2012 Şubat Anneleri

Gündüz üçbuçukta alındı kaçta çıkacak bakalım ameliyattan hala bekliyoruz gece eşim kalck yanında sağ sağlim çıkarsa eşim yarın akşam binck inş...çok uykusuz kaldı ama umarım iyi geçer..bende üşütmüşüm ağrı kesici aldım halim pek yok.annemdeym annemde diyo kocan yok ondnmı durgunsun dedm yok hastaym diye...:97:birazdn eve geçerm esadda sabahtan beri dede dede diyor hayırdır inş diyo annemde...

Merhaba millet, biz de artık bir yaşındayız. Pazar günü doğum günü vardı çok güzel geçti. Yaşına basan tüm beyboşları kutluyorum, uzun sağlıklı yıllara...

Blog sayfamda doğum günümüzü paylaştım göz atmak isteyen olursa: Atoşun doğum günü

selam kızlar doğum günü olan tüm bebeklerin doğum günü kutlu olsun nice yıllara in.Allah sağlık mutluluk nasip etsin bebişlerimize benim oğlumunda 7 şubat.Sizler aşıya gittiniz mi boy ve kilolar ne durumda benim oğlum süt içmiyor geceleri hala emiyor ben geceleri de süte başlatmak istiyorum ama almıyor neler yapabilirim

İyi geceler kızlarrr.
Kayınpederm 5 saat süren ameliyatın ardından hamd olsun kurtuldu...lazerle yapılmış ameliyatı eşimle kısa kısa konuşabildik bu gece yanında refakatci...kayınpedrmlede konuştum..narkozun etkisi azalınca çıkardılar ama kanser dal gibi içeri yayıldığı için 15 gün sonra tekrar ameliyat olacakmış hepten o zaman temizleyecekmiş doktr...çok şükür sesi iyiydi..bana bi zararı olmadı hiç kayınpedrmin ondn severm..eşimde yarın akşam biner bi aksilik olmaz ise inş...bizden son haberler böyle..bugün hugo yazmadı hiç..memo hastamı oldu acaba:26:...merak ettm..

Topiğin en ufağı esad bu kesin belli oldu son doğum günleride yazılınca...en son ben doğurmuşum demek ...iyi geceler cümleten..yarın halılarımı silicm çok işim var..belki pazarada giderm malum salı pazar var....

Geçmiş olsun dileklerini yazan cozget concealed dicle lalus playdoh mozp hugo teşekkürler çok sağolun..şükür kurtuldu......Allah kimselere vermesin hastalık..kanser...

Geçmiş olsun dileklerini yazan cozget concealed dicle lalus playdoh mozp hugo teşekkürler çok sağolun..şükür kurtuldu......Allah kimselere vermesin hastalık..kanser...

Gözünüz aydın, geçmiş olsun. 15 günde iki ameliyat o yaşta biri için zor olacaktır. Ama iyi bir bakımla toparlanır inşallah kısa sürede.

Biz aşıyı vurdurduk. Boyu 2 ay önce gittiğimiz kendi doktorunün öllçtügünden 2 cm daha kısa çıktı :) Kimin ölçtüğü doğru bilmiyorum. Ama kıyafetlerinin kısa gelmeye başladığını düşünürsek boyu kısalmış olamaz :) Boy 73 kilo 9700. Bu ay itibariyle su çiçeği aşısı da sağlık bakanlığının ücretsiz aşıları arasına girmiş. Bize doktoru önceden söylememişti su çiçeği de vurulacak ama paralı siz alacaksınız diye, kızdım doktorumuza. Haberim olmayacaktı bu aşıyı vurulması gerektiğinden. Benim gibiler varsa haberdar edeyim dedim.

Tontinik esas yazacağım şeyi unuttüm, telefondan yazınca hakim olamıyorum yazdıklarıma. Gece süt vermek derken uykusunun arasında mı demek istedin? Ben farklı doktorlara sorduğumda geceleri artık acıkmaz dediler. Uyumadan önce içmesi yeterliymis. Uykusunu bölmeye alıştırma bence, hep öyle gider sonra. Gece uyanıp emiyorsa ondan vazgeçirmeye çalış ki kesintisiz uyusun artık.

benimolan çok geçmiş olsun..Allah acilşifalar versin inşallah..hugoyu ben de merak ettim bir ara nerde diye yazayım dedim foruma girdim baktım hugocuk ordaydı sonra ben çıktım..umarım bir sorun yoktur..biz bugün yine nöbetçiyiz :) yağmur 9 da uyumuştu 5 te cin kesildi, alt azı dişininin ucunda kan gördüm o dişi çıkacak galiba

Günaydın kızlar, umarım herkes iyidir

Çok yoğundum hafta sonu full eğitimdeydim dünde sınavm vardı, yarın sonucu açıklanacak çok gerginim.
Eğitimden dolayı oğlumun doğumgününü yapamadım, cumartesi günü yapacağız inşallah hazırlıklara başladık
Bu arada yoğun ders çalışmaktan dolayı gözlerim çok ağrıyor ve batıyor, bugün öğle arasında göz doktoruna gideceğim inşallah..
Geçmişide sadece okuyabildim cevap yazacak zaman bulamadım, oğlumun doğumgününü kutlayıp iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim..

