2012 Şubat Anneleri

Canım zaten 4 aydan önce geçirdiysen doktorunun da dediği gibi Allahın izniyle bebiş açısından bir sorun yok.
Sen hangi ildesin, eğer İstanbul anadolu yakasındaysan sana çok iyi bir enfeksiyon hastalıkları uzmanı tavsiye edebilirim.
Mutlaka git derim. Eşimin de doktoru kendisi çok iyi bir doçent ve çok pozitiftir.

Tatlım o zaman sen ona hesap sor. Cinsiyeti babanın belirlediğini bilemeyen kalmadı artık.
Kız yapsaydı o zaman

amin canım benim bir arkadaşıma da doktor kız dedi 6. ayına kadar o doktora gitti sonra doğum zamanın da doktor tatile çıkabilir diye başka bir doktora daha gideyim ne olur ne olmaz dedi gittiği doktor muayene etmiş cinsiyetini biliyorsunuz zaten demiş evet demiş arkadaşım da kız biliyorum ne kızı demiş adam erkek bu bebek kız olsun demiş seni bedavaya doğurturum:) ve nihayetinde erkek oldu bebeği aman emin olmadan çok alışveriş yapmayın sonra çok masraflı oluyor.

Tatlım o zaman sen ona hesap sor. Cinsiyeti babanın belirlediğini bilmeyen kalmadı artık.
Kız yapsaydı o zaman

za bakıyorum çok şükür bebeğimde sağlıklı şimdilik, ben daha alışveriş yapmadım bir sonraki ay kesinleşir diye düşünüyorum hala emin değilim ya değişirse cinsiyeti diye:))

Çok uzak değil Çorlu'dayım. sen bana adını soyadını telefonunu verirsen çok sevinirim en azından doktorum başka bir yere git derse değerlendiririm. Zaten kardeşim İstanbul'da yaşıyor kalacak yer sıkıntım da olmaz.çok teşekkür ederim şimdiden.

Tatlım o zaman sen ona hesap sor. Cinsiyeti babanın belirlediğini bilmeyen kalmadı artık.
Kız yapsaydı o zaman

yapan kendi hem en başından beri düşündüğüm isimde erkek ismiydi benim o kız istiyor diye oturduk cinsiyet belli olmadan kız isimleri adına krra çekmeye düşünebiliyormusunuz? hayırlısı Allahtan o böyle düşünmeye devam etsinnn erkekkkk olacakkkkk:))))

Canım Allah tamamına erdirsin.
İkili testte kan tahlili ve usg ölçümü yapıyorlar.
Bebeğin ense pilisini ölçüyorlar bu kalınlığın 3 mm'den düşük olması tercih ediliyor.Ayrıca burun kemiğinin de oluşmuş olması gerekiyor.
Kan tahlilinde de free β-hcg ve PAPP-A değerlerini ölçüyorlar.
Daha sonra usg sonuçları ve kan tahlilinden elde edilen değerler bir arada değerlendirilerek bir risk analizi yapılıyor. Ayrıca yaş riskin de belirleniyor.
Bu bir istatistik sonuçta. Genellikle 1/350 den daha küçük çıkması lazım. Değerler kişiden kişiye değişiyor tabi.
Ama şöyle bakabilirsin, sonuçlarında risk kısmında “cut off değerinin altında” yazmalı.

bblau canım gözünaydın çok sevindim güzel haberler almana...bende bugün gidicem bakalım cinsiyet konusunu tekrar sorucam çok merak ediyorummmm

Tamam canım.Ben sana özelden yazıyorum.

