- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.321
annem geldi
şimdi biraz daha iyi ama gece kötü oluyo
hala bişey yemek içmek istemiyor ilaçlarınıda içiremedim
öğleden sonra randevu aldım doktorumuzdan
belkide yatırır bilmiyorum
sesi o kadar kötüki kocaman insan sesi gibi
yanlış ölçmemiştir arkadaşım, neredeyse 12 kg bebeğin boyu zaten en az 80 cme yakın olur. benim oğlumda şuan 12 kg. boyu 81 cm. 5 gün sonra 1 yaşını
saol canim,
2 gundur surekli kafami mesgul ediyordu. benim oglusta 23 gun sonra 1 yasina girecek. Birsey daha sormak istiyorum, su an hangi sampuani kullaniyorsunuz ben dogdugundan beri mustela kullaniyordum artik mustelayi pahali buluyorum ama bu seferde ne alsam diye dusunuyorum. sac icin farkli vucut icin farkli kullanan var mi?
yanlış ölçmemiştir arkadaşım, neredeyse 12 kg bebeğin boyu zaten en az 80 cme yakın olur. benim oğlumda şuan 12 kg. boyu 81 cm. 5 gün sonra 1 yaşını
saol canim,
2 gundur surekli kafami mesgul ediyordu. benim oglusta 23 gun sonra 1 yasina girecek. Birsey daha sormak istiyorum, su an hangi sampuani kullaniyorsunuz ben dogdugundan beri mustela kullaniyordum artik mustelayi pahali buluyorum ama bu seferde ne alsam diye dusunuyorum. sac icin farkli vucut icin farkli kullanan var mi?
ben doğduğundan beri ayrı ayrı sebamed saç şampuanı ve yine sebamed vücut şampuanını kullanıyorum.memnunum.
saol canim,
ben doğduğundan beri ayrı ayrı sebamed saç şampuanı ve yine sebamed vücut şampuanını kullanıyorum.memnunum.
[/QUOTE]selam
sebamed childeren sampuan göz yakıyor arkadaşlar önce siz deneyin,ben denedim bebeğim doğduğundan beri muıstela ürünleri kullanıyorum ama annemlerde kaldığımız bir gün emiri yıkarken ağlamaya başladı ki emir banyo yaparken hiç ağlamaz atlar.Şüpelenip bende yıkadım gözümü yaktı kullananlar bilginiz olsun.
Selam arkadaşlar benimde bir oğlum var 28 ocakta 11 aylık olacak yorumlarınıza göz gezdirdim emir 7 aylıkken rota virüse benzeyen bir hastalık geçirdi fakat hem rota virüs aşısı var hemde tahlillerinde hiç bir garipliğe rastlanmadı çok yüksek ateş,ishal,kusma nefes darlığı yaşadı hastaneye yattı serum ve hava verildi ama ateş düşmedi ishal kesilmedi,bende kuzenimin bebeğinden biliyorum 6. hastalık diye bişey türemiş acaba emirinkide o hastalıkmıydı dr bişey demedi ama şimdi okuyunca şüphelendim...Bide emir hirada ara ara şiddetli ishal oluyor ve çok zor geçiyor aynı sıkıntıları yaşayan arkadaşlar varsa bilgilerinden yararlanmak isterim.
sebamed şampuan gözlerimi yaktı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
iyide ,ben direk gözüme suyla temas ettirip sürdüm.oğlumu yıkarken direk temas olmuyor,daha çok suyla akıp gittiği için mi iacaba yakmadı onu.
doğduğundan beri kullandık.belkide kulaklarına falan gelmesin,su yutmasın diye daha dikkatli yıkanığımdan heralde gözleri yanmamış olabilir dicem ama nekadar dikkat etsemde sonuçta yüzü de yıkanmış oluyor.
anlamadım gitti.sonuç:
gözlerim yandı benim.(((((
dahada yeni almıştık kocaman yeni bir şişe.
((
bir sonraki banyosunda tekrar bi denicem,olmadı ben kullanırım!:))))
Doğdukları ilk günden beri ben de Sebamed kullanırım ve çok memnunum. Johnson's bebe şampuanı da almıştım bir ara memnun kalmadım yarıda bıraktım hatta. Ama Sebamed ile ilgili hiç sorun yaşamadım. Dün akşam banyo yaptırdım hatta. Ki kafasını yüzünü falan lifle yıkıyorum, bizimkiler o arada gözleri açık etrafı, suyun akışını falan izliyorlar, hatta arada koluma bulaşan şampuan köpüğünün tadına da bakıyor ikisi de ben farkedene kadar
kızlar bebeğimin üst ön dişlerinde gri lekeler oluştu.
nette araştırdımda demir damlası yaparmış leke.çürük olmasından korkuyorum.
aranızda böyle bi sorun yaşayan oldumu?
birde dişleri içinm bi bakım yapıyormusuzunuz?
ara ara ince bi tülbentle silin diyor nette..(((((((
Selam arkadaşlar benimde bir oğlum var 28 ocakta 11 aylık olacak yorumlarınıza göz gezdirdim emir 7 aylıkken rota virüse benzeyen bir hastalık geçirdi fakat hem rota virüs aşısı var hemde tahlillerinde hiç bir garipliğe rastlanmadı çok yüksek ateş,ishal,kusma nefes darlığı yaşadı hastaneye yattı serum ve hava verildi ama ateş düşmedi ishal kesilmedi,bende kuzenimin bebeğinden biliyorum 6. hastalık diye bişey türemiş acaba emirinkide o hastalıkmıydı dr bişey demedi ama şimdi okuyunca şüphelendim...Bide emir hirada ara ara şiddetli ishal oluyor ve çok zor geçiyor aynı sıkıntıları yaşayan arkadaşlar varsa bilgilerinden yararlanmak isterim.
