- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.941
2. çocuk mu???
Aman ne olur hamile arkadaşlar alınmasın, darılmasın ama ben hiç düşünmüyorum 2. bir çocuğu. geçen cuma doktoru eğer bu yaramazlık devam ederse çok erken de olsa alpereni kreşe vermeniz gerekir dedi
inan belki 50 kere bekleme salonundan doktorun odasına ve oyuncaklar olan muayene odasına gitti, dağıttı, her yeri kurcaladı, almaya gidiyorum, alma beni diye kendisini yerlere attı. doktor gidelim diye dua etmiştir eminimzaten adam TV kesinlikle yasak dedi alperen iyice kudurur diyor yani. eşim diyor ki alperen 5 yaşına filan gelince yaparız, yooook valla, tam rahat rahat edicem derken yapamam dedim. ayrıca ben oğluma daha nasıl bir gelecek sunacağımdan emin değilken......
Arkadaşlar merhaba...Çookkkkkkkkkkkk uzun zamandan sonra tekrar burdayım...
sevindim canım
çok faydası var inşallah sever bizimki pek hoşlanmasada içine su ekleyip verince içiyo zaten o zaman ayran gibi oluyo
birde hurma
hergün 1 tane hurmayı ilaç niyetine şifa niyetine yedir
ben meyve püresine ekliyorum
5 günlük hava durumuna baktım, yarın yağmur geliyor izmire
ay canım nereye olsa geliriz diyorsun kıyamam ben sana, peki nasıl yapalım ne yapalım dersin?
şimdi değil tabii ama düşünüyorum ikinci çocuğu, şuanki düşüncem bu yönde :) gelecek hazırlama konusunda ileride kimin ne olacağı belli olmaz hayat ne getirir ne götürür bilinmez, hanlar hamamlarda bırakamayız belki ama çok sıkıntı yaşayacağımızıda düşünmüyorum
ben 3,5 4 yaşından önce kreşe gönderme taraftarı değilim bu konuda her doktorun farklı bir görüşü var tabii ama en az 3 yaşına kadar çocuğa anne tarafından bakılması gerektiğini söyleyen doktorlarda var
sahalara geri döndün he :)) hoşgeldin
Bende işlerii yaptım evi süpürdüm sildim cifledim yerleri..cifin çamaşır suyu katkılısı çok güzelmiş yoğun kıvamlı tavsiye ederim...balkonumu yıkadım çamaşırları astım..oğluma tarhana çorbası yedirdim alışverişimi yaptm annemde uyurken.geldim aldım şimdi yatacak bende tavuklu patatesli yemek yapacağım yanına pilav cacık ohhhh acıktım yaasizler kaybolmuşunuz ben gelene kadar...esadın dişi gözüküyor üstten sırada çıktı nedense aslında alttan yanlardan bekliyorduk ama...:97:üsttü 3ledik yani...
Napalım haknur bende şlmdi onu uyutup çamaşır asıp evi silcem ama hala oynuyor uyur inş sen emreyi sünnet ettirmedin dimi hamileyken konuşuyorduk ama sonra oldumu sünnet..ben esadı bu yaz yaptırmak istiyorum ama annemler küçük diyorlar bide genel anestezi almasını istemiyoruz bu yaşta lokal yapmazlar sanırsam eli kolu dururmu bilmiyorum...kararsız kaldım bu konuda..bebekken yaptırmadılar ufak dediler halada öyle diyorlar.hamileyken ne sohbetlerimiz vardı yaa sorma...o kişilerde kayboldu...
günaydın kızlar..
umutun hasta olduğundan bahsetmiştim ,doğumgününüdede hastaydı yavrum.
antibiyotik falan kullandı,kontrole götürüdük 10 güne çıkarın dedi.neyseki şuan iyi.ama kabız oldu şimdide.kaka yapamıyor.
kayınvalidemler gitti nihayet.güzel bi doğum günü oldu.annemler falan ,süpriz gelenler oldu ,umduğumdan daha kalabalıktı.umut huysuzluk yaptı biraz ama herşey güzeldi.
bende çoook hastayım..hamileliğimin bu ilk 3 ayında hiç ama hiç iyi olmadı bu grip.((8
ailece kırılıyoruz..önce umut,sonra eşim ve ben.