erkek doğuruyor:) makas bıçak olayı sanırım tutumuyor annem hala kız olcak değişir gibi düşünüyor anamm kimsede erkek istemiyor bizimkilerden bir doğsun bak sevdiriyormuyum onlara

yahu arkadaşlar bu ne erkek merakı anlamadım...ne olur beni yanlış anlamayın.günlerdir bende sayfayı takip ediyorum herkes tam anlamıyla gözü kararmış erkek bebek aşeriyor...benim bir kzım var,şimdi erkek olmasını çok isterim ama ilk bebeğim de Allah sizi inandırsın ne ben ne eşim cinsiyet hakkında hiç yorum yapmadık.aklımızdan bile geçmedi.Hep bebek kıyafetlerini yastığımızın altına koyar severdik.Tek isteyimiz ailemize bi miniğin gelmesiydi.Rabbim kızımı çooook sevdirdi ,şimdi oğlum olsun onu da seveyim isterim ,çok normal....Ama erkek anası olayım die değil.Öyle yorumlarda vardı burda...neyse
İki kızı olan anne adayları var burda onlar bile hiç oğlum olsun, oğlum olsun demiyolar.Çünkü kızlarını çok seviyolar.elbette erkek isterler,onunda tadını almak isterler.Allah gönüllerine göre versin inşallah.
Burda bakıyorum oğlum olursa iyi olur,ben erkek istiyorum,ama KIZ olursa da o da evladım.E herhalde evladın!
yeliz arkadaşım eşinin kıymetini bil.Allah merhametli kadına kız evlat verirmiş die bir hadisi şerif var.Demek senin eşinde merhametli bi insanmış..İnşallah ikinci evladın hayırlısıyla kız olur...hayırlı olsun canım bebişin..

için de tutsaymış bari söylememesi lazımdı.neyse kucağına alınca değişir.kızmakta haklısın

dün çok gergin bir gün geçirmiştim. sanki bebeğime bişey olmuş gibi evhamlara kapıldım. tüm gün iş yerinde bebişimi düşünüp kötü kötü hislere kapıldım. akşam kayınvalideme gittik, gece 11 de eşime dedim kalk acile gidiyoruz. ne oldu? ağrın sancın mı var dedi. hayır dedim hemen bebeğimi görmem lazım dayanamam perşembeye kadar dedim karga tulumba kendimi kadın doğum hastanesi acilde buldum. rica ettim doktora, sadece 1 dk görsem bile yeter dedim. doktor açtı ultrasonu, annesinin miniği resmen dans ediyordu, ağlamamak için kendimi dışarı zor attım ve eve gelir gelmez mışıl mışıl uyudum. Allahım bu nasıl bir aşk bu nasıl bir bağlılık annelik ne güzelmiş arkadaşlar. bu arada yarın kendi doktorumda kontrolüm var, cinsiyetini öğrenince hemen haber veririm size.

bu denli üzer mi benle konuşmuyor bende öyle şu olsun şu olmasın demedim zaten,zaten bu hamileleiğimde bize sürpriz olmuştu hiç beklemiyorduk bu ne kız sevdasıymış anlamadım baksana benide ezip geçti yahu:) umarım yola gelir belkide küçük de olsa kız olur değişir ama sağlıklı olsun Allahtan tek arzum bu...saol cnm hepimizinki hayılrlı olsun inş..

CAnım çok geçmiş olsun neler yaşamışsın
Doktora git gel bizi de habersiz bırakma

HAyırlı olsun canım
Kız erkek fark etmez herşeyin hayırlısını versin Rabbim
Senin için çok sevindim Yelizcim

burada hepimiz aramızda yorumlaşıyoruz,gönlümüzden geçenleri paylaşıyoruz ..ilk çocukları olmasına rağmen illaki şuyum olsun, mutlaka buyum olmalı diyen birini hatırlamıyorum...geçmiş sayfaları okursan burda yazı yazan her insanın ağzından ÖNCE SAĞLIK lafının düşmediğini görürsün... gelelim ki erkek bebek isteyen arkadaşlarımada hiç şaşıramıyorum...herkesin gönlünde bir aslan yatabilir... elbette kucağımıza aldığımızda sokağa atacak değiliz... sen o konuda rahat ol yani burda o kadar bilinçsiz anne adayı yok canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…