- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #79.101
memoşa balık yediremiyorduk
nu akşam markette iglo balık kroket vardı aldım denemek için
porselen tavada az yağda pişirdm 1 tane belki yemez diye sonuç o kadar sevdiki bitince çok kızdı
üzerine mama verdim onu bile içmedi
bundan sonra haftada bikaç kez vericem balık yemiyo diye upraşan arkadaş varsa igloyu denesin
canım bizim ki emme delisi dedim acaba süt içerse belki az uyanır yoksa kaç kere kaldığını sayamıyorum artık
doğumdan sonra bir gevşemişimki beyin olarak sorma gitsin ne konsantre olabiliyorum ne bişey diyete spora
spor yapmakta zor geliyodu saat geçsin diye bekliyodum oflaya puflaya spor yapıyodum
şöyleki müzik var ve o müziğin içine sadece beyninin algılayabileceği ama duyamadığın sözler var zayıflama ile ilgili bunları dinliyorsun bir nevi beyne kabul ettiriliyo
bende çok işe yaradı daha öncede bu sayede kilo verdim
mesela bu hafta çok severek spor yaptım eskisi gibi bu akşam 1 saat koştum vakit nasıl geçti anlamadım üstelik çokta mutluydum koşarken
düzenli dinlediğin vakit birsüre sonra canın salata vs.. sağlıklı şeyler istiyor
zayıflama ve suçluluk duygularından arınma diye iki telkin var ikisinide dinliyorsun çoğu kez bizi yemek yemeğe iten şey suçluluk duyguları oluyo o yüzden
telkinle zayıflama yöntemi bu
benimde en zorlandigim ogun kahvalti. Kizim hic karisik bulamac sevmedi zaten tek tek verdigimide pek sevmiyo. Benim de kurtaricim krep ve tostun ici. Onemli olan o ogunun varligini bilmesi ne yerse yesin diye okumustum bi kez icimi rahatlatmisti.Slm kizlar nasilsiniz dogum gunu gecen butun bebeklerin dogum gununu kutluyorum dunde benim kizimin dogum gunuydu cok guzel bi parti yaptik 1 seklinde pastada yaptirdik enfesti hala yiyorum bir yandan:)annemler bana yuzuk almis hediye olarak ben dogurdum diye:))cok sik altin:)amcasida kupe almis kizima oda cok guzel.
Kizlar size soracagim bisi var bebislere ne yediriyosunuz ben sasip kaliyorum sabah benle yemiyo peyniri hic sevmiyo omket veriyorum cay ekmek yada.sonra kavanoz meyve buyumix oyle geciyo bi yandan oglums kosunca hazirlarla gecistiriyo gibi oluyorum
kızlar ya bişey sorcam ben şimdi bazen merte balık yedirdikten sonra hemen emmek istiyo....aç oldugundan degil öyle cokta emmiyo biraz oynuyo bırakıyo .....ama ben balık yediği için endişeleniyorum biraz ....hani balık yerken süt ürünleri yenmez yaaa...acaba anne sütü içinde geçerlimidir....balık yedikten hemen sonra emzirsem bişey olur mu...durmuyo bazen hemen emmek istiyo
canım ya ben hatırlarsın belki bi ara diyetisyene gittim, çok güzel ve sağlıklı kilo verdim istediğim gibi fit oldum
sonra havalara girdim zayıfladım ve istediğim herşeyi yemeye başladım nasılsa istediğim zaman bu diyeti uygulayıp kilo veririm diye
ama olmuyo
verdiğim 5kg.yi geri almak üzereyim
tekrar başlamam lazım ama yapamıyorum bir türlü
müziklerini bende istiyorum, tekrar harekete geçmem lazım
Slm kizlar nasilsiniz dogum gunu gecen butun bebeklerin dogum gununu kutluyorum dunde benim kizimin dogum gunuydu cok guzel bi parti yaptik 1 seklinde pastada yaptirdik enfesti hala yiyorum bir yandan:)annemler bana yuzuk almis hediye olarak ben dogurdum diye:))cok sik altin:)amcasida kupe almis kizima oda cok guzel.
Kizlar size soracagim bisi var bebislere ne yediriyosunuz ben sasip kaliyorum sabah benle yemiyo peyniri hic sevmiyo omket veriyorum cay ekmek yada.sonra kavanoz meyve buyumix oyle geciyo bi yandan oglums kosunca hazirlarla gecistiriyo gibi oluyorum
canım o kural anne sütü için geçerli değil için rahat olsun
iyiyiz biz sen nasılsın neler yapıyosun
Slm kizlar nasilsiniz dogum gunu gecen butun bebeklerin dogum gununu kutluyorum dunde benim kizimin dogum gunuydu cok guzel bi parti yaptik 1 seklinde pastada yaptirdik enfesti hala yiyorum bir yandan:)annemler bana yuzuk almis hediye olarak ben dogurdum diye:))cok sik altin:)amcasida kupe almis kizima oda cok guzel.
