- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #79.141
sabah kahvaltısı için ne yapayım diye sormuştu bir arkadaş..yağmur bulamaç hiç sevmedi baştan beri tek tek yaptı kahvaltıyı..bazı zamanlar hiç yemek istemiyor zorlamıyorum..kahvaltıda en çok sevdiği küp küp doğrayıp az yağda iyice pişene kadar kızarttığım patates..bunu çok seviyor..bazen patatese yumurta ve peynirde katıyorum..onun haricinde omlet,krep ve tost yapıyorum..tostu keçi peynirinden yapıyorum onu da çok seviyor...ama hergün farklı şeyler istiyor..playdohdu sanırım belli olmuyor bugün bayıla bayıla yediğini 2 gün sonra yemiyor diye..bizde de aynı oluyor..ama patatesi hergün ver yiyor sıpa:) bal ve tahinli pekmezi de severek yiyor
selam millettt
kahvaltımızı yaptık memoş oğlanın çorbasını ateşe koyduk geldik
o yerde oynuyo bende fırsat buldum
bişey soracağım şimdi su çiçeği aşısı aşı takvimine alındıya ne zaman vuruyorlar kaçıncı ayda
arkadaşım özel yaptırdı 14. ayda vurdurdu yanlız 15 gün ateş yaptı onda
selam millettt
kahvaltımızı yaptık memoş oğlanın çorbasını ateşe koyduk geldik
o yerde oynuyo bende fırsat buldum
bişey soracağım şimdi su çiçeği aşısı aşı takvimine alındıya ne zaman vuruyorlar kaçıncı ayda
arkadaşım özel yaptırdı 14. ayda vurdurdu yanlız 15 gün ateş yaptı onda
Hugocum bu arada telkinleri mesaj atmissin cok tesekkur ederim. .
rica ederim canım çok işe yarıyo salata canım isteyip duruyo
pizza filan dönüp bakmıyorum bile birde deli gibi spor yapmak geliyo içimden
ben günde üç kez dinliyorum memoş uyudukça
hiç dinledinmi iş yerinde kısık ses dinlesen kimse çakmazmilletinde beslenme alışkanlıkları düzeliverir
hemşirecim sanırım senin kızında 12 şubat doğumlu
onu da öpüyorum doğumgününü kutluyorum..hep sağlıklı mutlu huzurlu bi ömrü olur inş...
sen benim talkin müziklerimlen dalgamı geçiyon gızz
bu tarifi bende yapıyorum irmik süt ve yazdan buzluğa attığım üzüm sularından bi tane ekliyorum kuru incir kurudut ekliyroum pişince 1 hurma ve soğuyunca blendran geçiriyorum
bal vermiyroum bizim oğlanı kudurtuyo
yok bacım ya hiççççç dalga geçer miyimşaka bir yana ben bu tür şeylere inanırım ,telkin vermenin etkileri bakımından senin müzikler iyi örnek oldu..ben de istiyorum o müzikleri ablam ve eşim için
geçen gün balık kroketten bahsetmiştin..benim sıpa balığı çok sever,değişiklik olsun diye arada ben de kroket gibi yapıyorum öyle de severek yiyor..eşim pazardan somon alıyor parçalatıyor..ben oları poşetleri koyup haftada 1-2 kez yağmura çıkartıp az yağda kızartıyorum..bazen de kızarttıktan sonra parçalıyorum içine az un katarak yuvarlıyorum yumurtaya sonra galeta ununa batırıp kızartıyorum senin kroket gibi oluyor:)
üzüm suyunu iyi hatırlattın benim de buzlukta vardı artık çıkartıp kullansam iyi olur
selam kızlar canım çok sıkkın
evet hugocum tam da dediğin gibi bize aşıların tamamını birden yaptılar ama keşke yapmasalardı
2koldan 1i bacaktan yapılmıştı aşıların..kollarda sıkıntı çok olmadı ama bacağına yapılırken çok ağladı yavrum sıkı sıkı tuttuk bizde..
ama bu seferde hem canı daha çok yandı hemde çok korktu..
aşıdan 4 saat sonra sıkıntılar çıkmaya başladı.sürekli ağlama,huzursuzluk..saat biraz daha geçince baktıkki aşı olan bacağını hiç kımıldatmıyor.emeklemiyor,kesinlikle adım atmıyor,kucakta bile ağlıyor..ateş olmadı ama ağrısını azaltsın diye gece uyurken calpol verdim
yavrum sabaha kadar sağına soluna dönmeden sırt üstü yattı durdu ama uyumadan tabi sürekli mızmız
gece 4 ten 6 ya kadar babası ayağında sallayark hem onu uyuttu hem kendi uyudu..
neyse sabahı ettik ama değişen bişey yok daha da fena.oturuyor,otururken yana doğru hafif eğiliyor ama kendini toparlayıp doğrulamıyor acısından..altını almak mmümkün değil çıığlık kıyamet(
neyse okuldan geldim aldık tekrar doktorun yolunu tuttuk.anlatık durumu baktı muayene etti,kızarıklık şişlik yok dedi..dokundu bacağına ama bizimki zaten ağlıyordu..bişey yok dedi o anı unutamamıştır ondandır ddedi ama benim canım sıkıldı..eve geldik yine aynı emekleyemiyor,oturamıyor,kucakta bile duramıyor(hareket etmek isteyip yapamadıkça daha da sinirleniyor..offf inş bi an önce biter bu sıkıntı
buarada ben bacaktan yapılanı su çiçeği sanmıştım ama değilmiş
bacaktan yapılan pnömokokmuş:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?