2012 Şubat Anneleri

selam kızlarr umarım herkes iyidir
dün kızımın doğumgünü için sipariş verdim.masa örtüsü,mum,birkaç süs ve peçete..ama 1 temalı peçete kalmamıştı düz pembe renk aldım bende
şubat ayı benim için epey yoğun
9şubat bizim birlikteliğimizin 8.yılı:))
14 şubat malum sevgililer günü..(ama ben 9 şubatı önemsiyorum tabi:))
vee 12 şubat kızımın doğum günü:))
kızımın doğumgünnü tamamdır ama eşim içinde bişeyler düşünmeliyim
dün internetten hoş bi kazak sipariş verdim eşim içinde ama şöyle değişik bi süpriz yapmak istiyorum aslında
14 şubat için fikirleri olan varsa bende yıldönümümüz için kopya alabilirim

Kizlar yaa bende fikir istiyorum 14 subat icin ne almayai dusunuyorsunuz erkeklerede hediye sacmek amma zor yaa benim esim saat delisi ama daha yeni aldim saat sizler ne alcaksiniz??

Tünaydınn herkese erkan uyandım ama evi paspasla kahvaltı hazırla oğlanı doyur bu saat oldu..

Pukicim portakallı kekin tarifi şöyle: 1 portakalın suyu ve kabuğunun rendesi,3 4 kaşık yoğurt 1 su bardağından az sıvıyağ , 1 buçuk su bardağı yani 10 kaşık toz şeker ben 8 kaşık koymuştum az geldi..az tarçın varsa,aldığı kadar un,kabartma tozu,3 yumurta

önce şekerle yumurtayı iyice çırpın sonra yoğurtla yağı koyun çırpın sonra portakalı rendeleyin kabuklarını katıp sonra suyunu sıkıp katın mis gibi kokacak..dikkat edn kabuklarını rendelerken beyaz yerleride rendelemeyin.üstten üstten olsun..sonra un koyun azar azar koyulaşmadan önce kabartma tozunu katın boza kıvamında bi harc olacak.ne koyu ne sıvı..yağlanmış tepsiye dökün üzerüne tarçın ekeleyin 180 derece 25 dak pişirin...

Benm kaç zamandır yemekten sıkıldığım gül reçelim vardı sabah keke sürdüm şekeri az oldu diye..harika oldu.isterseniz sizde şekeri az koyup evde kalan reçelinizle tadlandırabilirsiniz portakal reçellylede güzel olur...harika kokuyoo tavsiye ederim catlover yap bu tarifi yaz bi kenara...puki sende...

Artık misafir gelirse aklımda olsun bu tarif çabukta pişiyor..kürdanla bakıyorum eğer yapışmazsa kürdana pişmiş demektir..

Hugo harnupta keçi boynuzu pekmeziymiş ben farklı sanıyordum mesela zaten benm aldığımda harnup aktar öyle dedi bıldırcın verince vermiyorum pekmez ağır gelir diye 2 sini aynı anda vermiyorum bu ara...tadı biraz tuhaf ama pekmezin..tahinle karıştırdım geçen yiyemedim..biraz değişik..ama çok sağlıklıymış...faydaları çok fazla...memoda yesinde hastalanmasın bi daha inş...

Akşam kocama dedim bana 2 tane hediye alacaksın geç geldiğin için dedim.ben sana para vereyim sen al ne istiyorsan diyor :97: oldu dedim hayır sen alcaksın beğenmezsem ona göre muamele yapıcam sana dedim..tek hediyeyle kurtulamazsın dedim.ama ben ne alcm bende bilmiyorum..kıyafet almak istiyorum ama nee :97:

Nisane ben esadın 12 şubat doğmasını çok istedim doktor 17 şubata kadar gelir demişti ama sıpa 22 si gecesi sancıyla 23 sabah doğdu keşke 22 02 doğsaydı ama oda olmadı...12 02 2012 çok güzel bi tarihti..annemlerinde evlilik yıldönümü o gün...30 yıl bitiyor..
Az kalmış size...çok fazla davetlin varmı çok hazırlık yapıyorsun güzel olur umarım..

ben 12 şubatı hiç düşünmemiştim ya 9 şubatta ya da 14 şubatta doğsun diyordum ama 12 şubatta çok hoş bi tarihmiş gerçekten.sonradan farkettim:))
annenlere de maşallah inş bizlerde görürüz öyle uzun seneler...
doğum günü özel olsun istiyorum ama icraat sıfır henüz:))sadece sipariş verdim bikaç şey..davetli konusunda eşimle anlşamıyoruz
ona kalsa bi dünya insan çağıracak..okuldaki bütün öğretmen arkadaşları falan..ama o zamanda benim o kadar kişiye yetişmem imkansız.bense daha yakın arkadaşlarımız olsun istiyorum bakalım....

