2012 Şubat Anneleri

Sinemcim simdi okudum bende bebegin hastaymis gecmis olsun malum pek giremiyorum iki canavarla ugrasmaktan Allah sifa versin hayirlisiyla su yaz gelse bi ohhhdicem cunku kis cok sert geciyo nasil hasta olmasin bidiklar.ins tez zamanda iyilesir

hoşgeldin hemşire. Allah analı babalı büyütsün. nasıl gidiyor iki çocuklu bir anne olmak? zordur değil mi?

sen yine iyisin, biz üzerini giydirmeden battaniyeye sarıp arabaya zar zor atıyoruz kendimizi,düşün artık ayyy nasıl güldürdün beni arkadaşım. bu aralar neredeyse hergün acile gittik, alperenin sırtının ve göğsünün hergün dinlenmesi gerektiğini söyledi doktor, hatta geçen hafta özdileğe(AVM) gidelim dedik, eşimde dedi ki özdileğe girmeden dokuz eylül acile gidelim sırtını dinletir öyle geçeriz dedi neyse sıra bize geldi doktor hemen tanıdı"yine sıkışıklık var mı göğsünde "dedi. ben döndüm "yok doktor hanım özdileğe gidiyorduk, uğrayalım dedik" dedim. doktor başladı gülmeye

hoşgeldin hemşire. Allah analı babalı büyütsün. nasıl gidiyor iki çocuklu bir anne olmak? zordur değil mi?

Hosbulduk saolasin canim idare ediyoruz iste cok sukur zor tabi yorucu ama kilo veriyorum baya hic durmuyorum yerimde:)kizim yururse daha rahat ederim insallah bu sekilde bi yere cikamiyorum ikisini tasiyamadigim icin hadi oglumu arabaya indirsem gelene kadar kizim tek olmuyo kimse olmayinca imkansiz..yinede guzel tavsiye ederim:)her zorluk boyle tatli olsa keske

Çok canım sıkıldıı

Akşam Ayaz'a sebze çorbası yapmıştım,öğlen annem yedirmiş biraz, bizimki kusmuş hepsini .
1 haftadır ara ara kusuyor böyle.
Neden acaba ya :44:

bu keşfetme olayları çok fena açık buldularmı hop el oraya bide sorular başlıcak o zaman napıcaz bakalım
hemşire gerçekten dediğin gibi bende çok rahat ikinci bir çocuğa bakabileceğimden eminim tecrübe güven veriyor kızımın ilk doğduğu zamanları hatırlıyorumda allahım nasıl gözümde büyürdü, amma abartıyormuşum diye gülüyorum şimdi kendime :)

sinem en güzeli de bu işte hala gülebilecek şeyler bulabiliyoruz:) ha bir de dışardan içeri giriş maceralarımız var ki evlere şenlik..
hava güzel gezdireyim dedim,bizimkinin keyfine diyecek yok , 1 saat dolaştırdım getirdim..her zaman ki gibi apartmandan girdim asansöre ayak basar basmaz yaygara koptu..kendini arabadan aşağı atmaya çalışıyor bir yandan da bağrınıyo duyanda boğazlıyorum sanacak ben bir yandan şapkayı çıkartıyorum bir yandan ayakkabıları eve girer girmez kendi üstümü çıkartıp atıyorum ,arabasından indirince kendini yerlere atıyor yuvarlanıyor,onun üstündekileri alıp oraya buraya fırlatıyorum evin halini düşün yani..sonra sıpa sakinleyince etrafı topluyorum..sonra da bana gülüyo şirinlik yapıyo gel de kız şimdi bunlara

canım alperenin şimdi durumu nasıl ,toparlanabildi mi?

taklit etme bizde de var..yemek yiyişimiz hareketlerimiz öksürmemiz herşey taklit sebebi..bir de sağ baş parmak hep havada birşeyleri gösteriyor..ne istiyorsa parmağıyla gösteriyor..su istediği zaman parmağıyla bu bu diyor..şaka maka büyüyorlar dediğin gibi ,daha dün gibi karnımızdalardı

Çok canım sıkıldıı

Akşam Ayaz'a sebze çorbası yapmıştım,öğlen annem yedirmiş biraz, bizimki kusmuş hepsini .
1 haftadır ara ara kusuyor böyle.
Neden acaba ya :44:

gingerus geçmiş olsun..herhangi dikkatini çeken bir sorun var mı? ateş,öksürük,halsizlik falan gibi
boğazında kızarıklık falan varsa da yapar kusma..önemli bir sorun olacağını sanmıyorum ama en iyisi içinin rahat etmesi için bir doktora danışın isterseniz..

dikkat çekmek için de yapabiliyor çocuklar,Yağmur bazen parmaklarını boğazına atıp midesini bulandırıyor..tepki verince daha çok yapıyordu biz de tepki vermemeye başlayınca bıraktı..

