2012 Şubat Anneleri

Ay ne alem çocuk yaaa, senin veledin maceralarını not al bence, bir gün kitap yazarsın, komik oğlan .

Koptum don olayına benimki de dogum gunüne gelen kizlarin eteklerine yapıştı , kova erkeklerinde var bi durumlar hadi hayırlısı :)
Ha bi de sarışın seviyo ))

benim sıpada beni babasını öpmez, ama bütün kız kuzenlerimi ve yiğenlerimi öper, kovalara çapkın olur derlerdi doğruymuş

canım en azından doktor muayene ediyor biz kaçıncı doktor bu
mehmeti muayene etmek istemiyorlar yazık valla çekingen çekingen yaklaşıyorlar
işte ancak yeni ilkkez bir doktora gidince doktor tabiki mehmetle illkez karşılacağı için bilmiyo ayy sevimli çocuk filan diye yaklaşıyo bilmiyo başına gelecekleri
en son zafer beye götürdük ilkk önce çok ilgilendi dakikalar geçtikçe baktım yavaş yavaş kaçacak yer arıyor yok baskı uygulayalım ilaç verelim bu çocuğa hiperaktif bilmemne diye zırvalamaya başladı
son doktor kaldı valla o da diğerleri gibi yaparsa bilmiyorum naparız
sağlık ocağında bile bizi görünce hemşire eyvahh mehmet geldi dedi kulaklarımla duydum
ben diğer hemşire arkadaşlarımı çağırayım diyor eli ayağına dolandı

ayağımda sallayarak uyutuyorum anem ayağa alıştır biyere gidersen rahat edersin dedi ve kendisi alıştırmıştı
ama farkeden bişey olmadı kendi odası dışında asla başka yerde uyumuyor salonda uyutamıyorum
uyudu şimdi üzerine battaniye örttüm bacaklarının arasına aldı
bende usulca almaya çalıştım bacaklarıyla sıkıyor gözleri kapalı ve gülüyor bende başka battaniye örttüm fenalığı kadar muzipliğide öldürecek beni

en sonunda ihmalkarlık etmeyip termostat taktırdık vede fatıra kabarık geldiğinden
23 buçukta duruyor iyi oldu çok ısındı soğudu derdi kalmadı

salata yapınca suyuna ekmek banıp veriyorum çok seviyor
salata malzemelerini yıkarken sirkede döküyorum diye içim rahat veriyorum ama ne zaman salata verilmeli hiç bilmiyorum

teşekkür ederim :):):) hiç durmuyoprlar şimdi hınzırlık peşindeler yaa :):):):) ama kızım oğluma göre geç yürüse de hiç oturmak bilmiyor ve emin adımlar atıyor oğlum ise hızlı hızlı yürüyor sonunda düşüyor :):):) bugün ve dün akşam elinden tuttum kızımın mama yapmaya gittik mutfağa oğlum uyuyordu :):):)

hamdolsun ne mutlu rabbim sizlere bağışlasın.bende diyorum ki güzel rabbim beni anneliğe layık görmüş iki evlat birden vermiş neden üzüleyim ki .inan o kadar çok yoruluyorum ki ve bi sürü sağlık sorunlarım var çıldıracak gibi oluyorum hemen aklıma çocuk düşünmediğim zamanlar geliyor monoton tatsız.şimdi evimde iki neşe birden var.birde bebeklerim sürpriz bebekler.şimdi ise keşke evlendiğim an gebe kalsaydım niye bekledim ki iki yıl diyorum.

hiçbirşey anlamadım.ben yokken bir tartışma mı oldu ????? :44:

oh maşallah. yaza ellerini tutup rahat rahat gezdiririz heralde

evet ayakakbı alcam kuzucuklarıma yavaş yavaş gezdiricem parka görütürcem atsınlar enerjilerini kuzucuklarım ama daha da yorucu oluyor ya her bir yere saldırıyorlar.birine dur derken diğeri kaçıyor biryerlere saldırıyor hem gülüyorum hem yoruluyorum komik bir görüntü çıkıyor ortaya :):):)

ya inşallah canım, bende çok hevesleniyorum beraber elinden tutup parka gitmeye gezmeye, nasip olursa yaza olur inşallah

bende o günleri rabbim nasip ederse inşallah bende tutup elerinden eşimle parka gideceğim günleri bekliyorum popolarında bezleriyle bi o yana bi bu yana yürüdüklerini görmek çığlık çığlığa.şimdi bile ikiz arabasıyla gezmeye çıkarken çığlık çığlılalar.

canım bizim doktorumuz "bir bebek eğer 16 ayını doldurduysa ve hala 1 dişi bile yoksa o zaman endişeleniriz dedi. yani bizimkiler çoooook normal.

evet normal benim oğlumun bir buçuk ay oldu sadece iki dişi çıktı şimdi üst dişleri patlamış ben farketmedim bile :):):) ama kızımın 8 dişi var.hala da geliyor dişleri sanırım rahatsız ediyor yavrumu huysuz bu aralar

geçmiş olsun hasta iken aşı yapmıyorlar.inşallah bir an önce atlatır kuzucuk.duş ta aldır rahatlatır.

