- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.981
Teşekkür ederim canım, 1 yaşından sonra mamayı bırakmayı düşünüyorum zaten. Normal süte geçeceğim, inek sütünü biraz sulandırıp vermeyi düşünüyorum ilk başlarda.en az 500 ml içmeli diyorlar fazlası olabilir sizinkiler gayet güzel içiyorlar yemeleride güzel
1 yaşına kadar ihtiyacı olan besinlerin çoğunu anne sütü veya mamadan alıyorlar
1 yaşından sonra mama yerine normal süt veya devam sütüne geçersin
mehmet kesin hasta olacakk
dışarı çıktık giydirdim güzelce beresini taktık atkısını bağladık pazara gittik ağlamaya başladı kalabalıktı pazar cuma pazarı çok kalabalık oluyo
hiçbişey alamadan geri döndük yoldada sinirliydi kornaya basan arabalara bağırdı
sinirinden beresini çıkarttı naptımsa giydiremedim sinirinden çıkarıp fırlatıp atıyoo
ayakkabılarını çıkartmış atmış haberim yok
ayakkabının tekini bulduk teki yok
kulakları soğuktan kıpkırmızı oldu elleri ayakları morarmış soğuktan
şimdide oturmuş burçak bisküvi yiyo hiç karışmadım masanın üzerinde iki tane bisküvi bulmuş almış hiç karışmadım aramız limoni ters ters bakıyo heran arıza çıkarabilir kavga etmeye yer arıyoo
Çok komik bir oğlun var anlaşılan:))o burçak bisküviyi mahsus aldı yedi hayatında hiç burçak bisküvimi yemiş sankii
kızcam biliyo o da bağırcak kavga etcekk
zaten yiyor yan yanda bakıyorr suratı görsen mahkeme duvarı gibi
çubuk kraker bazen bende veriyorum yiyor ama dediğin gibi hep yanında oluyorum
simit hiç vermedim ama versemmiki kemirir
Teşekkür ederim canım, 1 yaşından sonra mamayı bırakmayı düşünüyorum zaten. Normal süte geçeceğim, inek sütünü biraz sulandırıp vermeyi düşünüyorum ilk başlarda.
Yemeleri kısmı ise biraz sorunlu aslındaDaha doğrusu ikizlerden bir tanesi çok iyi yiyor, çok iştahlı. Biz ne yer içersek ondan istiyor. Ama diğeri ( Ki gelişim olarak daha geriden geliyor) yoğurt ve çorba dışında pek birşey yemiyor. Köfte parçası, makarna ya da sebze veriyorum mesela ağzına. 3-5 dakika ağzında evirip çevirip geri çıkarıyor. Çok az bir kısmını yiyor. Mamayı çok seviyor, ne yapacağımı bilemiyorum. Umarım geçici bir durumdur bu.
Senin bu tarz bir deneyimin oldu mu?
Bizde de var ayakkabı sorunu, bende kat kat çorap giydiriyorum çıkarken, çok da özeniyorum ciciş ayakkabılara, şimdiye kadar 11 çift ayakkabı aldım, doğru dürüst giyemedi hiçbirini, yürümeye başlayınca napıcam bilmiyorum.
Çok komik bir oğlun var anlaşılan:))
Waaavvv:) Ben de biizm oğlanlar çok içiyor diye dertleniyordum. Maşallah oğluşuna, yarasın!günlük 1000 ml. aptamil içerr
en az 500 ml içmeli diyorlar
doktorumun haberi var ek gıda yemesini etkilemiyorsa içsin dedii
Aaaa kova burcunda olanlar hayvan mı severmiş?? Bizim oğlanlar da kardeşimin köpeğine bayılıyorlar. Biz de eve almayı düşünüyoruz ama biraz büyüsünler diye bekliyorum. Evde 2 bebek, bir baba, iş, çok zor olacak diye erteliyorum.canım kova burcunun hayvan sevdasıyla başedezsin bence sen bir hayvan al bakabileceksen
yoksa ilerde zaten kucağında hayvanla eve gelecek zaten
Ben de hemen 1 yaşına bastığında bugüne kadar yasaklı olan şeylere başlamak konusunda tereddütlerim var. Yani doğumgününün ertesi sabahı kahvaltıda bal verip inek sütü içirmek garip gelecek. Şimdiye kadar çek önünden, sonra alışsınlar diye uğraş, nasıl olacak bu iş merak ediyorum. Gerçi ben şimdiye kadar inek sütüyle yapılmış tatlılar ve yoğurt yedirdim ama hadi artık bunu içeceksin demek tuhaf olacak, umarım tadını beğenir inek sütünün. Bir de 3 yaşına kadar devam dütü ile destekleyin deyip duruyorlar, onlara kalsa ömür boyu bizi bu tozlara mahkum edecekler.
Mado (İsim vermek reklama giriyor mu bilemiyorum ama) bu konuda 1 numara bence. Oğullarımın diş buğdayında yaptıkları diş şeklindeki pasta muhteşemdi. 16 Şubat'ta da yaşgünleri var, o gün için de uğur böceği şeklinde pasta yaptırmayı düşünüyorum onlara.selam kızlar nasılsınız? ben ankaraya kaçtım yine bunaldım evde anneme geldim denizin doğumgününüde burda yapacağım .. ankarada olan arkadaşlar varsa cevaplasınlar hele.. güzel pasta yapan yer biliyo musunuz?
Çok geçmiş olsun.yine deprem oldu
Parti dünyası çok güzel bir site, ben de uğur böcekli olan ürünlerden sipariş vereceğim, Ürünleri nasıl acaba, nette göründüğü gibi güzel mi??bizimkide 1 şubat.1 aydan az kaldı.
internetten parti dünyası diye bir site bulmuştum oradan bikaç süsleme sipariş vermiştim.bugün kargo getirdi.görünce daha bi heyecanlandım.1 yaş temalı masa örtüsü,peçete,balon,mutlu yıllar yazısı,bikaç asmalık süs vs..valla interntten daha bi ucuza geldi.birde 1 şeklinde pasta yaptırırm kısmetse.diğer mamaları da ben yaparım.
gelenlere dağıtmak için bişeyler düşündüm hatıra kalsın diye ,karar veremedim.doğum günün kıyafetimizde tamam sayılır.
nihle ;menü güzelmiş.bende neyapsam diye düşünüyordum.fikir oldu.
Canımm benim, çok geçmiş olsun, tez zamanda düzelir umarımkötü bir akşam geçirdik biz
memocuk uyanmış duymamışım telsizi yine takmamışımçok ağlamış üstelik çokta terlemiş
uyanıp kalkınca battaniyesini açmış buz gibi olmuşş
çok üşütmüş yavrum kıpkırmızıydı tüm akşam gözleri ve devamlı hapşurdu öksürdü burnu aktı
neler neler yaptım ıhlamur vs.. içmedi
artık gece mamasını ıhlamurdan yaptım içirdim epey içti ama anladı içerken
sonra açıldı oynadı etti inşallah hasta olmaz
öyledir hiç sağı solu belli olmaz
dünde yerde yemek yiyordum geldi kaşığımı almaya çalıştı vermedim baktı baktı kaşığı kaptığı gibi hızla kaçtı
Parti dünyası çok güzel bir site, ben de uğur böcekli olan ürünlerden sipariş vereceğim, Ürünleri nasıl acaba, nette göründüğü gibi güzel mi??
Hep yazılarınızı takip ediyorum. Doğum gnü telaşı benide sardı. Benim oğluşum var. O gün özel ne giydirsem kız anneleri şanslı bir sürü seçenek var. Değişik fikri olan yazsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?