2012 Şubat Anneleri

ya bi çıksada dişleri rahatlasak :)
birde bizimki 4,5ay önce çıkardı alttaki 2 dişi sonra bişey çıkmadı, iyice büyüdüler çok komik görünüyo

ya bi çıksada dişleri rahatlasak :)
birde bizimki 4,5ay önce çıkardı alttaki 2 dişi sonra bişey çıkmadı, iyice büyüdüler çok komik görünüyo

:)) Tahmin edebiliyorum çok komik oluyordur ve de çokkk sevimlidir eminimm... Bu arada başka yönleri gelişiyor herhalde ki dişlere ağırlık veremedi seninki

gece ışığı söndür tam eşin sessizce eeve gelince kapının arkasına saklan
o içeri girer girmez tavanın sapınlan vur kafasına bitane bidaha geç gelmez

Günaydın kızlarrr akşam eşime ateş topu gibi kızgınken misafirler geldi ne yapacağımı şaşırdım üstelik samsundan eltim ve oğlu karşı tarafdanda görümcem çocukları ve dünürü 6 kişi...baskına uğradım...eşimede kızgınken misafir ağırlayınca hep ağzının payınıveremeden barışmak zorunda kalmışımdır...misafirler anlamasın diye mecbur yine öyle oldu.zaten o kadar kalabalıktan aklıma kızmak bile gelmedi..hemen mercimek köftesi yaptm elmalı kurabiyem vardı eşimde hazır kuru pasta aldı çayla ikram ettim zaten yemek yemişler...büyük salonumu açtım.doğalgazı yükselttim mecbur soğuk diye...ısındılar...sabah 10da gittiler kahvaltıya kalmadılar...eşime gece yatarken dedim oğluma cici baba bakacağım eve geç gelen adamdan ona baba olmaz dedim..erken gelen birini bulacağım dedm banada bul varsa diyoo gülüyo manyak

kahvaltı hazırladım bal yeşil zeytin tereyağı yumurta
hepsi ayrı ayrı tabaklardaydı memo geldi yanıma oturdu hepsini inceledi
ekmeğe tereyağı bal sürdüm verdim yedi bi tanede yeşilzeytin aldım zarını soydum verdim
ikiciye tam zeytini alacaktım anneee diye mızlanmaya başladı zeytin istemiyormuş oysaki ağzına vermemiştim daha
tabaklarda ne var ne yok anlıyo artık bir bakışta
balla tereyağı stiyormu gösterdi onları yedi

adam laz iştee

Kocanmı var derdin var hugo...akşam yengem diyor tek çocuk olmaz içimden diyorum olmazda böyle arada seni sinir eden bi kocan varsa içinden bi tane daha çocuk geçmiyorki...bu bile fazla diyesin geliyoo o kadar gıcık ediyoo sanki hiç bişey olmamış gibi nasılda rahatdı akşam...ama barışmak yok...sürünsün biraz.....

Kızlar çocuklarınızın gece uyumaması çoğunluğu diştendir üstelik geç saatlere kadar oturup hiç uykusu yok gibi oyun oynuyor sinirli hareketler yapıyorsa kesin diştendir...

Hugo laz değl kız samsunlu biz laz katagorisine girmiyoruz dalga geçiyo benle aklınca takmıyoo seneye oğlumla gezeriz dimi diyoo bende dedim seneye sen olmayacaksınki böyle geç gelirsen cici babasıyla gezer artık dedim..1 sene bile sürmez böyle devam edersen...dedim..farkındaysan bu ara çok sık boşanıcam senden diyorum dedm...sırtını döndü yattı ama uyuyamadı.....verdm ftili...korksun biraz...kıymet bilsin azcık...ben boşanırım senden deyince gülüyoo inanmıyoo bana...delimi nee...ya anlıyo sinirli olduğumu ondn yapıyoo...

Memoyaa kocaman aferin..bende 2 gündür çok mutluyum oğlum tam net bi şekilde bana anne diyorr net ama...öyle mutluyumki önceden aklına gelirse çok nadir duyardım bide net değldi ama artık net anne diyorr...babayı daha önce söyledi ilk kelimesi babaydı ama olsun..eda dede hadi bunlar net şuan..

