- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #79.421
zaten çocuk normal sıkıntı olmadığını biliyorumda ben sabırsızım hemen dişleri çıksın istiyorum
Günaydın arkadaşlar,
Ayaz da şifayı kaptı sonunda
Öksürüyo ,hafif ateşi var.Şuruplarını verdik inşallah çabuk atlatır.
Bugün aşıya götürcektik ama hasta olunca kaldı.Artık haftaiçi götürürüz napalım.
Ben de iyileşsem biran önce,evdeyken sürekli bana gelmek istiyo alamıyorum kucağıma,içim gidiyor
Sizin gene 2 tane de olsa var.Bizim hiiiç yookk,biz napalımm
Günaydın arkadaşlar,
Bugün aşıya götürcektik ama hasta olunca kaldı.Artık haftaiçi götürürüz napalım.
Ben de iyileşsem biran önce,evdeyken sürekli bana gelmek istiyo alamıyorum kucağıma,içim gidiyor
Allah şifa versin canım sanada Ayaz'ada, gelince üstüste geliyo zaten hastalıklar,biran önce geçer inşallah
bu arada pazar günü kahvaltı satın aldım çok güzel bir mekandan, %50 indirim vardı. oğlumuzu alıp gidicez, çok mutlu olacakmama sandalyesine oturur önce güzelce kahvaltısını yaptırırım sonra çocuk oyun alanı var oraya götürürüm hem hava olur yavrum. bütün hafta evde. ama her hafta sonu iyice bir gezer
mozp sen nerede yaşıyordun? unuttum
istanbuldayım canım ben :)
dışarı yemek yemeye çıktığımızda benim oğlumda çok mutlu oluyo, kalabalığı curcunayı seyretmek hoşuna gidiyo
istanbul mu?keşke izmirde olsaydın...
kısmet işte canım ya, olurda yolun istanbula düşerse yada ben izmire gelirsem tanışmak isterim seninle
Hugo uyudunmu kesn yatmışındır ama cvbına yarın bakarm artık.bütün bu çorbaları daha sonra blendırdanmı geçiriyorsun cn onu merak ettim benm blendrım yok ezerek versm yer mi bilmiyorum..
Esadda şimdi yattı gece maması verdm altını aldm suyunu şuruplarını içti 1 saat oyalandı yattı şimdi...
inşallah arkadaşım, ben hiç görmedim istanbulu. çok merak ediyorum. birgün yolum düşerse mutlaka görmek isterim seni. sende gelirsen izmire mutlaka bekliyorum.
bu arada boğazımı tutuyorum tam bir haftadır, ve 1 kg vermişim. hazirana kadar zaman verdim kendime. alperen sağlıklı beslensin diye diye ben aldım başımı gidiyorum. eve koşu bandı aldım ama nerdeeee, vakit bulamıyorum demeyeceğim çünkü bahane olurbu defa epey hırslandım,abur cubur yok, bakalım
işler güçler diyimkoşturma içinde geçiyo sürekli hayatım ne zaman hafta, ay başladı bitti hiç bişey anlamıyorum zaman çok çabuk geçiyo
yusuf kayranında aynı şekilde dişleriyle başı dertte çıkamadı gitti bir türlü, artık bekliyoruz çıksın diye çünkü sadece 2 dişi varçok tatlı görünüyor teyzesi
Günaydın arkadaşlar,
mozpcum dün b<hbahsettiğin diş için olan ilaçtan aldınmı verdinmi kayraya
istanbul avrupa yakasi mi bende ist. dayim. bu arada herkese gunaydin, tunaydin neyse iste :)
mehmet diş çıkartıyo ama çok huysuz hele bu sabah 9 gibi kalktı mama içti devamlı ağladı tam 1 saat naptımsa susmadı başım ağrıyo şuanda onun sesinden o dereceydi
sonra fitil verdim uyuttum uykuya dalarken devamlı korkar gibi ağlayacak oluyo sonra susuyo
aşıdan sonra oldu aşıda çok korkmuştu şimdi bugünde aynısı oldu
aşıdanmı yoksa diştenmi yoksa herikisimi anlamadım ama huysuz sıkıntısı var ne zmana nasıl geçecek bilmiyorum napıcam onuda bilmiyrum çok başım ağrıyor
birde deli gibi dün akşam eşime aşure yapmaya söz verdim tğm malzemeleri ıslattım akşamdan nerden bilirdim mehmetin bugün çok huysuz olacağını
birde aşureyle uğraşıyorum şimdi
istanbul avrupa yakasi mi bende ist. dayim. bu arada herkese gunaydin, tunaydin neyse iste :)
face te baya yogun sinemaksungur ve mozp sizde yoksunuz degilmi.
kafam karisiyo ikisini birden takip ederken :)
ayy yerim ben onuu
yarın memoş oğlana pancar çorbası yapacağım onu yazayım değişik olarak
köy tavuğu ile patates havu ve pancarı pişiriyorum sonra blendrdan geçiriyorum içine süt ekleyip tekrar kaynatıyorum hazır oluyo
bunu ilkkez yapıcam memoya diş sıkıntısıda çok beyenmezse yandık
ama izmir köfte yapıcam bize biraz önce köfteleri kızarttım çorbayı beyenmezse izmir köfte yer
bu öorbayı tavuksuzda pişirebilirsin içine süt yerine kremada olur
enginar çorbası bu ara favorimiz
konserveden yapıyorum tabiki
tavukla papatesi pişirirp pişince enginar ekleyip azdaha kaynatıp kapatıp kapatıyorum ayrı yerde unla soğanı kavururp sütte ekleyip çorbaya ekliyorum blendran geçirip içine limon sıkıp veriyorum seviyo ama limonsuz yemek istemiyor
birde yeşillik çorbamız var
tavuk veya kuzu etini pişirirp içine mdoğranmış maydonoz dereotu yeşilsoğan özellikle yaprakları prasa yaprakları varsa kereviz yaprakları bunları az az doğrayıp ekliyorum bir taşım kaynatıp kapatıyorum
ayrı yerde unu kavururp süt ekleyip beşamel sos hesabı çorbaya ekliyorum bir kere daha kaynatıp kapatıyorum tamamdır
yok canım hiç fırsat bulamadım çıktığımdada eczane kapalı oluyo, ama şubede 2 arkadaşım var bebeklerine kullanıyolar çok memnunlar
birde akrabamız var eczanede kalfa o da tavsiye etti sorunca bi türlü alamadım
canım kullandığın jelin adı neydi? bende alayım iş çıkışı. gerçi kesinlikle sürdürmüyor jelin çoğu dilinde kalıyor ama denemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?