Rota aşısı yaptırmanıza rağmen rota virüsü mü kapmış?? Tahmin edilen hastalığı mı bu, kesin sonuç mu?? Biz de rota virüs aşılarını yaptırdık çocuklarımıza ve gayet de rahattım ben hastalanmazlar bu virüsten diye, ama bunu okuyunca biraz şaşırdım açıkçası...
geçmiş olsun mehmette hasta
mozp çok geçmiş olsun..bu 6. hastalık bu ara salgın galiba , birçok kişiden duydum..Allah acil şifalar versin
buklee geçmiş olsun..daha önce yaptırdığın tahlili ne zaman yaptırmıştın?demir eksikliği var mı diye tekrar tahlil yaptırabiliyorsan yaptır en azından için rahat eder
bizde atlattık 6.hastalığı merak etme döküntüler başlayınca ateş falan kalmıyor çok geçmiş olsun inş kısa sürede atlatır bebeğin..
saol diccllee 2 ay önce yaptırmıştım tahlili yaşında tekrar yaptırıcam içim rahat etsinn
selam kızlar sinem araban hayırlı olsun enn güzelini yapmışsın :) kendime okadar kızıyorumki bebek olmadan önce araba kullanmayı öğrenmediğim için heleki çocuk olduktan sonra insanın eli kolu oluyor .
hugocuk mozop çokk geçmişolsun çabuk atlatırlar inşallah allah sizede kolaylık versin hasta oldularmı hem üzüntü hem yorgunluk
Mozp, hugocuk, bebişlerinize geçmişler olsun, en kısa zamanda atlatırlar inşallah. Bu 6. hastalık beni korkutmaya başladı artık, ne kadar çok duyuyoruz, salgın var herhalde. Aşısını filan bulsalar artık bunun da, madem salgın oluyor, etkilenmesin bebişler.
Benim_olan poliplerden kurtulmuşsun, çok geçmiş olsun, bana da dertlerinden kurtul diyorsun ama bunun için işimi bırakmam gerekHiçbirşey sağlığımızdan önemli değil ama bu günleri de atlatacağımı umuyorum.
Sinem, araban hayırlı olsun, kazasız, iyi günlerde kullan.
Durasella, evine hoşgeldin ama buralara kadar geldin de uğramadın, çağırmıştım halbuki evimeBir de buz gibi iklime gittik demişsin, seni uyarmıştım Sizin burada olduğunuz zamanlarda çok soğuk günler vardı gerçekten, bugün biraz daha ılık.
Bebeğin dalıp gitmeleri için kötü şeyler okumuşsun internetten. Daha önce titremelerle ilgili de bir konu geçmişti, onun için de epilepsi belirtisi olabilir yazıyormuş internet, kim yazdığını hatırlamıyorum, kötü şeyler yazıyor deyince ben bakmamıştım tekrardan. Birkaç arkadaş da daha oluyormuş bizde de oluyor, idrar sırasında da titreyebiliyorlar. Şu internete bakmayı bırakabilsek, daha huzurlu olacağız, hep en kötüsünü yazıyorlar, veya biz onları görüyoruz hemen. Aklına kötü şeyler getirme.
Çok geçmiş olsun,bir an önce iyileşir umarım tatlı oğlun
Bu dalgınlık bende de en üst seviyede. Dışarı çıkacağız Ata'nın ayakkabısını almışım kendi ayağma sokmaya çalışıyorum şok oldum, gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
mozpGeçmiş olsun canım, 6.hastalıksa birkaç gün yüksek ateş olacak mecbur, içini ferah tut.
cok gecmis olsun. Cocuklar hasta olunca iyi olsada normal yaramazliklara devam etse diyo insan.
Rota virüs aşısı yaptırmadan önce biraz soruşturmuştum sağlık sektöründe çalışanlardan, denilene göre bu aşı da grip aşısı gibi belli virüslere karşıymış. Yani nasıl ki gribin bir sürü farklı virüsü varsa ve aşısı sadece şimdiye kadar belirlenenlerine karşı koruyorsa, rota virüsü aşısı için de benzer demişlerdi. Yani bu aşıyı olsa da hastalanma riski var demişlerdi, ben de yaptırmamıştım. gercekdogu, belki senin ufaklık da başka bir virüs kapmıştır aşı dışında kalanlardan. Ama sakın panikleme lalus böyle yazdım diye, içini rahat tutmaya devam et, hiç dışarıya çıkarmadan veya başkalarıyla temas ettirmeden yaşatamayız, sonuçta psikopatca davranarak onları herşeyden korumamız mümkün değil. Eninde sonunda kalabalık içine girecekler.
Birsey daha sormak istiyorum, su an hangi sampuani kullaniyorsunuz ben dogdugundan beri mustela kullaniyordum artik mustelayi pahali buluyorum ama bu seferde ne alsam diye dusunuyorum. sac icin farkli vucut icin farkli kullanan var mi?
kızlar bebeğimin üst ön dişlerinde gri lekeler oluştu.
nette araştırdımda demir damlası yaparmış leke.çürük olmasından korkuyorum.
aranızda böyle bi sorun yaşayan oldumu?
birde dişleri içinm bi bakım yapıyormusuzunuz?
ara ara ince bi tülbentle silin diyor nette..(((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?