- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #79.061
Geçmiş olsun dileklerini yazan cozget concealed dicle lalus playdoh mozp hugo teşekkürler çok sağolun..şükür kurtuldu......Allah kimselere vermesin hastalık..kanser...
selam kızlar doğum günü olan tüm bebeklerin doğum günü kutlu olsun nice yıllara in.Allah sağlık mutluluk nasip etsin bebişlerimize benim oğlumunda 7 şubat.Sizler aşıya gittiniz mi boy ve kilolar ne durumda benim oğlum süt içmiyor geceleri hala emiyor ben geceleri de süte başlatmak istiyorum ama almıyor neler yapabilirim
selam kızlar doğum günü olan tüm bebeklerin doğum günü kutlu olsun nice yıllara in.Allah sağlık mutluluk nasip etsin bebişlerimize benim oğlumunda 7 şubat.Sizler aşıya gittiniz mi boy ve kilolar ne durumda benim oğlum süt içmiyor geceleri hala emiyor ben geceleri de süte başlatmak istiyorum ama almıyor neler yapabilirim
İyi geceler kızlarrr.
Kayınpederm 5 saat süren ameliyatın ardından hamd olsun kurtuldu...lazerle yapılmış ameliyatı eşimle kısa kısa konuşabildik bu gece yanında refakatci...kayınpedrmlede konuştum..narkozun etkisi azalınca çıkardılar ama kanser dal gibi içeri yayıldığı için 15 gün sonra tekrar ameliyat olacakmış hepten o zaman temizleyecekmiş doktr...çok şükür sesi iyiydi..bana bi zararı olmadı hiç kayınpedrmin ondn severm..eşimde yarın akşam biner bi aksilik olmaz ise inş...bizden son haberler böyle..bugün hugo yazmadı hiç..memo hastamı oldu acaba:26:...merak ettm..
Topiğin en ufağı esad bu kesin belli oldu son doğum günleride yazılınca...en son ben doğurmuşum demek...iyi geceler cümleten..yarın halılarımı silicm çok işim var..belki pazarada giderm malum salı pazar var....
Tüm bebişlerin doğum gününü kutluyorum. Kızlar siz D vitaminine devam ediyor musunuz? Doktorunuza danıştınız mı
benimolan çok geçmiş olsun..Allah acilşifalar versin inşallah..hugoyu ben de merak ettim bir ara nerde diye yazayım dedim foruma girdim baktım hugocuk ordaydı sonra ben çıktım..umarım bir sorun yoktur..biz bugün yine nöbetçiyiz :) yağmur 9 da uyumuştu 5 te cin kesildi, alt azı dişininin ucunda kan gördüm o dişi çıkacak galiba
melitta forumun gizli takipçisiydimevet izmire annene gelmiştin,annende rahatsızlanmıştı umarım iyidir...ben izmirde yaşıyorum..ikiz annesi olmak çok zordur ama maşallah sana sen çok güzel idare ediyorsun..benim erkek kardeşimin de 2,5 yaşında bir erkek bir kız ikizleri var..doğal yollardan oldu, belki benim de olur diye heveslenmiştim ama olmadı :) yürümeye başladıklarında gerçekten daha zor oluyor..Allah sana güç kuvvet versin kuzucuklara da sağlıklı sıhhatli uzun ömürler inşallah
teşekkür ederim canım..bakıcı ablamız iyi birisi ama yine de insanın aklı kalıyor işte..sabah bırakıp gitmek zoruma gidiyor..aslında çok uzun değil bizim ayrılığımız.sabah 8de çıkıyorum 1de geri dönüyorum..birde umarım bu 15 günlük tatilde kızımın onu unutmasından endişeleniyorum yoksa çok seviyordu..buarada kardeşinede kayınpederinede çok geçmiş olsun
mutlu mutlu çokkkkkkk mutlu yıllar Yusuf Kayra'ya..Güzel bi ömrü olsun inş
senin de doğum günün kutlu olsun hazelim..tüm ailenle mutlu bi yıl diliyorum
canım bizim bebişlerin doğumgünü aynı gündü evettttt:)
biz yakın arkadaşlarımızla beraber küçük bi doğumgünü partisi yapıcaz..sende mutlaka kendi aranızda bile olsa yap..ilk doğumgünleri resimleri olmalı bence..ilerde anısı olur..belli mi olur , sonra demesinler anne sen niye bizim doğumgünümüzü kutlamadın diye
İyi geceleeerrr kızlar kocamı 1 saat önce kadar yolladım samsuna..sağ sağlim varsa bari korkuyo insan:26:....esadıda uyuttum şimdi bende fox u izliyorum ama aklım kocamda...otobüs yolculuğundan nefret ediyorum insan rahat edemiyo ama yapacak bişey yok acildi durum.babası sağ sağlim kurtulur inş..dualarınızı bekliyorum..oğlum dedesini tanır inş o fırsatı olur inş..