Kizlar yaa bende fikir istiyorum 14 subat icin ne almayai dusunuyorsunuz erkeklerede hediye sacmek amma zor yaa benim esim saat delisi ama daha yeni aldim saat sizler ne alcaksiniz??

her hediye zamanında bende gerilirim mutlaka ne alcam diye ama aslında saat ii bi fikirmiş hiç aklıma gfelmedi gelseydi bende saat alırdım
artık kazakla idare etsin napalım:))
birde buaralar sürekli doğru düzgün çorabım yok bana çorap al deyip duruyordu:))))))))))))))
şöyle 15-20 tane çorap alıp salonun perdesine mandallamayı düşünüyorum:))))aralara da bi iki not sıkıştırırım..:)
önden onları veririm hem esprisi olmuş olur:))))

canım nasıl dayanıcamki evde durulmuyo tv bile izlenmiyo öyle rahatsız edici bir ses
sabahtan akşama kadar top oynuyor evde devamlı bişeyler kırılıp dökülüyo devriliyo
bu ara ses seda yok ama olursa bende çare arıcam kocaman laf söz anlayan çocuk küçük değilki

saat sekizde kalkan memoş bugün 10 da kalktı akşamları eşim gelince kuduruyo geç yatmaya başladıı
bu saat oldu ancak uyudu şimdi
anem aradı harnup pekmezi yapıcam dedim
o da deli deli olma öyle kolay olsa herkes yapar
herşeyi yapmaya kalkıp antel dantel şeylerle uğraşma git çocuğa harnup pekmezi al içir dediii

Hehehe nisane çok sinirliydlm şuan beni güldürdün.mandallama çok iyi fikir...:97:...bende çorap alcam başıma çorapmı ördün demesinler sonra.

sinirime gelince benm ufak üvey(eşimle babalrı ayrı) görümcemin 11 yaşında bi kızı var çok şımarık bişey ondan ufakta burda bana yakın üvey kaynımın bi kızı var 9 oda..onlar yarın bana gelckmiş görümcem 1 gece kalırlar demiş çok sinir oldm çünkü hem yaramazlar hem esad onları hiç sevmedi en son geldiklerinde.şimdi bide okullarda tatilya bugün gelcklerdi evde yokum dedirttim eşime...ben npıcm yaa sevmiyorum hiç bu çocukları..çekip gidesim var evdeennnn

En sevdiğim ay geliyooo ŞUBAT.
Eskiden beri çok severim Şubatı ama artık daha da anlamlı oldu benim için
14 Şubat sevgililer günü
15 şubat benim doğum günüm
18 Şubat eşimle ve oğlumla tanışma günüm

Ben sevmiyim de kim sevsin

o zaman seninde benim gibi yoğun geçecek desene:)

Annemde diyo kardeşlerine bakıyo desin kocan diyo bakıcımısın sen bakamam de diyor valla çok gıcık oldm terslicem sonunda o olck kızlar bi akıl verin bana..siz istemediğiniz kişiler gelince napıyosunuz nasıl kurtuluyorsunuz çok gıcık bişey..bide çocuk bunlar laf anlatamıyorum sonra kendi kendimi yiyip esada patlıyorum...istemicem ama ya evden gidicem yada kabul etmicem..

Gıngerus ne güzel hepsi bu ayda çıkıyo senin...

Bizim hep karışık şubatta oğlumun doğum günü 23 ü...

Temmuzda benm doğum gnm ekimde evlilik yıldnmü...aralıkta eşimindi geçti...bişeyde almadım ama şimdi almam lazm...bende hırka alacağım...

Valla çok haklısın ,anneleri nerde bunların niye sadece çocukları yolluyolar.Evde olmıycaz diyin sallayın bişeyler :)

Sorma cnm çok sinir oluyorum üstelik bi tanesinin ne anası ne üvey kaynım olur babası oğlumu görmeye bile gelmediler hediye hiçbişey takmadılar sadece 7 günlükken karısı geldi oğluma baktı gitti ötekide ona borcumuz var diye bişey takmadı.anlayacağın enayi yerine koyar gibi buraya yolluyolar çocuklarını..

Bende ş,ylemi dedirteyim eşime..dayım malum kalp krizi geçirdiya tekrar fenalaşmış desin annesi oraya gitti refakatçi olarak eşimde kardeşlerine bakıyo evde yok desin olmazmı?istemiyorum ya zorlamı..daha önce geldi bu kızlar habersiz gene..oğlumun bebek şampuanıyla gizlice ellerini yıkamışlar şekerleri yemişler kahvaltı tabağımı kırdılar durduk yere oynarken.suyu sabaha kadar wc de açık unutmuşlar kızıncada suçu birbirlerine atıyorlar.... Bunların hepsi 1 gün kalmalarıyla oldu..deli oluyorum ben...gerekirse kapıyı açmam valla hiç...

Evet evet öyle söyle bencede .Hayır yani kendileri hem üzerlerine düşen hiçbişeyi yapmamışlar,bi de sana misafir yolluyolar çocuklarını.Saçmalıktan başka bişey değil.Ben de olsam kabul etmezdim hem de yaramazmışlar hiiiiiç çekilmez

Sinirden uyuyamam bu gece kesin....

Niye kimseler yok yazmıyorlar yahuu..hugo sinem playdoh cat kkaya gınger curls nisane nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…