- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.001
:) Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Hemen ertesinde tüm zararlı etkileri bitiyor mu ki? Ben de yoğurt ve muhallebiyi hep inek sütüyle yaptım. 1 ay önce sanırım, ben ballı süt içerken oğullarımdan bir tanesi çok istedi, dayanamadım 1-2 kaşık verdim, çok hoşuna gitti, bir sorun da çıkmadı. Devam sütünü de düşünmüyorum, dediğin gibi üreticilere kalsa tüm hayatımız boyunca için, içirin diyecekler. Biraz pazarlama stratejisi gibi geliyor bana, pek inancım yok. Dinlerim ama kendi aklımın süzgecinden geçirip uygularım.
Mado (İsim vermek reklama giriyor mu bilemiyorum ama) bu konuda 1 numara bence. Oğullarımın diş buğdayında yaptıkları diş şeklindeki pasta muhteşemdi. 16 Şubat'ta da yaşgünleri var, o gün için de uğur böceği şeklinde pasta yaptırmayı düşünüyorum onlara.
çok güzel canım,gerçekten internette görüldüğü gibi.bende tereddütle aldım,acaba nasıl olurlar diye ama iyiki almışım.
uğur böcekli olanda güzeldi.ben yıldızlı olandan aldım.ama peçetesi stokta yoktu,arabalı olanın peçetesinden almak zorunda kaldım.
bardakları,tabakları falan ççok güzel.tavsiye ederim ya(
iki gündür aman hastalığı atlatayım Yağmura geçmesin diye yemediğim içmediğim kalmadı şükür bugün daha iyiyim
bolca bal,zencefil,ıhlamur,limon,sarımsak,kivi tüketip duruyorum
bu kadar sağlıklı beslendim ya kendime ödül olarak bitter verdim şimdi ohhh
kuzumun diş sıkıntısı bugün tavan yaptı..gece uyandı uyumadı..bugün de beni ne emdi ne de birşey yedi..yazık çok sıkıntısı var.
calpol verdim o bile etki etmedi..jel sürmek istedim sürdürmedi.
en son dişliğini buzlukta soğutup verdim eline sallaya sallaya konuşa konuşa uyuttum.
hadi yememesine son bir kaç gündür alıştım da beni emmemesi kötü oldu.
aç aç yattı kuzum ya..inşallah uyumak iyi gelir.
6.diş çıkmış yukardan onu gördüm..ama esas onu zorlayan sanırım alttaki azılar
ben de onu soracaktım parti dünyasından demek memnun kaldın..bi bakalım benim cadıya neler bulabilirim:)
limonla zencefil giribe bire bir.akşam bende kendimi iyi hissetmiyordum.gittim 1 çay bardağı limonlu zencefil yaptım sıcak suya içtim.bieyciğim kalmadı.
kızlar gebelik testi yaptım negatif çıktı.ama ben 16 gün geçti regl olmadım.((
evet güzel canım ürünleri.bende ilk defa almış oldum.burda bi kaç yere sormuştum daha paahalıya gelmişti.internetten çok daha ucuza almış oldum.
3 ön alt,3 ön üstten mi çıkardı şimdi seninki canım?
azıları çok zorluyormuş.yaaa..yavrucuklar..yazık ama onlara..((
nihle menün gayet güzelmagnet ılgınc olabılır ama dogdugundada magnet verdık
tutu ısıne gelınce eger yapabılırsen yap cok para tutuler bosa masraf..
dogum gununde planlarıklarım
1 yas gunu pastası
1 yas kalıplı bonıbonlu seker hamurlu kurabıye
pogaca
borek
turta
salata(herhangı bı tane ama aklımda patates puresınden havuc seklınde bı salata kalıbı var o olabılır)
sımdılık bu kadar
suslemesı masanın arkasında
"ıyıkı dogdun nıhle aslı" yazısı olabılır balonlar sart bakalım ya bnm ısın kotu kısmı kandıle denk gelıyor
kımısı aksam 10sa bıtecek nasılsa alkollu degıl ya nasılsa bıse olmaz denıyor bı gun once esım nobetcı evde olmuyor bı gun sonra da kandıl oluyor bılemedım:44::44::44:
2 altta 4 tane de yukarıda..ilk 5 dişi bu kadar zor çıkartmamıştı..
gerçekten yazık bu yavrucaklara
benim de geçen ay adetim epey gecikmişti..olduğumda ise çok fazla kanamam oldu..
hayatımda ilk defa yatak yorgan batırmıştım..
adetler düzene girince bu sıkıntılar kalmaz
seni burda yakaladığım ii oldu canım:))
bende masa örtüsünü soracaktım ebatları falan nasıl
kumaş mı naylon mu :)))
inceledim biraz bende sipariş vermeye karar verdim
1 yaş temasından
valla internet hiç aklıma gelmemişti teşekkürler)
merhaba kızlar sayfalar çok hızlı ilerlemiş okuyamadım hepsini genel olarak konu doğum günü tabii benimde gündemimde günışığım partidünyasından mı sipariş vermiştin bende baktım güzel şeyler varmış gerçekten memnun kaldıysan bende sipariş verebilirim o zaman çok iyi oldu kara kara düşünüyordum hadi ikramlıkları ayalarlarız bir şekilde ama bu süsleme işi ne olacak diye
hakkaten bende şimdi farkettim yazıyormuş kus.bakma canımebatları interneete ürünü incelerken yazıyor.ama hiç aklımda kalmadı şuan.bende masamı falan ölçmeden aldım ama,karardan.olur diye düşündüm.
naylon canım örtü.
dün geldi kargo.daha elim değmedi açığta madaya serip bakmaya.merak ettim şimdi.gitip bakıcam birazdan.
keşke 2 tanemi alsaydım diyorum.birinide orta sehpanın üzerine sererrdim!olurmuki öyle?:44:
Şeker hamurlu kurabiyeleri ben oğullarımın diş buğdayında denedim,tarifi internetten bulmuştum, çok güzel oldu.Çok zor birşey değil mutlaka yaparsın.nihle menün gayet güzel
şu şeker hamurlu kurabiyeye bende baktım biraz internetten kolay gibi denicem mutlaka becerebilirsem bende yaparım doğumgününe
ama tütüyü kendim yapamam işte o kadar marifetli değilim
bizde de aynen bu şekilde ve üstleri çıkarana kadar o da bizde çookkk çektik
şimdi de sürekli ağzının köşelerine parmağını sokuyor
azılar mı geliyor ne
2 altta 4 tane de yukarıda..ilk 5 dişi bu kadar zor çıkartmamıştı..
gerçekten yazık bu yavrucaklara
ben ise hiççççç regl olamayanlardanım
kaldı mı acaba benden başka
hakkaten bende şimdi farkettim yazıyormuş kus.bakma canım
121 e 223 orta boy dikdörtgen bi masaya olur bence ebatları
2 taneye de gerek yok gibi
orta sehpanın üzerinde çirkin durur sanki
Özel mesaj hakkım yok henüz, resimli body örnekleri var mı acaba elinizde daha önceden yaptığınız?Sevgili şubat anneleri son sayfadan okduğum hepinzi d.günü heyecanı sarmış.Kızlar için cicili bicili tütülerin yanı sıra erkek bebekleriniz içinde o güne özel body tasarımı yapıyorum .Doğumgünü koseptinize uygun üstünde 1 veya bebeğinizin adının yazılı olduğu body tasarımlarımız mevcut:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?