- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.881
geçmiş olsun dilekleriniz için çooooooooook teşekkür ederim kızlar.
playdoh benim oğlum uzun zamandır p...sini keşfetti, bezini açar açmaz eli hemen orada,kesin bulaşıyor kakası. zaten bu aralar beni en çok geren şey altını değiştirmek.
yemek yerken kaşığı tutup ittiriyor, her yar mama oluyor, istediği olmadığında kendisini yerlere atıyor ve beni taklit etmeye başldı, dün akşam yemeğinde(hep beraber yemeğe oturuyoruz, örnek olsun diye) boğazıma birşey takıldı, elimi kapatarak öksürdüm, baktık alperende eliyle ağzını kapatarak öhö, öhö deditekrar öksürdüm, alperen tekrar öhö,öhöö
sonra içeri geçtik, babası horlar gibi yaptı, aynı sesi çıkardıben oyuncaklarıyla oynatırken "hadi bir, ikiii,üüüç"dedim, oğlum arkasından "üüüü" dedi.
yani bizim minik fasulyeler büyüyor arkadaşlar, sabah ilk günden bugüne yazdıklarımızı okudum biraz, daha cinsiyetleri bile belli değilmiş, 1 cm bile değillermiş hatta...
BEnim kiziminda butun ozellikleri yazilmis:)))hic soylememe gerek yok hakikaten hepimizin sorunu ayni hersey iyi hosta gece uyanmalarinda cok sorun yasiyorum zaman gectikce iyi olacak diyorum git gide kotu oluyo her gecen gun birkac kere daha fazla uyaniyo agliyo beslenme istemiyo ama dis sancisi felan heralde.bu arada azi dizleri sismis bide arka disicikmis kizimin gostermiyodu gulerken fark ettim:)
Oglumda anca gaz sancisi cekiyo kivraniyo masaj egzersiz yapiyom rezene felan klask iste:))tecrubeli olmak guzel ama yaa emin olun ikinci cocuklara daha rahat olacaksiniz kizim agladiginda elim ayagim dolaniyodu simdi sorunu biliyorum ugrasiyorm daha rahatim
anlaşılan hepimiz aynı sorunlardan muzdaribiz bu aralar:)
uyku düzenimiz geçen haftalarda iyice sapıtmıştı..akşam kaçta yatarsa yatsın sıpa gece 1 de kalkıp 4 e kadar uyumuyordu.
ilk bir kaç gün böyle olunca uyutmaya çalıştım salla salla canım çıkıyordu..sinir stres olmuştum..sonraki günler madem öyle kalkalım diyordum
gecenin bir yarısı biz salonda yağmurla kuduruyorduk:) o keyiften ben sinirden tabikendime telkin verdim demek ki bu ara buna ihtiyacı var
suyuna gideyim diye..ha gece uyumadı sabah geç kalkar diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz saat 7 de ayakta oluyordu sıpa..gündüz de öyle çok fazla uyuma falan yok
eee anne ne yapacak Yağmur hanım diyordum :) geçen 2 hafta uyku anlamında bana epey kafayı yedirdi anlıyacağınız..şimdilerde daha iyi şükür.
alt değiştirme olayı bizde de aynı..bunun psikolojik açıklaması varmış özellikle kakayı kendi parçası olarak gördüğü için altını değiştirtmek istemiyorlarmış.
onun bir parçasını alıyormuşuz kişiliğine bir saldırıda bulunuyormuşuz gibi düşünüyorlarmış..geçici bir süre olacağını düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..
üst değiştirme krizi özellikle dışarı çıkarken daha da fena oluyor..zar zor kıyafetini değiştirdikten sonra koyuyorum yağmuru arabasına montunu asansörde,ayakkabısını şapkasını apartmanın önünde giydiriyorum..yoksa şapkayı çekiştirir ayakkabıyı çıkartır beni sinir eder..dışarı çıkınca rahatlıyo o zaman sesini çıkartmıyo..
evden çıkan herkesin arkasından ağlıyor beni dışarı çıkartın diye
kuzular büyüyorlar belki de bu yaptıklarıyla ben büyüyorum demek istiyorlar...Allahım onlara sağlıklı sıhhatli uzun ömürler bize de bol sabır versin
hoşgeldin hemşire. Allah analı babalı büyütsün. nasıl gidiyor iki çocuklu bir anne olmak? zordur değil mi?
geçmiş olsun dilekleriniz için çooooooooook teşekkür ederim kızlar.
playdoh benim oğlum uzun zamandır p...sini keşfetti, bezini açar açmaz eli hemen orada,kesin bulaşıyor kakası. zaten bu aralar beni en çok geren şey altını değiştirmek.
yemek yerken kaşığı tutup ittiriyor, her yar mama oluyor, istediği olmadığında kendisini yerlere atıyor ve beni taklit etmeye başldı, dün akşam yemeğinde(hep beraber yemeğe oturuyoruz, örnek olsun diye) boğazıma birşey takıldı, elimi kapatarak öksürdüm, baktık alperende eliyle ağzını kapatarak öhö, öhö deditekrar öksürdüm, alperen tekrar öhö,öhöö
sonra içeri geçtik, babası horlar gibi yaptı, aynı sesi çıkardıben oyuncaklarıyla oynatırken "hadi bir, ikiii,üüüç"dedim, oğlum arkasından "üüüü" dedi.
