2012 Şubat Anneleri

Bende 3 sene sonra 30 olcam daha şimdiden yaşlanıyorum diyorum 3 10 nu devirmiş olcam ozaman...yaş gidiyor valla...çocukla zaman su gibi geçiyorr..offf...offff...gerçi gçstermiyorum ama....yinede can sıkıyoo:97:

böyle yaparım artıkkk evet bu olur sağol cnmm olur aşı ertesi günde olur..bizimki 26 şubat aşı zaten doğum günü 23 ü aslında...

Mesajını okuyunca çok güldüm, çünkü aynı şeyi bana da yaptılar Valla bunalıma girmiştim ben de, o kadar kötümü diye. Ben de "yeni doğum yaptım, bebeğim küçük, kendime bakmaya fırsatım olmadı bu aralar" diye sıyrıldım hemen. Beni de göçüreceklerdi az kalsın, ki normalde elimden geleni yapardım, göz çevresi kremi, nemlendirici filan kullanırdım doğumdan önce, şu anda gerçekten vakit bulamıyorum uğraşmaya, daha doğrusu kızım uyuyunca hemen yatayım diye uğraşıyorum, sabah da apar topar çıkıyorum evden, o işlerle vakit harcamak istemiyorum şu aralar. Özellikle beyaz tenlilerde yaşlılık belirtileri çok daha önce ortaya çıkıyor, cilt yapıları genelde kuru olur. Cilt bakımı önemli ama ben biraz ertelemiş durumdayım şimdilik.

Bizimki de cıstak cıstak parti olmayacak sonuçta. Ben anneanne, babaanne, dedeler, hala ve teyzelerini çağırıcam kızımın, zaten sık sık görüşüyoruz ama o gün özel olacak, ilk doğumgünü önemli. Kendisi birşey anlamayacak zaten ama sonra baktığında anı olsun istiyorum. Kalabalığı da sevmez bizimki, birinci derece akrabalar bile onun için fazla kalabalık gelecek muhtemelen, yine de birarada olmak güzel. Bizimki de haftaiçine geldiği için gününde kutlayamayacağız, haftasonuna kalacak. Bence sen de en azından bir pastayla kutla, o anki görünüşüne bakmak bile bir anı, 1 sene önce nasıl küçüklerdi, şimdi nasıl büyüdüler, her anları ayrı güzel, büyüdüklerinde özleriz bu günleri. Hugocuk bence sen de ihmal etme bu güzel günü kutlamayı. Hem onlar üfleyemese de pastayı, biz üfleriz, anne olmamızın 1. yıldönümü diye

nihayet diyetisyenime ulaşabildim
daha doğrusu sekreteriyle konuştum
kendine yeni bir yer açmış
150 tl ilk ücret sonrası her ay 100 tl
eşimde 100 tl harçlık veriyodu zaten o para oraya gidecek

aynı sekilde ben de kurtulmaya çalıştım ama olmadı sabah akşam devamlı yapamıyorum ben de yatağa zor atıyorum çünkü kendimi ama günde bir kere kullanmaya çalışıyorum en azından sabah zaten iki çocuğu toparlayıp işe gitmesi o kadar zor oluyro ki bazen saçımı bile tarayamıyorum hiç aynaya bakmadan çıkıyorum evden :)

evet bizde böyle
pasta alırız tamam
onuda yiyemicem zaten diyetteyim

Adamlar satış yapıyor, tahmin ediyor musunuz aaa cildiniz ne kadar esnek, ne kadar güzelsiniz, sizin kreme falan ihtiyacınız yok, bakım yapıp gönderelim sizi diyeceklerini:)) Ciddiye alıp üzülmeyin bence.

Son düzenleme:

bu tip ürünler zaten öyle ucuz ürünler değil.hangi marka dan alırsan al,fiyatları yüksektir genelde.
senin kullandıkların içime sindi aslında.belki internetten sipariş veririm diyicem ama yakından da görmek istiyorum ürünleri.
eşim de der şimdi fiyatları görünce:aşkım senin neren kırışıkki,maşallah çok güzelsin

benim eşimde iki gün falan kendine gelemedi aldıklarımı duyunca
kırk yılda bir alıyoruz ve uzun süre de gidiyor minnacık sürülüyor zaten
ben çalışıyorum ben alıyorum kime ne : )))

benim eşimde iki gün falan kendine gelemedi aldıklarımı duyunca
kırk yılda bir alıyoruz ve uzun süre de gidiyor minnacık sürülüyor zaten
ben çalışıyorum ben alıyorum kime ne : )))

:)))
aynen benimkide kendine kolay gelemez sanırım.
akşam ürünleri göstericem ona,bunlardan istiyorum dicem.peş peşe iltifatlara başlıcak hemen:))

insanın çalışması çok güzel,ekonomik olarak kendi ayaklarının üzerinde durmak gibisi yok.
ki eşim beni şuana kadar hiç bir istediğim şeyi geri çevirmedi,hatta ben pahalı diye istemem ,o illa alıcaksın,beyendin,içim rahat etmez almazsan der.maddi durumuuz elverdiği sürece sağolsun hep eniyisini alır.
bende bi dönem çalıştım ama şuan mümkün değil,en azından umut kreş yaşına gelene kadar falan çalışamama.ailelerimiz uzakta bizim.

ooo siz bu yaşlarınızla böyle yaş komplekslerine girdiyseniz ben o zaman öleyim bari
hiç öyle pazarlama tuzaklarına düşmeyin..kendinizle barışık olun ama tabi ki de ihmal etmeyin kendinizi
sakın yaşlandık ettik havalarına girmeyin
insanın ruhu genç olsun..sağlıklı mutlu olun gerisi önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…