Melittacım evet bnm sıpa 9 ayına girmesine son güne kala adımlar atmaya başladı 1 ayın içindede epey yürüdü ne yürütece gerek kaldı nede yürütmeye ama epey zor oluyo şimdi oda oda peşimde geziyo her deliğe gircek nerdeyse...geçmiş olsn cnm kist varmış galiba inş geçer gider..tekrar anne olmana engelmi acaba ondan anlamam ben ama kadınsan bütün hastalıklar zor bence..inş iyi olursn cnm Allah korumuşta dağılma olmamış...
Dicle sağ ol cnm oğlumu yürüdü yazıyosun hep maşallah senin kuzuda yürümüş ama bekletmemiş..benm dayımın kızının oğlu var 13 aylık oldu hala yürümüyo ancak elinden tutunca bi kaç adım atıyormuş yürütecide var ama tık yok.tembel bebekmlş ondn galiba..esada göre çok yavaş zaten..senin minikte hareketlimiydi hep...
Hazelim melitta mozp yavrularınızın doğum günleri kutlu olsn canlarımm...bizde aile arası ufak bişey olck.kimseyi davet edemiyorum maalesef..babamız çalışıyo geç gelir..
Herkese iyi geceler artik gecmisi okuyamiyrm pek zaten fakat telimde bozuldu galiba duse kalka vakit buldugumda da okuyamadim. Tum hastalara bebislere ve buyuklere gecmis olsun. Aysecik o kadar hareketliki anlatamam yurudu yuricek eli kulaginda bi kac adim atiyo ama korkarak.
hoşgeldin melittacım. benim adımı unutmuşsun ama olsun
bebişlerinin doğumgünleri kutlu olsun. Rabbim sağlıklı, huzurlu bir ömür nasip etsin. inşallah çoooooook güzel geçer.
ayy kuzum yürüyor demekasıl şimdi yandın hugocuk benim oğlum çook yaramazdı şimdi fırtına gibi birşey oldu. Aman yarabbim görsen inanamazsın
allah bebişinin yüzünü sağlıklı bir şekilde görmeyi de nasip etsin arkadaşım
doğum gününüz kutlu olsun. nice yaşlara...
melittacım gelmiş geçmiş olsun, sakın ihmal etme. insan çocuklarla uğraşırken kendisini önemsemiyor
ayy canım arkadaşım demek sizinde doğumgününüz yaklaştı. en büyük benim oğlum mu yaw:44: 22 ocak 2012
ne zor değil mi? dün akşam içim sıkılmaya başladı sebepsiz, sonra yarın oğlumdan ayrı geçecek diye sıkıldığımı fark ettim
doğum günün kutlu olsun canım. Allah eşinle evladınla daha nice güzel günler uzun yıllar geçirmeyi nasip etsin
7901. sayfadan başlayım dedim, gördüm ki Yusuf Kayramızın doğum günüymüş. doğum gününüz kutlu olsun mozpcum, Allah hayırlı, sağlıklı uzuun ömür versin.
bir de ne göreyim, melittamız da gelmiş. canım hoşgeldin. inşallah çok güzel geçmiştir tatilin. sen de yavruların da iyidir inşallah. annenin sağlık durumu nasıl?
memo yürüyor demek. hayırlı olsun hugocuk. Allah kazadan beladan korusun.
nisanecim okullar açıldığına üzülmüşsün canım. olsun, okullar açılıyor diye kızından ayrı kaldığına üzülme, onunla geçirdiğin 15 güne sevin.
benim_olan kayınpederine birşey mi oldu?
ömer uyandı, gelirim yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?