2012 Şubat Anneleri

bence hiçç dayını falan karıştırma..sonuçta onlar çocuk onlara bişey denmez ama anneleri sorumsuz anladığım kadarıyla..
sen açıkca esadın rahatsız aolduğunu,gürültüden huzursuz olduğunu anlat.bunu da yanlış anlayabilirler o yüzden bu mızmızlığa dişlerinde etkisi olduğunu onlarla ilgilenemeyeceğini falan anlat bana kalırsa..

selam kızlar herkes iyidir umarım
bugün yoğundum yine giremedim foruma
oğlum bugün itibariyle tek başına odaları dolaşmaya başladı
elleri kaldırıp dengede durmaya çalışıyo pıtır pıtır dolaşıyo

Nisane gelmeden önce eşime annelerini arattırıp öyle dedirteceğim yada evden yarın gideceğim annemle gezmeye başka çare yok..çocuklara zaten kızamadığım için bana gelmek istiyorlar...birinin annesi yarın samsuna gidecek gezmeye ötekininkide kendi kızıyla bunu bana yollayacak rahat edecek işin aslı bu..esadıda seviyorlar diye bahaneleri hazır.eşimde bişey diyemiyor telefonda...beni aramazlar ona söylerler zatn...beni arasalar hemen bişey uydururdum...hayır gelsinler diyorum sinirim geçince bu sefer olan bana ve oğluma olacak ağlıyor onları istemiyor evde...bana kaçıyor bu sefer...

Mozp tebrikler cnm demekki sende biz gibi yürüyenler kervanına katıldın...biz çok erken katıldık ondan canımız çıkıyo artık.yakalanmaç oynuyoruz evde o derece...sıpaaa....seninkide bi düşer bi kalkar zamanla hızlanır...

sağol canım, her geçen gün çok daha tatlı olmaya başladılar, Rabbim iyiki nasip etmiş evladımı :)

canım ya üzülme takma diyecem ama insan düşündükçe daha kötü oluyo, bak şöyle dua et inşallah senin bişey demene gerek kalmadan onların bi engeli çıkar(kötü bişey olmasın ama ) ve gelemezler :18:

merhaba kızlar geldim bende :) benim olan valla bende olsam hiç çekemem zaten çocuklarla aram hiç iyi değildir sevmemde nasıl çocuk yaptım inanamıyorlar bilerekte olmadı yani.. ama iyiki olmuş tabii canım kızım :)) bulduğun bahane makul inşallah zaten kardeşlerine bakıyor ha iki eksik ha iki fazla demezler..
benim kızda çıldırmıştı bu gün daha şimdi yattıda geldim baktım taşınabilmemiz için ufak tefek eksiklerimizi tamamlamamız gerekiyor ama nille ne mümkün annem bize geldi ona bıraktık kapıdan çıkışımı görmesiyle çığlıklar başladı unutur dedik gittik kadını mahfetmiş ağlayıp durmuş sürekli huyu olmadığı halde anneme vurup tırmalamış cadı yemek yememiş kadın aradı gelin kızım dedi ağlıyor telefonda çığlıkları geliyor paldır küldür geldik eve, banada vurdu tırmaladı neyseki yemeğini yedi ama sonraki saatlerde kudurup durdu
mozop gözünüz aydın :)

Sağol canım teşekkür ederim, Allah kolaylık versin sanada taşınma işleri çok zor sıkıntılı, inşallah kolaylıkla atlatırsınız bu dönemi

Sinir diyorki geldiklerinde aç kapıyı ben bakıcı değilim de yolla geri töbe töbe..bide okullar ne zaman tatil olsa görümcem böyle miletin evine salıyoo kızını delimidir nedir kendi köye gidecek kızı burda miletin evinde kalacak.başına bişey gelse nolur...salakmıdır nedir...daha 12 yaşında bide büyük olsa neyse anlar halden zaten...bulacağım bi yol benm adam gelsinde onada diyeceğm bakamam valla...playdoh nil cadı biraz galiba...sana çok düşkün demekki benmki tok olsun beni hiç aramıyor annannede...peşime ağlamıyor ama evdeysek hep peşimde...sanırım kardeşlerimle oynadığı için orda benm yokluğumu anlamıyor sıkılmıyor...mozp inş öyle olurda gelmezler yaa ama sanmıyorum ben yol üstünde kalıyorum onlara..geçerken bile uğrarlar onlar...keşke öyle olsa...

Sinirden uyuyamam bu gece kesin....