1 haafta çok yoruldum,direncim çok düştü.zaten 53 lere kadar düştü kilom.kayınvalidemlere hizmet ,doğum günü hazırlığımı tek başıma yaptım.onca hazırlık vs.....
anneciğimde gelirken birsürü şey yapıp getirmiş sağolsun.anne gibisi yok.
zaten boğazlarımda hafif ağrı vardı,gribe çevirdi herşey üst üste geldi.
internette araştırıyorumda ilk 3 ayda grip bebek için çok tehlikeliymiş.bebeğin en önemli organları oluştuğu için.özellikle ateş olmamalıymış.malesef ateşiimde 37.6 ya kadar yükseldi.((
doktorumu aradım ilaç veremem bu ayda dedi.
cumartesi kalp atışları için gidicez,allahtan hayırlısı diyorum(
anneciğim doğumgününde geldi,o akşam geri gittiler pazartesi yine geldi,bize bakmak için.cuma dönüce..
biraz daha iyiyim.
eğer kalp atışlarının duyarsak bi kaç gün içinde ben gidip 15 gün kalmayı düşünüyorum.
toparlamama lazım.gören şaırdı,zayıflamışsın ne hale gelmişsin diye.
tabi benim hoşuma giitmiyor değil bu zayıflık:))
bizden haberler böyle kızlar..
sizlerde iyisinizdir umarım.
yaşına giren bebişler oldumu?hiç geçmişi okuyamadım..
allah sağlıklı uzun ömürler versin onlarada..
görüşürüz..
Ayıpsın şekerim:)))))
Bizede gelsene:))))
Canım biz Emreyi 3 aylıkken sünnet ettirdik çokta memnun kaldım...
hoşgeldin arkadaşım. oğluşun nasıl? neler yapıyor?
Kızlar dün oğlumu tavsiye üzerine başka bir doktora götürdüm. Test yaptı rotavirüs olmuş dedi. Çocuga serum verdi. isalide durdu kusmasıda. ilaç yazdı dedim antibiyotik mi verceksiniz yok dedi antibiyotik kullanılcak bir durum yok.
Bundan önce götürdüğüm 3 doktorada antibiyotik vermişti. Bugün gene serum verilcek oğluma çok şükür bugün daha iyi. Dün gece 10 da bir uyudu sabah 6 ya kadar çocugum nasıl yorgun düştü ya valla ömrümüzden ömür gitti.
günaydın kızlar..
umutun hasta olduğundan bahsetmiştim ,doğumgününüdede hastaydı yavrum.
antibiyotik falan kullandı,kontrole götürüdük 10 güne çıkarın dedi.neyseki şuan iyi.ama kabız oldu şimdide.kaka yapamıyor.
kayınvalidemler gitti nihayet.güzel bi doğum günü oldu.annemler falan ,süpriz gelenler oldu ,umduğumdan daha kalabalıktı.umut huysuzluk yaptı biraz ama herşey güzeldi.
bende çoook hastayım..hamileliğimin bu ilk 3 ayında hiç ama hiç iyi olmadı bu grip.((8
ailece kırılıyoruz..önce umut,sonra eşim ve ben.
1 haafta çok yoruldum,direncim çok düştü.zaten 53 lere kadar düştü kilom.kayınvalidemlere hizmet ,doğum günü hazırlığımı tek başıma yaptım.onca hazırlık vs.....
anneciğimde gelirken birsürü şey yapıp getirmiş sağolsun.anne gibisi yok.
zaten boğazlarımda hafif ağrı vardı,gribe çevirdi herşey üst üste geldi.
internette araştırıyorumda ilk 3 ayda grip bebek için çok tehlikeliymiş.bebeğin en önemli organları oluştuğu için.özellikle ateş olmamalıymış.malesef ateşiimde 37.6 ya kadar yükseldi.((
doktorumu aradım ilaç veremem bu ayda dedi.
cumartesi kalp atışları için gidicez,allahtan hayırlısı diyorum(
anneciğim doğumgününde geldi,o akşam geri gittiler pazartesi yine geldi,bize bakmak için.cuma dönüce..
biraz daha iyiyim.
eğer kalp atışlarının duyarsak bi kaç gün içinde ben gidip 15 gün kalmayı düşünüyorum.
toparlamama lazım.gören şaırdı,zayıflamışsın ne hale gelmişsin diye.
tabi benim hoşuma giitmiyor değil bu zayıflık:))
bizden haberler böyle kızlar..
sizlerde iyisinizdir umarım.
yaşına giren bebişler oldumu?hiç geçmişi okuyamadım..
allah sağlıklı uzun ömürler versin onlarada..
görüşürüz..
geçmiş olsun canım dün aklıma geldi ama söylemedim panik yapmaman için
bir yönden iyi oldu atlatmış oldu aslında
antibiyotik rota virüsünde işe yaramaz yavaş yavaş azalarak atlatacak zaten zor zamanları atlatmış bundan sonrası daha kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?