2012 Şubat Anneleri

çok geçmiş olsun arkadaşım, geçmişi fazla okuyamamıştım ,şimdi gördüm senin bebişinde hastalanmış.şimdi nasıl?

geç gördüm, kusuruma bakma emi?

çok sağol canım, çok şükür ateşi düştü döküntü henüz olmadı ama bekliyoruz bakalım
izin almıştım bende 3 gün için bitti bugün başladım yeniden, Allahtan yarın tatil

Evet aşı yapıldı tüm testleri yapıldı hastayken hastanedede yattı ama ateşinide,ishalini de durduramadılar uzun süre antibiyotik tedavisi gördü,dr tahmini rotaya benzer bir virüs kapmış olabileceğiydi çünkü testlerinde bir şey çıkmadı.

canım belkide bebeklerimizin yüzüüne kulağına su kaçmasın diye kafayı geriye doğru atmamızdan gölerine kaçmamış olabilir,dedimya ben mustele kullanıyorum annemlerde yıkarken şan eseri emir ağlayınca farkedip kendimde denedim yandı gözüm ilk ve son deneğişim oldu ve firmayada şikayette bulunacağım..
Bebeklerimize kullandığımız ürünleri bence ilk kendimizde deneyelim arkadaşlar çünkü onlar çok hassas ve narin ler ve bizim için çok önemliler.

aynı şeyleri bizde yaşadık çok zor minicik bir bedeni hastane odasonda tutmak serum vermek,nefesini açtırmak vs insanın canından can gidiyor inşallah çabuk atlatır kuzucuk

inşallah hasta olan bebişlerimiz daha iyidir..onlar hasta olunca insanın bütün dünyası yıkılıyor sanki..Allah dermansız dert vermesin bunlara şükür,
Yağmurun ishali çok şükür geçti..4 gündür ilaç kullanıyoruz..son olarak yarın da kullanacağız
iştahı ve uykusu da iyi Allahıma şükür..

benim cadı çok hareketli.ishal sıkıntısı varken bile saniye durmuyordu.
geçenlerde bir arkadaş sormuştu adını hatırlıyamadım şimdi emeklerken çok yoruyor yürüse daha mı iyi olur diye..
emeklerken yine kontrol altında tutmak daha kolay yürümeye başladıklarında herşeyi keşfetmek istiyorlar..
benim cadı erken yürüyenlerden, benimolanın oğluda erken yürüdü o da demişti yürüyünce daha zor oluyor diye.
ama yürürken ki halleri çok tatlı oluyor..Allahım acılarını göstermesin

bu arada benimolan fazla görünmüyor neden ki acaba?

Son düzenleme:
tekrardan geçmiş olsun hügocuk. daha o kadar masum ve savunmasızlar ki hasta oldukları zaman çok üzülüyorum (Allah dermansız dert vermesin o ayrı tabi de)

bu sabah nasıl???

sabah iyiydi yaım saat sonra kötüleşti
ateşlendi devamlıda kıvranıyo zaten
yatrdım devamlı salladım
sadece sıvı şeyler alıyo az içiyo bırakıyo sonra tekrar içiyo
sağlık ocağına gittik iğnesini yaptırdık geldik rahatladı uyuyo epeydir bunada şükür
sağlık ocağındaki doktor kötüleşirse hastaneye yatırın dedi
dün akşam gece üç kez yaptı kakasını çok yapmış batmış üstü başı
hiç keyfi yok hiç konuşmuyo sesi çıkmıyo öyle yatıyo sadece
buhar makinasını çalıştırıyoruz rahatlatıyo

ben mesaj yazarken sen cevap vermişsin..inşallah atlatacak memo sen canını sıkma annesi..
antibiyotik iğnesi demek kuzuyu rahatlatıyor ki uyuyor..
hele şu hastalığı bi atlatsın yine eski neşesine eski haşarılıklarına dönecek merak etme

ayyy kuzum ya, kıyamam ben ona. ama müsterih ol yakında bu sessiz günlerinin acısını fazlasıyla çıkarır. benim oğlum öyle, 2 gün hastalansa iyileşir iyileşmez tüm hünerlerini gösteriyor (çünkü ben sürekli oyy annem iyileşsende kudursan diyorum ya annesini sözünü dinler mutlaka)

inşallah canım
mikrobik bir rahatsızlık olduğundan saati saatine uymuyo

mikrobik bir rahatsızlık olması canımı sıkıyo
nezle grip gibi başlayıp biranda değişiverdi hastalığın seyri
köpek havlaması gibii çıkıyordu sesi bugün düzelme var sesinde
ateş devamlı var
geçmezse hastaneye yatıcaz
sadece mama su meyve suyu ve çorba içiyor az az dinlene dinlene içiyor
çorbanın içine ekmek dahi doğrayamıyoruz
meyve püresi bile yiyemiyor

Selam kızlar

hugocum iyimi memoo çok çok geçmiş olsn doktor söylemedimi şundan olur bu hastalık diye inş iyi olur başka bi hastalığa ilerlemeden inş cnm sakın endişelenme üzülme sen sakin olki memoda sakin olsn zor hastalık allahtan şifa isteyelim..

Diclecm beni sormuşun bugündn beri cvp yazdm okeylemedi kk sinir oldm önce geçmiş seninde yavruna ishali azaldımı bol bol su ver muz ver pilav ver cnm inş geçer hepten.ben belden hastayım bu ara zor adım atıyorm desem yeridr incittim tül takarken pek gelemiyorm ama kkya arada bakıyorm neler olmuş diye...

Hclc cnm izledim starı doktor yoğurdu sütü çok fazla onaylamıyor aksine pekmezde 400 ml gr kalsiyum varmış maydanozda 200 ml gr kalsiyum varmış ve sütten yoğurttan daha fazlaymış çocuklarınıza pekmezi bol vern diyor bende bilmiyordum ama dut pekmezi veriyordm esada,..ama üzümmü dutmu onu söylemedi..üzüm ben sevmiyorum ama bilemedim hangisi...maydonoza hepten şaşırdım zaten kadınlarda iltihap söküyo taş falan döküyo ama kalsiyum olduğunu bilmiyrdm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…