- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.301
mehmet uyandı sesi çok kötüydü çok ağladı acile gittik orda soğuk buhar verdiler iğne yaptılar bişey daha verdiler soğuk buhar gibi
yıktı hastaneyi bizimki
faranjit dedi doktor ciğerlerinde değil dedi
iğneyle rahatladı biraz
yarında polikliniğe gelin dedi
şimdi geldik eve
annemede gel dedim yarın gelecek sanırım
eşimde izin alabilirse yarın devlet hastanesine götürcez
of hastalık çok zor o bağırıp ağladıkça benim sırtımdan ter boşandı sucuk gibi olduk ikimizde hele iğne yapılırken bacaklarını ben tuttum bayılıverecektim
soğuk buhar verince korktu bana sarılıyo gözümün içine bakıyo kurtar diye of of mahvoldum
selam kızlar sinem araban hayırlı olsun enn güzelini yapmışsın :) kendime okadar kızıyorumki bebek olmadan önce araba kullanmayı öğrenmediğim için heleki çocuk olduktan sonra insanın eli kolu oluyor .
hugocuk mozop çokk geçmişolsun çabuk atlatırlar inşallah allah sizede kolaylık versin hasta oldularmı hem üzüntü hem yorgunluk
araban hayırlı olsun..kazasız belasız iyi günlerde kullan inşallah..Allah ödeme kolaylığı versin oğluşunla güzel güzel gezin
hayırlı olsun sinemkazasız belasız güzel günlerde oğluşunla gezin
hayırlı olsun araban canım..sağlıklı sıhatle güzel güzel günlerde kazasız belasız kullanırsın inşallah..
bu gece belki böyle sıkıntılı geçer ama ilaca başlamışsınız ,etkisini gösterir yarına bişeyi kalmaz memonun..
ayy kızlar bu ara bi dalgınlıktır gidiyor bende.
umutu uyuyttum,beşiğine yayırdım.odaya geldim telefonumu alıp,mutfağa geçicem.laptıp masasınında mausla telefon yanyana duruyor.ikisinide görüyorum karşımda ama algılama durumu olmadı sanırım oan:)) telimi alacağıma mausu aldım elime,mutfağa geldim,hiç hissetmiyorum elimdekinin maus olduğunu kafam nerdeyse artık:))
nasıl olduysa sonradan farkettim..
bugünde
sabah dişlerimi fırçalıcam,eşimle ben diş fırçalarımızı değiştirdik.eski fırçam pembe beyazdı,onunki mavi beyaz.ben yeniye geçtim ,o daha geçmeiş.şimdiki fırçamın rengi yeşil-mavi.bugün fırçalıyorum kendi kendğimede düşünüyorum:bu fırça daha dün sertti,zor fırçalıyordum ,ne güzel yumuşamış bir günde diye düşünürken bi baktım eşimin fırçasıymış!!!!!!
:)))))
Hayırlı olsun.ben de 2010da krediyle almıştım. 2012 haziranda bitmişti arabamın kredisi. Maaşımın bayağı bir kısmı krediye gidiyordu. Ama bitti çok şükür.
mehmet uyandı sesi çok kötüydü çok ağladı acile gittik orda soğuk buhar verdiler iğne yaptılar bişey daha verdiler soğuk buhar gibi
yıktı hastaneyi bizimki
faranjit dedi doktor ciğerlerinde değil dedi
iğneyle rahatladı biraz
yarında polikliniğe gelin dedi
şimdi geldik eve
annemede gel dedim yarın gelecek sanırım
eşimde izin alabilirse yarın devlet hastanesine götürcez
of hastalık çok zor o bağırıp ağladıkça benim sırtımdan ter boşandı sucuk gibi olduk ikimizde hele iğne yapılırken bacaklarını ben tuttum bayılıverecektim
soğuk buhar verince korktu bana sarılıyo gözümün içine bakıyo kurtar diye of of mahvoldum
selam kızlar,
önceki gece yusuf'u 03.30a kadar uyutamadık, zar zor uyuduktan sonra sabah 06.00 gibi kalktı baya bi ateşi vardı ölçtük 40 dereceye yakındı
hemen soyduk sildik fitil attık biraz düştü ateşi sonra işede gitmedim doktoruna götürdük hemen
doktor bu sıralar çok hasta olduğu işin ve ateşi yüksek olduğu için acaba mikrop yada enfeksiyonmu var diye şüphelendi ne olur ne olmaz diye kan tahlili,idrar tahlili ve iç organlar için ultrasonla kontrol ettirdik
çok şükür hepsi temiz çıktı her hangi bir enfeksiyon yada mikrop yok
dr. bu kadar yüksek ateşin 6.hastalık olabileceğini söyledi
birkaç gün yüksek ateş sonra döküntüler filan olacakmış
2 gün daha izin aldım işten, bugünde yüksekti ateşi, yarında bekliyoruz ateş
calpol ve dolveni 4 saat arayla dönüşümlü veriyoruz ateş için çok çıkarsada fitil atıyoruz
arada ılık duş aldırıyoruz
böyle işte rabbim şifa versin oğluma
teşekkür ederim canım. bu arada bir ara bende de müthiş bir dalgınlık oldu, elimde cep telefonum cep telefonumu aramaklar, kapıyı açıp kilidi üzerinde unutmaklar daha neler neler ama ben eminim benimki uykusuzluktan oldu. (oğlumun canı sağolsun)
Bu dalgınlık bende de en üst seviyede. Dışarı çıkacağız Ata'nın ayakkabısını almışım kendi ayağma sokmaya çalışıyorum şok oldum, gülsem mi ağlasam mı bilemedim.
dalgınlıklarımızın sebebi:miniklerimiz tabiki..ahhh yok mu onlar,aklımızı başımızdan aldılar valla..:=)
slm kızlar
hugo nbr?memo nasıl oldu bugün?
içim cız etti, o acildeki halini düşününce!((
iyileşecek ve eski i iştahına ve enerjisine geri dönecek merak etme sen..
geçmiş olsun canım..
günaydın herkese, memikto nasıl oldu hugocuk
annem geldi
şimdi biraz daha iyi ama gece kötü oluyo
hala bişey yemek içmek istemiyor ilaçlarınıda içiremedim
öğleden sonra randevu aldım doktorumuzdan
belkide yatırır bilmiyorum
sesi o kadar kötüki kocaman insan sesi gibi
kızlar dün denizi sağlık ocağına ölçüme götürdüm kilosu 9600 boy 76 cm bunlar güzel ama hemşire rengini biraz garip buldu sanki demir depoları boşalmış gibi görünüyo dedi ve acaip canımı sıktı uff.. daha önce kan tahlili yaptımıştım sınırda demişti doktorumuz yani ciddi bişey olsa çıkmaz mıydı?
Bukleecim
Demir ile ilgili ne yaptın merak ettim.
Bende geçen gün oğlumu doktora götrdm. Gitmişken boy ve kilosuna baktı. Bana doktor boyunu fazla söylemiş gibi geldi. 81 cm dedi. şimdi sende76 deyince benim dr yanlışmı ölçüyor diye düşünmeye başladım. çünkü diğer çocuklardan çok farklı durmuyor. ha birde senin bebeğin koz mı erkek mi o da fark ediyor.
diğer arladaşlarda fikirlerini yazarsa sevinirim. Bu arada doktor oğlumun kilosuna da 11800 dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?