Tüm bebişlerin doğum gününü kutluyorum. Kızlar siz D vitaminine devam ediyor musunuz? Doktorunuza danıştınız mı

ben kullanıyorum hala. Kanımızda düşük kan damlasına da devam. D vitaminini bu ay aşıya gidince soracağım. 12. ay hangi aşıları olacak ben kızamık diye biliyorum. Başka varmı

Herkese selam

Biz de de doğumgünü telaşı var.18 şubat doğum günü ama pazar kutlıycaz Allah kısmet ederse.
Baya da kalabalık olucak gibi görünüyor.
İnşallah bi aksilik çıkmaz ,eşim kalabalık istemedi ilk başlarda baya çekiştik ama neyseki kabul etmek zorunda kaldı.
Çok heycanlıyım .Cuma günü de benim doğum günüm ama onu hiç düşünmüyorum belki ben de oğlumla birlikte üflerim

bide bizim inmeyen testis sorunumuz var hala inmedi
Yaşında getir demişti doktor, randevu aldım salı günü götürücem,canım çok sıkkın ona da sanırım operasyon olucak

Atoş bugün kızamık aşısı ve zatürenin son dozunu oldu. Hemşire vücudunda kızarıklık olabilir, birkaç güne geçer dedi. Su çiçeği aşısı olacak ancak henüz ellerine gelmemiş gelince sizi arayacağız dedi. Normalde özel hastaneler 13.ayda yapıyorlarmış bu aşıyı.
Ben Sek'in günlük sütünü aldım içirmeye çalıştım ama nafile aç olmasına rağmen içmedi. Anne sütüne takviye yapmam lazım, mecburen alışacak artık o eski bolluk yok. Günde üç defa sağıyorum ama Ata sütü çok seviyor dediğim gibi takviye lazım.

merhaba kızlar güzel dileklerinniz için herkese çok teşekkürederim hepimizin yavruları hep güzel günler görsün inşallah..
benimolan çok geçmişolsun gözünüz aydın ,bu gün nili aşıya götüreceğiz, su çiçeği aşısını sormuştum doktorumuz 13, ayda demişti bize, ben d vitamini ilk aylarda vermiştim ama sonrasında unutmaya başlamıştım ve uzun zamandır vermiyorum artık

dün eşim evdeydi fırsat olmadı yazzmaya

toptan cümleten tüm sıpaların doğum günü kutlu olsunn
bizimde pazar olacak heralde daha hazırlıklara başlamadım sadece ev toplamakla uğraşıyorum
babamda annemde grip annem daha iyi babamda çok gelmek istiyordu ama bu halde gelebilirmi bilmem inşalah düzelir o da gelirr

şimdi çok iyi şükür.erkek kardeşininin eşi nden dolayı ikizleri olmuş.erkekten değil bayandan kaynaklanıyor.biz bayanlar yumurtladığımız için :):) ama annen de teyzende vs var ise sende de çıkma ihtimali yüksek..
idare ediyorum ama bi de beni gör.48 kiloyum :) kendi kilomun altına düştüm.birde o kadar çok hareketlendiler ki.mesela dün oğlum elini yakmış sebil de revir e gittik akşam akşam derisi yüzülmüş pansuman yapıldı.krem kullanıcaz.

çoğul olunca ikiz ,üçüz ,dördüz sevmesi çok güzel ama bakması zor.o uykusuzluk yok mu aaayyy çileden çıkıyor insan.iyi ki de doğmuş kuzucuklarım zaman ne çabuk geçiyor :):):) evde neşe iki kat oluyor o nun tadı apayrı

senin nebeğin ne kadarlık cinsiyeti ne ?izmir in neresindesin?

:):):):):) bizde bugün öyle aramızda kutlayıp fotoğraf çekinicez :):):) maksat ilk doğum gününüzdü deyip anı olarak saklamak evet eşimle karar verdik dün pasta siparişi de verdik kutlicaz :):):)

der mi derler belki üzülürler de kıyamam onlara :):):)

teşekkürler nice senelere hep beraber inşallah :)::) hatırladım hakikaten ben gitmeden yürümemiş miydi ben mi yanlış hatırlıyorum acaba ?yoksa birkaç adım mı atmıştı?

bakalım bizimkilerden hangisi ilk yürümeye başlicak bende merak ediyorum. :44:

kayaist sen nasılsın?ismini unuttuklarım arasındasın o kadar çok arkadaş edindim ki bu sayfa da hep unutuyorum sıralarken :):)): playdohhhhh ta vardı. cat lover i bile unuttum :):):):) sinemde vardı.

şimdi seni andım teşekkür ederim çocuklarla ilgilenmekten kendimi unuttum.aslında check up a girsem fena olmaz :44:

amiiin inşallah güzel rabbim evlatlarımıza hayırlı ömürler versin sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah (amin )

cat canım arkadaşım nasılsın ?hoşbuldum genel olarak tatilim çok güzeldi gelmek bile istemedim desem yeridir bebeklerim turp gibiler teyzesi ellerinden öperler bugün doğum günleri :):):) annemde çok iyi toparlandı çok şükür.

sen nasılsın görüşmeyeli ?ömer nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…