- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #79.441
canım Jel değil toz bu dediğim. Adı tetagil bende akşam alacağım inşallah
eczacı patlayan şeker gibi olduğunu dişleri çok rahatlattığını Ve bebeklerin de sevdiğin söyledi
Allah kolaylık versin hugocum, bu 1 yaş aşıları için ben gidemedim eğitimdeydim annem ve eşim götürdü yusuf kayrayı 2 tane koldan yapmışlar ama hangileri bilmiyorum aşı kartınada bakmak gelmedi aklıma ama 2 ay sonra 1 aşı için tekrar çağırmış. bu 2 aşı ateş veya huysuzluk yapmadı. belki 2 ay sonra olacağı aşıda olabilir bu belirtiler bizdede
düşük dozlu bi ağrı kesicin varsa kullanabilirsin, ben çok fena oluyorum başım ağrıyınca hiç dayanamıyorum
bu ara memoşun kaç dişi var hugocum?
Oh ellerine saglik benim bile canım çekti , yesillikli çorbadan emin değilim ama tavuklu pancarı sever diye düşünüyorum , bi deneyelim bakalım . Cok teşekkür ederiz :)
Dün gece ateşi çıkmıştı bizim miniğin bugun daha iyi ama ballı muzlu Elmalı irmik muhallebisini bitirmedi iştah yok gene.Allah'ım diyorum ikinci cocuğum cok yesin cok uyusun... Bunun gibi kuduruk olmasın :)
4 dişi çıktı canım ama daha geliyor belliki
aşının teki zaturre diğeri kızamık o iki ay sonra dedikleri su çiçeği olması lazım
bizim o aşıyıda yaptılar su çiçeği aşısında olduk 3 aşı koldan yaptılar ortalık yıkıldı
canım kesinlikle şurup içmiyor başka kaşıkla veriyorum nafile nasıl anlıyosa anlıyor
sadece fitil kullanabiliyorum yoksaki minoset şurup çok iyi geliyordu bize
biliyomusunuz benim kizimda sizinkiler gibi dr.dan korkuyo agliyodu. gecen acile gittik dr. kadindi ve onlugu yoktu hic korkmadi ondan :)
zor çocuk memoş :)
bizimkide doktoru gördüğü anda yaygarayı koparıyo
ilaç konusundada,önce ilacı vereceğim kaşıkla bir kaç kez su veriyorum, sonra ilacı koyunca su zannedip içiyo
biliyomusunuz benim kizimda sizinkiler gibi dr.dan korkuyo agliyodu. gecen acile gittik dr. kadindi ve onlugu yoktu hic korkmadi ondan :)
O da iyiymis, Benimki hayatta tutmaz ağzında çıkartır bilmediği bişeyse, siringayla zorla ve de boğusarak şurup veriyorum.
Amann da amannn, hayırlı uğurlu olsun taytayları :) :)) Çok güzel bir şey olmalı. Herşeye sıfırdan başlıyoruz hepimiz çocuklarımızlaarkadaşlar kızımda yürüyooorbugün sürekli yürüdü hala da yürüyor :):):):)::)
memo huysuz mızlanıp bağırırp duruyo hiç rahat vermiyor zor yaptım aşureyi
pancar çorbasını çok sevdi 1 koca kase içti ekmekte doğramıştım içine
sonra mızlandı yine bikaç tane susamlı çubuk verdim yedi yine mız mız mız
kefirde içti mamada
hala mız mız
açlıktan bayılacaktım o kadar üzerime geliyorki mutfakta kıpırdayamıyorum
izmir köfte yapmıştım iki köftesinden üç papatesten koydum yiyordum geldi 2 köfte ve patatesleride yedi
bugün çok yedi hala versem yiyecek
100 ml kefirde içti hala aranıyo
acaba kahvaltı yapmadı ondanmıki veya ben çok az ekmek veriyorum bir lokma filan doğruyorum çorbalarına ondanmıki
Çok sağlam dişleri olacak demek kiSizin gene 2 tane de olsa var.Bizim hiiiç yookk,biz napalımm
