- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.361
çok geçmiş olsun arkadaşım, geçmişi fazla okuyamamıştım ,şimdi gördüm senin bebişinde hastalanmış.şimdi nasıl?
geç gördüm, kusuruma bakma emi?
Rota aşısı yaptırmanıza rağmen rota virüsü mü kapmış?? Tahmin edilen hastalığı mı bu, kesin sonuç mu?? Biz de rota virüs aşılarını yaptırdık çocuklarımıza ve gayet de rahattım ben hastalanmazlar bu virüsten diye, ama bunu okuyunca biraz şaşırdım açıkçası...
doğdukları ilk günden beri ben de sebamed kullanırım ve çok memnunum. Johnson's bebe şampuanı da almıştım bir ara memnun kalmadım yarıda bıraktım hatta. Ama sebamed ile ilgili hiç sorun yaşamadım. Dün akşam banyo yaptırdım hatta. Ki kafasını yüzünü falan lifle yıkıyorum, bizimkiler o arada gözleri açık etrafı, suyun akışını falan izliyorlar, hatta arada koluma bulaşan şampuan köpüğünün tadına da bakıyor ikisi de ben farkedene kadar
bütün gün hastanedeydik
buhar tedavisi yaptılar çok zordu çok ağladı yiine
larenjit dedi doktor mikrobik bişey dedi
bugün hiçbişey yemiyor mamayı istemiyordu
antibiyotik iğne verdi
iğnenin birini orda yaptılar rahatladı eve gelince uyudu uyandı tarhana çorbası içti çok şükür
mamada içiyo eskisi gibi değil ama iyi
dün geceki öksürük yok oldu sesi azda olsa düzeldi
saat başı 10 dakika buhar makinası çalıştırıp odayı nemlendiriyoruz doktor söyledi
tekrardan geçmiş olsun hügocuk. daha o kadar masum ve savunmasızlar ki hasta oldukları zaman çok üzülüyorum(Allah dermansız dert vermesin o ayrı tabi de)
bu sabah nasıl???
sabah iyiydi yaım saat sonra kötüleşti
ateşlendi devamlıda kıvranıyo zaten
yatrdım devamlı salladım
sadece sıvı şeyler alıyo az içiyo bırakıyo sonra tekrar içiyo
sağlık ocağına gittik iğnesini yaptırdık geldik rahatladı uyuyo epeydir bunada şükür
sağlık ocağındaki doktor kötüleşirse hastaneye yatırın dedi
dün akşam gece üç kez yaptı kakasını çok yapmış batmış üstü başı
hiç keyfi yok hiç konuşmuyo sesi çıkmıyo öyle yatıyo sadece
buhar makinasını çalıştırıyoruz rahatlatıyo
ben mesaj yazarken sen cevap vermişsin..inşallah atlatacak memo sen canını sıkma annesi..
antibiyotik iğnesi demek kuzuyu rahatlatıyor ki uyuyor..
hele şu hastalığı bi atlatsın yine eski neşesine eski haşarılıklarına dönecek merak etme
inşallah canım
mikrobik bir rahatsızlık olduğundan saati saatine uymuyo
hugocum, memoşun ilk hastalığımıydı bu?
Evde olanlar hemen starı açsın doktor inek sütünü anlatıyorr reklamda şuan..
tekrar gecmis olsun hugocuk. Birisinden yada biseyden mi bulasiyomus bu mikrobik dedin ya. Ya safi cek sende.
tekrar gecmis olsun hugocuk. Birisinden yada biseyden mi bulasiyomus bu mikrobik dedin ya. Ya safi cek sende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?