Herkese merhaba arkadaslar,
İstanbul avrupa yakasinda bi acik bi kapali hava bugun. Benim bi sorum var. Kizim gece zaten surekli emiyodu fakat bu bi kac gundur gunduz de emmeye dustu. Oyle az buz degil yarim saatte uc kez. Aslinda sut ceker gibi de degil sanki gelip oyalanip oynayip gidiyo. Utanmasa anne acikndursun ben gelip gidip bi firt cekiyim dicek. Sizinkilerde boyle bisey varmi. Emse bi dert cocuk emmese bin dert biliyorum ama endisem acaba benim anlamadiigim baska bi sorunmu var. Karninin ac oldugunu da sanmiyorm ama...
sabah suda beklettiğim peynirde az yer ama çok değil kaymak sever onu yer
yumurta varsa yumruta yer tahşnpekmez ama asıl bal kaymak seviyorda vermiyorum bu ara uyumuyor sonra çaki gibi geziyor kuvvetli geliyor bal
İstanbul avrupa yakasinda bi acik bi kapali hava bugun. Benim bi sorum var. Kizim gece zaten surekli emiyodu fakat bu bi kac gundur gunduz de emmeye dustu. Oyle az buz degil yarim saatte uc kez. Aslinda sut ceker gibi de degil sanki gelip oyalanip oynayip gidiyo. Utanmasa anne acikndursun ben gelip gidip bi firt cekiyim dicek. Sizinkilerde boyle bisey varmi. Emse bi dert cocuk emmese bin dert biliyorum ama endisem acaba benim anlamadiigim baska bi sorunmu var. Karninin ac oldugunu da sanmiyorm ama...
benimkide aynı canım ....gece gündüz hep emmek istiyo...gecede 5-6 kere kalkıyo emmeden uyumuyo asla...aç olduğundan degil ...alşkanlık olmuş ancak o şekilde tekrar uykuya dalabiliyo...
benimki devam sütüde içmiyo içse keşke gece yatmadan içirir öyle yatrırıdım ama bütün markaları denedim normal süt bile verdim içmiyo yapacak bişey yok memeden kesene kadar emzirmeye devam
Rabbim sağlıklı, uzun ve güzel bir ömür nasip etsin yavruna, hayırlı evlat olsun inşallah.Nice mutlu yıllara..
bizde iyiyiz çok şükür, işlerim çok yoğun, şube değişikliğim oldu koşturmam biraz daha arttı
gifrer çok iyidir biz çok memnunuz :)
İyi akşamlar kızlarr eşimde yolda 8 de bindi sabah burda inş.işe gidecek bide çokkk uykususuz kaldı.babasının ağrısı varmış ama iyiymiş şükür...bu gecede hastanede ama..kaynanamdan yumurta istedm esada pişirmek içn.mis gibi köy yumurtası inş getiriyodur yükü sevmez hiçte...beni gıcık eder sonra benden fazla yer...benmde sırtım çok ağrıyo fena üşütmüşüm...ilaçta içemedim süte geçiyo diye..anca yatarken içerim..halılarımı kirçözle sildim bugün... burda bayanlar önermişti harika çıkarıyor cidden çok beğendm..tavsiye ederim..ama esad sağ olsn bi leğen suyu döktü halıya ben silerken.şimdi kurumasını bekliyorum balkona attım mecbur..inş yağmur yağmadan kurur....başka yolu yok sanırım..pazarada tek gittim bugün esada ıspanak pişirdim yarın yer artık akşam oldu...
Nisane doğum günü kutlu olsun kızının canm adını unuttum şimdi..sağlıkla büyüsün..
Melitta ikizlerini öp bnm için sağlıkla büyüsünler cnm..bende senin gibi yapamadım biberon falan mevlüd bile yapamadım bizde pastayla falan kutlarız artık aynı sizin gibi..annemlerle falan..zaten kalabalıkla bişey anlayamam ben hizmet etmekten..böyle daha iyi bence...
Şaka maka sevgililer günüde geliyoo eşim çorap almasa kendine nisanenin fikir iyiydi çorapları mandallamak..(nisaneydi dimi yanlış yazmadım kafa gidik yaa ).
Az önce okudum bir yaşından sonra anneye düşkünlükleri artacak diye. Benimki çoktan bıraktığı için bilemiyorum tabii durumunuzu ama maksat annenin yanında olmak herhalde
Hazelim, gece mamalarını denedin mi? Devam sütüne benziyor ama belki sever değişik tadlarını. Bizimki bebelac'ın irmiklisine ve milupanın tahıllısına bayılıyor. Gece mamalarını da dene bakalım, belki çok çok doyar da uyanmaz.
selam herkese...dün çok güzel geçti doğumgünümüz..hazırlıklar beni epey yordu ama değdi..duvarları 1 yaş balonları ve nisa yazılarıyla süsledik..sonra iyiki doğdun afişleri astık.masa örtümüz peçetelerimiz hep bu şekildeydi.umduğumdan daha hoş oldu.nisa bile bayıldı.sürekli gözü süslerdeydi:)çok güzel görüntüler çıktı ortaya..çok da güzel anılar kaldı geriye..kurabiyeleri çok istememe rağmen şeker hamurundan yapamadım hem şeker hamuru edinmemiştim hemde vakit olmadı bende sade kurabiyelerin üstünne 1 çizip kakao serptim:)sağolsun arkadaşlarımız da yalnız bırakmadılar beni.yalnız ortalıkta çocuk sayısı fazla olunca kavga gürültü de çok oldu tabi.benim kız masum kaldı yanlarında:)
ilk doğumgününe özel ''N'' harfli kolye aldık bizde babasıyla kızıma.büyüdüğünde de taksın ilk doğumgünü hediyem desin diye kalıcı bişey olsun istedik.
gecenin sonunda ise evimi tarif etmem imkansız..her yerde kurabiye pasta kek kırıntıları,her odada farklı oyuncak parçaları,savaş alanına dönmüş bi mutfak yorgunluktan enkaza dönmüş ben ve daha neler neler....ama tabiki herşeye rağmen değdi.
doğumgünümüzü kutlayan tüm teyzoşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?