- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.901
Kimseler gelip yazmadımı esadda bu akşam erken yattı nedense..bakalım sabah erken yatacakmı.bende şans kapıdayı izliyorum kanal d de..bu şans bi bizim kapıya gelmiyo yahu..ben tvyi takas ederdim...zaten alıncak...ahh ahhh kadın alışveriş manyağıymış para ayağına geldi.zaten hep ihtiyacı olana değl,har vurup harman savurana gelirler....yazıkkkk valla...
bu keşfetme olayları çok fena açık buldularmı hop el oraya bide sorular başlıcak o zaman napıcaz bakalım
hemşire gerçekten dediğin gibi bende çok rahat ikinci bir çocuğa bakabileceğimden eminim tecrübe güven veriyor kızımın ilk doğduğu zamanları hatırlıyorumda allahım nasıl gözümde büyürdü, amma abartıyormuşum diye gülüyorum şimdi kendime :)
Kızlar merhaba o kadar kötüyümki anlatamam size. Oğlum hasta isal ve kusması vardı. Kusması 3 gün falan sürdü isal bugün 5. gün azaldı ama hala var. 5 gecedir 1 saat uyumadım sürekli oğlumun üstünü değiştirmekle yedirmekle etrası silmekle ugraştım.
Normalde yerinde durmayan çocugumu bir görseniz halsiz bitki zayıfladı. Doktora da götürdük. Su kaybı yok dediler ilaç verdiler gönderdiler. internetten baktım şimdi anam ne kadar tehlikeli şeyler yazıyo daha da bir korktum. isal için bildiginiz iyi gelen bişey varsa paylaşırmısınız.
gingerus geçmiş olsun..herhangi dikkatini çeken bir sorun var mı? ateş,öksürük,halsizlik falan gibi
boğazında kızarıklık falan varsa da yapar kusma..önemli bir sorun olacağını sanmıyorum ama en iyisi içinin rahat etmesi için bir doktora danışın isterseniz..
dikkat çekmek için de yapabiliyor çocuklar,Yağmur bazen parmaklarını boğazına atıp midesini bulandırıyor..tepki verince daha çok yapıyordu biz de tepki vermemeye başlayınca bıraktı..
Bide ishal ateşle birlikte ise hiç durma tekrar dr a götür...
Ateşi ara çıkıyor her zaman değil. Dolven veriyorum. Kusması yok suanda. İsalide baya azaldı. 2 gün önce günde 7-8 kere üst değiştiriyordum o kadar fazlaydı.
Doktora götürdüm hemde 3 ayrı yere 3 üde vucudu susuz değil henüz dediler. Zaten ilk gittiğimiz yerdede serum taktılar oğluma.
Bazen bazı dr lara uyuz oluyorum ya ne demek henüz vücudu susuz değilk manyak mı nedir bunlar ya!!!Neyse sen takma su vermek çok önemli canım sakın ihmal etme...
Georal diye bir toz var kaybettiği sıvıyı geri almasına yarıyormuş içinde tuz mineral falan var ondan aldık veriyoruz sürekli dün daha istekli içiyordu demekki susuz kalmış yavrum. Bugün istemiyor pek isali azaldıya ondan heralde.
Kızlar sizin bebişler günde kaç kere kaka yapıyor.
Bizimkinin nerdeyse her bezi kakalı.Günde 3 kere falan yapıyor.
Annem diyorki yediği gidiyor o yüzden kilo almıyor.Hala 9 kilo çok zayıf .
Sağlıklı olsun kilo önemli değil ama insan istiyor işte annelik.
Annem de bana hep çok zayıfsın kilo al biraz derdi bekarken ama ben rejim derdindeydim şimdi anlıyorum onu
Valla şuan ne desem yalan olur kayınvalidem bakıyor emre ye...Ama akşam kesin bir kere yapıyor gündüzde 2 kere max 3 kere yapıyodur fazlası olsa k.valide söylerdi heralde...Dönemsel olablir bence seninkinin durumu...
Benim oğlumda 11 kiloydu isal ve kusmadan dolayı 9 a düştü
Toparlar o merak etme...
2. çocuk mu???
Aman ne olur hamile arkadaşlar alınmasın, darılmasın ama ben hiç düşünmüyorum 2. bir çocuğu. geçen cuma doktoru eğer bu yaramazlık devam ederse çok erken de olsa alpereni kreşe vermeniz gerekir dedi
inan belki 50 kere bekleme salonundan doktorun odasına ve oyuncaklar olan muayene odasına gitti, dağıttı, her yeri kurcaladı, almaya gidiyorum, alma beni diye kendisini yerlere attı. doktor gidelim diye dua etmiştir eminimzaten adam TV kesinlikle yasak dedi alperen iyice kudurur diyor yani. eşim diyor ki alperen 5 yaşına filan gelince yaparız, yooook valla, tam rahat rahat edicem derken yapamam dedim. ayrıca ben oğluma daha nasıl bir gelecek sunacağımdan emin değilken......
Kızlar merhaba o kadar kötüyümki anlatamam size. Oğlum hasta isal ve kusması vardı. Kusması 3 gün falan sürdü isal bugün 5. gün azaldı ama hala var. 5 gecedir 1 saat uyumadım sürekli oğlumun üstünü değiştirmekle yedirmekle etrası silmekle ugraştım.
Normalde yerinde durmayan çocugumu bir görseniz halsiz bitki zayıfladı. Doktora da götürdük. Su kaybı yok dediler ilaç verdiler gönderdiler. internetten baktım şimdi anam ne kadar tehlikeli şeyler yazıyo daha da bir korktum. isal için bildiginiz iyi gelen bişey varsa paylaşırmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?