oooohh ne güzel sen yap dışarılarda kahvaltını.biz daha özellikle çıkıp kahvaltı edemedik.brunch var hafta sonları uykusuzluktan kolumu kaldıramıyorum birde iki çocukla herhalde gazino da ortalık karışırdı :):):):)
ama denemekte yarar var ya neden olmasın bak eşimle bi konyşayım bakalım ne dicek ?

istanbuldayım canım ben :)
dışarı yemek yemeye çıktığımızda benim oğlumda çok mutlu oluyo, kalabalığı curcunayı seyretmek hoşuna gidiyo

benimkiler de öyle dışarı çıktıklarında etrafı izliyorlar çok seviyorlar :):):)

istanbul mu? keşke izmirde olsaydın...

ben ,izmirliyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm :):):) sen neredensin ?

o kiloları bana verin benim çok ihtiyacım var ben memlekete gittim iki kg falan aldım şu anda 49 kgyim.

aşureyi çok severim bebeklere de çok faydalı her bakımdan zengin.memo da yesin afiyetle :):)

sen nasılsın hugocuk sohbet edemedik geldiğimden beri.belin nasıl?

nedir o eğer işime yarayacak birşey de bende ismini bilmek isterim.diş içinse dentinox jel iyi geliyor.

istanbul avrupa yakasi mi bende ist. dayim. bu arada herkese gunaydin, tunaydin neyse iste :)
face te baya yogun sinemaksungur ve mozp sizde yoksunuz degilmi.
kafam karisiyo ikisini birden takip ederken :)

benim face falan yok birtek buraya üyeyim.buradan kopmayınız :):):) güzel paylaşımlarda bulunuyoruz :):):)

noldu arkadaşlar neden gerildiniz ???konuyu anlamadım ama bazen yorgun ve haasta olduğumuzda biraz daha mı bekleseydim diyebiliyoruz ki çoğu bayandan da duyuyorum.önemli olan bence çocuğu isteyipte başı boş bırakan annelere kızıyorum ve çok görüyorum.çocuğu doğurmuş bebeğinin her hareketinde üfleyen püfleyen çocuğunun hareketini kısıtlayan.

birde bana da deemzler miydi ikiz mi allah yardım etsin.çıldırıyordum.hemen soruyordum siz isteyerek mi yaptınız çocuğunuzu ? evet diyorlardı.

Amann da amannn, hayırlı uğurlu olsun taytayları :) :)) Çok güzel bir şey olmalı. Herşeye sıfırdan başlıyoruz hepimiz çocuklarımızla

teşekkür ederim teyzesi :):):):)

hugocuk yazma böyle şeyler valla kıskanıyorum,nazarım değer diye de korkuyorumm,maşallahhhhh
Biz peşinde koşuyoruz 1 lokma verebilmek için

benimkiler herşeyi yiyorlar artık.

Benim oğlumda yürüyor,hem de hiç oturmuyor hep ayakta,arada poposunun üstüne düşüyor o zaman popo yer görüyor sadece

benim oğlan öyle :):):)

Canımmmmm, hayırlı uğurlu olsun. Bizimkilerle biraz uğraşsak yürüyecekler ama hiçç acelemiz yok valla:)

teşekkür ederim :):):): bi yerde herşeyi zamanında yaşamaları daha iyi.hiç acele etmeyin bence de :):):)

salata yapınca suyuna ekmek banıp veriyorum çok seviyor
salata malzemelerini yıkarken sirkede döküyorum diye içim rahat veriyorum ama ne zaman salata verilmeli hiç bilmiyorum

bende ekmek bandırıyorum salata nın içindeki domates veriyorum.turp veriyorum ellerine birde taze soğan sapı veriyorum çok güzel yiyorlar.doğal antibiyotik.

Selam millet, beyboşlara hala patikli alt giydiriyor musunuz?

benimkiler artık olmuyor o yüzden giydirmiyorum birde buralar çok soğuk değil.çorap yeterli oluyor.

ben kızıma doğum günü için tütü yaptım
kız bebişi olanlar mutlaka yapın hem kolay hem çok şirin duruyo

tütü nedir ?

evet canım hiç konuşamadık
mehmet azmanından bişey görmüyorki gözüm
20 kilo fazlam vardı 10 k,losu gitti çok rahatladım belim çok hafifledi düzenli sporada başladım rahat ettim bakalım 10 kiloyuda verince daha iyi olur inşallah
estetik yaptıracağım diye kilolardan kurtuluyorum

Maşallah kuzulara afiyetle yesinler verdiklerini,
Canım tütü şu balerin eteği gibi kabarık bişiy tülden yapılıyor :)
Sen de kızına yap çok tatlı oluyor
blogda var bi iki fotosu
Minik Asya

benim sıpada beni babasını öpmez, ama bütün kız kuzenlerimi ve yiğenlerimi öper, kovalara çapkın olur derlerdi doğruymuş
Kesinlikle çapkın oluyor bu kovalar. Bugün oğullarımdan birini hastaneye götürdük. Doktorun yardımcısı güzel bir kız, önce ona bir nazar boncuğu verdi, hatta kız bunu kucaklamayınca ağladı, oğlum dedim daha çok hayal kırıklığı yaşayacaksın, dur bakalım Sonra eczanedeki kıza atıldı, gideyim diye. Ohhhooo bizim kızlarla başımız dertte olacak valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…