- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.941
hugo biraz az değil mi ya? biliyorum herkes bana kızacak ama millet bu kadar uğraşmadan ayda 10 kilo veriyo
kızlar uzun zamandır giremiyorum umarım sizler ve kuzularınız iyisinizdir...
neler yapıyorsunuz, bebeklerimiz büyüüdü ve nerdeyse yaşına girecekler artık...
kilo vermekmi önemli yağ vermekmi
üç gün aç gez tartıda epey vermiş olursunda yağların gitmez kasların giderr
yağ yakmak zordur ve zaman alır
kızlar uzun zamandır giremiyorum umarım sizler ve kuzularınız iyisinizdir...
neler yapıyorsunuz, bebeklerimiz büyüüdü ve nerdeyse yaşına girecekler artık...
evet yaa enden gelmiyosun
canım o zaman sen yağ mı su mu attın anlamak için detaylı tartıda tarlıyosun doğru mu? bide sağlam kilo veriyosun tekrar almıycaksın yani dikkat edersen.. bende spora yazıldım hazır ankaraya gelmişken annem denize bakıyo sabhları emzirip çıkıyorum 1.5 saat işte ama acaip hamlamışım her yanım ağrıyo
herşey aynı bebeklerle uğraş dur .. büyüyolar işte .. sen nasılsın?
hamilelikten önce düzenli diyetisyene gidip ölçüm yaptırıyordum fakat şimdi gidemiyorum
eskiden verdiği listelerini uyguluyorum
ve zaten anlarsın yağların olduğu yerleri elledinmi belli olurr
arkadaşım iki aydır spora gidiyo kilo verememiş üç haftadır görüşemiyoduk geçen görüştük kısa sürede çok kilo vermişsin dedi ben veremedim dedi şimdi o da benim diyetisyenden randevu aldı
öncesinde söylüyordum kulak asmıyordu
yağ verdiğinde tartıda çok kilo vermiş gibi gözükmezsin çünkü yağlar kasa göre daha hafiftir ama görünüş olarak çok farkeder
diyette sporda beraber olmalı ve kısa süreli değil uzun sireli olmalı tamamen beslenme şeklin değişmeli yoksa versende geri alırsın kıymeti yok
yine deprem oldu
oldu sallandık karşı apartmanda herks dışarda
kısa sürdü
oglum çok yaramaz ve elektorık eşya manyagı oldu laptopu görünce çıldırıyo vermeyince aglıyo... uyanıkkende yanında istiyo bende o uyuyunca anca ev işi yapabiliyorum
yine deprem oldu
gün aşırı en az 45 en fazla 1 saat 4.7 ile 5.1 arasında tempolu yürüyüş
şeker tatlı hamurişi kızartma kesinlikle yemeyerek öğlen tavuk veya balık veya kırmızı etli yağsız yemekler akşamda sebze yiyerek günde 2 litre su içerek toplam 6 dilim karbonhidrat tüketerek 3 haftada 5 kilo verdimm
Allah esirgesin yeniden geçmiş olsun hugo
inşallah yavaş yavaş bende şu kilolarımdan kurtulurumda rahatlarım.. konuyla ilgili yanlış bişey yazmadım inş. sadece daha fazla verenler var bünyeye bağlı dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?