- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.721
Nisane ben esadın 12 şubat doğmasını çok istedim doktor 17 şubata kadar gelir demişti ama sıpa 22 si gecesi sancıyla 23 sabah doğdu keşke 22 02 doğsaydı ama oda olmadı...12 02 2012 çok güzel bi tarihti..annemlerinde evlilik yıldönümü o gün...30 yıl bitiyor..
Az kalmış size...çok fazla davetlin varmı çok hazırlık yapıyorsun güzel olur umarım..
Kizlar yaa bende fikir istiyorum 14 subat icin ne almayai dusunuyorsunuz erkeklerede hediye sacmek amma zor yaa benim esim saat delisi ama daha yeni aldim saat sizler ne alcaksiniz??
Hugocuk, geçenlerde sen sormuştun sanırım üst kattakilerin gürültüsü için ne yapabilirim diye. Eskiden il çevre müdürlüklerinde bu tip olayları şikayet için birimler vardı. Eve gelip aletle ölçüm yapıyorlar, belli seviyenin üzerinde çıkarsa ceza kesiyorlardı. Hala yapıyorlar mı bilmiyorum. Ben de eskiden çok sinir olurdum apartmandaki gürültülere, ama artık bizler de gürültü yapanlar grubuna girdiğimiz için daha anlayışlı olmaya başladım. Bizim çocuklarda geceleri filan ağlıyorlar, veya yere bişeyler atıp ses çıkarıyorlar. o yüzden çok kafanı takma istersen sen de, bizimkilerde bi ayaklansınlar inşallah, gürültünün alasını yapacağımız kesin
En sevdiğim ay geliyooo ŞUBAT.
Eskiden beri çok severim Şubatı ama artık daha da anlamlı oldu benim için
14 Şubat sevgililer günü
15 şubat benim doğum günüm
18 Şubat eşimle ve oğlumla tanışma günüm
Ben sevmiyim de kim sevsin
o zaman seninde benim gibi yoğun geçecek desene:)
Annemde diyo kardeşlerine bakıyo desin kocan diyo bakıcımısın sen bakamam de diyor valla çok gıcık oldm terslicem sonunda o olck kızlar bi akıl verin bana..siz istemediğiniz kişiler gelince napıyosunuz nasıl kurtuluyorsunuz çok gıcık bişey..bide çocuk bunlar laf anlatamıyorum sonra kendi kendimi yiyip esada patlıyorum...istemicem ama ya evden gidicem yada kabul etmicem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?