- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.141
bizimki de o kadar alışık ki kıpırdanmaya, uyku moduna çok zor geçiyor. benim de ayaklarım kırılıyor ömeri uyuturkenbugün de biraz okuyayım dedim yazılanları sadece bir sayfa okuyup çıkmak zorunda kaldım. ömer hemen gelip notebookun fişini çekiyor tam bir çaki (türkçesini yazayım) . tatlısını yedi mi memocuk? ben de dün ince bulgurdan terbiyeli çorba yaptım, bugün de tavuk, patates, kabak haşladım. diyet yemeği gibi oldu
biz de arada bir iki adım atıyoruz. ellerini bırakıyor bazen. yürüme denemelerine başladık, bakalım hayırlısı inşallah.
nisanecim kızçen yürüyormuş. hayırlı olsun canım. Allah kaza beladan korusun onları.
doğum günü bizimde şatafatlı olmayacak. ben eşim ve çocuklarımla pasta keseyim yeter diyorum ama bilemem yine de.
merhaba kızlar nasılsınız bizler iyiyiz çok şükür:) nil sabahtan beri mız mız ayy deli etti beni öylesine yapıyor ama sıkıntısı yok belli işine geldimi ağlıyor oyalanacak birşey buldumu susuyor çok kullanmaya başladı benide babasınıda, bizi parmağında oynatıyor.. eşim kahvaltı yaparken kucağına gitmek istedi adamcağız aldı nasıl olduysa kafaları çarpıştı vee bizimkinin ekmeğine yağ sürüldü amanın bi ağlama bi ağlama arayıpta bulamadığı fırsat.. ikimizde aman kızım canım kızım dedikçe bu iyice çığlık atıyor bi 5 dakka sürdü bu şekilde hadi dedik canı yandı ama hala susmuyor artık can yanmasından değil öylesine ağlıyor ben hala susturmaya çalışıyorum en sonunda benimde tepem attı aa dedim git dedim yerde ağlaa koydum yere bir iki mıy mıy yaptı sustu oyun oynamaya başladısabahtan beri kafası çarpmış diye ağlayan çocuk hiçbişey olmamış gibi yerde takıldı hey allahım duygu sömürüsü yapıyor ya bacak kadar şey
Minnoşlar yaa, daha neler yapacaklar bize kimbilir
aaaaa yazmayı unutuyordum. kızımın dişi sallanıyordu, bugün düşmüş. babaannesinde kalıyor iki gündür. heyecanla beni aradı yavrum. anne dişim düştü diye. ben de sakla onu gelince öpücem dedim :) kızım büyüyor teyzeleri
sagol canım ... bakalım dogumgünü zamanı işler karışık olacak bakalım zaman ne gösterecek...İyi akşamlarrr ben pazarımı yaptm geldim çok pahalıydı pazar valla...1 lirayla döndüm eve...meyve bol aldım istavrit aldım..:104:...orucumu açtm namazımı kıldım annemdeyken oğlum..bitek yatsı namazım kaldı..işlerim bitti bugün yarında yemek yapcm sadece esada tavuksuyu çorba yapacağm seviyor..bugünde mercimek yedi..iştahı eskiye göre çok çok iyiaman bozulmaz inş...
Kartanem geçmiş olsn sende ben gibi aile arasında yap istersen cnm daha beter hasta olursıun mazallah...gripte zordur halszllik yapar..allah yardımcın olsn.portakal mandalina yee bol bol ıhlamur limon iç cnm..
