- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #11.981
evet kadın doğum doktorum yaptırdı avidite testini ve 4 aydan daha önce geçirdiğim teşhis edildi onun için kadın doğum doktorum bana için rahat olsun bebekle ilgili bir sıkıntımız yok dedi ama bu kadın böyle konuşunca ilaç bile yazmayınca moralimi bozdu.
gibi "sen kız çocuk nasıl tatlıdır o duyguyu bilmezsin demez mi" bende ilk çocuk hangisi gelirse o duyguyu tadacağız dedim akşam sinrilerimi bozdu,takmamaya çalışyıroum ama umarım saygısızlığının farkına varır...
hayırlı uğurlu olsun.değişmez herhalde benimkine de yüzde iki yanılma payı var dedi.değişirse çok kötü olur bir sürü alışveriş yaptım.:18: benim eşim kız istiyordu erkeği duyunca o da bozuldu sağlıklı olsun başka bir şey istemem(herkesin bebişi tabiki)
gibi "sen kız çocuk nasıl tatlıdır o duyguyu bilmezsin demez mi" bende ilk çocuk hangisi gelirse o duyguyu tadacağız dedim akşam sinrilerimi bozdu,takmamaya çalışyıroum ama umarım saygısızlığının farkına varır...
hayırlı uğurlu olsun.değişmez herhalde benimkine de yüzde iki yanılma payı var dedi.değişirse çok kötü olur bir sürü alışveriş yaptım.:18: benim eşim kız istiyordu erkeği duyunca o da bozuldu sağlıklı olsun başka bir şey istemem(herkesin bebişi tabiki)
Canım zaten 4 aydan önce geçirdiysen doktorunun da dediği gibi Allahın izniyle bebiş açısından bir sorun yok.
Sen hangi ildesin, eğer İstanbul anadolu yakasındaysan sana çok iyi bir enfeksiyon hastalıkları uzmanı tavsiye edebilirim.
Mutlaka git derim. Eşimin de doktoru kendisi çok iyi bir doçent ve çok pozitiftir.
Tatlım o zaman sen ona hesap sor. Cinsiyeti babanın belirlediğini bilmeyen kalmadı artık.
Kız yapsaydı o zaman
kızlar günaydın bende şubat doğumlu bir anne adayı olarak hepinizi kutlarım rabbim kucağınıza almayı nasip etsin bende mart annesi olacağım bayramda sonra 2 li test için randevum var sizler yaptırmışsınızdır acaba değerlerin nasıl çıkması gerekiyor 2 li testte çok merak ediyorum yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler
Çok uzak değil Çorlu'dayım. sen bana adını soyadını telefonunu verirsen çok sevinirim en azından doktorum başka bir yere git derse değerlendiririm. Zaten kardeşim İstanbul'da yaşıyor kalacak yer sıkıntım da olmaz.çok teşekkür ederim şimdiden.
bblau canım gözünaydın çok sevindim güzel haberler almana...bende bugün gidicem bakalım cinsiyet konusunu tekrar sorucam çok merak ediyorummmm
ayy bende makasa oturdum,bana da herkes kiz diyoo... gecen hafta gittigimde bebisim actigi halde bisey göremedik :))
artik bu hurafelere inanmaya basliyordum , senin yazini okuyunca biraz daha ümit geldi :))
bende erkek istiyorummmmmm... ama kiz olsa da yine benim bebisimm yahu saglikli olsun yeterr ama erkek gibi geliyor bana...
bugün gidiyorum bende dr a belki dr teyjesi bisiler mirildanir :)) saat 11.40 ta randevumm
olcak diyor diye söylüyordum birde içimden hep kız bebek geçiyordu,kime desem erkekler seninde dediğin gibi hep erkek isterler diyor ama eşime çok kırgınım,ilk bebeğim olmasına rağmen Birde önemli olan sağlıklı olması en başında Allahım nolur içine korku versin yaptığı saçmalığın farkına varsın...
bblau
çok teşekkür ederim inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım.
yahu arkadaşlar bu ne erkek merakı anlamadım...ne olur beni yanlış anlamayın.günlerdir bende sayfayı takip ediyorum herkes tam anlamıyla gözü kararmış erkek bebek aşeriyor...benim bir kzım var,şimdi erkek olmasını çok isterim ama ilk bebeğim de Allah sizi inandırsın ne ben ne eşim cinsiyet hakkında hiç yorum yapmadık.aklımızdan bile geçmedi.Hep bebek kıyafetlerini yastığımızın altına koyar severdik.Tek isteyimiz ailemize bi miniğin gelmesiydi.Rabbim kızımı çooook sevdirdi ,şimdi oğlum olsun onu da seveyim isterim ,çok normal....Ama erkek anası olayım die değil.Öyle yorumlarda vardı burda...neyse
İki kızı olan anne adayları var burda onlar bile hiç oğlum olsun, oğlum olsun demiyolar.Çünkü kızlarını çok seviyolar.elbette erkek isterler,onunda tadını almak isterler.Allah gönüllerine göre versin inşallah.