Bende ballı mamaya geçtm artık hep 1 yaşı beklicem diyordum ama 23 gün kaldı doğum gününe olsun yesn artık dedm sevdi bunuda...bıldırcın yumurtası muz keçi boynuzu pekmezi bebe büsküvisi veriyorum mamayla..1 yaşından sonra tek tek vermeye başlayayım diyorum ama kahvaltıda böyle sevmiyor tek tek meyve yemeyi daha çok seviyo..elinde...yada kurabiye falan olursa..kahvaltıyı doymak için tabakta seviyoo belki alışır zamanla..zaten zamanı geldimi pütürlüde yemeye başladı zorlamanın bi anlamı yok.isteyince yer zaten...artık kusmadan ezmeden pütürlü yiyor..eskiden çorbaya ekmek bile doğramaya korkrdım şimdi rahatım çok şükür..

Evi süpürdüm ortalığı topladım yataklarını topladım çarşaflarını yastık yüzlerii makineye attım 1 gece kaldılar ama içim rahat olmaz yıkmaz isem...makineyi boşalttım şlmdl kahvaltımı toplarım sonra markete gideceğm esadda uyudu şimdi...ona bezle yakalık alacağım evdekiler ufak geliyo artık..

Selamlar. Kuzi' nin anneannesi geldiginden beri evde yeni düzen kurmaya çalışıyoruz , annem bizde kalacak 2 ay, hepimize bakacak diye sevinirken, o sadece oğlanla oyun oynuyor :) bırak sen onu kendi oynar diyorum yok ağlamasın diyor, nese dün aksam manti yaptı süper oldu, artık gelsin kilolar :/
Bu arada Kuzi yuvaya başladı, sanki hep gittiği bildigi yermiş gibi uyum sağladı arkamdan da ağlamadı. Yalnız yemek yedirememisler, uyku saatiyle yemek saati çakisiyor, bizimki önce uyumak ister haliyle ac kalmış erken aldım yuvadan da evde yedirdim. Bu hafta götürmüyorum yuvaya biraz hasta oldu malum yuvadakiler hep hasta, burnu akıyor , dişleri de çıkıyor sanırım. inşallah iyi olacak.
Annem oğluma 'anne' demeyi öğretti alt kattan sesleniyor koca sesiyle annnee diye, ömür boyu duyacağımız bu sözü ilk kez duymak çok hoş oldu :)

valla bugün napacamı şaşırdım mehmet yarım saate uyandı uyumadı bidaha çok uğraştım yok uyumadı
dünden çorbası vardı istemedi mama içecekmiş
mama içti ama tabiki mamayla olmaz buzlukta köy tavuğunun ciğeri vardı onu haşladım blendrdan geçirdim köy tavuğu çok geç pişiyo çabuk pişsin diye
kaynattım pişince içine ekmek doğradım onu içirdim
ateşede sütte papates koymuştum püre yapacaktım unutmuşum yanmış
sütte kalmamıştı evde yeniden yaptım suyla pişirdim artık akşama yer içine peynir koyuveririm
böyle uyumayınca çok hareketli zaten çok yorucu oluyo sersem gibi oluyorum akşama

yesinler onuu okulada gidermiş

keçiboynuzu pekmezi bende geçen sene çok kullanırdım ama pazarda adam dediki keçiboynuzu pekmezi keçiboynuzunun kilosundan çok daha ucuz bu kadar ucuz olurmu içine ne koyduklarını bilsen almazsın dedi bende bidaha almadım

Benim eşim de haftada bir kez 1 saatliğine halısahada maça giderdi. Doğumdan sonra da bir süre daha devam etti. Çıkışta da en fazla 1 saat muhabbet ederdi oradakilerle. 12 yi geçmezdi gelişi ama. Birgün kızım çok ağladı, beni bunalttı. O akşam dedim ki bu çocuk okula başlayana kadar beni bırakıp gitme akşamları biryere. Aynen seninki gibi tek alışkanlığım bu filan dedi. Benim de var alışkanlıklarim, ben sosyal hayatıma nasıl ara verdiysem, ikimizin çocuğu olduğuna göre sen de ara verebilirsin, derdi azalınca gidersin, hatta birlikte birşeyler yapmaya başlarız dedim. Etkili oldu, deneyebilirsin bence boyle bir konuşmayı.

Bala başlamakla iyi etmişsin bence, yiyiyorsa sevdiyse yesin ufaklık. Ben de tattirdim birkaç kez ama geçen gün doktor 2 yaşından önce yumurta beyazı ve bal önermiyoruz dedi!! Eee 3 yaşına kadar da devam sütü diyorlar. Bizler kazara büyümüşüz demek ki. Hepsini küçücükken yedik. Doktoru dinlemeyeceğim ama yeter beklediğimiz ben de başlayacağım bala artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…