2012 Şubat Anneleri

iki gündür aman hastalığı atlatayım Yağmura geçmesin diye yemediğim içmediğim kalmadı şükür bugün daha iyiyim
bolca bal,zencefil,ıhlamur,limon,sarımsak,kivi tüketip duruyorum
bu kadar sağlıklı beslendim ya kendime ödül olarak bitter verdim şimdi ohhh

bende 1 yaşıının hemen ertesi günü başlamayı düşünmüyorum süt,ve bala.bakalım doktorumuz ne diyecek.yumurta beyazı falan,bunlarıda vermiyoruz.
d vitamininide bi süre daha kullanmak gerekecekmi acaaba?

mado yu hiç düşünmemiştim.!!!!!aaaaaa..
madonun ürünleri çok güzel...

ben de onu soracaktım parti dünyasından demek memnun kaldın..bi bakalım benim cadıya neler bulabilirim:)

limonla zencefil giribe bire bir.akşam bende kendimi iyi hissetmiyordum.gittim 1 çay bardağı limonlu zencefil yaptım sıcak suya içtim.bieyciğim kalmadı.

kızlar gebelik testi yaptım negatif çıktı.ama ben 16 gün geçti regl olmadım.((

3 ön alt,3 ön üstten mi çıkardı şimdi seninki canım?
azıları çok zorluyormuş.yaaa..yavrucuklar..yazık ama onlara..((

benim de geçen ay adetim epey gecikmişti..olduğumda ise çok fazla kanamam oldu..
hayatımda ilk defa yatak yorgan batırmıştım..
adetler düzene girince bu sıkıntılar kalmaz

evet güzel canım ürünleri.bende ilk defa almış oldum.burda bi kaç yere sormuştum daha paahalıya gelmişti.internetten çok daha ucuza almış oldum.

seni burda yakaladığım ii oldu canım:))
bende masa örtüsünü soracaktım ebatları falan nasıl
kumaş mı naylon mu :)))
inceledim biraz bende sipariş vermeye karar verdim
1 yaş temasından
valla internet hiç aklıma gelmemişti teşekkürler)

nihle menün gayet güzel
şu şeker hamurlu kurabiyeye bende baktım biraz internetten kolay gibi denicem mutlaka becerebilirsem bende yaparım doğumgününe
ama tütüyü kendim yapamam işte o kadar marifetli değilim

2 altta 4 tane de yukarıda..ilk 5 dişi bu kadar zor çıkartmamıştı..
gerçekten yazık bu yavrucaklara

bizde de aynen bu şekilde ve üstleri çıkarana kadar o da bizde çookkk çektik
şimdi de sürekli ağzının köşelerine parmağını sokuyor
azılar mı geliyor ne

merhaba kızlar sayfalar çok hızlı ilerlemiş okuyamadım hepsini genel olarak konu doğum günü tabii benimde gündemimde günışığım partidünyasından mı sipariş vermiştin bende baktım güzel şeyler varmış gerçekten memnun kaldıysan bende sipariş verebilirim o zaman çok iyi oldu kara kara düşünüyordum hadi ikramlıkları ayalarlarız bir şekilde ama bu süsleme işi ne olacak diye

benim de geçen ay adetim epey gecikmişti..olduğumda ise çok fazla kanamam oldu..
hayatımda ilk defa yatak yorgan batırmıştım..
adetler düzene girince bu sıkıntılar kalmaz

benim normaldede adetlerim hep yoğun geçer...((

ebatları interneete ürünü incelerken yazıyor.ama hiç aklımda kalmadı şuan.bende masamı falan ölçmeden aldım ama,karardan.olur diye düşündüm.
naylon canım örtü.
dün geldi kargo.daha elim değmedi açığta madaya serip bakmaya.merak ettim şimdi.gitip bakıcam birazdan.
keşke 2 tanemi alsaydım diyorum.birinide orta sehpanın üzerine sererrdim!olurmuki öyle?:44:

parti dünyasından canım evet.bi site daha vardı böyle ürünler satan.parti dünyası daha çok hoşuma gitti.

ben bi önceki mesajımda anlamsız cümleler kurmuşum!acele yazmaktan.umutla bilgisayar kovalamaca oynuyoruz.

hakkaten bende şimdi farkettim yazıyormuş kus.bakma canım
121 e 223 orta boy dikdörtgen bi masaya olur bence ebatları
2 taneye de gerek yok gibi
orta sehpanın üzerinde çirkin durur sanki

Şeker hamurlu kurabiyeleri ben oğullarımın diş buğdayında denedim,tarifi internetten bulmuştum, çok güzel oldu.Çok zor birşey değil mutlaka yaparsın.

bizde de aynen bu şekilde ve üstleri çıkarana kadar o da bizde çookkk çektik
şimdi de sürekli ağzının köşelerine parmağını sokuyor
azılar mı geliyor ne

ay aynene ya..şimdi benimkide eli hep köşelerde..sanıruım azılar geliyor..anamm bunlar daha bi zor çıkar..

2 altta 4 tane de yukarıda..ilk 5 dişi bu kadar zor çıkartmamıştı..
gerçekten yazık bu yavrucaklara

oyy maşallah..

ben ise hiççççç regl olamayanlardanım
kaldı mı acaba benden başka

sen hiç olmamışsın emzirmekten dolayı.1 yıla kadar olunmayabiliyormuş.ama bwenimki 4.aydan beri olup biranda olmayınca insan korkuyor.acaba kötü giden bişeyler mi oluyor diye.acaba kist falanmı oldu,yumurtalarımmı çalışmıyor vs..bir sürü şey geliyor aklıma.

hakkaten bende şimdi farkettim yazıyormuş kus.bakma canım
121 e 223 orta boy dikdörtgen bi masaya olur bence ebatları
2 taneye de gerek yok gibi
orta sehpanın üzerinde çirkin durur sanki

evet çirkin durur orta sehpada,zaten çok uzun büyük durur ama..orasıda süslü olsun ,sade kalmasın diye düşündüm birden.ama geçti artık zaten,siparişlerim geldi.sadece onun içinde sipariş geçilmezki..:))

Özel mesaj hakkım yok henüz, resimli body örnekleri var mı acaba elinizde daha önceden yaptığınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…