yani bizim minik fasulyeler büyüyor arkadaşlar, sabah ilk günden bugüne yazdıklarımızı okudum biraz, daha cinsiyetleri bile belli değilmiş, 1 cm bile değillermiş hatta...
sen yine iyisin, biz üzerini giydirmeden battaniyeye sarıp arabaya zar zor atıyoruz kendimizi,düşün artık ayyy nasıl güldürdün beni arkadaşım. bu aralar neredeyse hergün acile gittik, alperenin sırtının ve göğsünün hergün dinlenmesi gerektiğini söyledi doktor, hatta geçen hafta özdileğe(AVM) gidelim dedik, eşimde dedi ki özdileğe girmeden dokuz eylül acile gidelim sırtını dinletir öyle geçeriz dedi neyse sıra bize geldi doktor hemen tanıdı"yine sıkışıklık var mı göğsünde "dedi. ben döndüm "yok doktor hanım özdileğe gidiyorduk, uğrayalım dedik" dedim. doktor başladı gülmeye
Çok canım sıkıldıı
Akşam Ayaz'a sebze çorbası yapmıştım,öğlen annem yedirmiş biraz, bizimki kusmuş hepsini .
1 haftadır ara ara kusuyor böyle.
Neden acaba ya :44:
Selam kızlar şöylleee bir geçmişe baktım demekki benm oğlum yaramaz değilmiş dedm vallahi bilahi size üzüldüm özellikle playdoh ve hugoya..ama kendi adımada sevindm..boşyere dırdır etmemem lazımmış anladım sayenizde..esad doğdu doğalı altı açılınca öyle durur yaramazlık yapmaz..çok nadir poposunu oynatır oyun yapar ama o kadarda olcakmış sizinkileri okuyunca anladm..benmkide balık ama arsız değl ben sadece kahvaltıda sıkıntı yaşıyorum devamlı bişeyleri elliyor..almak istiyor olmadı oyalayıp onu yatırıp öyle devm ediyorum onun dışında kendi kendiyle oynamayı seven bi çocuk ses yapan herşey ilgisini çekiyo tencere tava kapaklar kepçeler çırpıcılar oyuncakları..boş su bidonları topları...tekmeliyor ses çıkartıyor..bu ara deli deli yapmayı öğrendi kızlara öyle yapıyor..
Neyse öğlende yolladım kızları evlerine..görümcem geldi köyden kaynanam yorgan yapmış yollamış sanki esadın yorganı yokmuş gibi..kızı almaya gelince kaynımdan getiririm demiş napacaksam ben onu...çokta lazımdı...esad zaten yatağında yatmıyor önümüz yaz fazlalıktan başka bişey değl.boş boş işlerle uğraşıyorlar bunlar...kızı gece uyanmış esadın muhallebisini yemiş wcnin ışığını açık unutmuş deli oldm çok sinsi bi kız eşime dedim aldım karşıma yazada gelmek isterlerse kötü olurum söylim dedm bakıcımıyım dedm 3 gün aramışlar onu illa gelelim diye artık söyleyecek bişey bulamadm napim dedi arsızlarrr..esadında gittiler keyfi yerine geldi ama dişten ateşi var..dalsında etsiz çiğköfte yapacağm cnm çekti burda bi bayan tarifini vermiş yapıcm marketten aldm malzemelerini...
Çok canım sıkıldıı
Akşam Ayaz'a sebze çorbası yapmıştım,öğlen annem yedirmiş biraz, bizimki kusmuş hepsini .
1 haftadır ara ara kusuyor böyle.
Neden acaba ya :44:
sinem en güzeli de bu işte hala gülebilecek şeyler bulabiliyoruz:) ha bir de dışardan içeri giriş maceralarımız var ki evlere şenlik..
hava güzel gezdireyim dedim,bizimkinin keyfine diyecek yok , 1 saat dolaştırdım getirdim..her zaman ki gibi apartmandan girdim asansöre ayak basar basmaz yaygara koptu..kendini arabadan aşağı atmaya çalışıyor bir yandan da bağrınıyo duyanda boğazlıyorum sanacakben bir yandan şapkayı çıkartıyorum bir yandan ayakkabıları eve girer girmez kendi üstümü çıkartıp atıyorum ,arabasından indirince kendini yerlere atıyor yuvarlanıyor,onun üstündekileri alıp oraya buraya fırlatıyorum evin halini düşün yani..sonra sıpa sakinleyince etrafı topluyorum..sonra da bana gülüyo şirinlik yapıyo gel de kız şimdi bunlara
canım alperenin şimdi durumu nasıl ,toparlanabildi mi?
taklit etme bizde de var..yemek yiyişimiz hareketlerimiz öksürmemiz herşey taklit sebebi..bir de sağ baş parmak hep havada birşeyleri gösteriyor..ne istiyorsa parmağıyla gösteriyor..su istediği zaman parmağıyla bu bu diyor..şaka maka büyüyorlar dediğin gibi ,daha dün gibi karnımızdalardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?