- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.921
Kızlar merhaba o kadar kötüyümki anlatamam size. Oğlum hasta isal ve kusması vardı. Kusması 3 gün falan sürdü isal bugün 5. gün azaldı ama hala var. 5 gecedir 1 saat uyumadım sürekli oğlumun üstünü değiştirmekle yedirmekle etrası silmekle ugraştım.
Normalde yerinde durmayan çocugumu bir görseniz halsiz bitki zayıfladı. Doktora da götürdük. Su kaybı yok dediler ilaç verdiler gönderdiler. internetten baktım şimdi anam ne kadar tehlikeli şeyler yazıyo daha da bir korktum. isal için bildiginiz iyi gelen bişey varsa paylaşırmısınız.
Haknurcum hoşgeldin cnmözlettin kendini çalışmaya devammı yoksa...neler yapıyorsun emre nasıl....
Hugo kız yok onu üste para versem genede almazlar sanırım...konuştuk dün herşeyi hallettik.inş bi daha olmaz..bu arada kız esadın oyuncağınıda kırmış saklamış deli oldum sabah sabahyaa...bi daha gelmek istesinler kesinlikle annelerini arayıp herşeyi kırıyor çok yaramaz kabul edemem dicem isterse darılsınlar...ben böyle bişey görmedim...
Sinem kesinlikle senle aynı fikirdeyim benmkide 2 ci olsun ilerde diyo nasıl olsa kendi bütün gün işte evde her işle uğraşan ben.oldu dedm çok zor 2 cci çocuğu düşünmem..Allah kazayla falan vermez inş...isteyenlerin olsn benm olmasın...
günaydın canım arkadaşım. nasılsın? alpereni sormuşsun, şimdi çok daha iyi şükürler olsun rabbime. hafta sonuna iyice toparlar bence. senin kuzu nasıl???
bu arada ne zaman görüşüyoruuzz?
Hugo kız yok onu üste para versem genede almazlar sanırım...konuştuk dün herşeyi hallettik.inş bi daha olmaz..bu arada kız esadın oyuncağınıda kırmış saklamış deli oldum sabah sabahyaa...bi daha gelmek istesinler kesinlikle annelerini arayıp herşeyi kırıyor çok yaramaz kabul edemem dicem isterse darılsınlar...ben böyle bişey görmedim...
Sinem kesinlikle senle aynı fikirdeyim benmkide 2 ci olsun ilerde diyo nasıl olsa kendi bütün gün işte evde her işle uğraşan ben.oldu dedm çok zor 2 cci çocuğu düşünmem..Allah kazayla falan vermez inş...isteyenlerin olsn benm olmasın...
Concealed cnm suyu sevmiyormu acaba banyoda sıkıntı yaşıyorsun zor olsa gerek yıkarken durmaması..esad balık burcu olduğundanmıdır bilmem ama suyu seviyor şimdiye kadar yıkıyorum diye hiç ağlamamıştır esadın tek beni üzen hareketi var oda yabancı birileri eve gelince yada evde teksek sürekli peşimde gezer ben nerde o orda..emeklediğindn beri böyle nedn bilmem bırakmadı gitti sadece annemlerde beni aramaz acıkmadığı sürece....tek sıkıntım oo..beni aramadan evde dursa çok çok daha güzel olck ama onuda tekizya ona bağlıyorum..etsiz çiğköfte yi yaptm ama kısırdan farkı olmadı tarifler nasıl tutmaz anlamadım hepsinide doğru koydum ama ömer ustdan aldığımıza hiç benzemedi...yinede yedik ama..
sinem canım merhaba..bugün sabahtan giremedim foruma ..şükür alperen daha iyiymiş çok sevindim..benim kuzu iyi teyzesi tam gaz hareketlilik devam:) aman hasta olmasınlarda ne yapalım koşturcaz artık..hava birkaç gündür iyi olunca dışarı çıkartıyorum pek hoşuna gidiyor..parka götürdüm dün salıncakta salladım eve gelince sızdı
canım görüşmeyi ben de çok istiyorum,sen çalışıyorsun ne zaman istersen, sana ne zaman uygunsa, bir aksilik çıkmazsa ben sana uyarım..ben evde olduğum için benim için sorun yok
Banyo yaparken sorun yok da giyinme kısmında çıldırıyor yoksa bıraksam saatlerce suda kalır
hugocuk benim kefir çalışması sonucunu bildiriyorumkefir epey koyu kıvamlı olmuş yeni üreyen kefirleri ayırdım tekrar mayaladım ,yeni mayaladığımdan vereceğim yağmura..artık devamlı yaparım inşallah..tekrar teşekkürler
ben cumartesi ve pazar günleri çalışmıyorum. pazar günü eşler evde malum ama cumartesi günleri genelde uygunum. peki nerde nasıl görüşücez?*?
canım kreşe verince sakinleşeceklermiymiş anlamadım
benim eşim cumartesi pazar çalışmıyor ama ben daha önce söylemiştim bak ben arkadaşımla görüşeceğim arıza çıkartmak yok diye:) benim araba yok ama biz dolmuşlara otobüslere alışkınız ,çok uzak olmadığı sürece nereye istersen geliriz yağmurla..aslında havalar sıcak olsa sahil kenarları güzel olurdu be yaw
Biz esada alperenide düşünmüştük isim olarak güzelmiş oda...geçmiş olsn cnm allah şifalar versn bebeklere yaa hep hastalık zamanımıdır nedir bu aylar...bi yaza girsekte gezsek piknikler yapsak kırlarda dolaşsak ....
Sorma anaları bize gelmezler hiç hep gezerler ama çocukları zırt pırt bize geliyo ben ona sinir oluyorum annem bile dediki başkalarının çocuğu için üzülüyorsunuz boş yere dedi...evde yokuz desen ertesi gün tekrar arıyorlar deli olmamak elde değl sanki esadın yaşıtı onlarda oynayacaklar...aman neyse aklıma getirmim gene bu sıpaları....
Gecmis olsun dr. İdrar tahlili istemedimi bizde ayni sekilde ishal ve kusma olmustu. İdrar yolu rnfeksiyonu cikmisti. İkisi bir olursa ondan suphelnirmis hemen herkes ayni seyi soylemisti o zaman. Kusma yuzunden ilac alamadii icin uc gun sabah aksam igne olmustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?