Burda bakıyorum oğlum olursa iyi olur,ben erkek istiyorum,ama KIZ olursa da o da evladım.E herhalde evladın!
yeliz arkadaşım eşinin kıymetini bil.Allah merhametli kadına kız evlat verirmiş die bir hadisi şerif var.Demek senin eşinde merhametli bi insanmış..İnşallah ikinci evladın hayırlısıyla kız olur...hayırlı olsun canım bebişin..
dün enfeksiyon hastalıklarına çıktım çünkü bende toxoplazma negatif çıkması gerekirken pozitif çıktı. kadın doğum doktorum bebek için herhangi bir sıkıntı yok ama sen enfeksiyon hastalıklarına git belki ilaç kullanman gerekebilir dedi(cpiramisin adlı ilacı) ama dün gittiğim kadın öldürdü bebeğimi direk ben sorumluluğunu alamam bebek arızalı olursa ben günahına giremem gibi abuk subuk konuştu. bana üniversite hastanelerine git seni araştırsınlar dedi. şimdi bugün doktorumla bunları da konuşacağım kendisi gerekli görürse zaten beni sevk eder ama dün kü doktor çok canımı sıktı muayene etmeden tahlil yapmadan biletimi kesti direk ben geri zekalı veya kör bir çocuk taşıyorum bir an önce ondan kurtulmam lazımmış gibi hep olumsuz konuştu. onun için bugün çok heyecanlıyım gideyim böcüğümü göreyim ben ona kıyamam ki teyzesi o benim kanım canım ilk göz ağrım ne olursa olsun doğururum zaten Allah nasip ederse ama böyle doktorlarla da Allah karşılaştırmasın bir daha hiç birimizi....
söyledi dr.bizde bilirsiniz makas bıçak gibi cinsiyet denemeleri vardır:) onda da makas çıkmıştı yani kız, onu yapmıştık birde beni kim görse senin kzıın olcak derdi, bende dün yüksek ihtimal erkek genelde yanılmam deyince çok şaşırdım.
eşimde erkek olduğunu duyunca benle konuşmuyor Allahım sağlıklı olmasını herşeyden önce istediğimi bilsin ister, herkes yaptığından utansın dimi ama
ilk bebeğim olduğu için ha kız ha erkek,Allah hayırlısını versin 4 aylık olduğunda kesin söylerim dedi dr.ama sanırım değişmez...
yahu arkadaşlar bu ne erkek merakı anlamadım...ne olur beni yanlış anlamayın.günlerdir bende sayfayı takip ediyorum herkes tam anlamıyla gözü kararmış erkek bebek aşeriyor...benim bir kzım var,şimdi erkek olmasını çok isterim ama ilk bebeğim de Allah sizi inandırsın ne ben ne eşim cinsiyet hakkında hiç yorum yapmadık.aklımızdan bile geçmedi.Hep bebek kıyafetlerini yastığımızın altına koyar severdik.Tek isteyimiz ailemize bi miniğin gelmesiydi.Rabbim kızımı çooook sevdirdi ,şimdi oğlum olsun onu da seveyim isterim ,çok normal....Ama erkek anası olayım die değil.Öyle yorumlarda vardı burda...neyse
İki kızı olan anne adayları var burda onlar bile hiç oğlum olsun, oğlum olsun demiyolar.Çünkü kızlarını çok seviyolar.elbette erkek isterler,onunda tadını almak isterler.Allah gönüllerine göre versin inşallah.
Burda bakıyorum oğlum olursa iyi olur,ben erkek istiyorum,ama KIZ olursa da o da evladım.E herhalde evladın!
yeliz arkadaşım eşinin kıymetini bil.Allah merhametli kadına kız evlat verirmiş die bir hadisi şerif var.Demek senin eşinde merhametli bi insanmış..İnşallah ikinci evladın hayırlısıyla kız olur...hayırlı olsun canım bebişin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?