- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.741
Sorma cnm çok sinir oluyorum üstelik bi tanesinin ne anası ne üvey kaynım olur babası oğlumu görmeye bile gelmediler hediye hiçbişey takmadılar sadece 7 günlükken karısı geldi oğluma baktı gitti ötekide ona borcumuz var diye bişey takmadı.anlayacağın enayi yerine koyar gibi buraya yolluyolar çocuklarını..
Bende ş,ylemi dedirteyim eşime..dayım malum kalp krizi geçirdiya tekrar fenalaşmış desin annesi oraya gitti refakatçi olarak eşimde kardeşlerine bakıyo evde yok desin olmazmı?istemiyorum ya zorlamı..daha önce geldi bu kızlar habersiz gene..oğlumun bebek şampuanıyla gizlice ellerini yıkamışlar şekerleri yemişler kahvaltı tabağımı kırdılar durduk yere oynarken.suyu sabaha kadar wc de açık unutmuşlar kızıncada suçu birbirlerine atıyorlar.... Bunların hepsi 1 gün kalmalarıyla oldu..deli oluyorum ben...gerekirse kapıyı açmam valla hiç...
Mozp tebrikler cnm demekki sende biz gibi yürüyenler kervanına katıldın...biz çok erken katıldık ondan canımız çıkıyo artık.yakalanmaç oynuyoruz evde o derece...sıpaaa....seninkide bi düşer bi kalkar zamanla hızlanır...
Nisane gelmeden önce eşime annelerini arattırıp öyle dedirteceğim yada evden yarın gideceğim annemle gezmeye başka çare yok..çocuklara zaten kızamadığım için bana gelmek istiyorlar...birinin annesi yarın samsuna gidecek gezmeye ötekininkide kendi kızıyla bunu bana yollayacak rahat edecek işin aslı bu..esadıda seviyorlar diye bahaneleri hazır.eşimde bişey diyemiyor telefonda...beni aramazlar ona söylerler zatn...beni arasalar hemen bişey uydururdum...hayır gelsinler diyorum sinirim geçince bu sefer olan bana ve oğluma olacak ağlıyor onları istemiyor evde...bana kaçıyor bu sefer...
merhaba kızlar geldim bende :) benim olan valla bende olsam hiç çekemem zaten çocuklarla aram hiç iyi değildir sevmemde nasıl çocuk yaptım inanamıyorlar bilerekte olmadı yani.. ama iyiki olmuş tabii canım kızım :)) bulduğun bahane makul inşallah zaten kardeşlerine bakıyor ha iki eksik ha iki fazla demezler..
benim kızda çıldırmıştı bu gün daha şimdi yattıda geldim baktım taşınabilmemiz için ufak tefek eksiklerimizi tamamlamamız gerekiyor ama nille ne mümkün annem bize geldi ona bıraktık kapıdan çıkışımı görmesiyle çığlıklar başladı unutur dedik gittik kadını mahfetmiş ağlayıp durmuş sürekli huyu olmadığı halde anneme vurup tırmalamış cadı yemek yememiş kadın aradı gelin kızım dedi ağlıyor telefonda çığlıkları geliyor paldır küldür geldik eve, banada vurdu tırmaladı neyseki yemeğini yedi ama sonraki saatlerde kudurup durdu
mozop gözünüz aydın :)
Sinirden uyuyamam bu gece kesin....
Niye kimseler yok yazmıyorlar yahuu..hugo sinem playdoh cat kkaya gınger curls nisane nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz
Sağol canım teşekkür ederim, Allah kolaylık versin sanada taşınma işleri çok zor sıkıntılı, inşallah kolaylıkla atlatırsınız bu dönemi
Sinir diyorki geldiklerinde aç kapıyı ben bakıcı değilim de yolla geri töbe töbe..bide okullar ne zaman tatil olsa görümcem böyle miletin evine salıyoo kızını delimidir nedir kendi köye gidecek kızı burda miletin evinde kalacak.başına bişey gelse nolur...salakmıdır nedir...daha 12 yaşında bide büyük olsa neyse anlar halden zaten...bulacağım bi yol benm adam gelsinde onada diyeceğm bakamam valla...playdoh nil cadı biraz galiba...sana çok düşkün demekki benmki tok olsun beni hiç aramıyor annannede...peşime ağlamıyor ama evdeysek hep peşimde...sanırım kardeşlerimle oynadığı için orda benm yokluğumu anlamıyor sıkılmıyor...mozp inş öyle olurda gelmezler yaa ama sanmıyorum ben yol üstünde kalıyorum onlara..geçerken bile uğrarlar onlar...keşke öyle olsa...
Nisane gelmeden önce eşime annelerini arattırıp öyle dedirteceğim yada evden yarın gideceğim annemle gezmeye başka çare yok..çocuklara zaten kızamadığım için bana gelmek istiyorlar...birinin annesi yarın samsuna gidecek gezmeye ötekininkide kendi kızıyla bunu bana yollayacak rahat edecek işin aslı bu..esadıda seviyorlar diye bahaneleri hazır.eşimde bişey diyemiyor telefonda...beni aramazlar ona söylerler zatn...beni arasalar hemen bişey uydururdum...hayır gelsinler diyorum sinirim geçince bu sefer olan bana ve oğluma olacak ağlıyor onları istemiyor evde...bana kaçıyor bu sefer...
Teyzeleri benim oğlum bugün 1 yaşına girdi :) Pazar günü kutlamamız var.
Playdoh eltin iyiki yookkk bir kıskanç benimkiler anlatamam kaşla göz arası evi hemen baştan aşşağı süzerler gelseler... bi tanesi bu sene bayramda köye gittimya kudurdu kıskançlıktan fesat şey.tek bitanesi iyidir onu severim oda samsunda geçen akşam gelen işte çok hanımdır..bide benm öz olarak 4 tane ... üveyde 1 tane var oda yakın olan tek evde durmaz çocuğunu bana yollar gıcıklar...açmıcamki kapıyı...isterse gelsinler ben evdeyken...uyuyordum yalanmı yok..ama esadın ses yapmaması lazım...
Hugo bik bik ne kızzne gıcık bu eltiler nedir çektiğimiz görüşmediğim halde ben bile rahatsız oluyorum yaa...kendileri yok çocukları başımda...manyaklar...
İyiki doğmuş minik erkek, mutlu yıllar dilerim, Allah sağlıklı,hayırlı uzun ömür versin yavruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?