- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.681
Herhalde herkes aynı şeyleri yaşıyor bu dönemde. Benim ikizlerden biri de aynı şekilde, yan yatırmaya başlayınca nasıl bir bağırma ağlama anlatamam. Kaldırınca da öyle güzel bir gülüşü var kiinsan yatırmaya kıyamıyor. Kandırarak, eline oyuncak vererek yatağa yatırıyorum. Son günlerde de sırtını sıvazlayarak yatırıyorum, çok işe yaradı bu. Ama her gece ağlayarak uyanıyor, 5-6 defa ki normalde sabaha kadar deliksiz uyuyan bir çocuktu, bazen bu çocuk uzun süredir aç mama vereyim deyip uykuluyken yedirirdim gene de uyanmazdı. Sanırım dişleriyle ilgili problem bunlar. Yeni dişleri sorun yaratıyor galiba...
ya bi çıksada dişleri rahatlasak :)
birde bizimki 4,5ay önce çıkardı alttaki 2 dişi sonra bişey çıkmadı, iyice büyüdüler çok komik görünüyo
gece ışığı söndür tam eşin sessizce eeve gelince kapının arkasına saklan
o içeri girer girmez tavanın sapınlan vur kafasına bitane bidaha geç gelmez
Günaydın kızlarrr akşam eşime ateş topu gibi kızgınken misafirler geldi ne yapacağımı şaşırdım üstelik samsundan eltim ve oğlu karşı tarafdanda görümcem çocukları ve dünürü 6 kişi...baskına uğradım...eşimede kızgınken misafir ağırlayınca hep ağzının payınıveremeden barışmak zorunda kalmışımdır...misafirler anlamasın diye mecbur yine öyle oldu.zaten o kadar kalabalıktan aklıma kızmak bile gelmedi..hemen mercimek köftesi yaptm elmalı kurabiyem vardı eşimde hazır kuru pasta aldı çayla ikram ettim zaten yemek yemişler...büyük salonumu açtım.doğalgazı yükselttim mecbur soğuk diye...ısındılar...sabah 10da gittiler kahvaltıya kalmadılar...eşime gece yatarken dedim oğluma cici baba bakacağım eve geç gelen adamdan ona baba olmaz dedim..erken gelen birini bulacağım dedm banada bul varsa diyoo gülüyo manyak
Gınger evet anneyi duymak çok güzel bi duyguymuş bende çok mutlu oluyorum inş unutmazlar :18::18:
Selamlar. Kuzi' nin anneannesi geldiginden beri evde yeni düzen kurmaya çalışıyoruz , annem bizde kalacak 2 ay, hepimize bakacak diye sevinirken, o sadece oğlanla oyun oynuyor :) bırak sen onu kendi oynar diyorum yok ağlamasın diyor, nese dün aksam manti yaptı süper oldu, artık gelsin kilolar :/
Bu arada Kuzi yuvaya başladı, sanki hep gittiği bildigi yermiş gibi uyum sağladı arkamdan da ağlamadı. Yalnız yemek yedirememisler, uyku saatiyle yemek saati çakisiyor, bizimki önce uyumak ister haliyle ac kalmış erken aldım yuvadan da evde yedirdim. Bu hafta götürmüyorum yuvaya biraz hasta oldu malum yuvadakiler hep hasta, burnu akıyor , dişleri de çıkıyor sanırım. inşallah iyi olacak.
Annem oğluma 'anne' demeyi öğretti alt kattan sesleniyor koca sesiyle annnee diye, ömür boyu duyacağımız bu sözü ilk kez duymak çok hoş oldu :)
Bende ballı mamaya geçtm artık hep 1 yaşı beklicem diyordum ama 23 gün kaldı doğum gününe olsun yesn artık dedm sevdi bunuda...bıldırcın yumurtası muz keçi boynuzu pekmezi bebe büsküvisi veriyorum mamayla..1 yaşından sonra tek tek vermeye başlayayım diyorum ama kahvaltıda böyle sevmiyor tek tek meyve yemeyi daha çok seviyo..elinde...yada kurabiye falan olursa..kahvaltıyı doymak için tabakta seviyoo belki alışır zamanla..zaten zamanı geldimi pütürlüde yemeye başladı zorlamanın bi anlamı yok.isteyince yer zaten...artık kusmadan ezmeden pütürlü yiyor..eskiden çorbaya ekmek bile doğramaya korkrdım şimdi rahatım çok şükür..
Evi süpürdüm ortalığı topladım yataklarını topladım çarşaflarını yastık yüzlerii makineye attım 1 gece kaldılar ama içim rahat olmaz yıkmaz isem...makineyi boşalttım şlmdl kahvaltımı toplarım sonra markete gideceğm esadda uyudu şimdi...ona bezle yakalık alacağım evdekiler ufak geliyo artık..
keçiboynuzu pekmezini kendim yapmayı deneyeceğim
Bende ballı mamaya geçtm artık hep 1 yaşı beklicem diyordum ama 23 gün kaldı doğum gününe olsun yesn artık dedm sevdi bunuda...bıldırcın yumurtası muz keçi boynuzu pekmezi bebe büsküvisi veriyorum mamayla..1 yaşından sonra tek tek vermeye başlayayım diyorum ama kahvaltıda böyle sevmiyor tek tek meyve yemeyi daha çok seviyo..elinde...yada kurabiye falan olursa..kahvaltıyı doymak için tabakta seviyoo belki alışır zamanla..zaten zamanı geldimi pütürlüde yemeye başladı zorlamanın bi anlamı yok.isteyince yer zaten...artık kusmadan ezmeden pütürlü yiyor..eskiden çorbaya ekmek bile doğramaya korkrdım şimdi rahatım çok şükür..
Evi süpürdüm ortalığı topladım yataklarını topladım çarşaflarını yastık yüzlerii makineye attım 1 gece kaldılar ama içim rahat olmaz yıkmaz isem...makineyi boşalttım şlmdl kahvaltımı toplarım sonra markete gideceğm esadda uyudu şimdi...ona bezle yakalık alacağım evdekiler ufak geliyo artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?