şeklin değişmeli yoksa versende geri alırsın kıymeti yok

hugocum ben ünivesite okurken diyetisyen kontrolünde 3 ayda 18 kilo verdim.. hiçte aç kalmadan bünye meselesi bence şimdide veremiyorum mesela..5 kiloda gayet güzel inş devamı gelir arkadaşım

oglum çok yaramaz ve elektorık eşya manyagı oldu laptopu görünce çıldırıyo vermeyince aglıyo... uyanıkkende yanında istiyo bende o uyuyunca anca ev işi yapabiliyorum

benim oğlumda elektronik eşyalara çok meraklı.özelliklede laptopa seninki gibi.
bugün yere düşürdü.geçenlerde kapağını oynatmıştı yerinden,şimdi emanet duruyor kapağı.
bende çok giremiyorum.
dün akşam stor perdenin güneşliğini kopardı,koltuk üstünden.(
bazen dur durak bilmiyor.
kendilerine zarar vermesinlerde..

yine deprem oldu

ayy evet yaaa((
geçmiş olsun tekraradan..

maşallah iyi kilo vermişsin hugo.az değil.hep bu kiloda verirsen 1.5 ayda 10 kilo yapar.çok iyi bence.
hızlı vermek,biranda çok kilo vermek hiç iyi değil.
seninki gayet başarılı.tebrik ederim arkadaşım.
bende doğum öncesi kilomdan 1 kilom kaldı ama,15 gün oldu regl olmadım.öyle bi şiştimki,sanki hiç kilo vermemiş gibiyim.birde yemeğe verdim kendimi bu ara.hem regl olamamaın sıkıntısından,hemde kilolarımı verdim nasılsa diyip ye babam ye..((

inşallah yavaş yavaş bende şu kilolarımdan kurtulurumda rahatlarım.. konuyla ilgili yanlış bişey yazmadım inş. sadece daha fazla verenler var bünyeye bağlı dedim..

inşallah yavaş yavaş bende şu kilolarımdan kurtulurumda rahatlarım.. konuyla ilgili yanlış bişey yazmadım inş. sadece daha fazla verenler var bünyeye bağlı dedim..

tabii bünyeyle alakalı ama kimden duyduysam ,çok kısa zamanda çok kilo verilince ,o kilolar yine kısa zamanda geri geliyor diyorlar.etrafımdanda öyle gördüm hep.
ben 55 le hamile kalıp 23 kilo aldım 78 ile doğuma gittim.boy:163 düşün artık halimi:))
doğumdan sonra 15 gün içinde tam 11 kilo giitti.kaldı 12!
çok sevindim,hemen kilolar gidicek diye düşündüm.meğer hepsi ödemmiş,tabi bebek,suyu,plesanta vs..bunlarda var içinde.
sonra bebeğim taaaa 6 aylık olana kadar sadece 2 kilo falan verdim.çok uzun süre +10 ile gezdim.bu yazı kilolu geçirdim.hiç kıyafet almadım.hatta kız kardeşime zayıf halimdeki kıyafetlerimden bile verdim.okadar kabullenmişimki kilolu halimi,hiç eskiye dönemeyecek gibi hissediyordum.
sonra nasıl olduysa umut harakeylenmeye başlayınca,ek gıdası,emeklemesi vs,aaa bu arada 4.ayda regl oldum,reglimde her ay düzenli olmaya başlayınca tam 9 aylık olduğunda sadece 1 kilom fazla vardı.yani 9 ayda aldığım kiloyu 9 ayda vermiş oldum.
kısa bir dönem değil tabiki!!!
yavaş ve sağlıklı vermiş oldum.
demek istediğim kimi insan hamilelik kilosunu hemen verir,kimide benim gibi böyle 1 seneye yakın zamanda.bünyeye bağlı.rejim yaparkende böyle,iki kişi aynı rejimi yapar ama biri hiç veremez,diğeri verir.
çok uzun yazdım kusura bakma
önemli olan sağlıklı zayıflamak..
senin nekadar fazlan var bilmiyorum ama inşallah sende istediğin kiloya kavuşursun canım..

dogum gunumuze son 14 gun kaldı
daha dun gıbı aklımda gecen sene bu zmnlardakı sancılarım cok gıcıktı:))
heyecan dorukta neler yapmayı dusunuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…