hugocuk sagol canım inş geçergeçmiş olsun
bizimkide uykusuna çok düşkündür uyku saati gelince odasını ister yoksa çok ağlar
canım sende sogol....kızlar çookk teşekkür ederim darısı size artık..bugünde aynı şekilde 4 adım atıp küüttt yere :)))çok tatlı oluyolar ama gördüğünüzde anlayacaksınız..evde minik bi fara dolaşıyor gibi
buarada kartanem çok geçmiş olsun..umarım bebişe geçirmeden atlatırsın
malesef kızım nezle olmuş ya da grip henüz kestiremedim
sürekli hapşırıyor burnu akıyor((hep geceleri üşütüyor biliyorum.en güzeli evinde doğalgazın olacak merkezi sistem olunca gece sönüyor buz gibi kalakalıyosun
sürekli de üstünü açıyor zaten..yanıma aldığımdan beri daha ii kontrol edebiliyorum ama yine de kaçırdığım anlar oluıyor malesef
umarım daha ilerlemez de bununla atlatır(
aaaaa yazmayı unutuyordum. kızımın dişi sallanıyordu, bugün düşmüş. babaannesinde kalıyor iki gündür. heyecanla beni aradı yavrum. anne dişim düştü diye. ben de sakla onu gelince öpücem dedim :) kızım büyüyor teyzeleri
kızlar buarada oglumun 7 dişi oldu 8. de yolda...
bu arada kızlar süt konusunu siz ne yapacaksınız 1. yaşına az kaldı ve ben çok kararsızım.. şuan zaten devam sütü veriyorum 10. ayından beri emmiyo 9. ayından sonra yavaş yavaş bıraktı ailede bi sorun vardı bende çok üzüldüm üzüntüden sütüm gitti ondan sonra oglumda emmek istemedi şimdide emzirmeye çalışınca gögsümü açtıgımda üff diyo zıpır :)
siz neler yapmayı düşünüyorsunuz süt bal ve yumurta beyazı konusunda
bende ikilemdeyim dedigin dogru aşıya gidicem zaten yönlendiriyorlar ebe ve hemşire çok ilgili bu konuda ....her dönemde ayrı bir heyecan,ayrı bir telaş,yada atrı bir sıkıntı...:))
her yaş ayrı güzel,gelişimlerini görmek nekadar güzel bir duygu.senin kızın kaç yaşında?6-7 olmalı yada 8 mi?
allah bağışlasın..
ben çok ikilemdeyim bu konularda.biraz zaman geçirip öyle başlayabilirim belki.bayadır doktor kontrolünede götürmemiştik,1 yaş aşısından sonra götürücem kısmetse.bakalım o ne diyecek.ona göre netleşir.
eşimin bugün doğum günü,biz küsüs.akşam tartıştık.umutun yüzünden.doğumgününü bile kutlamadım.
geçengün pasta taban almış ,pasta yaparsın demişti..kendi pastasını kendi istiyor:))
(hazır yaş pastaları pek sevmez eşim)benim yaptıklarımdan yer.pastayıda yapmadım.küs olmasaydık o işteyken bugün sabahtan yapacaktım ama hiç içimden gelmedi.çok kırdı..((
Geçen hafta griptim. Gece bile maskeyle yattım. Ben iyileştim babası grip şimdi. O da maskeli. Dobişe geçirmeden bi atlatsak.
Ben kalabalıktan hiç hoşlanmam ama ilk doğum gününü yapacağım. Birinci dereceden akrbaları çağıracağım 25 kişi kadar oluyor. Menüyü yaptım yarısını annem yarısını kayınvalide yapacak. Öğlen 12de. 1 şubat doğum günü cumaya geliyor. 2 şubt cumartesi yapıcam. Süsleri parti dünyasından sipariş ettik. Pastaya karar verdik. Bir tek o kadar kişiyi eve sığdırmak kaldı. Ve hizmet etmek en sevmediğim kısım ama oğluma yapıcam ne mevlüt yaptım ne diş buğdayı yaptım hiç bir şey yapmadım doğduğundan beri. Resimleri olsun ilk yaşgünü hatırası. Bana kalsa en güzeli çekirdek aile olarak kutlamak ya da arkadaşlarıyla. Artık gelecek doğum günlerinde inşallah.
bende ikilemdeyim dedigin dogru aşıya gidicem zaten yönlendiriyorlar ebe ve hemşire çok ilgili bu konuda ....
cnm kötü olmuş hemde dogum gününde bu erkekler bazen çok anlayışsız olup bizi üzüyorlar..
belkide artık çocuklarımızda var kaybetme korkuları olmadıgı içinmi böyle yapıyorlar bende kaç gündür kendi içimde eşimi sorguluyorum artık beni çok çabuk üzebiliyo nedeni ne diye:26:
sen yinede pastayı yapsaydın bari insan iyi oluncada vicdan azabı çekiyo..
