2012 Şubat Anneleri

canım üzme kendini halsizlikten canı birşey istemiyordur..
ilaçları da playdohun dediği gibi şırıngayla verebilirsin
ben Yağmura o şekilde veriyordum, hastayken o da içmiyordu
hastaneye yatıracağını sanmıyorum sen canını sıkma
biliyorum insan kendini yıpratıyor , elimden birşey gelmiyor diye ama inan onlar bizden daha dayanıklılar

Selam arkadaşlar benimde bir oğlum var 28 ocakta 11 aylık olacak yorumlarınıza göz gezdirdim emir 7 aylıkken rota virüse benzeyen bir hastalık geçirdi fakat hem rota virüs aşısı var hemde tahlillerinde hiç bir garipliğe rastlanmadı çok yüksek ateş,ishal,kusma nefes darlığı yaşadı hastaneye yattı serum ve hava verildi ama ateş düşmedi ishal kesilmedi,bende kuzenimin bebeğinden biliyorum 6. hastalık diye bişey türemiş acaba emirinkide o hastalıkmıydı dr bişey demedi ama şimdi okuyunca şüphelendim...Bide emir hirada ara ara şiddetli ishal oluyor ve çok zor geçiyor aynı sıkıntıları yaşayan arkadaşlar varsa bilgilerinden yararlanmak isterim.

Son düzenleme:

kızlar bebeğimin üst ön dişlerinde gri lekeler oluştu.
nette araştırdımda demir damlası yaparmış leke.çürük olmasından korkuyorum.
aranızda böyle bi sorun yaşayan oldumu?
birde dişleri içinm bi bakım yapıyormusuzunuz?
ara ara ince bi tülbentle silin diyor nette..(((((((

selam
sebamed childeren sampuan göz yakıyor arkadaşlar önce siz deneyin,ben denedim bebeğim doğduğundan beri muıstela ürünleri kullanıyorum ama annemlerde kaldığımız bir gün emiri yıkarken ağlamaya başladı ki emir banyo yaparken hiç ağlamaz atlar.Şüpelenip bende yıkadım gözümü yaktı kullananlar bilginiz olsun.

ben doğduğundan beri ayrı ayrı sebamed saç şampuanı ve yine sebamed vücut şampuanını kullanıyorum.memnunum.[/QUOTE]

[/QUOTE]

bizde öyle bi sorun olmadı.1 yaşına girecek neredeyse doğduğundan beri kullanıyoruz,hiç ağladığını görmedim bugüne kadar.(son 1 ay hariç)
oda genzine çok kötü su kaçmıştı ,korktu ağlamasıda ondan bu aralar.çok merak ettim şimdi,gidp yüzümü bi yıkıyp geliyim şu şampuanla.
sonucu yazarım...))
inşallah yakmıyuordur..
yinede teşekkürler..

sebamed şampuan gözlerimi yaktı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

iyide ,ben direk gözüme suyla temas ettirip sürdüm.oğlumu yıkarken direk temas olmuyor,daha çok suyla akıp gittiği için mi iacaba yakmadı onu.
doğduğundan beri kullandık.belkide kulaklarına falan gelmesin,su yutmasın diye daha dikkatli yıkanığımdan heralde gözleri yanmamış olabilir dicem ama nekadar dikkat etsemde sonuçta yüzü de yıkanmış oluyor.

anlamadım gitti.sonuç:
gözlerim yandı benim.(((((

dahada yeni almıştık kocaman yeni bir şişe.
((

bir sonraki banyosunda tekrar bi denicem,olmadı ben kullanırım!:))))

Rota aşısı yaptırmanıza rağmen rota virüsü mü kapmış?? Tahmin edilen hastalığı mı bu, kesin sonuç mu?? Biz de rota virüs aşılarını yaptırdık çocuklarımıza ve gayet de rahattım ben hastalanmazlar bu virüsten diye, ama bunu okuyunca biraz şaşırdım açıkçası...

Doğdukları ilk günden beri ben de Sebamed kullanırım ve çok memnunum. Johnson's bebe şampuanı da almıştım bir ara memnun kalmadım yarıda bıraktım hatta. Ama Sebamed ile ilgili hiç sorun yaşamadım. Dün akşam banyo yaptırdım hatta. Ki kafasını yüzünü falan lifle yıkıyorum, bizimkiler o arada gözleri açık etrafı, suyun akışını falan izliyorlar, hatta arada koluma bulaşan şampuan köpüğünün tadına da bakıyor ikisi de ben farkedene kadar

yaa aynene canım yaaa..diyorum ya doğduğunbdan beridir kullanııyorum,daha akşam dün banyo yaptırdım bende ,dediğin gibi gözleri falan açık,etrafına bakınıyor vs..
hiç ağlamıyor gözüne köpüklü su gelince ama ben gittim az önce kendimde test ettim yaktı gözlerimi.çok şaşırdım.bana görümcem tavsiye etmişti sebamedi,oda oğlunda hep kullanmıştı.

benimki bu aralar banyo yapmada biraz huysuz ama nedenini yazdım,ağzına su kaçmıştı çok,korkmuştu falan..daha suyu değdirince ağlamaya başlıyor bu aralar ama saçını yıkarken değil.
bi sonraki banyosunda dikkat edicem bakalım..

