- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.761
Annemde diyo kardeşlerine bakıyo desin kocan diyo bakıcımısın sen bakamam de diyor valla çok gıcık oldm terslicem sonunda o olck kızlar bi akıl verin bana..siz istemediğiniz kişiler gelince napıyosunuz nasıl kurtuluyorsunuz çok gıcık bişey..bide çocuk bunlar laf anlatamıyorum sonra kendi kendimi yiyip esada patlıyorum...istemicem ama ya evden gidicem yada kabul etmicem..
Teyzeleri benim oğlum bugün 1 yaşına girdi :) Pazar günü kutlamamız var.
Çok teşekkür ederim canım. Hepimizin yavrusuna inşallah.
Oğlum geçen sene bugün 12:39da doğdu. Tam 1 yaşında artık
Oğlum geçen sene bugün 12:39da doğdu. Tam 1 yaşında artık
iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Günaydın bende çamaşır makinesini açayım dedim kalktım bide size bakayım dedim esadın uyanma zamanı değl çünkü...
Valla sinem bana gelenler büyük olsa bi şekilde ağırlarsın ama 2 tane çocuk olunca eee bide benmki kafam kaldırmıyor ben yeri geliyo kendi kardeşlerime tahammül edemiyorum ses olunca eve iniyorum hemen...akşam eşim geldi görümcem binmiş otobüse samsuna gidiyor dedi ee kaçgün kalck dedm belli değlmiş yani kız burda diğer kaynıma bırakmış ordada sıkılınca bana gelecekler ollduuu kabul edemem biz evde yokuz yarın dedim..basar zile giderler...sen ne sabırlıymışın bide otel gibi onlara hizmet etcm daha işim yok..valla ben dayanamıyorum....sevdiğim insanların çocukları olsa neyse bide zamanında bana kafa tutan sonra gelip özür dileyen görümcemin kızı biri...eltim desen ayrı teldendir zaten hiç uğramaz...yüzleri yok esadı görmeye...
Kızlar annem aradı şimdi. oğluma annem bakıyo. oğlum kusmuş annem halı filan battı baya kustu dedi. En son çarşamba doktora götürdüğümde bişeyi yok az bir enfeksiyonu kalmış onun içinde antibiyotik vercem tamamen düzelcek demişti. napsam bilemedim ya.
Kızlar annem aradı şimdi. oğluma annem bakıyo. oğlum kusmuş annem halı filan battı baya kustu dedi. En son çarşamba doktora götürdüğümde bişeyi yok az bir enfeksiyonu kalmış onun içinde antibiyotik vercem tamamen düzelcek demişti. napsam bilemedim ya.
geçmiş olsun canım geçmedimi hala bronşit oldu demiştin değilmi yanlış hatırlamıyosam
mehmetinde burnu akıyo hala
arada gıcık oluyo boğazı gibi öksürüyo ama neşesi keyfi iyi
çok zır geçiyo hastalıkları
Bronşit başlangıcı demişti doktor. Geçti herşey normalde kontrolde ama kusmuş bugün annem fazlasını çıkarmıştır şuan gayet iyi dedi ama aklım oğlumda şuan.
fazlasını çıkartmış olabilir annen takip eder üzülme merak etme sen
saol cnm ya inşallah öyledir. Bu arada çocukların kafa ölçüsünü soran senmiydin? merak ettim aradım doktorumuzu benim oğlumunda 48 cm miş.
evet canım bendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?