Niye kimseler yok yazmıyorlar yahuu..hugo sinem playdoh cat kkaya gınger curls nisane nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz

benimde canım sıkkın elti gelmiş yine para istiycektir kesin kayınpeder aylık alacakya
bizede gelceklermiş kayınvalide arıyo haber veriyo cumartesi geleceklermiş bik bik bik sanki çağıran var
eşimde bozuldu yengesini hiç sevmez çünkü
ortalık karıştırmadan gitmez

mehmette bu akşam hiçbiryere tutunmadan destek almadan adım attı yürüdü çok sevinçliydi devamlı gösteriyor bizee
kendince yemek düzeni oluştırmuş sabah uyanınca mama sonrasında kahvaltı bal tereyağı yumurta peynir uyumadan önce mama uyanınca sebze çorbası uyumadan mama uyanınca meyve püresi sonra mama sonra yoğurt yatarken mama
bu düzende yiyor asla değiştirtmiyor

Son düzenleme:
Sağol canım teşekkür ederim, Allah kolaylık versin sanada taşınma işleri çok zor sıkıntılı, inşallah kolaylıkla atlatırsınız bu dönemi

mozopçum sağol canım ilk taşınma deneyimi olacak benim için mutlaka zordur nille dahada zor olacak sanırım
benimolan doğru herşey bir tarafa çocuğun başına bir iş gelse insan nasıl hesap verir allah korusun ben çocuğuma sahip çıkmadım olmaz benim olan çocuğa bakamadı olur..
düşkünlüğünün farkında varamıyorum pek birlikte sürekli evdeyiz çünkü yani ayrı kaldığımız zamanlar çok az ama bir yere bıraktımmı kıyameti koparıyor artık, halbuki anneme çok alışık çok vakit geçiriyor teyzesine çok düşkün onu gördümü beni pek takmıyor ama yinede en fazla 1 2 saat duruyor sonra yine beni aramaya başlıyor huyu böyle demekki, gözünün önünden ayrıldımmı telaşlanıyor vurma tırmalama pek huyu değildir yani öyle can yakacak saldırılarda bulunmuyor ama gidince kızmış anneme çok vurmuş tırmalamış kadını yazık, gelince banada yaptı çat çut vurdu yüzüme ikide pençe salladı cadaloz
bu arada nedir bu eltilerinizden cektiğiniz şükredeyim eltim olmadığı için

Playdoh eltin iyiki yookkk bir kıskanç benimkiler anlatamam kaşla göz arası evi hemen baştan aşşağı süzerler gelseler... bi tanesi bu sene bayramda köye gittimya kudurdu kıskançlıktan fesat şey.tek bitanesi iyidir onu severim oda samsunda geçen akşam gelen işte çok hanımdır..bide benm öz olarak 4 tane ... üveyde 1 tane var oda yakın olan tek evde durmaz çocuğunu bana yollar gıcıklar...açmıcamki kapıyı...isterse gelsinler ben evdeyken...uyuyordum yalanmı yok..ama esadın ses yapmaması lazım ...

Hugo bik bik ne kızz ne gıcık bu eltiler nedir çektiğimiz görüşmediğim halde ben bile rahatsız oluyorum yaa...kendileri yok çocukları başımda...manyaklar...

Evin en küçüğüyle evlenirsem böyle olur büyük olsak bu olmazdı işte...saygı duyulurduk o zaman büyük diye..Allahtan uzaklarda bana sık sık görmüyorum yakın olanlarda böyle başıma sıkıntı veriyo ama halledicem artık eşimle konuşayımda...ben bakıcımıyım...sanki benm oğlum büyüse bakacaklar 1 gecede...alla alla...

benim olan, canım arkadaşım, sana haber vermeden, seni aramadan nasıl bırakırlar çocuklarını? bunu duyana kadar sakince okudum ama evin kadınına sorulmadan nasıl bırakırlar? bırakmayı bırak gelemezler hatta. bana sormadan çay içmeye bile gelemez kimse. eşim arar beni, uygun musun der, keyfim yoksa değilim derim hatta. bu nasıl bir saygısızlık böyle

Teyzeleri benim oğlum bugün 1 yaşına girdi :) Pazar günü kutlamamız var.

benim bi tane eltim var, eşimin ailesi zamanında çok ezmiş onu sessiz sakin birisi ben severim eltimi
kayınvalidem ve görümcem ona yükleniyo bana ses çıkaramıyolar, en baştan tavrımı koydum ben :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…