memo huysuz mızlanıp bağırırp duruyo hiç rahat vermiyor zor yaptım aşureyi
pancar çorbasını çok sevdi 1 koca kase içti ekmekte doğramıştım içine
sonra mızlandı yine bikaç tane susamlı çubuk verdim yedi yine mız mız mız
kefirde içti mamada
hala mız mız
açlıktan bayılacaktım o kadar üzerime geliyorki mutfakta kıpırdayamıyorum
izmir köfte yapmıştım iki köftesinden üç papatesten koydum yiyordum geldi 2 köfte ve patatesleride yedi
bugün çok yedi hala versem yiyecek
100 ml kefirde içti hala aranıyo
acaba kahvaltı yapmadı ondanmıki veya ben çok az ekmek veriyorum bir lokma filan doğruyorum çorbalarına ondanmıki
Çok sağlam dişleri olacak demek ki
Amann da amannn, hayırlı uğurlu olsun taytayları :) :)) Çok güzel bir şey olmalı. Herşeye sıfırdan başlıyoruz hepimiz çocuklarımızla
doktoruda değiştireceğim memonun huysuzluğundan kadın doktor çekiniyo hiç muayene etmek ölçüm yapmak istemiyor anlıyorum
kadın bizi görünce korkuyo sanki
eşimede dedim ama yok öyle bişey yanlış anlıyosun dedi ama ölçüm yapmıyo unutuyo ben hatırlatınca aaa unutmuşum diyo
kulaklarında bişey varmı diyorum aa dur bakim unutmuşum diyo
herşeyi hatırlatmam gerekiyor
son bir doktor kaldı üniversite hastanesinde çalışıyo mehmet orda doğdu o bakmıştı
uzaktı gidemiyorduk ama şimdi çarşıda yer açmış hastane ordaymış son orası kaldı
zaten az büyüsün okula başlamadan spora başlatıcam aksilik çıkmazsa enerjisini boşaltsın
dövüş sporlarına gitsinkırar döker rahatlar belki
yoksa ben erkenden mefta olacağım
bugün nasıl bayılmadım hala ayaktayım inanamıyorum sabah beri bir lokma ağzıma atacak fırsat dahi vermedi çorbasıymış yemeğiymiş o uyurken onları yaptım zaten uyanıncada nefes aldırmadı
ağrı kesici aldım tuhaf görüyorum sarhoş gibi
yazık annemde başedemedi sürekli yardıma çağırdı eşimi beni
birde don indirmeyi öğrenmiş bianda insana yapışıp donunu indiriyor yere kadar herkese bunu yapıyor
doktoruda değiştireceğim memonun huysuzluğundan kadın doktor çekiniyo hiç muayene etmek ölçüm yapmak istemiyor anlıyorum
kadın bizi görünce korkuyo sanki
eşimede dedim ama yok öyle bişey yanlış anlıyosun dedi ama ölçüm yapmıyo unutuyo ben hatırlatınca aaa unutmuşum diyo
kulaklarında bişey varmı diyorum aa dur bakim unutmuşum diyo
herşeyi hatırlatmam gerekiyor
son bir doktor kaldı üniversite hastanesinde çalışıyo mehmet orda doğdu o bakmıştı
uzaktı gidemiyorduk ama şimdi çarşıda yer açmış hastane ordaymış son orası kaldı
zaten az büyüsün okula başlamadan spora başlatıcam aksilik çıkmazsa enerjisini boşaltsın
dövüş sporlarına gitsinkırar döker rahatlar belki
yoksa ben erkenden mefta olacağım
bugün nasıl bayılmadım hala ayaktayım inanamıyorum sabah beri bir lokma ağzıma atacak fırsat dahi vermedi çorbasıymış yemeğiymiş o uyurken onları yaptım zaten uyanıncada nefes aldırmadı
ağrı kesici aldım tuhaf görüyorum sarhoş gibi
yazık annemde başedemedi sürekli yardıma çağırdı eşimi beni
birde don indirmeyi öğrenmiş bianda insana yapışıp donunu indiriyor yere kadar herkese bunu yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?