Bizim doktor söylemişti, sağlık ocağının verdiği damla dişte leke yapar, dişleri çıkınca damlasını değiştiricez, başka birşey yazacağım demişti. Ama ben aylardır demir damlası vermiyorum Dolayısıyla doktora yeniden sormadım, yeni damlanın adı ne diye, o da beslenmesine dikkat et, vermek istemiyorsan vermeyebilirsin demişti. Sen de doktoruna sor istersen, değiştirir belki, sanırım şurup gibi birşey yazacaktı, ama dediğim gibi ben demir vermediğim için üzerine düşmedim sonra. Daha sadece azıcık ucu görünen tek dişi olduğu için kızımın da diş bakımına başlamadık ama dişleri çıktıktan sonra silmek gerektiğini ben de okumuştum.

Rota virüs aşısı yaptırmadan önce biraz soruşturmuştum sağlık sektöründe çalışanlardan, denilene göre bu aşı da grip aşısı gibi belli virüslere karşıymış. Yani nasıl ki gribin bir sürü farklı virüsü varsa ve aşısı sadece şimdiye kadar belirlenenlerine karşı koruyorsa, rota virüsü aşısı için de benzer demişlerdi. Yani bu aşıyı olsa da hastalanma riski var demişlerdi, ben de yaptırmamıştım. gercekdogu, belki senin ufaklık da başka bir virüs kapmıştır aşı dışında kalanlardan. Ama sakın panikleme lalus böyle yazdım diye, içini rahat tutmaya devam et, hiç dışarıya çıkarmadan veya başkalarıyla temas ettirmeden yaşatamayız, sonuçta psikopatca davranarak onları herşeyden korumamız mümkün değil. Eninde sonunda kalabalık içine girecekler.

geçmiş olsun mehmette hasta

Çok geçmiş olsun,bir an önce iyileşir umarım tatlı oğlun

kızlar hepinize çok teşekkür ederim sağolun,
çok şükür bugün ateşi düştü şuan için döküntü yok ama vücudunda yinede beklemedeyiz

cok gecmis olsun. Cocuklar hasta olunca iyi olsada normal yaramazliklara devam etse diyo insan.

Benim kizimda hasta ama cok agir dgil simdilik. Peditusle idare ediyoruz. Arkadaslar kizim yurume alistirmalarinda ve cok fazla dusuyo arkami donemiyorum o kadar yani. Hem cok hareketli hem de uyumaya direniyo. Birakin geziyim ya da oynayim diyo resmen. Bu ben dinlenmissem cok sevimli olmakla beraber bu ara ust uste gelen hastaliklar uykusuzluklar yapilamamis isler sebebiyle sinir bozucu oluyo. Ben yapi olarak sinirliyim ama kizima hic kizamiyordum. Fakat dun cok sinirlendim ve onu zorla uyutmaya calistim. Kizip bagirarak degil tabi. Ama ayagimda yaklasik bi saate yakin salladim. Sonra da pisman oldum ogrenme zamani uyumak istemiyosa uyumasin diye. Gerci saat 12:30 falandi gece. Siz de durumlar nasil. Bebegi yuruyen arkadaslar sizce yuruyunce stres azaliyomu bebeklerde.

Teşekkür ederim canım açıklamaların için. Biz pek dışarı çıkamıyoruz ama nedeni başkalarıyla temas edecekler falan değil valla. İki bebek olunca hele de yürümeyince tek başına çıkaramıyorum. İkiz arabamız asansöre sığmadığı için aşağıda girişte bırakıyoruz. Oraya da iki bebekle in çık, girişte birini bırakıp diğerini yerleştireceğim desen diğerini zaptedemiyorsun. Arabayla tek başıma götüremiyorum çünkü arabada uyuyan bebeklerden değil benimkiler. Velhasıl her zaman babayla ya da anneanneyle gitmemiz gerekiyor, ama onlar da her zaman uygun olmuyorlar. Bizim oğlanlar da evde büyüyor resmen. İkizlerden biri, Ege Sarp, dışarı çıkmaya bayılıyor. Akşam işten gidince hemen kucağıma gelmek ister dışarı çıkmak için, ama diğeri, Levent Poyraz, emekleyerek yanıma koştuğu için onu da bırakamıyorum Her seferinde birinin istediğini yapıp diğerini yapamıyorum maalesef İkiz bebek sahibi olmanın zor taraflarından bazıları ...

Birsey daha sormak istiyorum, su an hangi sampuani kullaniyorsunuz ben dogdugundan beri mustela kullaniyordum artik mustelayi pahali buluyorum ama bu seferde ne alsam diye dusunuyorum. sac icin farkli vucut icin farkli kullanan var mi?

Ben doğduğundan beri Chicco kullanıyorum.

Demir damlası vermiyorum ben. Eğer öyle bir sorun yaşıyorsan damlayı değiştirebilirsin. Santafer leke yapmıyormuş sanırım.

Tospğim uyuyor ben de aldım kahvemi çalışmaya başlıcam bir bakayım dedim.
Bugün üç oyuncak aldım Ata'nın önüne sıraladım. Sonra "Hadi al dütü oğlum, hani düt" dedim. Arabayı aldı. Ben de abartılı alkışşşş diyerek alkışladım, o da arabayı sevinçle salladı güldü.
Sonra hani bebek dedim, bebeği aldı, topu da öyle. Defalarca denedim, hepsinde tutturdu. Hatta kameraya aldım tospiği.
Hepsini derin kutuya koydum, hadi topu al dedim. Bebeğin altından sıkışmış topu aldı çıkardı.
Tabii bunlar daha evvel adını bildiği nesneler, yarın adını hiç duymadığı nesnelerden birini de ekleyeceğim. Böyle böyle hafıza oyunu oynayacağız kuzuyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…