Selam kızlar şöylleee bir geçmişe baktım demekki benm oğlum yaramaz değilmiş dedm vallahi bilahi size üzüldüm özellikle playdoh ve hugoya..ama kendi adımada sevindm..boşyere dırdır etmemem lazımmış anladım sayenizde..esad doğdu doğalı altı açılınca öyle durur yaramazlık yapmaz..çok nadir poposunu oynatır oyun yapar ama o kadarda olcakmış sizinkileri okuyunca anladm..benmkide balık ama arsız değl ben sadece kahvaltıda sıkıntı yaşıyorum devamlı bişeyleri elliyor..almak istiyor olmadı oyalayıp onu yatırıp öyle devm ediyorum onun dışında kendi kendiyle oynamayı seven bi çocuk ses yapan herşey ilgisini çekiyo tencere tava kapaklar kepçeler çırpıcılar oyuncakları..boş su bidonları topları...tekmeliyor ses çıkartıyor..bu ara deli deli yapmayı öğrendi kızlara öyle yapıyor..

Neyse öğlende yolladım kızları evlerine..görümcem geldi köyden kaynanam yorgan yapmış yollamış sanki esadın yorganı yokmuş gibi..kızı almaya gelince kaynımdan getiririm demiş napacaksam ben onu...çokta lazımdı...esad zaten yatağında yatmıyor önümüz yaz fazlalıktan başka bişey değl.boş boş işlerle uğraşıyorlar bunlar...kızı gece uyanmış esadın muhallebisini yemiş wcnin ışığını açık unutmuş deli oldm çok sinsi bi kız eşime dedim aldım karşıma yazada gelmek isterlerse kötü olurum söylim dedm bakıcımıyım dedm 3 gün aramışlar onu illa gelelim diye artık söyleyecek bişey bulamadm napim dedi arsızlarrr..esadında gittiler keyfi yerine geldi ama dişten ateşi var..dalsında etsiz çiğköfte yapacağm cnm çekti burda bi bayan tarifini vermiş yapıcm marketten aldm malzemelerini...

Bizimkide suyunun yerini biliyor eskiden peteğin üstündeydi alıp alıp açıp kapağını dökerdi yere bende tvnin oraya kaldırdım şimdi yemekten sonra su içcekmisin oğlum diyorum işaret parmağıyla yerini gösteriyoo bana...ne istese gösteriyo meme istese göster oğlum ne istiyosun diyorumbeni gösteriyoo göğüslerimi işaret ediyoo kopuyoruz gülmekten..ama dışarda utandırıyoo beni acıkınca gösterince olmuyoo...bizimkide takip ediyo özellikle bbasını..öksürmede gülmede yapmaya çalışıyoo çok tatlı oluyorlar yaa

gece uyanıp esadın muhallebisinimi yemişş

mrb kızlar cok uzun zamandır girmiyodum....herkes cok iyidir umarım.....hasta olanlara geçmiş olsun....cok az geçmişi okudum herkeste aynı sıkıntılar varmış....bizdede aynı sıkıntılar ama eskiye oranla oglumla cok daha iyi geçiniyoruz....karşılıklı diyolog kurabiliyoruz...zekaları iyice ortaya cıkmaya başladı artık....bizi cok iyi anlıyolar bence...hınzırlıklarından yaramaz oluyolar....

biz bugün 1 yaş aşımızı olduk yarında doğum günümüz ...ne kadar cabuk büyüdüler...bugün sağlık ocagında yeni doğmuş bi bebek vardı oğlumun ilk doğduğundaki gibi aynı kilodaydı...ama inanamadım okadar küçük geldiki bana...mertin bu haline bakınca maşallah inanmak güç...

yarın yine girerim görüşürüz....

