- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.181
atagil dönmedi galiba duruselayı göremiyorum ne zamandır
birde ikizleri olan bir arkadaş daha vardı nickini unuttum kıbrıstaydı izmire gelmişti annesine
hiç gelmiyo ne zamandır
aaaaa yazmayı unutuyordum. kızımın dişi sallanıyordu, bugün düşmüş. babaannesinde kalıyor iki gündür. heyecanla beni aradı yavrum. anne dişim düştü diye. ben de sakla onu gelince öpücem dedim :) kızım büyüyor teyzeleri
üç gündür nihayet oturabildim bilgisayarın başına..
hasta olan arkadaşlara ve bebişlere çok geçmiş olsun..
3-4 gündür Yağmur'un ishali arttı..dişler yüzünden sulu kaka yapıyor derken ishali arttı
günde 5 kere sulu kaka yaptı..poposu felaket oldu kuzumun..doğduğundan beri hiç pişik olmamıştı..neyse ki dünden beri daha iyi..
ama bu seferki diş olayı yıprattı yavrumu..iştahı azalmıştı bi de üzerine ishal olunca ne yedireceğimi şaşırdım..
şimdi uyuyor..bakalım ne kadar uyuyacak..
geceleri üstünü çok açmazdı şimdilerde sıkıntısından galiba yatakta ordan oraya dönmekten üstü açılıyor
üstünü örtmek için kalk emzirmek için kalk derken iyice yoruldum..habire kilo veriyorum bir deri bir kemik kalcam yakında:)
evet ben de durasellayı merak ediyorum..bahsettiğin ikizleri olan melittaydı sanırım kıbrısa daha dönmedi
bir de eskiden elefera yazardı..sorunları vardı sonra uğramamaya başladı.
kuzucukk da merak ettiklerim arasında
bu arada playdohun hesabı geçici olarak pasif görünüyor neden olabilir?
amma meraklıçıktım ben de yaw
eşimin bugün doğum günü,biz küsüs.akşam tartıştık.umutun yüzünden.doğumgününü bile kutlamadım.
geçengün pasta taban almış ,pasta yaparsın demişti..kendi pastasını kendi istiyor:))
(hazır yaş pastaları pek sevmez eşim)benim yaptıklarımdan yer.pastayıda yapmadım.küs olmasaydık o işteyken bugün sabahtan yapacaktım ama hiç içimden gelmedi.çok kırdı..((
patates isali keser
patatesin kabuğunu soy dilimle koy tencereye üzeiini su koy kaynat pişince suyuyla blendrdan geçir püre olsun sonra içine peynir koy tekrar ateşe koy peynir erisin içinde
sonra kapat tereyağıda ekle çok nefis oluyo sevecektir kızın
hafta son aynı durum bizde de vardı..saçma sapan bir sebepten tartıştık..gereksiz yere ortalık gerildi..ama biz küslüğü devam ettirmedik..gerginliklerin sonrasında mutlaka sorun neyse oturup konuşur tatlıya bağlarız...benim tahammül gücüm epey azalmış herşeye kızıveriyorum..biraz daha sakin olmam gerekecek..haklıyken haksız duruma düşüyorum sonra..küslüğü devam ettirme mümkünse konuşup tatlıya bağlayın ..insanlık sende kalsın
canım dediğin gibi yaptım yemedi benim cadı..iştahı da yok ya yemiyor sıpa..bugün biraz birşeyler yedi..muz yedirdim o da ishale iyi gelir..patatesi dediğin gibi yine haşladım bakalım tekrar yedirmeyi deneyeceğim
cezamı aldı acaba playdoh
hah tamam melitta hiç girmiyo epeydir
fitil versene çok sıkıntısı varsa
geceleri deliksiz uyuyor fitille
Pirinç çorbası da işe yarar ishal için. Hem pirinç hem yoğurt iyi gelir. İştahsızsa çok daha zor, suyunu eksik etme önemli olan o. Geçmiş olsun...
fitil alayım eczaneden..adı ne fitilin..
Selam millet, biz yuvaya döndük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?