2012 Şubat Anneleri

selam kızlar doğumgünü heyecanı herkesi sarmış anlaşılan
bende pastasını kendim yapacam, çikolata krokan ve muzlu olarak üzerini şeker hamuru ile kaplayıp yine hamurla süslemelerini yapacağım inşallah
ayrıca 1 şeklinde kurabiye kalıbı aldım, bu kurabiyeleride hamurla süsleyip poşete koyup gelen misafirlere vermeyi düşünüyorum
bunların dışında börek, açma, yaprak sarma şuan karar verdiklerim, aklıma geldikçe 1-2 çeşit daha üzerine eklerim
mavi beyaz renkli köpük tabak bardak çatal peçete'yi şimdiden aldım, sunumlar bunlarda olacak
süsleme olarak ise nette 1 yaş balon ve süslemeleri buldum onardan alacağım inşallah
kıyafet konusundada erkek çocuklar için çok fazla seçenek yok henüz bakmadımda zaten, ama doğum gününe yakın güzel bir kombinasyon bulurum diye düşünüyorum
inşallah herkesin istediği gibi geçer bebişlerimizin ilk doğumgünleri

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım, 1 yaşından sonra mamayı bırakmayı düşünüyorum zaten. Normal süte geçeceğim, inek sütünü biraz sulandırıp vermeyi düşünüyorum ilk başlarda.
Yemeleri kısmı ise biraz sorunlu aslında Daha doğrusu ikizlerden bir tanesi çok iyi yiyor, çok iştahlı. Biz ne yer içersek ondan istiyor. Ama diğeri ( Ki gelişim olarak daha geriden geliyor) yoğurt ve çorba dışında pek birşey yemiyor. Köfte parçası, makarna ya da sebze veriyorum mesela ağzına. 3-5 dakika ağzında evirip çevirip geri çıkarıyor. Çok az bir kısmını yiyor. Mamayı çok seviyor, ne yapacağımı bilemiyorum. Umarım geçici bir durumdur bu.
Senin bu tarz bir deneyimin oldu mu?

:)) Çok şeker oğlan, çok güldüm ya kavga etmeye yer aramasına, hangi arada bu kadar sinirli oluyorlar anlamak mümkün değil

Çok komik bir oğlun var anlaşılan:))

yok canım benimki hep iştahlıydı ama mamayada çok düşkün
1 yaşından sonra bende inek süt vericem sulandırıp
mamayı sütle hazırlayanlar bile oluyormuş

Selamlar,
Ayakkabılarla ilgili bu yazıyı görünce yazayım dedim. Doktorlar yürümeye başlamadıkça ayakkabı önermiyorlarmış. Ne kadar uzun süre çorapla ya da çıplak ayakla dolaşırsa ayakları o kadar çok gelişiyormuş. Seninki ayakkabıyı giymeyerek doğanın çağrısına uymuş sanırım :)

canım kova burcunun hayvan sevdasıyla başedezsin bence sen bir hayvan al bakabileceksen
yoksa ilerde zaten kucağında hayvanla eve gelecek zaten
Aaaa kova burcunda olanlar hayvan mı severmiş?? Bizim oğlanlar da kardeşimin köpeğine bayılıyorlar. Biz de eve almayı düşünüyoruz ama biraz büyüsünler diye bekliyorum. Evde 2 bebek, bir baba, iş, çok zor olacak diye erteliyorum.

:) Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Hemen ertesinde tüm zararlı etkileri bitiyor mu ki? Ben de yoğurt ve muhallebiyi hep inek sütüyle yaptım. 1 ay önce sanırım, ben ballı süt içerken oğullarımdan bir tanesi çok istedi, dayanamadım 1-2 kaşık verdim, çok hoşuna gitti, bir sorun da çıkmadı. Devam sütünü de düşünmüyorum, dediğin gibi üreticilere kalsa tüm hayatımız boyunca için, içirin diyecekler. Biraz pazarlama stratejisi gibi geliyor bana, pek inancım yok. Dinlerim ama kendi aklımın süzgecinden geçirip uygularım.

Mado (İsim vermek reklama giriyor mu bilemiyorum ama) bu konuda 1 numara bence. Oğullarımın diş buğdayında yaptıkları diş şeklindeki pasta muhteşemdi. 16 Şubat'ta da yaşgünleri var, o gün için de uğur böceği şeklinde pasta yaptırmayı düşünüyorum onlara.

Parti dünyası çok güzel bir site, ben de uğur böcekli olan ürünlerden sipariş vereceğim, Ürünleri nasıl acaba, nette göründüğü gibi güzel mi??

Canımm benim, çok geçmiş olsun, tez zamanda düzelir umarım

Sevgili şubat anneleri son sayfadan okduğum hepinzi d.günü heyecanı sarmış.Kızlar için cicili bicili tütülerin yanı sıra erkek bebekleriniz içinde o güne özel body tasarımı yapıyorum .Doğumgünü koseptinize uygun üstünde 1 veya bebeğinizin adının yazılı olduğu body tasarımlarımız mevcut:)

ne güzel herkesi doğumgünü heyecanı sarmış..benim kafamdanda bir çokşey geçiyor ama daha karar veremedim.
internetten biraz araştırayım bakalım değişik fikirler çıkacak mı?

kuzumun diş sıkıntısı bugün tavan yaptı..gece uyandı uyumadı..bugün de beni ne emdi ne de birşey yedi..yazık çok sıkıntısı var.
calpol verdim o bile etki etmedi..jel sürmek istedim sürdürmedi.
en son dişliğini buzlukta soğutup verdim eline sallaya sallaya konuşa konuşa uyuttum.
hadi yememesine son bir kaç gündür alıştım da beni emmemesi kötü oldu.
aç aç yattı kuzum ya..inşallah uyumak iyi gelir.
6.diş çıkmış yukardan onu gördüm..ama esas onu zorlayan sanırım alttaki azılar

hugocuk sen bu azimle o kiloları verir bi de üstüne gayet güzel form tutarsın estetiğe falan gerek kalmaz
memonun küçük adam hallerine gülmemek mümkün değil..
ama gerçekten işin zor..baksana sana ne kaprisler yapıyor..yerim ben onu

Parti dünyası çok güzel bir site, ben de uğur böcekli olan ürünlerden sipariş vereceğim, Ürünleri nasıl acaba, nette göründüğü gibi güzel mi??

çok güzel canım,gerçekten internette görüldüğü gibi.bende tereddütle aldım,acaba nasıl olurlar diye ama iyiki almışım.
uğur böcekli olanda güzeldi.ben yıldızlı olandan aldım.ama peçetesi stokta yoktu,arabalı olanın peçetesinden almak zorunda kaldım.
bardakları,tabakları falan ççok güzel.tavsiye ederim yani.

Hep yazılarınızı takip ediyorum. Doğum gnü telaşı benide sardı. Benim oğluşum var. O gün özel ne giydirsem kız anneleri şanslı bir sürü seçenek var. Değişik fikri olan yazsın lütfen

yaa malesef erkekler daha şansız bu konuda.(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…