2012 Şubat Anneleri

canım herkesin heran tepkisi bir olmuyor. üzülme, ilk şaşkınlıktır geçer. herkes bilir burda benim eşim de hep kız istiyordu, dile getirmiyordu ama aldığı hediyeler, kızım diye sevmeler, anlıyordum ben. dedim ya doktor 2 kere erkek dedi. duymamış bile izlerken hareketlerini. merdivenden indik, kapıya yönelirken duydun dimi dedim, neyi dedi. erkekmiş dedim. hadi canım dedi. gülümsemesi tuhaf bir hal aldı anladım ben. ister istemez suratım düştü o tavrına. ama eve giderken alışveriş için durduğumuzda sırf ben üzülmeyeyim diye mavili bir battaniye almış reyondan "oğlumuzu sıcacık tutsun" dedi. sonra kulağıma eğildi "ben zaten erkek istiyordum da söyleyemiyordum" dedi. eminim içinden geçen o değil.

demek istediğim kafalarında alıştıklarına-ki bir insanın kalbinden çocuğunun cinsiyetinin geçmesi kadar normal birşey yoktur- zıt bir cinsiyet duyduklarında hemen toparlanamıyorlar. benimkininki yarım saat sürdü. seninkininki 2 gün sürebilir. ama eminim seni çok fazla üzmeyecektir tatlım

ayy canım benim...
şansa bak ya olsun..canı sağolsundaaa.. sen istedikçe saklanıcak bu belli baksana:)

PAzartesi gittigimde kıpır kıpırdı iceride doktor soyleseydi ogrenecektim ama salak kadın soylemedi!
Bu gittigim doktorda da 35 tl istemislerdi yanımda yoktu giremedim pazartesi gitseydim buna ogrenirdim kesin cunku hareketliydi iceride..
Acaba babasından mı cekindi de secdeye kapandı yavrum

basmakta, blau'nun dediği gibi ben erkek istiyorum erkek olmasa kalkıpta triplere girecek kadar vicdansız değilim çünkü biliyorum ki allahın takdiri bu,evvala Allah tan korkumdan bunu yapmam,anı yaşar mutluluk duyarım çok şükür derim.

bu denli kapris yapmaktan neyin nesi,konuşmazsan konuşmaaa ben sevimcime paylaşacak çok insan bulurum,Allah dert vermesin de, o zaten hatasını anlayacak tır düşüncesindeyim...

kesinlikle sana katılıyorum canım...
burda hiç kendini kızım/oğlum olsun diye parçalayan birisini görmedim...olamazda zaten , annelik buna müsade edecek bir duygu değil, hepimiz sağlıklı olsun diye uğraşıyoruz, ama elbetteki gönlümüzden geçenide paylaşıyoruz...burda kimse erkek annesi olayım diye ego yapacak durumda değil, sırf erkek annesi olmuş olmak için erkek annesi olmak isteyecek kadar cahil birininde aramızda bulunduğunu düşünmüyorum açıkçası...

evet canım biliyorum zaten seni çok çok çok iyi anlıyorum. 15 günde 1 kontrolüm var ama o 15 gün inan var ya geçmek bilmiyor, asker yolu bekleyen aşıklar gibiyim şafak 12, şafak 6, şafak 1 veee bebeğimi görüyorum. o neşe zaten herkes tarafından fark ediliyor. iş yerinde 2 gün neşe saçıyorum. sonra yine endişeler. iyi mi? oynuyor mu? kalp atışı nasıl? Allahım yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Allahım tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsın.

umarım canım öyle olur,bizde hçsonu alışverile çıkmıştık, bir bakıyorum elbiseleri getiriyor yanıma pembeli pembeli,beşik bakıyor ben bu pembeyi çok beğendim diyor e dünde erkek deyince şok oldu yani düzelecek mutlaka ama beni çok üzdü(

Çok haklısın canım
Eşin ve senin halin sen anlatırken hayalimde canlandı
Bayıldım kız size....
Bebeğişinizde sağlıcakla gelsin Küçük gün ışığım...

ilk baştan okumadığın belli kimse illada oğlum olsun diye bir şey söylemiyor.öyle bile olsa bu söyleyenin kendi tercihidir.kimsenin çıkışmaya yada moral bozmaya hakkı olduğunu düşünmüyorum.her arkadaşım sağlıklı sıhatli olsun deyip duruyor.bence siniri bozulan sinirini burda çıkartmamalı bu benim düşüncem tabi.

Kızma annesi, göstermeyecekleri tuttu mu napsan boş

2 hafta sonra devlet hast. gidicem zaten muayene icin cagırdı doktor 1 ay sonra gel demisti.
Devlet hast. söylemiyor cinsiyetini diyorlar ama insallah soyler o zaman.

Bu arada kızlar benim sigortam bitmis isten cıkalı 3 ay olmus ve daha yararlanamıyormusum..
Devlet hast. kadındoguma gittigim zaman ücret ödeniyor mu bilgisi olan var mı?

canım izmirde devlet hastanesine gittiğinde eğer sigortan yoksa özel bakılırsın, çok cüzi bir ücret alıyorlar. yani bence bakılman lazım.

Kızlar bu arada cikolata gercekten ise yarıyormus bugun bunu ogrendim.. Bugun yemedigim icin hareket etmiyordu sanırım. P.tesi cok yemistim..

Bir de doktorum bana bugun catlak onleyici krem onerdi ama almadım 36 tl mis fiyatı. Teyzem bebek yagı kullan ben kullandım hic catlagım yok demisti bebek yagı aldım catlaklar icin.. Bir de magnezyum verdi. Elevit kullanıyorum dedim ona da devam et dedi doktorum ferlos vermisti demir ilac deidm onu da kullan dedi.

kızlar şu sola yatma konusu kafamı karıştırıyo benim ya...her sabah sırt üstü yatar halde uyandığımda da çook üzülüyorum gerçekten çok mu zararlı acaba ..korktum şimdi:18::18::18::18:

birde ikili test için kan verdim onunda sonucunu c.tesi alabilirmisim,salı günü sonuçları dr.göstermeye gidicem, sanırım ultrasonda ense kalınlığı vs yazan bir form vardı onuda ikili test sonucu verecek birime bıraktım, onun haricincde diğer değerlerin süper dedi,çok şükür bebişimizde iyiymiş,ikili tst zeka gelişimi ile ilgili değil mi?

aynı benim eşim, pembeler, elbiseler... ama üzme kendini erkekler bizim gibi hassas düşünemezler. kafasına dank eder, düzelir, sen bebeğini görmüşsün dün ona sevin. bana neşesi 1 hafta yetiyor...

Çok haklısın canım
Eşin ve senin halin sen anlatırken hayalimde canlandı
Bayıldım kız size....
Bebeğişinizde sağlıcakla gelsin Küçük gün ışığım...

hepimizinki sağlıkla gelsin canım, Rabbim ağzımızın tadını uzun süreli bozmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…