Ayy o parmak bizde de var parmak kalkıyor bi de öööö hööö bişeyler diyor

Evden çıkarken battaniyeye sarıyoruz giydirmek pek mümkün olmuyor ayakkabının tekini giyse teki mutlaka elimizde oluyor. Kakasını yaptımı eli sürekli aşağıda batıyor her taraf. Odasında başlıyoruz alt değiştirmeye bütün odaları dolaşıyoruz en son eşofmanını salonda giydiyoruz. Banyodan sonra giydirmek tam olay zaten banyo yaptırmak istemiyorum artık. Dışarıda bebek arabasında en fazla 10 dakika duruyor. Yere inip emeklemek istiuor ya da elinden tutup yürütmemizi. Mama sandalyesine oturtmak için yapmadığımız şebeklikk kalmıyor en faxla 10 dakika sonra ordanda kendini aşağı atmaya çalışıyor. Çok fenayız şu aralar

Sorma hugoo delimidir nedir 13 14 yaşında kız üstelik yatmadan onlarada verdm gece uyanmış esada ayırdığımıda yemiş zıkkım yiyesiceler sinir geldi gene...arkalarından sürekli wcyi temizledm durdum suyu açık unuturlar ışığı açık unuturlar bide gitmek istemedi burası paşazade konağıya hizmetçi ben...uyuzlarr

iyi akşamlar arkadaşlar bizde kayınvalidemler var bi kaç gündür o yüzden okumaya bile pek fırsatım olmadı. kızım 20 şubat doğumlu ama babaannesi burdayken kızıma temsili bi doğum günü yaptık bizde çok kalabalık olabilirdi ama herkesin bi işi bi yatılı misafiri vardı pek sakin geçti o yüzden. doğum günü olan bebişlere nice yaşlar nice yıllar diliyrrm ve hasta bebeklere de acil şifalar tabiki.

benim olan sen şanslı bi annesin diyelim maşallah esada. bu arada çok güldüm esadın muhallebisini yemişler:) ama eşine söyle senin yüzünden günaha giriyorm de. ya da kendine hakim olmaya çalış misafirlerine allah rızası için hizmet ettiğini düşün. allah kolaylık versin.

Kimseler gelip yazmadımı esadda bu akşam erken yattı nedense..bakalım sabah erken yatacakmı.bende şans kapıdayı izliyorum kanal d de..bu şans bi bizim kapıya gelmiyo yahu..ben tvyi takas ederdim...zaten alıncak...ahh ahhh kadın alışveriş manyağıymış para ayağına geldi.zaten hep ihtiyacı olana değl,har vurup harman savurana gelirler....yazıkkkk valla...

Kkaya nasıl hakim olayım bacım yaa çocuk değl çete sanki bunlar deli ediyorlar gidiyorlar..analarınıda sevmiyorum zaten ister istemez deli oluyorum böyle..eşimde farkında zaten oda istemiyor ama napsın hergün aramışlar..bende kendimi çocuklar diye diye teselli ettim üzülmem muhallebiye değl bi muhallebiye laf etmiyorum üzülmem kızın sinsiliği...sanki vermedimde onuda yemiş...ben kardeşlerimden görmedm böyle açıp buzdolabına bakmalar gizli gizli yemeler falan...yetiştirende kabahat..demekki bizlerde yavrularımızı bu konularda iyi eğitmeliyiz buda kulağıma küpe oldu..senin kızda benm oğlumdan 3 gün büyükmüş...

Concealed cnm suyu sevmiyormu acaba banyoda sıkıntı yaşıyorsun zor olsa gerek yıkarken durmaması..esad balık burcu olduğundanmıdır bilmem ama suyu seviyor şimdiye kadar yıkıyorum diye hiç ağlamamıştır esadın tek beni üzen hareketi var oda yabancı birileri eve gelince yada evde teksek sürekli peşimde gezer ben nerde o orda..emeklediğindn beri böyle nedn bilmem bırakmadı gitti sadece annemlerde beni aramaz acıkmadığı sürece....tek sıkıntım oo..beni aramadan evde dursa çok çok daha güzel olck ama onuda tekizya ona bağlıyorum..etsiz çiğköfte yi yaptm ama kısırdan farkı olmadı tarifler nasıl tutmaz anlamadım hepsinide doğru koydum ama ömer ustdan aldığımıza hiç benzemedi...yinede yedik ama..

Bu gece herkes erkenci demek..oğlum erken yattı eşimde hasta olcm halsizim dedi yattı evde bi ben kaldım ayakta bende yatarım şimdi ama uykum pek yok çay içtim çünkü kaçtı ama yatmam lazım sabah esad erken uyanırsa biterim...mutfağı toplayıp yatayım..iyi geceler sizlere....tatlı rüyalarrrrrr.....:97:yarın yazarım işlerim bitince inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…