bende ikilemdeyim dedigin dogru aşıya gidicem zaten yönlendiriyorlar ebe ve hemşire çok ilgili bu konuda ....
cnm kötü olmuş hemde dogum gününde bu erkekler bazen çok anlayışsız olup bizi üzüyorlar..
belkide artık çocuklarımızda var kaybetme korkuları olmadıgı içinmi böyle yapıyorlar bende kaç gündür kendi içimde eşimi sorguluyorum artık beni çok çabuk üzebiliyo nedeni ne diye:26:
sen yinede pastayı yapsaydın bari insan iyi oluncada vicdan azabı çekiyo..
kızımın dün geceden beri ateşi var
38,5 - 39 arası gidip gidip geliyor c
burnu tıkalı herzamanki gibi
sürekli hapşırıyor canım çok sıkkın
şu calpolda bi işe yaramıyor sanki
vermeme rağmen düşmüyor bi türlü
sürekli elini yüzünü yıkıyorum incecik dolaştırıyorum bu seferde korkuyorum ya üşüyorsa diye
nefes alamıyor resmen sabahtan beri uyuyamıyor doğru düzgün bu yüzden de dinlenemiyor ememiyor
offff valla bu çocuklar ağlasın huysuzluk etsin,uyumasın ama hasta olmasınlar
onlar hasta olunca hiçbişeyin tadı tuzu yok(
çok geçmiş olsun nisanecim, rabbim biran önce şifa versin
bende çok kötüyüm ama , çocuk hasta olacağına ben olayım daha iyi diyorum
insan evladına kıyamıyo
ikinizede gecmis olsun mozp ve nisane. Allah sifa versin.nisane dolven daha etkili geliyo bana bize dr hep dolven ve calpol donusumlu ver diyo. Dolvenin icerigi fitile bneziyomus. Ben fitil verince kizim kaka yapiyo bu ara hemencik. İse yramiyo o yuzden dolven veriyorum.
alkollü yapmadıktan sonra neden günah olsun. ilk yaş günü pasta kesmeden olmazkutlayalım arkadaşım. içip içip sapıtmayacağımıza göre
yok kız dunurum vakıt buldukca gelıyorum ask olsunİyi gecelerr ben her zamanki gibi çok şey kaçırdım..sağolsn esaddan yazmak mümkün değlde:18:....artık...
Dünürüm gelmiş nıhleeeeee.....kesin günahmı diye sormya geldin yok anam nolck gündüz ye pastanı akşam oku hayrına kuranını olck...ama göbekler atarmısınız bilmem senin taraf biraz kalabalıkça........şaka maka ne çabuk 1 yaşına geldiler sıpalarr ..
yok bea denk gelıyoBukleeem nıhleyle anlaşıpmı geliyonuz ben anlamadım valla sizi sizi kayıplar sizi...neler yapıyosunuz rüzgarla evdesin sanırım şuan...hala kilolarmı sorun balım yaa verirsin inş ben sana inanıyorum azim var sende...yeterki zamanımız olsn dimi..bebelerle zor...
Hugo daha 1 tane beben var neden plastik cerraha gittin cnm sonuçta bi doğumda buı kadar fiziğin bozulmuş olamaz bencede iyi düşün derm.önce bi istediğn kiloya gelde...bence ozaman vazgeçeceksn...
kızımın dün geceden beri ateşi var
38,5 - 39 arası gidip gidip geliyor c
burnu tıkalı herzamanki gibi
sürekli hapşırıyor canım çok sıkkın
şu calpolda bi işe yaramıyor sanki
vermeme rağmen düşmüyor bi türlü
sürekli elini yüzünü yıkıyorum incecik dolaştırıyorum bu seferde korkuyorum ya üşüyorsa diye
nefes alamıyor resmen sabahtan beri uyuyamıyor doğru düzgün bu yüzden de dinlenemiyor ememiyor
offff valla bu çocuklar ağlasın huysuzluk etsin,uyumasın ama hasta olmasınlar
onlar hasta olunca hiçbişeyin tadı tuzu yok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?